Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Έχουμε και λέμε:

Η Τζένη δεν γεννάει ακόμη και η Μαριαέφη μάλλον έχει αγόρι!!!:D Γιαυτό γελάει ο κρητίκαρος!!!

Μαριαέφηηηηηηηηη....μη γεννήσεις ακόμη καλέ!!! Περίμενε να γιορτάζουμε κοντά τα γενέθλια των γιων μας!!!:P:p:p

Κορίτσια, το κλόπι ίντερνετ με ζόρισε σήμερα....γι΄αυτό και δεν μπήκα πιο μπροστά...

Τζένη άντε μωρέ η μικρούλα σου....δεν θέλει να βγει ακόμη!!! Άρχισε και τρέφεται κανονικά, άστην ακόμη λίγο!!!

Λιάνα, με το καλό στο νέο σας σπιτάκι! Και με τον μπεμπούλη αγκαλιά!!!

Εγώ σήμερα ξεσκίστηκα στις εξωτερικές δουλειες στην Αθήνα...ΕΛΤΑ(δώρα για βαφτιστήρια έστειλα), ψώνια στο Λητώ, στο γραφείο πήγα για την μετάθεσή μου, σε τράπεζες....και τι δεν έκανα!!!!

Πήρα και τον γιατρό μου και περιμένω αύριο τηλέφωνο του για να δούμε πότε θα πάω για nst.

Μαριαεφη, έχε τον νου σου στα ΕΛΤΑ, κάτι σου στέλνω αύριο...:lol::lol: Κάτι πολύ μικρό, χειροποίητο, με πολύ αγάπη για τον μπέμπη σου!!!(κόμπο το έδεσα!!!)

Αννετάκι μου...φιλιά!

Τζόα, δεν πειράζει! Ίσως στην επόμενη συνάντηση θα τα πούμε. Κι εγώ στη θέση σου θα απολάμβανα οικογενειακές στιγμές!

Νικάκι χρόνια πολλά!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

Μαριαεφη μου τι εννοεις πονας κοριτσακι ???ξαπλωσε λιγο και ηρεμησε !!!

διαβαζω τα νεα σας και ολα ειναι καλα!!!

Tζενακι η μπουμπου ειναι των εκπληξεων!!!εχει να σας κανει ναζια χαχαχα..στο ταψι θα σας χορευει...

Λιανα μπηκατε στο σπιτακι σας!!!!να ειναι παντα γεματο χαρες και γελια!!!

Εγω εδω γραφειο ...πηγα σήμερα και τραπεζες οποτε εχω τελειωσει τις εξωτερικες μου δουλειες ...Αυριο δεν θα παω γραφειο μιας και εχουν απεργιες τα ΜΜΜ...Θα τα πουμε απο το σπιτι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, Ιωάννα μου!Ο γιος σου είναι ένα κουκλί, μιλάμε πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις φωτο στο fb, μεγάλωσε πάρα πολύ!!Έφυγε αυτό το μωρουδιακό και τώρα είναι παιδάκι πλέον.ΦΤΟΥ!:P:p:p:p

Ουφ, σήμερα σκάω για τη Μαρία....Μαράκι ακούς?Πώς είσαι???

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

KALHMERA KORITSIA PONAV APO TIS 6 TO PROI.

Μαριαέφηηηηηηηηηη.....γεννάς;:P

(Εμότικον που τρώει τα νύχια του από την αγωνία του.....)

Βάστα γερά!!!

Καλημέρα! Κούκλος ο Τζοα-γιος!!!!Πα,πα,πα αντράκι!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αχ, μπήκες ρε Βικάκι.Κάνε ένα τηλεφωνάκι στη Μαρία κάποια στιγμή έτσι και δε μπαίνει, να δούμε πώς είναι...Με έφαγε η αγωνία!θα με πεθάνετε, μια η Τζένη και μια η Μαρία, αχ:tongue::tongue:

Βικάκι, κοίτα μην κάνεις και εσύ κανα ξαφνικό ε??Χαχαχα, πλάκα κάνω!:tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερα κοριτσια.....πω πω εκανα λιγες μερες να μπω και θα με πεθανετε.....μια η Τζενη μια η Μαρια απα πα.....διαβαζω,διαβαζω και μεχρι να φτασω στο σημερα εχω παθειιιιιι.........!Τζενη θελει να μεινει κι αλλο στη φωλιτσα της....

Μαρακι κανε λιγο υπομονη μπορει και να 'ρθε η ωρααααα...με το καλο!

Ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας να ειστε ολες καλα και σε λιγο καιρο να κρατατε ολες τα μωρακια σας στην αγλακιτσα σας......:P

Εμεις αυτες τις τρεις μερες καναμε ψωνια για το δωματιο της μικρης,στολισαμε το δεντρο μας και καναμε τη γιορτη μου.....σημερααααααα ξεκουρασηηηηηηη.....

Joa το παιδακι σου ειναι μια γλυκααααααααααα.........

liana καλοριζικο.......παντα χαρες να 'χετε!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Αμάν βρε κοπέλα μου, πήγα κι ήρθα!Μην κάνεις τίποτα, τίποτα!Άστο να πάρει καμιά μέρα το νινούλι ακόμη!Βρε μπας και ο μπαμπάς σας από την πολλή χαρά για το φύλο ψιθύρισε στο νινί να βγει νωρίτερα γιατί δεν κρατιέται, χαχα? Ουφ, αφού οι πόνοι είναι πιο ήπιοι οκ...Υπομονή βρε πουλάκι μου, τίποτα δεν έμεινε.Άντε, πάω να σιδερώσω ήρεμη τώρα!:P:p:p:p:p:p:p:p

καλημερα ζουμπουρλουδιτσες μου!

τι κανετε, εγω περασα μαυρη νυχτα, δεν μπορουσα να ηρεμισω, τα ποδια μου πηγαιναν κι ερχοντουσαν (με ετρωγε το αιμα και ολο τα κουνουσα...καποτε ειχα διαβασει πως αυτο λεγεται συνδρομο SAS) ο αντρας μου απιβδισε (δεν ξερω και πως γραφετε χαχαχα) και με νευριασε κιολας...σηκωθηκα λοιπον πηγα στο σαλονι και καθομουν μεχρι τις 4 τα ξημερωματα...ουφ τα νευρακια μου

πηγα και επισκεψη στον ξαδερφο μου για τη γιορτη του ανηψιου μου και της νυφης μου (εφαγα κι ενα κορνεδακι αχχχχχχχμμμμ) κι οταν γυρισα και πηρα την μετρηση επαθα σοκ...57...εφαγα γιγαντες και σαλατα και μετα απο μια ωρα 145...μου γουρλωθηκε το ματι...μα τι εφαγα?κανα γουρουνοπουλο?

μαρακι μου, κοπελα μου ο γιατρος τι ειπε?σου εδωσε κατι?τελικα τα τροφοκαρτ δεν κανουν τιποτα ετσι?μηπως κουραστηκες ομως?δεν μαζευεστε κιολας...καλε παρτε παραδειγμα απο μενα...ενα φαι κι αυτο για 2 μερες γιατι βαριεμαι να μαγειρευω καθε μερα

λιανα μου καλοριζικο το σπιτακι σας και με το καλο να υποδεχτειτε τον πρωταγωνιστη του να το γεμιζει με τις χαρουμενες φωνουλες του!!!

ιωαννα μου κανε μου μια χαρη, βγαλε τη φωτο του μικρου γιατι στα φορουμ δεν μπαινουν μονο γονεις και wanna be αλλα και καθε ειδους ανωμαλοι.γκρρρρ

και ο κουκλος σου ειναι μια γλυκα!ολοκληρο αντρακι πλεον, να τον χαιρεστε και με το καλο ο αδερφουλης του!

βασδελακι μου, φιλακια, χαδακια και ολα τα παρελκομενα!ανυπομονω να τα πουμε το σαββατο, τελικα που θα γινει η συναντιση?

μαρουσκα μου, το σιδερο καθιστη ετσι?δεν νομιζω να κανεις κι εσυ ταρζανιες?

πολλα φιλακια σε ολες και στις κοιλουμπιτσες σας!μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπεραααα περα ως περαααα!!!Τι μου κανετε σημερα η εγκυουλες???

Τζενη και Μαριαεφη περιμενετε καλε λιγο ακομα!!

Ζηλευω κι εγω που εχω καιρο ακομα μπροστα μου!!

Μην ξεκινησουμε απο τωρα.. :tongue:

Αχ κοριτσια σημερα ηρθαν και τα επιπλακια του μπεμπακου,θα ανεβει η μαμα μου να τα καθαρισουμε το απογευματακι(προς το παρον εβγαλα το στρωμα να το αερισω)λετε να πλυνω και το παντα με τα σεντονακια κτλ?

Η λοιπη διακοσμηση σιγα σιγα βεβαια!

Αννετε θα εισαι πτωμα ε? Μεχρι τις 4?

Ιωαννα συμφωνω κι εγω με την Αννετε!Θελει πολυ προσοχη το θεμα με τις φωτο..

Νικακι χρονια πολλα κι απο μενα(λιγο καθυστερημενα αλλα δεν πειραζει ελπιζω)Οτι επιθυμεις και μενα υγιεστατο και τσαχπινικο μωρακι!! :)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...