Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ααααααα κοριτσια να σας ρωτησω κατι ???

Στις 17-12 παιρνω την αδεια κυησεως.... τοτε παιρνω και χρηματα ???? και αν ναι μηπως ξερετε ποσα ????

Ευχαριστω και παλι.....

z4cfd52493ca14.gif.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου, Ευάκι!Να τους χαίρεσαι όλους τους εορτάζοντες και πιο πολύ το παληκάρι σου.γερός και καλότυχος να είναι στη ζωή του.Καλή του πρόοδο!Ευάκι, πού δουλεύεις?Εγώ στο δημόσιο, ξεκινά αύριο η άδεια κύησης αλλά δεν παίρνω κάποια λεφτά, κανονικά θα μπαίνει ο μισθός μου.Δεν ξέρω αν στα άλλα ταμεία παίρνεις κάτι εξτρά στο δημόσιο πάντως, όχι.Με τη γέννα παίρνεις 1000 ευρώ επίδομα, αυτό.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Αν εισαι ικα , σε ενημερωνω εγω .

Λοιπον στο ικα δικαιουσαι 119 μερες (κυοφοριας-λοχειας)με την εναρξη της αδειας κυοφοριας με το βιβλιαριο σου + οικογενειακο βιβλιαριο + υπ.δηλωση συμπληρωμενη πας στο ικα και πληρωνεσαι .το ποσο που θα λαβεις εξαρταται απο τις αποδοχες σου . Για μισθο 1000 ευρω και με ενα προστατευομενο μελος υπολογισε 1500 ευρω στο περιπου .

Απο τον εργοδοτη θα παρεις εναν μισθο . (αν εχεις παρει τις μερες ασθενειας που διακιουσαι μεσα στο ετος ο εργοδοτης δεν υποχρεουται να δωσει τιποτα ..οι μερες ασθενειας ειναι 25/ετος)

Μολις γεννησεις με το χαρτι της αποφασης μητροτητας και το βιβλιαριο παιρνεις επιδομα γεννας (γυρω στα 950 ευρω)και την αδεια λοχειας (γυρω στα 1600 ευρω , παντα με γνωμονα τα καθαρα 1000 ευρω..)

Επειτα αφου παρεις και τα λεφτα απο το ικα , σου δινουν σχετικο χαρτι μαζι με ενσημα πας στο οαεδ καταθετεις τα χαρτια σου και παιρνεις ενα ακομη ποσο παο εκει (γυρω στα 1200 ευρω ειχα παρει στο πρωτο παιδι )

Για οτι αλλο χρειαστεις στην διαθεση σου...(ξυπνησε ο λογιστης μεσα μου)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λοιπον στο ικα δικαιουσαι 119 μερες (κυοφοριας-λοχειας)με την εναρξη της αδειας κυοφοριας με το βιβλιαριο σου + οικογενειακο βιβλιαριο + υπ.δηλωση συμπληρωμενη πας στο ικα και πληρωνεσαι .το ποσο που θα λαβεις εξαρταται απο τις αποδοχες σου . Για μισθο 1000 ευρω και με ενα προστατευομενο μελος υπολογισε 1500 ευρω στο περιπου .

Απο τον εργοδοτη θα παρεις εναν μισθο . (αν εχεις παρει τις μερες ασθενειας που διακιουσαι μεσα στο ετος ο εργοδοτης δεν υποχρεουται να δωσει τιποτα ..οι μερες ασθενειας ειναι 25/ετος)

Μολις γεννησεις με το χαρτι της αποφασης μητροτητας και το βιβλιαριο παιρνεις επιδομα γεννας (γυρω στα 950 ευρω)και την αδεια λοχειας (γυρω στα 1600 ευρω , παντα με γνωμονα τα καθαρα 1000 ευρω..)

Επειτα αφου παρεις και τα λεφτα απο το ικα , σου δινουν σχετικο χαρτι μαζι με ενσημα πας στο οαεδ καταθετεις τα χαρτια σου και παιρνεις ενα ακομη ποσο παο εκει (γυρω στα 1200 ευρω ειχα παρει στο πρωτο παιδι )

Για οτι αλλο χρειαστεις στην διαθεση σου...(ξυπνησε ο λογιστης μεσα μου)

Απαπα, ζαλίστηκα, πού τα θυμάσαι όλα αυτά?Πολύ χαρτούρα ρε Ιωάννα, πωπω...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Να ειστε καλα βρε κοριτσια...

Λοιπον, εγω ειμαι τραπεζικος υπαλληλος και εχω ΙΚΑ. Οποτε κανω αυτα :

΄΄ Απο joa

Για οτι αλλο χρειαστεις στην διαθεση σου...(ξυπνησε ο λογιστης μεσα μου) ΄΄

Αναρρωτικές έπαιρνα από την αρχή γιατί έπαθα θρόμβωση...... οπότε άκυρο από τον εργοδότη....

joa Ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!!!!!!!!

z4cfd52493ca14.gif.........

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου γλυκες!!!

νικακι μου χρονια πολλα και καλα, με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το αγγελουδι σου!!!

ευακι μου να τους χαιρεσαι ολους και ιδιαιτερως τον μπομπιρακο σου και με το καλο να ερθει η αδερφουλα του στον κοσμο!!!

χρονια πολλα λοιπον και για οσους εχετε στις οικογενειες σας (που φανταζομαι θα ειναι μπολικοι...εμεις εχουμε 5 ζωη ναχουν)

τζενακι μου ολα μια χαρα, αστην την μπουμπου λιγες μερες ακομα, ειδες τι καλο παιδακι που ειναι?πολλα χαδακια να της δωσεις!!!

μαρακι παω να πω κι εγω την γνωμη μου στην ψηφοφορια για το κιντερακι σου!!!φιλακια στην εφουλα μας!

βικακι ξεκουρασου τωρα που μπορεις κοπελαρα μου!!!

αντε ανυπομονω για την συναντιση μας!!!

ιωαννα μου, μαρουσκα μου, ευακι, may, λιανα (χαθηκες γιατι ετσι?) και ηλιαννα σας στελνω τα φιλια μου και την αγαπη μου!!!ξεχασα καμια?

τι κανετε κοριτσαρες μου?μου λειψατε...εχθες το βραδυ ηρθε το πισι μας γιατι βαλαμε ενα αντιβιοτικο το οποιο τα windows δεν το υποστηριζαν...αποτε ξανα μανα αλλαγη στα παλια λιμερια

εμεις χαιρουμε ακρας υγειας...ο μπεμπουκος μου εχθες εδωσε ρεστα...βεβαια τον ταραξα στα μανταρινια κι ετσι με ταραξε κι αυτος στα κλωτσομπουνιδια χιχιχι!!!

σας φιλω γλυκα γλυκα ολες σας, τα παιδακια σας και τα αυτοκολλητακια σας!!!

κοριτσια πλησιαζει ο καιροοοοοοοοοοοοοοοος!!!το πιστευεται?εγω οχι!!!

με το καλο για ολες μας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπέρα!

Όπως είπε και το fangraki false alarm...Τολμώ να πώ ότι απογοητεύτηκα λιγάκι...είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για να κρατήσω την μπεμπούλα στα χέρια μου σήμερα...

Έχουμε και λέμε: Η μικρή αποφάσισε να βάλει 200 γρ μέσα σε 4 μέρες!!!ούτε ο γιατρός δεν το πίστευε έχει γίνει 2,5 κιλά!!!!!!κι έτσι είπαμε μιας και άρχισε να μεγαλώνει φυσιολογικά (και λίγο παραπάνω γιατί έπρεπε να παίρνει 30-40 γρ αντί για 50γρ αλλά είπαμε αυτό το κορίτσι είναι ίδιο η μάνα του, του κεφαλιού της κάνει :lol:) να την κρατήσουμε κι άλλο μέσα, τουλάχιστον μέχρι την άλλη Δευτέρα!Εκτός αυτού ο τράχηλος είναι 4 χιλιοστά και είπαμε να δούμε μπάς και μαλακώσει...Τώρα αφού είναι τόσο σκληρός έγω δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο είχα πάλι αίμα χτές το βράδυ :evil::evil::evil:

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας κορίτσια...με συγκινήσατε...

Χρόνια πολλά στο Νικάκι μας που γιορτάζει σήμερα!!!!Να είσαι γερή να χαίρεσαι τον άντρα σου και το μωράκι σου!!!!

I3hdp3.png

Τζενούλι, μια χαρά η μικρά, νάζια έκανε με το βάρος από τώρα!!Δε νομίζω ότι το αίμα έχει σχέση με τη σκληρότητα του τραχήλου. Διαστολή 4 χιλιοστά ίσον τίποτα...Εσύ καλού κακού μην αρχίσεις τα ξεπατώματα πάλι και τις τρελές γύρες!Κράτα κουράγιο για τις βόλτες της Κατερινούλας σου όταν δε θα κοιμάται, χαχα;);)!

Καλησπερα μανουλες!!!

Επιτελους καθομαι στο καινουριο το σπιτακι μου και σας γραφω με την ησυχια μου!!Τελειωσαμε επιτελους!!Αυριο ερχονται και τα επιπλακια του μπεμπη μας και μια χαρα!!!Θα τα λεμε απο δω και περα συχνα και παλι!

Σας φιλω ολες!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

jenny ετσι ειναι τα κοριτσια!!! χαχα!! δεν πειραζει αλλες λιγες μερες μεσα δεν ειναι κακο!

liana μου καλοριζικο να το χαρειτε!!!!

εμεις γυρισαμε αργα απο το γιατρο χαμος γινοταν! πηγαμε στις 5 και 25 και ηδη περιμεναν 4! τεσπα το κιντερακι μου ειναι 2870!! και μια βδομαδα μεγαλυτερο δηλ 37η αμνιακο υγρο ικανοποιητικο κεφαλι κατω οπως και πριν και οι παλμοι 138.Μια χαρα απλα δεν ειναι το τελευταιο ραντεβου και θα ξαναπαω την αλλη Πεμπτη γιατι ειναι μεγαλο το μωρουλι και φοβαται το αμνιακο τωρα που σταματαω την ινοχεπ. Την Παρασκευη εξετασεις και καρδιογραφημα και νστ την αλλη βδομαδα.

οι πονοι που εχω ειναι φυσιολογικοι και λογω μητρας και καισαρικης προηγουμενης αν με πιασουν πιο εντονοι παω κλινικη,,,,,

ο αντρας μου μαλλον δεν κρατηθηκε κ ρωτησε το φυλο γιατι ολη την ωρα γελαει χαζοχαρουμενα!

του ειπα να μην μου πει τιποτα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...