Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ηλιαννακι μου μια χαρα το βσρος σας!

και αφου ολα ετοιμα ακομη καλυτερα!!

jennyκ εμενα ο αφαλος μου εχειι γινει ενα......

τελικα την Δευτερα θα εχουμε πολλα νεα!!

εμεις καναμε μελομακαρονα!!

Βικακυ παντα οι αποχωρισμοι ειναι δυσκολοι!!

αντε υπομονη λιγακι για ολες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοπελιές!Μόλις κοιμήθηκαν οι 2 από τους 3 άντρες της ζωής μου κι έκατσα να διαβάσω τα νέα σας...Σήμερα ήταν μια ξεκούραστη μέρα, γιατί το πρωί τους είχαν οι δικοί μου μαζί τους, οπότε το μεσημέρι τους χάρηκα, διαβάσαμε Δούρρειο ίππο, κάναμε τα μαθηματικά της πρώτης (μη βαράτε, εγώ φταίω που θέλει να μάθει????), παίξαμε 3 μάχες με τα playmobil, κάναμε μπάνιο, φρουτοπία και ύπνο!Έτσι, η πρώτη μέρα στον όγδοο, κύλησε πολύ πολύ καλά, ουφ πάει ο δύσκολος έβδομος:D Για να δούμε τώρα...

Βικάκι μου γλυκό, εδώ δάκρυσα εγώ όταν διάβαζα για τον αποχαιρετισμό, δε θα έκλαιγες εσύ???Πουλί μου, χαίρομαι που τα λογάκια μου σε ανακουφίζουν λίγο, κατά βάθος ξέρεις κι εσύ ότι είναι φυσιολογική η στεναχώρια σου κι ας πήγες με ιερό σκοπό, απλώς πώς να μην κλαις όταν αφήνεις τα ζουζούνια σου πίσω??Να δεις που θα συνηθίσεις, βολτούλες, κέντημα, ύπνος ως αργά, πίστεψέ με κι αυτά σου χρειάζονται λίγο πριν το νέο ρόλο της τρίτεκνης (πωπω, το γράφω και δεν το πιστεύω!3 παιδάκια!!) ...

Μαράκι, εσύ να μην πολυκοιτάς τα ψαράκια, γιατί σε 2 μήνες θα γίνω πιο μεγάλο φαγκρί και θα σε φάω, χαχα!Ε ναι, δε θα γίνω myfangri (ξέρεις, μυρτώ-φάνης-γρηγόρης, a girl can dream, can't she???)... Χαχα, όσο για τον αφαλό εμένα είναι σα βουνό από τον 4ο μήνα!!Ρε μήπως κοιμάσαι κανα τρίωρο το μεσημέρι γι' αυτό το βράδυ βρικολακιάζεις???Χωρίς πλάκα τώρα, μπήκες στο μήνα σου, λίγο δύσκολο να βολευτείς στον ύπνο με την κοιλούμπα πλέον!!

Ηλιαννάκι, μια χαρά ο μπεμπούκος σου από βάρος ε?Κάτσε σπιτάκι σου ήρεμα να τον περιμένεις...:D:D

May23, δεν μπορώ να πω ότι το κατάλαβα και πολύ αυτό με την πλευρά του κεφαλιού.Του μωρού εννοεί?:confused:Και πού θα βρεις πού είναι το κεφάλι, γιατί εγώ 3 παιδιά κουβάλησα στην κοιλιά μου, αν είναι κ#λ#ρ#κι ή κεφαλάκι αυτό που πιάνω δε μπορώ να ξεχωρίσω!!!

Ευάκι, καλά τα νέα με το αιματάκι σου.Λίγη υπομονή με τις παλιοενέσεις μόνο!

Last but not least, Τζενάκι μου γλυκό, απ' όλα που δε μπορείς να φας, τη σαντιγύ ζήλεψες πιο πολύ, έλεος!! Περιμένω τρώγοντας τα νύχια από την αγωνία τα νέα της Δευτέρας!!

Φεύγω, καλό βράδυ σε όλες σας!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Γεια σας κοπέλες!

Τέτοια χαλάρωση από φοιτήτρια είχα να την νιώσω....:roll:

Δεν το πιστεύω ότι δεν ζουζουνίζει κανείς δίπλα μου!:rolleyes:

Σήμερα ασχολήθηκα με κάτι μωρουδιακά που μου δάνεισε μια φίλη εδω στην Αθήνα για να μην κουβαλήσω από το νησί(πορτ μπεμπέ, μάρσιπο, μπανάκι για τις πρώτες μέρες).

Χθες βράδυ κακώς πήρα στα παιδιά τηλέφωνο πριν να κοιμηθούν...Άρχισαν να κλαίνε και τα δύο....:? Δεν ξαναπαίρνω πριν τον ύπνο....Ειδικά ο μικρός μέσα στα κλαψουρίσματά του μου είπε:" Και τώρα, με ποιον θα κάνω εγώ αγκαλίτσες; Με τον μπαμπά που είναι αξύριστος;:shock: Θέλω την χοντρούλα μου"

Μαρούσκα πότε έρχεστε;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Τζα!Την Παρασκευή με τρένο ερχόμαστε αλλά δεν κανονίσαμε ώρα ακόμη...Είδες που κι η ξεκούραση χρειάζεται?;) Κι εγώ την ίδια ώρα θα έπαιρνα τηλέφωνο κακώς βέβαια, γιατί τα αναστατώνεις τα παιδιά και γίνεσαι χάλια...Άλλη φορά να ξέρεις.Πάρε όταν θα είναι χαλαρά, όταν παίζουν, η ώρα του ύπνου είναι η δυσκολότερη γιατί έχουν μια ρουτίνα, είναι κομμάτια από όλη τη μέρα κι εσύ δεν είσαι εκεί...Ωχ, φεύγω, είναι πάνω με το μπαμπά κι ουρλιάζουν, άντε να πάμε στον ξάδερφο να παίξουμε γιατί δε μας βλέπω καλά...Καλή ξεκούραση, κουκλίτσα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπέρα!

Έχω τρομερή αγωνία!Σε λιγότερο από 24 ώρες μπορεί να κρατάω την μπεμπούλα μου αγκαλιά!!!!!

Τι ύπνος είναι αυτός βρε κορίτσια...κοιμάμαι τουλάχιστον 8 ώρες κάθε βράδυ κι αυτό ξυπνάω με το ζόρι με ξυπνητήρι για να πάρω τα χάπια μου και κάθε μεσημέρι κοιμάμαι απαραιτήτως 2 με 3 ώρες...κι όταν είμαι ξύπνια είμαι σαν το αποβλακωμένο...Μαράκι μεγάλη υπόθεση τα χάπια της πίεσης τύφλα να έχουν τα υπνοστεντόν!!!!

Επιτέλους έμαθα επιτέλους από που βγαίνει το fangri!!!έξυπνο!!!Νιώθω λίγο χαζούλα που δεν το κατάλαβα από μόνη μου :oops::oops::oops::oops::oops:

Vasdeli μου καλή ξεκούραση!Το καημενούλι δεν φτάνει που ο μπαμπάς είναι αξύριστος του πέφτει και αδύνατος!!!!Είναι απίστευτα τα παιδάκια...ανυπομονώ και η δικιά μου να αρχίσει τις εξυπνάδες!!!

I3hdp3.png

Mπουμπούκα, μπαίνω λίγο πριν πάω για νάνι!Ό,τι καλύτερο για αύριο, μακάρι όλα να πάνε κατ' ευχήν...μην ξεχάσεις να ενημερώσεις ακόμη κι αν δεν γίνει το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ οκ?Καλό βράδυ κι όνειρα γλυκά, αύριο ξημερώνει σημαντική μέρα!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

καλημερα!!

Τζενη μου ολα να πανε τελεια και σε λιγες ωρες να εισαι αγκαλια με την μικρη κουκλιτσα!!μην μας ξεχασεις εεε!!!!

καλα Βικυ ο γιος σου ειναι ολα τα λεφτα!!

εγω φυσικα αυπνιες τεσπα για να συνηθιζω φαινεται!

Καλημερα!!!

Τζενη μου ολα να πανε καλα σήμερα!!!περιμενουμε με αγωνια νεα σου!!

Vasdeli μου καλως μας ηρθες ...Δυστυχως σαββατο δεν μπορω να ερθω μιας και ειναι η μονη μερα που δεν δουλευει ο αντρας μου και παντα την περναμε οικογενειακα (δουλευει ολες τις κυριακες του χρονου),ευχομαι να περασετε σουπερ!!!

Ηλιαννα μου , Ευα, Νικακι , Φαγκρι διαβαζω ολες ειστε καλα...Οσο για τα ups and downs ...στο τελος οι ορμονες κανουν τρελο παρτυ...υπομονη..

Εγω γραφειο...πηγα ικα και πληρωθηκα!!!ωραια να εισαι εγκυος σε μιση ωρα ειχα παει και ειχα τελειωσει κιολας!!!τελευταια εβδομαδα εργασιας σας το ειπα???

Νικακι κοριτσακι μου , γιορταζεις σήμερα???=χρονια πολλα και καλα!!!με το καλο να κρατησεις το αγγελουδι σου στην αγκαλια σου!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...