Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, ναι... λες να το 'μπλεδίσει' λίγο η Mariaefi με την kinder έκπληξη;:P

χαχα!!

θα σας κρατησω σε αγωνια!!!!!!!!!!1χιχιχιχιχι!!

ειδες που ολα ηταν καλα vaSDELAKI??!!αντε να ηρεμησεις τωρα!

το ενιωσα το μωρακι μου σας το πα?!

5 Αυγ θα παω στο γιατρο.....υπομονη μεχρι τοτε!!

χαχα!!

θα σας κρατησω σε αγωνια!!!!!!!!!!1χιχιχιχιχι!!

ειδες που ολα ηταν καλα vaSDELAKI??!!αντε να ηρεμησεις τωρα!

το ενιωσα το μωρακι μου σας το πα?!

5 Αυγ θα παω στο γιατρο.....υπομονη μεχρι τοτε!!

Ναι, ευτυχώς όλα είναι καλά.....

Κι εγώ αρχές Αυγούστου θα πάω στον γιατρό για το επόμενο ραντεβού...Ακριβώς πότε δεν ξέρω ακόμη...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Εμείς επιτέλους είμαστε καλά!!!!!Η πίεση έχει πέσει (βέβαια πρέπει να την παρακολουθώ αυστηρά για τον επόμενο μήνα) και η αποκόλληση έχει υποχωρήσει...όλα φάνηκαν καλά αλλά πρέπει να προσέχω να μην κουράζομαι και να μην συγχύζομαι με εντολή γιατρού...

Τελικά είμαστε σίγουροι ότι είναι κοριτσάκι!!!!Κι από τότε που το ανακοινώσαμε ούτε ξέρω πόσες φορές άκουσα την παροιμία "Της καλομάνας το παιδί το πρώτο είναι κορίτσι"!!!!Μόνο χτές το ακούσαμε 4 φορές σε λιγότερο από μία ώρα....

Εγώ έχω λίγες μέρες που έχω αρχίσει να αισθάνομαι τον όγκο να μετατοπίζεται μέσα στην κοιλίτσα μου όταν ξαπλώνω και αλλάζω πλευρό...είμαι σε καλό δρόμο, θέλω να πιστεύω ότι σε καμιά δύο το πολύ εβδομάδες θα την νιώσω...άν και νομίζω ότι προχτές το βράδυ κάτι έγινε αλλά δεν είμαι σίγουρη...

Οι κοιλίτσες σας φουσκώσανε???Εγώ μοιάζω για 6 μηνών...Η αμέσως επόμενη ερώτηση όλου του κόσμου αφού μάθουν πόσο μηνών είμαι είναι "δίδυμα???"...το καλό είναι ότι έχω πάρει μόνο 1 κιλό...αλλά το τραγικό είναι ότι ήδη έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες ραγάδες :( :( :( Χρησιμοποιείται τίποτα για τις ραγάδες?έχω πάρει ήδη τρείς διαφορετικές κρέμες και τις βάζω εναλλάξ δύο με τρείς φορές την ημέρα...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Τζένη μου!:P

Για τις ραγάδες χρησιμοποιώ το λαδάκι της weleda(για ραγάδες) και αμυγδαλέλαιο της rinatura. Είναι καταπληκτική η αίσθηση που αφήνουν, άσε που δεν λεκιάζουν καθόλου...Και κάνουν το δέρμα τόσο μαλακό...

Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου έβαζα κρέμες όμως τώρα αυτά τα λαδάκια μου αρέσουν πολύ περισσότερο!

Παρ' όλο που δεν έχω κάνει καθόλου ραγάδες από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου(η μαμά μου είναι γεμάτη) τα χρησιμοποιώ προληπτικά.

qwlrp3.png

Από το φαρμακείο τα παίρνεις?Λίγο με ανατριχιάζει η ιδέα του λαδιού...είμαι ιδιότροπη με τις κρέμες σώματος με ενοχλεί η αίσθηση που αφήνουν...άν και μετά από μια κουβέντα που έκανα με τον γιατρό μου είπε ότι το μόνο που κάνει πραγματικά δουλειά είναι η βαζελίνη αλλά η άτιμη δεν αντέχεται με τίποτα με αυτή τη ζέστη...θα κάνω υπομονή μέχρι να χειμωνιάσει...

Είσαι πολύ τυχερή κι αφού δεν έκανες στις προηγούμενες δεν νομίζω ότι τώρα θα κάνεις...

Β' επιπέδου πότε θα κάνετε?και που?

I3hdp3.png

Καλως τα κοριτσια!!!!

Μπραβο τζενη μου ολα καλα!!!για τις ραγαδες ...εβαζα βαζελινη πρωι βραδυ αλλα και παλι 3-4 ραγαδες τις εκανα...

Vasdeli μου ολα ειναι καλα σιγουρα!!εξαλλου πριν λιγες μερες το ειδες !!!με το καλο το επομενο ραντεβου..

μην ξεχασω ...η οικογενεια σου ειναι πολυ ομορφη!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

:PΤζένη, το λάδι αυτό απορροφάται λίγο αργότερα...Η βαζελίνη ποτέ, άσε που δεν ξέρω κατά πόσο θα έβαζα παράγωγο πετρελαίου στην κοιλιά μου...

Αυτά τα προϊόντα τα παίρνω από τα βιολογικά, αν και το λαδάκι της weleda σίγουρα θα το βρεις και στα φαρμακεία, ίσως και το αμυγδαλέλαιο...

Στην παγκόσμια βάση δεδομένων των καλλυντικών www.cosmeticdatabase.com που έψαξα το λαδάκι της weleda, δεν έχει υψηλό hazard score. Επίσης μηδενικό είναι και το αμυγδαλέλαιο της weleda, αν θυμάμαι καλά...

Vasdeli μου ολα ειναι καλα σιγουρα!!εξαλλου πριν λιγες μερες το ειδες !!!με το καλο το επομενο ραντεβου..

μην ξεχασω ...η οικογενεια σου ειναι πολυ ομορφη!!!!

Σ' ευχαριστώ Ιωάννα μου!

B' επιπέδου θα κάνω μέσα Σεπτεμβρίου, πρώτα ο Θεός!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα,σας εχασα αλλα δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι μετακομισαμε επιτρελους στο σπιτακι μας..αλλα πρεπει να περιμενω για να μου συνδεσουν το ιντερνετ..τι κανετε???οι κοιλιτσες φουσκωσανε??εγω πλεον ειμαι μια συμπαθητικη γκαστρουλα..:mrgreen::mrgreen:και ναι το επιβεβαιωσαμε αγορακι ειναι..

αληθεια??χαχαχα σαν πασα θα μου τον εχετε..αχ ναι ανυπομονω να τον παρω στην αγκαλια μου..θα ειναι τα καλυτερα χριστουγεννα για ολες μας..το ξερω οτι ειναι νωρις αλλα ξεκινησα να κοιταω για επιπλακια κουνιες καροτσια..ειμαι σοβαρα γιατρε μου??

καλημερα!!

τι κανουν οι κοιλιτσες?

εγω θα εχω για κομη μια φορα επισκεπτες....την αλλη Δευτερα θα ερθει ο θειος μου για 3-4 μερες και στις 9 ο φιλος του αντρα μου με την οικογενεια του για 15 ναι ναι 15 μερες!

τι θα μαγειρευω δεν ξερω και πως θα κανει μπανιο τοσος πλυθησμος!!

ουφ!

ετσι σημερα εκανα τον ξενωνα ενα γενικο μαζεμα παντζουρια παραθυρα ξεσκονισμα μαζεμα γιατι ειχε ο αντρας μου ενα σωρο πραγματα εδω και εκει και τωρα το μονο που θα κανω ειναι ενα ξεσκονισμα και στρωσιμο σεντονιων οταν θα ερθουν...σιγα μην σκασω κιολας σε οποιον αρεσει!

κοριτσια να σας πω κατι για τις ραγαδες νομιζω οτι αν το δερμα εχει προδιαθεση θα κανει ραγαδες οτι και αν κανουμε εμεις απλα πιστευω οτι μετα καλο ειναι να παρουμε ενα καλο κορσε να μαζεψει και η κοιλιτσα που σιγουρα θα μας εχει μεινει!

και οσο για τα επιπλα και τα πραγματα του μωρου καντε καλη ερευνα αγορας πριν ειδικα εσεις που μενετε Αθηνα εχετε πολλες επιλογες!

αα και βρε vasdelaki ή οποιαδηποτε αλλη ξερει εχω το στρωμα απο την κουνια της Εφης μου που το ειχαμε παρει και μαλιστα ακριβα και λεω να μην αγορασω αλλο ομως ειναι μεσα στην ντουλαπα εδω και 5 χρονια περιπου και σκεφτομαι οτι θα εχει γεμισει σκονη ακαρεα κτλ κτλ..πως το καθαριζουμε οεεοο??σκεφτηκα να το βγαλω στον ηλιο να το τιναξω να το καθαρισω και με την σκουπα και με ζεστο πανι να το περασω απο πανω.,.,,ξερει καμμια κανα κολπο ή καπου που να τακαθαριζουν??

ααα επισης παρατηρησα οτι το στηθος μου βγαζει ασπρο υγρο διαφανο για την ακριβεια!νωρις δεν ειναι??

εγω παντως προς το παρον μωρο δεν καταλαβα (αν και ειμαι 1-2 εβδομαδες πιο πισω απο ολες !!)..μωρε καλα να ειναι και θα ερθει και η ωρα του να το νοιωσω...

νωρις ειναι βρε να το νιωσεις!!

μην ανυσηχεις και σε 3 βδομαδες θα το νιωσεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...