Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

αντε ανετ μου θα κανεις το πρωτο νστ του καφε μας!!!

καλη επιτυχια!!!

εγω χτες τρυπηθηκα για το σαγχαρο και ηταν 123 αλλα ειχα φαει κααι σοκολατα και μακαρονια και μανταρινια και γενικα απο ολα....να ανυσηχησω λετε?

η καμπυλη μου ηταν μια χαρα και ολες οι εξετασεις ουρων μια χαρα...

Μαρακι αν ειχα φαει εγω ολα αυτα θα ειχα ζαχαρωσει τωρα και το μηχανακι θα ειχα βγαλει καπνους............χαχαχαχα

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικυ γεννησε η πατουσιτσα μας!!!

3800 και 53 εκ φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο!

εγω παλι ξυπνια απο τις 5 παρα 20 ακους jenny??

α και πηγα τουαλετα!!!ΖΗΤΩ!

μπραβοοοοοοοοοοο για την κοριτσαρα μας........αυξανονται οι χαρες......:D

απ πα πα αγρυπνια σκετη!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Αννετ πολυ ωραια τα νεα απο το nst ......ελπιζω να ερθουν καλα αποτελεσματα απο την καλλιεργεια.

Εμεις σημερα αν καταφερει ο αντρουλης μου να γυρισει νωρις απο τη δουλεια θα παμε για κουρτινα της μπουμπους και κουρτινοξυλο και οτι αλλο μας μπει στο ματι....

Παντως απο τη Δευτερα νιωθω πιο βαρια βρε κοριτσια.ενω μεχρι τωρα δεν ενιωθα τιποτα τωρα δυσκολευομαι να γυρισω,να κατσω,ελπιζω να μη δυσκολεψει πολυ....αν και δυο μηνες μεινανε πω πω δεν το πιστευωωωωω:P:p:p:p:p

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλα απο θεμα βαρους δεν το συζητω σαν φαλαινα νιωθω λεμε!!!χαΧΑΧΑ!!

Αμα ηταν ετσι οι φαλαινες........χαχαχαχα καλα σου λεει και η Fagri αφου δεν εχεις παρει πολλα....

1a0fd6e0b8.png

Αχ κι εγω τωρα τελειωσα απο δουλειες,ξεσηκωσα το σπιτι σιδερωσα και λιγο και τωρα παω για σιεσταααα...καλε τωρα ψιχαλιζει,καλα ο καιρος αποτρελαθηκε!Λεμε σ/κ να στολισουμε το δεντρο αλλα μ' αυτον τον καιρο νιωθω λιγο περιεργα....τεσπα ....

καλη ορεξη και καλη ξεκουρασηηηηηη;););)

1a0fd6e0b8.png

Εχω 15 λεπτά στη διάθεσή μου ώσπου να τελειώσει το επεισόδιο γκορμίτι!Ρε σεις, έπαθα σοκ, περνάει ο καιρός, μου έμειναν 9 βδομάδες, μονοψήφιος, πότε ήταν 30 βδ., πότε γίνανε 20 και τώρα 9...:D:D:D Από κιλά πήγα στα 8, μμμ, κανα 12 θα τα χτυπήσω μου φαίνεται, αχ αυτό το μιλφέιγ έφταιγε, χαχα!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπέρα!

Ο καπετάν φουρτούνας έφυγε αργά το βράδυ...γερός να είναι αλλά τον έχουν κακομάθει τόσο πολύ που από θαύμα δεν τον πέταξα από το παράθυρο :twisted: με κούρασε τρομερά αφού να φανταστείτε μέχρι και πίεση μου ανέβασε το τέρας...

Πήγαμε στον γιατρό χτές το βράδυ...το ευχάριστο είναι ότι έχασα ακόμη ένα κιλό!!!!!Το άσχημο είναι ότι η μπεμπούλα μου πήρε μόνο 100 γρ μέσα σε δέκα μέρες...θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2600 και είναι 2300...Την Δευτέρα πάω για καρδιοτοκογράφημα και υπέρηχο και ανάλογα με το τι θα δείξουν πράτουμε...που σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση την Δευτέρα να με κρατήσουν για να τη βγάλουμε...

Πέρα από όλα τα άλλα η κυρία έχει πάρει θέση (την ιδανική απ'ότι λέει ο γιατρός μου για τοκετό) γι'αυτό πονάω χαμηλά για την ακρίβεια έχει σφηνώσει...

Παιδιά, εντυπώσεις από το μαξιλάρι.Μμμμμμ, περιμένω το βράδυ, μόνο αυτό σας λέω!!Είναι ο τέλειος σύντροφος για τον ύπνο, κορίτσια.Τζενάκι,Βικάκι είχατε δίκιο. Εύα, πάρ' το άφοβα.Το βάζω για μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι κι ανάμεσα στα πόδια, άλλο πράμα...Έχω να νιώσω τέτοια άνεση από τον τρίτο μήνα!Τζενάκι, χίλια χρόνια να ζήσεις, χαχα!Όχι, δε με πήρες στο λαιμό σου όπως κατάλαβες!Έφυγε ο σίφουνας, καλά περάσατε? Αννετάκι, καλά αποτελέσματα στον καρδιοτοκογράφο, αν και δε νομίζω να δείξει κάτι από τώρα, είναι πολύ νωρίς για να δείξει συσπάσεις!!

Χαίρομαι που σ'άρεσε το μαξιλαράκι...Πως ήταν το πρώτο βράδυ????

Βικυ γεννησε η πατουσιτσα μας!!!

3800 και 53 εκ φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο!

εγω παλι ξυπνια απο τις 5 παρα 20 ακους jenny??

α και πηγα τουαλετα!!!ΖΗΤΩ!

Εγώ σήμερα ξύπνησα στις 6.30 με πέρασες!!!!

Εγώ φυσιολογικά δεν περιμένω να πάω τουαλέτα...να είναι καλά το Ντουφαλάκ!

I3hdp3.png

jenny μου εγω σημερα ζυγιστηκα και ειμαι στα ιδια ακριβως κιλα που ημουν πριν 2 βδομαδες και εχω αγχος ρε γμτ επρεπε να ειχα παρει ετσι δεν ειναι?

74 κιλα....

70 ειχα ξεκινησει.

λες την Δευτερα να κρατας την μικρη? παντως και σε μια φιλη που γεννησε προσφατα 2300 της εβγαζε ο υπερηχος και τελικα 2800 ο μικρος!

Διαφημίσεις

Έχω χάσει 4 κιλά σε ενάμιση μήνα!Συνολικά έχω πάρει 7,5 κιλά...απ'ότι φαίνεται θα βγώ από το μαιευτήριο πιό αδύνατη απ'ότι ήμουν όταν έμεινα έγκυος!

Δηλαδή έχεις πάρει μόνο τέσσερα κιλά???Μην ανησυχείς τα μωράκια μεγαλώνουν όπως και να'χει δεν παίζει ρόλο το πόσα κιλά θα πάρεις εσύ...

Λές να την περιμένουμε μικρούλα και να μας βγεί κοντά τρία κιλά????Πλάκα θα έχει!!!

I3hdp3.png

Κοριτσάρες έχω καιρό να μπώ..

Σήμερα στο καφέ Ιανουάριος αναπολούσαμε τα περσινά...

πώς είστε?

τι κάνουν οι κοιλίτσες?

κοντεύετε εεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

λογικο Στεγια να αναπολειτε!

αντε βαλτε μπροστα για τα δευτερα!!

JENNY ναι 4 κιλα εχω παρει μονο ...ειχα χασει αρκετα στην αρχη ομως.

εγω ανυσηχω ομως γιατι τωρα δεν ειναι που παιρνουμε κιλα?

θα σκασω μεχρι την Δευτερα..

λογικο Στεγια να αναπολειτε!

αντε βαλτε μπροστα για τα δευτερα!!

JENNY ναι 4 κιλα εχω παρει μονο ...ειχα χασει αρκετα στην αρχη ομως.

εγω ανυσηχω ομως γιατι τωρα δεν ειναι που παιρνουμε κιλα?

θα σκασω μεχρι την Δευτερα..

Μου φαίνεται ότι χρειάζεσαι επειγόντως να χαλαρώσεις...δεν έχεις τίποτα και το νινάκι είναι μια χαρά...το ότι εγώ αδυνατίζω είναι λόγω της δίαιτας αλλά αυτό δεν επηρρεάζει καθόλου το μωρό μου...αυτο δεν μεγαλώνει για άλλους λόγους...

Λέτε την Δευτέρα να γεννήσω????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Να κάνω το ποδαρικό στο καφέ μας????

I3hdp3.png

αχ ρε τζενη δεν μπορω να χαλαρωσω...

ειδικΑ τις τελευταιες μερες!

ολο ασχημες σκεψεις......

θελω να γεννησω λεμε!!!!!!

πιθανο το βλεπω να γεννας πρωτη κ να κανεις ποδαρικο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...