Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και βεβαια!! ειπαμε αξια αξια αλλα μην μας γεννησεις κ στο γραφειο!!!χαχαχα!!

ο Χρηστος?

η δικια μου ανυπομονει καθε μερα ρωταει θα βγει το μωρο ?? ποτε? και μυο χαιδευει την κοιλια!

Ο Χρηστακος ειναι καλα!!!αλλα δεν του πολυαναφερουμε το μωρο ...ξερει οτι υπαρχει ο μπεμπης αλλα δεν θελει να κανει και πολλες συζητησεις!!!

εχει επικεντρωθει τωρα στον αη βασιλη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα, είμαι στο γραφείο λόγω κάποιας εκκρεμότητας, αλλά φεύγω σε λίγο.

Νικάκι μου, μπαλίτσα μου γλυκιά, χρόνια σου πολλά, να είσαι γερή να σε χαίρεται ο αντρούλης σου και με το καλό η μικρομπαλίτσα σου!!Κανα άλλο Νίκο -Νίκη έχετε?

Ιωαννάκι μου, άντε 4 και σήμερα, χαχα!

Καλημέρα σε όλες σας.Τι να γίνεται η Τζένη???

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Για το Τζενάκι έγραψα ήδη, θα μας τα πει κι η ίδια το μεσημέρι.Μαράκι, κι από το κιντεράκι θέλουμε νέα το απόγευμα, μην μας ξεχάσεις:tongue::tongue::tongue: Άντε, σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο:D:D Άντε να αρχίσουν τα γεννητούρια, λέμε!!!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

ναι το ειδα για την jenny μαζι γραφαμε!! :)

καλυτερα να κατσει η μπεμπε λιγο ακομη μεσα!

ναι θα σας πω το βραδυ τα νεα γιατι δεν ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψω φανταζομαι οτι θα γινεται χαμος το απογευμα στο ιατρειο μετα απο σκ και σημερα που ειχε γεννες σερι.

ανυπομονουμε και για τα δικα σας νεα μαριαεφη μου!!!!

πωπω καλε μην βιαζεστε να γεννησετε...εσεις θα γεννατε και εγω εδω...στο γραφειο...σήμερα με κοροιδευαν και κοιταζαν κατω απο την καρεκλα μου μην εχει τιποτα νερα (οτι μου εσπασαν και καλα τα νερα χαχα)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

χαχαχαααααα!!!

α ρε Ιωαννα!

μπα εγω δεν γενναω (απο προαισθημα το λεω) απλα να παω να μου πει οτι ολα καλα και να ηρεμησω θελω.

ε να κοψω κ τις ενεσουλες μου και να κανω κ τις εξετασεις μου να ειμαι ετοιμη!

πιστευω οτι σημερα θα με δει κ απο κατω...

Καλημερα κοριτσια... τι κανετε ???

Θα ηθελα να ευχηθω χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα και ιδιαιτερως στον γιο μου που περιμενει με τρελλη αγωνια την αδερφουλα του και ολο μου φιλαει και μου χαιδευει την κοιλιτσα μου, τον μπαμπα μου και τον ανηψιο μου !!!!!!!! Να ειναι παντα καλα, γεροι και δυνατοι !!!!!!!! Σας αγαπω πολυ !!!!!!!!!!

Επισης θα ηθελα να ευχηθω καλοριζικα τα επιπλακια στα κοριτσακια που ηδη τα παρελαβαν !!!! Με το καλο να ερθουν και τα παιδακια τους να τα χαρουν !!!!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες !!!!!!

z4cfd52493ca14.gif.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...