Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

και εμενα ηταν παρατολμος πριν κανουμε την Εφη τωρα ομως εχει ευθυνες κ θελει δει τα παιδια του μεγαλα κ ετσι δεν εχουμε προστριβες! ναι εχει πεσει κ με την μηχανη αλλα τα φοραγε ολα ναι χτυπησε αλλα ηταν σωος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρακι για πηγαινε να τσεκαρεις για ροζουλια πριν βγω (να φυγω ησυχη), πονεσε η μεση μου απιστευτα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

και εμενα ηταν παρατολμος πριν κανουμε την Εφη τωρα ομως εχει ευθυνες κ θελει δει τα παιδια του μεγαλα κ ετσι δεν εχουμε προστριβες! ναι εχει πεσει κ με την μηχανη αλλα τα φοραγε ολα ναι χτυπησε αλλα ηταν σωος!

οταν κανεις οικογενεια σκεφτεσαι διαφορετικα

ωριμαζει το μυαλο ρε παιδι μου

IB5Vp2.png

3η φορα που γραφω ελπιζω να μην τα χασω.

εσωρουχο καθαρο ροζ στο σκουπισμα οχι αλλα πονοι περιοδου που με αγκαλιαζουν ναι.

δεν πεφτ6ω για υπνο θα δω τι θα γινει.

καλο βραδυ ανετακι

εσωρουχο καθαρο ροζ στο σκουπισμα οχι αλλα πονοι περιοδου που με αγκαλιαζουν ναι.

καλο βραδυ ανετακι

χμμμμ, αρα το ροζ δεν ηταν απτο βρακακι μαρια μου

αλλα οχι και να μη κοιμηθεις καθολου, αυριο θα εισαι κομματια

σου στελνω το τηλ μου αν χρειαστεις κατι, λιγη τηλεφωνικη συμπαρασταση γιατι κατι αλλο δεν μπορω να σου προσφερω μη διστασεις οκ?

πολλα φιλακια και ηρεμια πανω απολα!!!

καληνυχτα κουκλα μου

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλο βραδυ ανετακι

αη καλα, τα ματια μου κανουν πουλακια

μα με σηματα μορς το εγραψες βρε κουκλα μου, που να καταλαβω η εγκεφαλοκυτταροκαμμενη?:tongue:

καλο βραδυ και κοιτα να ξεκουραστεις!

φιλια

IB5Vp2.png

Καλημεραααα

Σπιτι σήμερααα!!!οχι καλε δεν πηρα αδεια!!!απλα εχουν απεργια τα ΜΜΜ απο αυριο κανονικα και παλι εργασια!!!

Μαριαεφη μου διαβαζα τα ποστ με αγωνια!!!τι εγινε ???περιμενουμε εναγωνιως τα νεα σου!!!

Λιανα ευελπιστω να μου εχεις στειλει και μενα να δω το σπιτι σου...ανυπομονω να δω το μπεμποδωματιο και ολα τα υπολοιπα δωματια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Απαπα, γλωσσοκοπάνες βραδιάτικα:tongue::tongue::tongue: Καλημέρα σας. Μαράκι, πώς είσαι σήμερα από ...χρώματα? Από πονάκια?

Μπήκα τώρα γιατί σε λίγο θα φύγω, είμαι μαμά συνοδός στο ''Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει'' και πολύ χαίρομαι που θα είμαι με το Γρηγοράκη μου. Θα πάω να κάνω και την Coombs στο μικροβιολογικό να τα έχω τα αποτελέσματα ως τη Δευτέρα που θα πάω για υπέρηχο...

Λιανάκι, θέλω κι εγώ να δω δωμάτιο, μπουχουχου....

Αννετούλι, χαρά της ζωής,αν και γαυράκι σαν το Λιανάκι, τελοσπάντων, συνεχίζω να σας μιλάω:tongue::tongue: έχουμε κι εμείς mp3, λες να το χρησιμοποιήσω?Θα προλάβω ή θα γεννήσω πριν πατήσω το start???Μην αγχώνεστε για τη γέννα, κοριτσάκια μου.Καλή ψυχολογία το έχω πει ξανά και ξανά... Κι όσες πάτε για φυσιολογικά, σούπερ τοπ συμβουλή, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΣΠΑΣΗ ΔΕΝ ΣΦΙΓΓΟΜΑΣΤΕ, ΦΥΣΑΜΕ ΣΑ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ, ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΠΑΝΩ. Δύσκολο?Είναι λίγο, γιατί όταν πονάς πιο φυσικό σου έρχεται να σφιχτείς, αλλά δεν πρέπει...Καλά, Αννετάκι, εσένα θα στα κάνω και ιδιαίτερο το Σάββατο, χαχα!Φαντάζεσαι, μαθήματα ανώδυνου με τον καφέ, χαχα!!!

Ιωαννάκι, καλημέρα!Τυχεράκια, σπίτι σήμερα!Αν κι εσύ είσαι τόσο workaholic που μπορεί να το δεις σαν ατυχία κι αυτό, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες!!!

Καλέ, το κάψατε το γάλα χθες πάλι, πολυλογούδες!!!:)

Είχα μια αγωνία μέχρι να διαβάσω μέχρι τέλους τις σελίδες που γράψατε....Έλεγα, στο τέλος θα πει η Μαρία ότι έχει αρχίσει ο τοκετός!!!

Όλα καλά εδώ, ξεκούραση, βολτίτσες και κέντημα!!!

Είναι μια ωραία μέρα σήμερα αλλά αυτή η 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΜ μας έκατσε άσχημα....Κι εγώ πώς θα φτάσω στο πάτημα Χαλανδρίου που ήθελα;Οεο!!!! Το ταξί είναι η μόνη λύση, αλλά άντε βρέστο σήμερα....

Κατά τα άλλα ευτυχώς που υπάρχει και η κοιλιά και θυμάμαι που και που ότι είμαι έγκυος! Νοιώθω τόσο ανάλαφρη που πραγματικά το ξεχνάω....και ας είναι η 3η εγκυμοσύνη!!!:-P

Για να δούμε πότε θα με πάρει και ο γιατρούλης για την εξέταση....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα σε όλες τις πολυλογούδες!

Κόντεψα να γεννήσω μέχρι να φτάσω στα τελευταία νέα της Μαρίας!

Κι εγώ είχα κάτι πόνους κάτω χαμηλά χτές αλλά δεν πρέπει να ήταν συσπάσεις πιό πολύ για μυικοί μου φάνηκαν οι πόνοι και σήμερα το πρωί η κοιλιά μου ήταν εμφανώς πιό χαμηλά σε σχέση με χτές...μάλλον η μικρή βρήκε την σωστή τρύπα ;) αλλά τα πόδια παραμένουν σταθερά κολλημένα στο στομάχι μου, έχω την εντύπωση ότι θα μου βγεί από τη μύτη!

Κορίτσια πρέπει να γιορτάσουμε το ότι η Ιωάννα μας κάθεται σπίτι!!!!!έστω και υποχρεωτικά αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο σαν γεγονός από μόνο του είναι εντυπωσιακό! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Λιάνα μου κι εγώ θέλω να δώ τις φωτό...σου στέλνω το μέιλ...καλέ εσύ είσαι μικρούλα...τώρα είδα την ηλικία σου...πω πω γερνάω :oops:

Φανγκρί μου με άγχωσες με το φύσημα...έχω ένα προαίσθημα ότι θα φάω πολύ μπινελίκι από τον γιατρό εκείνη την ώρα...

I3hdp3.png

καλημερα vasdeli & jenny!!

εχω ηδη βαλει να γινεται φαγητο και προσπαθω να μαζεψω τα ατελειωτα αυτοκινητακια του χρηστου...

τζενακι μπορει να μην ειμαι γραφειο αλλα με εχουν πρηξει στα τηλεφωνα..

πωπω ολες πονακια μου εχετε!!!!πλησιαζουμε στο τελος ..λογικο το βρισκω...(εγω παλι εχω απλα μετατοπισεις στην κοιλια και ελαφριες κλωτσιτσες..)

vasledi μου περιμενουμε νεα απο τον γιατρο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!!

δεν ξαναφοραω εσωρουχο με αποχρωσεις ροζ ή κοκκινου τελους! εμ σαλταρα χτες λεμε!

πονοι ναι κ εντονοι αλλα λογικο μου φαινεται. Βεβαια με απασχολει οτι φαινετε μεγαλυτερο το μπεμπε στον υπερηχο γιατι φοβαμαι το αμνιακο....

αντε Ιωαννα μου κατσε κ λιγο βρε!!!!

Βικακυ αυτα ειναι τα κακα της Αθηνας!!

ποτε θα πας για νστ? τις ενεσουλες τις κανεις ακομη?

μαρακι τυχερη θα δεις κ θεατρο!!

Καλημερα κουκλιτσες!!Χαιρομαι που σας αρεσε το σπιτακι μας!!Γιατι ενταξει εγω δε μπορουσα να πω τιποτα...Αν δεν παινεσεις το δικο σου θα πεσει να σε πλακωσει...χιχιχι :tongue:

Βικυ σου στελνω και σενα τις φωτο,βρηκα το mail σου!

Ιωαννα δεν καταφερα να βρω το δικο σου,οποτε στειλτο μου για να στις στειλω και σενα!

Η εμμεση coombs ειναι μια εξεταση που κανουν οσα ζευγαρια ειναι η μανουλα αρνητικη σε rezous και ο μπαμπας θετικος.Σε αυτη την περιπτωση αν το μωρακι παρει το αιμα του μπαμπα(θετικο δλδ)υπαρχει περιπτωση το σωμα της μαμας να δει το μωρο ως ξενο σωμα και να δημιουργησει αντισωματα ωστε να το καταστρεψει..Κανεις καθε μηνα οποτε για να δεις αν δημιουργησεις...

Μετα κατι παιζει με ενεση μετα τη γεννα για να μην υπαρχει προβλημα σε αλλη εγκυμοσυνη αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι! :tongue:

Ειμαστε κι εμεις σ αυτην περιπτωση και κανω κι εγω καθε μηνα!

Μαρακι τελος καλο ολα καλα...Το μπεμπουλακι θα μινει λιγο παραπανω ακομη στην κοιλιτσα να μεγαλωσει κι αλλο!! :)

Αννετ οντως δεν ξεκολλαω απ την κουζινα!Και πλεον δε βαριεμαι ουτε τα πιατα να πλυνω αφου ακουω την tv κι εχω "παρεα"χιχι

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...