Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Nεύρα είπατε? Κι εδώ κι εδώ...Από το πρωί, αφού καθάρισα έναν όροφο βγήκα γύρα σε τράπεζες για πληρωμή ασφαλειών, σήματος κ.λ.π.3 ώρες έκανα και δεν τελείωσα γιατί είχε πρόβλημα το σύστημα σε 2 τράπεζες.Πάω κι από το γραφείο μετά και μου λένε θα έρθει έλεγχος για ένα παλιάμπελο που ξεριζώθηκε.Ένα είχαμε όλο κι όλο και σε μας θα έρθει ο έλεγχος, άλλο άγχος κι από κει....Τη Δευτέρα θα πάω να βοηθήσω την συνάδελφο που με αντικαθιστά και να κάνω την αίτηση για την άδεια κύησης πλέον!!!Βικάκι, σε νιώθω απόλυτα, νιώθεις λίγο διχασμένη από τη μια τα υπάρχοντα παιδιά που δε θες να τα αφήσεις τόσες μέρες (δεν το έχω ζήσει ποτέ για τόσες μέρες ούτε θα ήθελα)κι από την άλλη ο μπεμπάκος που θέλει και παρακολούθηση τώρα στα τέλη...Θα κλαις κάθε μέρα ε?Αχ, μακάρι να γινόταν να ήταν μαζί σου, αλλά δες το λίγο σαν περίοδο χαλάρωσης για σένα πριν φορτσάρεις με τρία παιδάκια.Μόνο αυτό έχω να σου πω, εγώ αυτό θα σκεφτόμουν (αλλά και πάλι θα έκλαιγα, οπότε μη νιώθεις άσχημα!!).Είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις κάπως, κοπέλα μου... Εδώ εγώ θα κλαίω που θα τους έχω στα 200 μέτρα όταν θα είμαι στο νοσοκομείο, όχι εσύ... Όπως κι αν νιώσουμε για το μωράκι, παίρνει πολύ χρόνο για να νιώσεις γι' αυτό τη λατρεία που νιώθεις για τα ήδη υπάρχοντα παιδιά σου, κακά τα ψέματα!

Αννετάκι, με το καλό το κρεβατάκι σας, ψηλά τα πόδια να ξεπρηστούν και ...καλά δείγματα!

Ευάκι, πρόσω ολοταχώς για το δίκιλο κι εσύ....Εμένα πόσο να ζυγίζει αλήθεια (η πιο χύμα μου φαίνεται εγώ είμαι)...

Μαράκι, χάλια οι τελευταίες μέρες ε?Άγχος πολύ... Υπομονή ως τη Δευτέρα που θα δεις το νινούλι σου...

Τζενάκι, σε βλέπω όντως να το εγκαινιάζεις το καφέ από γεννητούρια.Αχ, θα τρελαθώ άμα γεννήσεις τη Δευτέρα!!Σαλονικάρα μου εσύ!!!Α, μια χαρά κοιμάμαι με το μαξιλάρι, το βάζω μόνο στα πόδια, στο κεφάλι δε με βολεύει.Άρεσε και στα παιδάκια μου, εννοείται...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως το φαγκρακι !!!!αχ και εγω δευτερα εχω να παω ικα να πλερωθω και την τριτη τραπεζουλες..

δεν ξερω τι καιρο εχει εκει αλλα αθηνα σκαει ο τζιτζικας!!!!!!

Γεια σου, Ιωαννάκι μου!Κι εδώ κάψα!Φωτιά πήρα πάλι από το περπάτημα!!Τώρα να σου πω ότι σε ζηλεύω για την Τρίτη, χαχα, ψέματα θα πω!Άντε να δούμε πότε θα τελειώσουν οι χαζοδουλειές να βγαίνουμε έξω μόνο για μαμαδοψώνια και χριστουγεννιάτικα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=2Rmil_raUtU?fs=1&hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=2Rmil_raUtU?fs=1&hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Aφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες και τα νινάκια.Δεν είναι πολύ τρυφερό?

Διαφημίσεις

κοριτσια ηρθε το κρεββατακι μας, μολις χτυπησε το κουδουνι ανοιξα και ετρεξα κατω να κραταω την εισοδο ανοιχτη...περιττο να σας πω πως με πηραν τα ζουμια!!!κι εννοειται πως το χαιδεμα που επεσε στην κοιλια δεν λεγετε!!!

αντρακο μου καλοριζικο να ειναι και να το χαιρεσαι κι εγω εσενα να μου κοιμασαι σαν αγγελακι μεσα!!!

ανυπομονωωωωωωωωωωω!!!

παω να το χαζεψω, ολη μερα μεσα στην κρεββατοκαμαρα θα την βγαζω!

περιμενω και την μανουλα μου για να το καθαρισει!

α και θα μεινω (δεν ξερω για ποσο) απο πισι γιατι ειναι αρρωστο...μακαρι να γυρισει αποψε...αν οχι μην ανυσηχησετε!καλα θα ειμαι, απλα χαζεμενη απτην χαρα μου για τα επιπλακια μας!!!αααααααχ

σας φιλω πολυ γλυκα καλο σ/κ να εχουμε!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλοριζικο το κρεβατακι σας αννετακι μου..με το καλο να ερθει και ο κατοχος!!!

Εγω μολις εφαγα στο γραφειο (τρωμε απεξω καθε παρασκευη..σημερα goodys)και ετοιμαζομαι για να φυγω σιγα σιγα..

Καλο απογευμα και καλο ΣΚ σε ολες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ Goodys....Πόσο θα ήθελα ένα χάμπουργκερ...

Δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα θέλω να φάω σαν τρελή σαντιγύ...ίσως να φταίει το ότι έχω πετύχει τρείς φορές την διαφήμιση στην ΤV σήμερα...

Σήμερα στόλισα το δεντράκι και το σπιτάκι μας!Είμαι μες στην τρελή χαρά αλλά κουράστηκα πολύ...Δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα δυσκολευόμουν να ανασάνω ίσως γιατί ο μικρός θηλυκός Ζαμπίδης μου κλωτσούσε το στομάχι...

Νικάκι μου τον ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ότι μπορώ να φάω ότι μα ότι θέλω!!!!

Αννέτ περιμένουμε εντυπώσεις από το καινούργιο κρεβατάκι!

Vasdeli μου συμφωνώ με την Μαρούσκα κάτσε και απόλαυσε την ηρεμία σου μάζεψε δυνάμεις για το μετά!

I3hdp3.png

κοριτσια μου γεια σας!!

εχω αρκετες μερες να μπω, αλλα νομιζω δεν ειχα πολλα κεφια ολη αυτη την εβδομαδα..σκαμπανεβασματα..

πως ειστε μανουλες?

εγω καλα γενικα..τα επιπλακια μας ακομα τα περιμενουμε..

μου ειπε απο το μαγαζι οτι μεχρι τις 15 θα τα εχουμε σιγουρα..για να δουμε..

και ανυπομονω πολυυυυυυ- αννετ και εγω ιδια αντιδραση πιστευω θα εχω οταν θα ερθουν

κατα τα αλλα σε ο,τι αφορα τη θεση του μωρου που σας ελεγα την αλλη φορα,(ισχιακη θεση), πηγα στη μαια και μου ειπε οτι δεν υπαρχουν και πολλα να κανω, να προσπαθω να κοιμαμαι προς την πλευρα του κεφαλιου, μπας και "ξεβολευτει" το μωρο..θα δουμε, το εχω ξεπερασει αλλωστε και πιστευω οτι υπαρχει πολυς χρονος για να γυρισει το μωρακι!

αυτα,σε γενικες γραμμες, σας καληνυχτω πολυ γλυκα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα!

Ευακι μια χαρα βλεπω τα κιλα του μωρου σου!οσο για τις ενεσουλες ελπιζω οτι της κανεις σε διαφορετικα σημεια και οντως μπορεις να τις κανεις και στο ποδι! οπως ειπε και η γιατρος μας η οποια ειναι πολυ ενημερωμενη! κ για τα ουρα ανετακι μου θα συμφωνησω με την γιατρο μας επισης!

Νικακι μου γιορταζεις σε λιγες μερες σωστα?

Ανετ πολυ συγκινηθηκα με την περιγραφη σου για το κρεβατακι! :)

Βικακυ μου γλυκεια μου ειναι πολυ λογικο να νιωθεις ετσι αλλα να σκεφτεσαι θετικα σε λιγες μερες θα ειστε παλι μαζι κ θα εχετε κ μεγαλωσει σαν οικογενεια!!!!!!!!!!

Τζενη μαζι μας βλεπω την Δευτερα να λεμε τα νεα!!χαχαχα!! και το χρονου με την μπεμπα να στολισετε!!

Ιωαννα να κατσεις σπιτακι σου γλυκεια μου αντε γλυκεια μου!!!!!

Μαρακι μου φαγκρι μου χτες ειχα παει σουπερ και βλεπω στα ψαρια φαγκρι και αρχισα να γελαω ....!!!χαχαχα!! σε σκεφτηκα αμεσως!

η πλατη μου με εχει πεθανει τα πλευρα μου το ιδιο δεν βολευομαι πουθενα και αυπνιες απιστευτες λεμε! ξυπνια απο τις 5 παλι....

βεβαια το μεσημερι ξερενομαι στον υπνο

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Φτάνει η Δευτέρα!!!Χτές το βράδυ ετοιμάσαμε και την βαλιτσούλα μου και είμαστε έτοιμοι...όσο έτοιμος μπορεί να είσαι :mrgreen:

Ευτυχώς Μαρία μου δεν έχω αυπνίες...λόγω των χαπιών για την πίεση κοιμάμαι πολλές ώρες και βαριά αλλά ο σύζυγος μου έχει πεί ότι τα τελευταία βράδια βογκάω και παραμιλάω!

Επίσης η μικρούλα μου ανακάλυψε ότι έχω κι άλλη τρύπα από πάνω και μου φαίνεται ότι προσπαθεί να βγεί από εκεί γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το ότι με έχει ταράξει στις κλωτσιές στα πλευρά και στο στομάχι...αφού χτές το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι από τις πολλές κλωτσιές άνοιξε τρύπα και βγήκε το πόδι της από το στομάχι μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μήπως το καημένο δυσφορεί μέσα στην κοιλίτσα μου και θέλει να βγεί:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

I3hdp3.png

καλησπερα κοιλιτσες μου τι κανετε?εγω ειμαι σπιτι εδω και μια βδομαδα δεν εχω παει πουθενα,ειμαι καπως καλυτερα ψυχολογικα..το ζουζουνι με εχει ταραξει στις κλωτσιες:tongue::tongue:...τα εχω πελον ετοιμα ολα ακομα και την βαλιτσα:D...ο μικρος εχει φτασει αισιως τα 2300 οποτε οταν με το καλο γεννηθει θα ειναι κανα 3κιλο ελπιζω:P:p..ειστε ολες καλα??

καλησπέρα μανούλες τι κάνετε???

εμείς είμαστε καλά και περιμένουμε την Δευτέρα να τα πούμε από κοντά με το μικρό αντράκι μας!!

λοιπόν έχω αρκετά νέα 1ον δεν έχω θρομβοφιλία έστειλα τις εξετάσεις μου σε αιματολόγο και δεν έχω τίποτα αλλά τις ενέσεις θα τις συνεχίσω μέχρι το τέλος!!!

2ον έχει κάνει το λητώ μια προσφορά για τα βλαστοκύτταρα για όσες μανούλες γεννάνε εκεί και στο μητέρα και δεν πληρώνεις τίποτα!!!! ούτε ένα ευρώ

αυτά από νέα υγείας και οικονομικών!!

ηλιάννα ο μικρός είναι κοτζάμ άντρας!!!! super!!!

αννετακι με το καλό τα επιπλάκια!!

vasdeli καλώς ήρθες στην Αθήνα!!!

jennaki μου νομίζω ότι κάποια προσπαθεί να δραπετέυσει απ'όπου μπορεί!!!

joa, mariaefi, fangri,nikaki, ευακι είστε όλες καλά????

σας φιλώ όλες γλυκά!!!

0eOLp2.png

Γεια σας κορίτσια....

Τελικά πήρα την βαλίτσα μου, τον αγκαλίτσα μου και.... έφτασα στην Αθήνα!

Δεν το πιστεύω ότι μετά από 10 μέρες έντασης ήρθε η ώρα να κάάάάθομαι, να διαβάζω, να κεντάω και να επωάζω....

Η σκηνή αποχωρισμού στο αεροδρόμιο ήταν άκρως συγκινητική...Μάρθα Βούρτση έγινε ρε γμτ....

Πέρασα από τον έλεγχο και μετά είδα 2 φατσούλες με κολλημένες μύτες πάνω στο τζάμι να με κοιτάνε....Το δάκρυ που είδα να κυλάει από το μάτι της κόρης μου με έκανε κομμάτια....έβαλα κανονικά τα κλάματα.....οεο!!!:|

Τεσπα....Θα μετράω τις μέρες μέχρι να έρθουν και όπως είπε και το Νικάκι θα περιμένω και την συνάντησή μας σε μια εβδομάδα από σήμερα...

Πρέπει να πάρω και τον γιατρό να δούμε πότε θα κάνω nst....

Σας φιλώ όλες!

Αννετ, με γεια το κρεββατάκι του αγγελουδίνου σου!!!

Μαράκι μου, κάνε λίγο ακόμη κουράγιο...

Μαρούσκα, τα λόγια σου με ανακούφισαν κορίτσι μου....

Τζένη, τι νέα; Γεννάμε τελικά την Δευτέρα;:mrgreen:

Εύα, τέλεια τα νέα από τον γιατρό.

Μέι, ποτέ δεν είναι αργά για το πρώτο μωρό να γυρίσει....

Joa, θα έρθεις στην συνάντηση;

Ηλιάννα, βάστα γερά!

Νικάκι, με γεια τα πραγματάκια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...