Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια .... Τι κανετε ??

Λοιπον εγω πηγα σημερα στο γιατρο μου και το μωρακι μου ειναι πολυ καλα, Δοξα το Θεο, και εφτασε τα 1.400 γρ. Πως σας φαινεται??

Πηρα και τα αποτελεσματα απο την Αnti-xa και μου ειπε η αιματολογος οτι σε 1 μηνα να την ξανακανω γιατι μαλλον θα μου αυξησει τη δοση. Τωρα κανω την innohep 0,7

Να σας ρωτησω κατι ??? Τωρα τελευταια καθε φορα που κανω την ενεση στην κοιλια ποναω πολυ και παντα τρεχει αιμα.... γιατι συμβαινει αυτο???

Θα μου πεις απο τον Ιουνιο τις κανω καθε μερα...... Η αληθεια ειναι οτι απελπιστηκα αλλα τι να κανω.....

Αυτα τα νεα μου... Ελπιζω να εισαστε ολες πολυ καλα και τα μωρακια σας το ιδιο.... Καλο βραδυ !!!!!

z4cfd52493ca14.gif.........

μανουλεεεεεεεεεες τι κανετε κουκλαρες μου?τα μπεμπε σας?

εγω πηγα σημερα για τα αποτελεσματα και τα κολπικα ηταν σουπερ αλλα των ουρων εγραφαν "ακαταλληλο δειγμα (βρεθηκαν 3 διαφορετικα μικροβια) τι ειναι κι αυτο παλι γμτ

αη στο καλο...οποτε απο βδομαδα παλι επαναληψη για να δουμε τι γινεται...τα νευρα μουυυυυυ

εχω και τους αστραγαλους μου που εδω και δυο μερες γινονται τουμπανο απτην κουραση...η πιεση ειναι οκ 12 με 8...απλα θελω ξεκουραση και τα "ποδια ψηλααααααα"ααααααχ να ευθυμησουμε λιγο γιατι θα σκασω με αυτα τα κακα τα τσισα μου που με παιδευουνε γκρρρρρρρ

επισης εγω μια μπαλιτσα ψηλα αριστερα στην κοιλια μου, λετε να εχει γυρισει ο μικρος?

ουφ θα σκασω πια

ευακι αχουυυυυυυ, 1,5 κιλο το μωλακι σου!!!!!!!!!!!αχ αχ αχ!!πολλα χαδακια και φιλακια (να πεις στον μπαμπα σας γιατι δεν εισαι και ο τιραμολα χαχαχαα)

τζενακι με το καλο το nst την δευτερα και αν ειναι η ωρα της μπουμπους με το καλο να την κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!!

τωρα ο υπερυχος δεν ειναι απολυτως αξιοπιστος με τα κιλα του παιδιου

τα φιλια μου σε ολες σας, παω να σηκωσω τα ποδαρακια/τουμπανακια μου μπας και ξεπριστουν!

σας φιλω εσας, τα κοιλουμπακια σας και τα παιδακια σας!

α και αυριο αναμενουμε το κλεβατακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλαααααααααα!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κοριτσάρες έχω καιρό να μπώ..

Σήμερα στο καφέ Ιανουάριος αναπολούσαμε τα περσινά...

πώς είστε?

τι κάνουν οι κοιλίτσες?

κοντεύετε εεε?

καλως τη στεγια!

ο αντρακος ειναι σκετος κουκλος φτου φτου σκορδα!!!

αναπολειτε ε?μη μενεται μονο εκει...αντε ντεεεεεεεεεεεεεεεε!!!χαχαχα

πολλα φιλια

IB5Vp2.png

Ρε κορίτσια, εγώ πάλι δεν θέλω να αποχωριστώ την κοιλιά μου...

Κοινώς δεν θέλω να γεννήσω....

Θα μου λείψει...

Αλλά συγχρόνως θέλω και να τον πάρω αγκαλιά!!!

Ανωμαλία, ε;:P

Ευάκι, γιατί δεν δοκιμάζεις να τις κάνεις πια στο πόδι τις ενέσεις;

Αννέτ μου, πιθανότατα η λήψη του δείγματος ούρων δεν ήταν σωστή....Πρέπει αφού πλυθείς να αφήσεις λίγα να τρέξουν(σόρι!!!) και από τη μέση και μετά να πάρεις δείγμα. Α! Και που είσαι...με ανοιχτά τα πόδια έ;;;;;:-P:razz: για να μην παρασύρεις από την γύρω περιοχή διάφορα....

Εγώ πάλι έχω αύριο μια τελευταία μέρα με την οικογένειά μου....μετά φεύγω....νιώθω κάπως ρε κορίτσια....:?

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

εγω εργασια και χαρα ...χθες δεν αισθανομουν πολυ καλα και κατα τις 2 εφυγα ...

πλακα πλακα οπως το παω εγω θα εχετε γεννησει οι μισες και εγω θα ειμαι ακομη στο γραφειο...

Τζενακι μου ευχομαι να παε ολα τελεια ...εφτασες πια στην τελικη ευθεια !!αλλα τι τελικη ευθεια ??εσυ βλεπεις καλε το νημα του τερματισμου!!!!ολα θα πανε σουπερ!!!!υπομονη...

Κοριτσακια μου και εγω ανυπομονω να γεννησω δεν μπορω να περιφερομαι αλλο με την κοιλια....παρολο που κακα τα ψεματα δεν εχω νοιωσει και τιποτα δυσκολιες σε ολη την εγκυμοσυνη...

Ευακι σουπερ το μπεμπε σου !!!φτασατε το 1 1/2 κιλο!!!!οσο για ενεσεις η vasdelo-γιατρος μας ειναι εδω!!

Vasdeli μην σκεφτεσαι οτι αφηνεις τα παιδια σου ...σκεψου οτι ερχεσαι να υποδεχτεις το νεο μελος!!!!

Αντε μια εβδομαδα μου εμεινε και τελος το γραφειο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Θα μου λείψει...

Αννέτ μου, πιθανότατα η λήψη του δείγματος ούρων δεν ήταν σωστή....Πρέπει αφού πλυθείς να αφήσεις λίγα να τρέξουν(σόρι!!!) και από τη μέση και μετά να πάρεις δείγμα. Α! Και που είσαι...με ανοιχτά τα πόδια έ;;;;;:-P:razz: για να μην παρασύρεις από την γύρω περιοχή διάφορα....

Εγώ πάλι έχω αύριο μια τελευταία μέρα με την οικογένειά μου....μετά φεύγω....νιώθω κάπως ρε κορίτσια....:?

πλησιαζει η ωρα να τον κρατησεις στην αγκαλιτσα σου κοριτσακι μου!

τι εμεινε...ουτε 3 εβδομαδες!πωπωωωωωωωωωω

βικακι λογικο ειναι να νοιωθεις καπως αφου θα λειψεις καιρο απτο σπιτικο σου!(παρεπιπτοντως μου μυριζουν καστανα μιαμ μιαμ)

το θεμα με τα ουρα ειναι λιγο περιεργο γιατι παω ουκ ολιγες φορες τουαλετα κι ετσι δεν εχω μεγαλη ποσοτητα.και δεν μπορω να υπολογισω ποτε φτανω στα μισα :cool:

με το καλο να μας ερθεις!και μη στεναχωριεσαι για τα παιδακια σου αφου σε λιγο καιρο θα ερθουν κι αυτα αθηνα!

Καλημεραααα

εγω εργασια και χαρα ...χθες δεν αισθανομουν πολυ καλα και κατα τις 2 εφυγα ...

πλακα πλακα οπως το παω εγω θα εχετε γεννησει οι μισες και εγω θα ειμαι ακομη στο γραφειο...

Τζενακι μου ευχομαι να παε ολα τελεια ...εφτασες πια στην τελικη ευθεια !!αλλα τι τελικη ευθεια ??εσυ βλεπεις καλε το νημα του τερματισμου!!!!ολα θα πανε σουπερ!!!!υπομονη...

Κοριτσακια μου και εγω ανυπομονω να γεννησω δεν μπορω να περιφερομαι αλλο με την κοιλια....παρολο που κακα τα ψεματα δεν εχω νοιωσει και τιποτα δυσκολιες σε ολη την εγκυμοσυνη...

Ευακι σουπερ το μπεμπε σου !!!φτασατε το 1 1/2 κιλο!!!!οσο για ενεσεις η vasdelo-γιατρος μας ειναι εδω!!

Vasdeli μην σκεφτεσαι οτι αφηνεις τα παιδια σου ...σκεψου οτι ερχεσαι να υποδεχτεις το νεο μελος!!!!

Αντε μια εβδομαδα μου εμεινε και τελος το γραφειο!!!

εσυ κανονησε να γεννησεις στο τελος στο γραφειο!

δεν μπορεις να σταματησεις απο τωρα?αφου ουτως η αλλως εχεις βγει επισημα στην αδεια σου.

ο χρηστακος τι κανει?ο μπεμπουλης?καμια σοκοφρετα τρως και για μας?(καθενας με τον πονο του χαχαχα)

να προσεχεις οκ?

την καλημερα μου και τα φιλια μου σε ολες!

παω να ξαπλωσω, πονεσεη μεση μου!

IB5Vp2.png

Σοκοφρετες καθημερινως 2!!!μην ανησυχεις εχω προβλεψει και για εσας!!!

Ο Χρηστακος ειναι καλα αν και τιμωρια μιας και εχυσε πανω στον καναπε ενα ποτηρι βυσσιναδα....κοντεψα να βγαλω καπνους απο τα αυτια...

Αννετακι ριξε μια ξαπλα και για μενα ρε κοριτσακι ....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!:|

Κέφια όχι και τόσο καλά έδω...you know why...

Για να ανεβούμε λίγο...Άκουσα αυτό και το λάτρεψα...

WL_0wWuqmP8

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Σοκοφρετες καθημερινως 2!!!μην ανησυχεις εχω προβλεψει και για εσας!!!

Ο Χρηστακος ειναι καλα αν και τιμωρια μιας και εχυσε πανω στον καναπε ενα ποτηρι βυσσιναδα....κοντεψα να βγαλω καπνους απο τα αυτια...

Αννετακι ριξε μια ξαπλα και για μενα ρε κοριτσακι ....

οκ κουκλα μου...τοσα κανεις εσυ για μας (γλυκα, σεξ) η ξαπλα μου ολη δικη σου!!!

φιλακια πολλα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα βασδελακι μου, εγω δεν μπορω τωρα, εκτος απτη μεση εχω και τον καλο μου που κοιμαται...ηρθε 7,30 θα το ακουσω μετα οκ?

εσυ σκεψου πως σε ενα μηνα το που θα εισαι στο πσιτακι σου με ολα τα παιδακια σου στην αγκαλια σου!!!η πιο ομορφη εικονα και αισθηση!!!

φιλακια κοριτσια!

IB5Vp2.png

Θα μου λείψει...

πω πω νιωθω ακριβως το ιδιο αλλα πιστευα οτι επειδη ακομα δεν εχω πολυ βαρος και δεν με εχει κουρασει γι' αυτο και δεν θελω να αποχωριστω την κοιλιτσα μουυυυυυ...ομως θελω και να κρατησω στην αγκαλιτσα μου τη μπουμπου....!!!!!!!!:D:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

καλημεεεεερα κουκλαρες κοιλουμπιτσες........

ειμαι πολυ χαρουμενη,ο καιρος ειναι υπεροχος (καλοκαιρι) και χθες τελικα ο αντρας μου ηρθε νωρις απο τη δουλεια και καναμε τα ψωνακια μας.Πηραμε κουρτινες,κουρτινοξυλο,ριχταρια,φωτακια και τι δεν πηραμε....!Τωρα τα εχω βαλει στο πλυντηριο και περιμενω να τα απλωσω.....

Vasdeli μου εισαιτοσο κοντα στην ολοκληρωση του ονειρου,προσπαθησε να αποβαλλεις ολες τις αλλες σκεψεις.καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι αφηνωντας πισω τα παιδακια σου!!!!!!Σκεψου ομως ποσες τρελαμενες καψουρομανουλες θα δεις το επομενο Σαββατο......χαχαχαχαχα!

Λες να μας την κανεις Τζεννακι και απο Δευτερα να εισαι μια γλυκια μανουλα...?????????αχ τι καλα ...για να δουμε.....με το καλο,σκεψου τι εχεις να φας????????αληθεια τον εχεις ρωτησει μολις γεννησεις επιτρεπεται να φας τα της λιστας????????

1a0fd6e0b8.png

Αννετ σημερα η παραβαλη????????αντε ευχομαι να ξετρελαθειτε........

Joa αντε βρε πουλακι μου σταματα επιτελους απο το γραφειο.....ναι ,ναι μπορεις,απλως ανακοινωσε το.....

Ευα πολυ ωραια τα νεα σου,ετσι να μεγαλωνει,να μεγαλωνει μεχρι να το παρεις αγκαλιτσα το μπεμπακι σου.....οσο για τις ενεσεις κι εγω τις κανω πολυ καιρο αλλα τι εμεινε τωρα.... κοντευουμε.....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...