Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

έχουμε!! Τεσπα!!! Εγώ έχω λίγο φρικαρει με τις μετρήσεις του σακχάρου... Ενώ όλα ήταν τέλεια ξαφνικά ανεβασα κάτι 135αρια κ κάτι 140αρια που μου ήρθε ο ουρανός σφοντιλη!!! Μίλησα με τον ενδοκρινολογο κ είπε μάλλον θα πάρω ινσουλινι αλλά θα μου δώσει παράταση μιας βδομάδας να δει πως θα παει κ βλέπουμε... Τώρα στο τέλος ρε γαμωτο; Αδικία μου κάνει αλλά ότι είναι καλύτερο για το παιδάκι μου θα το κάνω... Εκανα κ γλυκοζηλιωμενη κ βγήκε 4,9 με φυσιολογικές 4-6.2... Υποθέτω πως είναι πολύ καλή θα δούμε τι θα πει κ ο ενδο που θα πάω την Τετάρτη... Βγήκαν κ οι εξετάσεις για την πηξη του αίματος που το είχα κ άγχος κ είπε ο γυναικολογος πως είναι οκ οπότε έφυγε κ ένα μεγάλο βάρος... Την Παρασκευή θα πάω να δω κ τον μικρουλη μου κ έχω αγωνία να δω πόσο θα χει γίνει... Πριν απο 2 βδομάδες ήταν 2200 κ μου είπε πως είναι μεγάλος.., δεν θέλω να μου βγει χοντρουλο!!! :tongue: σας ζαλισα!!! Vasdeli καλά φανταζεσαι να είμαστε κ στο ίδιο δωμάτιο;;; Εγώ πάντως οικονομικό τρικληνο θα ζητήσω!!! Θα καταλάβω ότι είσαι συ απο τον αγκαλιτσα!!! :tongue: αυτά! Φιλία. Σε όλες!!

Nα μην φρικάρεις καθόλου! Να κάνεις θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά! Το άγχος ανεβάζει το ζάχαρο...relax!

Χαζά, χαζά δεν το κλείνουμε εκείνο το οικονομικό 3κλινο;:lol::lol::lol:

Ειχα παρει το μηχανακι για το ζαχαρο και ολες μου οι μετρησεις ( μου ειχε ζητησει η διαβητολογος να μετραω 1 ωρα μετα το φαγητο και οριο το 120 ) κυμαινονταν απο 90 μεχρι 110.....Εκανα χθες και τη γλυκοζηλιωμενη και βγηκε 5,2 με φ.τ. 4,7-6,2. !!!! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!!!!!!!!!

Το μπεμπακι μου ολα καλα .... αυριο το απογευμα θα παμε στο γιατρο !!

Κοριτσακια μου σας φιλω ολες ..... Να ειστε ολες πολυ πολυ καλα.....

Μπράβο!

Όσο για την γλυκοζηλιωμένη δείχνει την αντίδραση του οργανισμού τους τελευταίους 2-3 μήνες...Και η δικιά μου βγήκε άριστη 4,8.

βικακι μου πολλα φιλακια...αντε πλησιαζει και η μερα συναντησης!

4 δεκεμβρη ερχεσαι?

Ναι, το Σάββατο το πρωί! :tongue:

εγω χτες τρυπηθηκα για το σαγχαρο και ηταν 123 αλλα ειχα φαει κααι σοκολατα και μακαρονια και μανταρινια και γενικα απο ολα....να ανυσηχησω λετε?

η καμπυλη μου ηταν μια χαρα και ολες οι εξετασεις ουρων μια χαρα...

Τρέλλανε μας ρε Μαράκι!!! Για όλα τα άλλα μπορείς να ανησυχείς αλλά γι' αυτό δεν σου επιτρέπω να ανησυχείς!!!:roll:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις γυρισα, ειχα παει και βολτουλα με τη μανουλα μου για καφεδακι

το nst ναι ηταν λιγο νωρις αλλα μου ειπε η γιατρος πως ηθελε να δει την καρδουλα του μωρου, ολα καλα λοιπον και δεν εδειξε καμια συσπαση της μητρας

το επομενο ραντεβου στις 16 του μηνος, αυριο παω για τα αποτελεσματα των καλλιεργειων κι ελπιζω κι ευχομαι να ειναι ολα καλα αλλιως θα σκασω

α επισης πριν μπω εκλαψα ρε κοριτσια, ειχε μπει μια κοπελα πριν απο μενα και βγαινει η γιατρος και εψαχνε τον αντρα της γιατι γενναγε...και με πηραν τα ζουμια...μια η συγκινηση, μια ο φοβος...τα ειδα ολα...πωπω εχω γινει πολυ φοβιτσιαρα

αντε ανετ μου θα κανεις το πρωτο νστ του καφε μας!!!

καλη επιτυχια!!!

εγω χτες τρυπηθηκα για το σαγχαρο και ηταν 123 αλλα ειχα φαει κααι σοκολατα και μακαρονια και μανταρινια και γενικα απο ολα....να ανυσηχησω λετε?

η καμπυλη μου ηταν μια χαρα και ολες οι εξετασεις ουρων μια χαρα...

μαρακι αν ειχα φαει ολα τα παραπανω που ειχες φαει εσυ τωρα θα ημουν μη πω που χαχαχα τελεια η μετρηση σου, παντα τετοια

Ναι, το Σάββατο το πρωί! :tongue:

με το καλο να μας ερθεις βικακι μου, θα ερθετε οικογενειακως?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Σε λίγο καιρό Αννετάκι, θα είσαι εσύ αυτή που γεννά κι ελπίζω να μην ψάχνεις τον άντρα σου, αλλά να είναι δίπλα σου, ε?;) Σου είπα ότι είναι νωρίς για καρδιοτοκογράφο, αλλά αφού ήθελε να ακούσει καρδιά, πάω πάσο.Να σου πω, όσες φορές έκανα καρδιοτοκ. (πάντα ήδη ούσα στον ένατο)ποτέ δεν είχα συσπάσεις, μόνο την καρδούλα ακούγαμε.Καλά, εκτός από τις μέρες που γεννούσα, τότε καταγράφονταν και οι συσπάσεις.Πωπω, τι θυμήθηκα τώρα.Όταν ξεκινήσαμε από Κατερίνη 2 η ώρα το βράδυ να έρθουμε στο νοσοσκομείο στα γιαννιτσά γιατί πονούσα και φτάνουμε εδώ και μου λέει η νοσοκόμα, τι ήρθες αφού δεν πονάς?Παιδιά, και να σκέφτομαι είμαι ηλίθια, τσάμπα κουβαληθήκαμε και οι πόνοι από κει που ήταν ανά 10-15 λεπτά, έγιναν ό,τι να 'ναι...Ανά 5, ανά 11, ανά 8 λεπτά...Ευτυχώς με κράτησαν για παρακολούθηση, διώξανε και το Γιώργο κι είδα το ξημέρωμα ολομόναχη και χωρίς να πονάω ιδιαίτερα:(:(:(:(:(:( Ψυχολογία φαντάσου...Κι όμως τρελή δεν ήμουν απλώς δεν πέρασα ωδίνες κορίτσια, μιλούσα κανονικά με μια κοπέλα που έφεραν δίπλα μου γιατί είχε συσπάσεις αν και στον 5ο-6ο, μόνο όταν οι πόνοι έγιναν ανά λεπτό τις έλεγα συγνώμη τώρα δε θα σου μιλήσω για λίγο, να περάσει ο πόνος...Απίστευτο ε??Για τέτοια γέννα μιλάμε.Με κατέβασαν κάτω στις 8.45 και στις 8.50 είχα γεννήσει.Το κακό είναι ότι και στο πρώτο 2 η ώρα τον ξύπνησα τον άντρα μου να με φέρει νοσοκομείο (εκεί ούτε πόνους ούτε τίποτα, μόνο κάτι ροζουλί υγρά) και γέννησα στις 12 παρά...Εγώ φταίω που το καταλαβαίνω πολύ νωρίς??Στο τρίτο, λέει ο Γιώργος 2 η ώρα να πας μόνη σου, δίπλα είναι το νοσοκομείο, χαχα!Συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά να πλησιάζει ο καιρός... κι όσο να 'ναι τη γέννα δεν την ξεχνάς ποτέ;);););););)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερααααααααααααα

Πηγα στο ικα να πληρωθω αλλα τζιφος μιας και επειδη εχω και πρωτο παιδι παιρνω 150 ευρω παραπανω αλλα δεν ειχα μαζι το οικογενειακο βιβλιαριο οποτε δεν μπορουσα να τα παρω ...οποτε παμε για Δευτερα...

Αννετακι ολα καλα με το Nst...

Λευκουλι ευχομαι να στρωσουν οι μετρησεις του σακχαρου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαράκι μου.Κοίτα, την επόμενη φορά για να μην υποφέρεις τόσο, άρχισε τα ακτινίδια και τα κουάκερ με μέλι και γάλα, γιατί είναι unpalevable η δυσκοιλιότητα....

Καλημέρα Ιωαννάκι, γκαντεμόγατο!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα Μαρακι !!!

δεν με παει ρε Μαρακι ...ειπα θα γυρισα απο το ικα με την τσεπη γεματη αλλα δεν μας εκατσε..

Δευτέρα, υπομονή, μωρέ....Κοίτα να πάρεις τα πάντα μαζί σου, μη βρούνε πάλι κάτι να σου ζητήσουν...

Καλημέρα! Από το ηλιόλουστο Αιγαίο!

Μα τι καιρός και αυτός, με τα κοντομάνικα είμαστε...

με το καλο να μας ερθεις βικακι μου, θα ερθετε οικογενειακως?

Όχι, μόνη μου έρχομαι Αννέτ μου. Τα παιδιά έχουν σχολείο, θα έρθουν Αθήνα όταν κλείσουν τα σχολεία για Χριστούγεννα.

Βικυ γεννησε η πατουσιτσα μας!!!

3800 και 53 εκ φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο!

εγω παλι ξυπνια απο τις 5 παρα 20 ακους jenny??

α και πηγα τουαλετα!!!ΖΗΤΩ!

Μπράβο το θηρίο!!!! Τον έβγαλε τον φασούλα.....:-P Είμαι τόσο χαρούμενη! Είναι η τρίτη από μας που τα καταφέρνει....

Μαράκι, άντε...τα κατάφερες! :)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Mαρακι μου σημασια εχει οτι ησουν στο νοσοκομειο οταν επρεπε γιατι ειναι κ μια αποσταση! καλυτερα νωριτερα απο οτι αργοτερα!

Ρε Ιωαννα δεν πειραζει σεκψου τα 150 ευρουλακια τα παραπανω!

και εγω ειχα παει κ δεν δουλευαν τα συστημα και πηγα 2 φορες τσαμπα!

προβλημα δεν ειχα ποτε με δυσκιολοτητα γιατι τρωω φρουτα και λαχανικα απλα μαλλον οσο μεγαλωνει το κιντερακι μου τοσο ζοριζομαι!

Βικυ μου ναι η 3η ηταν η πατουσιτσα! ασε τι κλαμα εριξα που της μιλαγα στο τηλ και ακουγα τον μπεμπη απο μεσα!

Άντε βρε παλιοπειραχτήρι!!!Λάχανο βράζει, πάμε για το κρέας στη χύτρα φυσικά!Όσες πρωτομανούλες δεν έχετε να πάρετε, θα με θυμηθείτε, κι εγώ δεν ήθελα ούτε πλυντήριο πιάτων , αλλά τώρα υποκλίνομαι στους κατασκευαστές κι εμπνευστές τους!Βικάκι, πού να φύγει η χαρωπή φατσούλα πουλάκι μου!Πού να δεις μετά μια χαρωπή φάτσα, σαν ερωτοχτυπημένη θα είσαι, το σαν περιττό το ξέρω...:tongue::tongue::tongue::tongue:Έμαθα και πώς αλλάζεις username, οπότε μετά τη γέννα αλλάζω, πρώτα ο θεός..:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

εγω μπορει να ειμαι....αλλα κι εσυ εισαι ο ασπρος σιφουνας ...καλα τωρα και με τον αγκαλιτσα που θα ξεκουραζεσαι πιο πολυ ποιος σε πιανει!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια... και Καλο Μηνα ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!!! Τι κανετε???? Ευχομαι ολες να σας βρισκω τελεια !!!!!!!!!!

Εγω χαθηκα αυτες τις μερες και ειχαν σπασει τα νευρα μου γιατι μου ειχε χαλασει το στικακι του ιντερνετ και το ειχαν στειλει στην Αθηνα για φτιαξιμο..... Επιτελους η κοσμ... το εφερε χθες βραδυ..... Οπως καταλαβαινεται εχω πολλες σελιδες να διαβασω .....!!!!!!!!!!

Τα δικα μου τα νεα Δοξα το Θεο ειναι πολυ καλα !!!!!

Ειχα παρει το μηχανακι για το ζαχαρο και ολες μου οι μετρησεις ( μου ειχε ζητησει η διαβητολογος να μετραω 1 ωρα μετα το φαγητο και οριο το 120 ) κυμαινονταν απο 90 μεχρι 110.....Εκανα χθες και τη γλυκοζηλιωμενη και βγηκε 5,2 με φ.τ. 4,7-6,2. !!!! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!!!!!!!!!

Το μπεμπακι μου ολα καλα .... αυριο το απογευμα θα παμε στο γιατρο !!

Κοριτσακια μου σας φιλω ολες ..... Να ειστε ολες πολυ πολυ καλα.....

Ευακι πολυ καλες οι μετρησεις ...αντε με το καλο να δεις το κουκλακι σου αυριο.

1a0fd6e0b8.png

Ουφ...επεσε λιγο η δουλιτσα...Αντε παει και η σημερινη μερα...Σας ειπα ??αποφασισα σήμερα οτι τελος της αλλης εβδομαδας σταματαω την δουλεια(λεμε τωρα...)θα το ανακοινωσω προσεχως...

Ευακι ολα καλα με τις μετρησεις σου...σουπερ!!!περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο..

Φαγκρι μου καλους υπνους με το νεο μαξιλαρι σου..

Ιωαννα πολυ καλη αποφαση....αντε να ξεκουραστεις και λιγοοοο:P

1a0fd6e0b8.png

Καλησπέρα μανουλες!! Καλό μήνα να έχουμε κ καλώς να έρθουν τα μπεμπακια μας!! Καλε κάτι άκουσα για σεξ που λέγατε αλλά δυστηχως δεν θυμάμαι κάτι απο αυτήν την διαδικασία !!! :tongue: ελπίζω να την θυμηθώ μετά την γέννα!!! Βλέπεις σε μας τις " γλυκοαιματες " κοψανε κ την σοκολάτα κ ούτε το υποκαταστατο δεν μπορούμε να έχουμε!! Τεσπα!!! Εγώ έχω λίγο φρικαρει με τις μετρήσεις του σακχάρου... Ενώ όλα ήταν τέλεια ξαφνικά ανεβασα κάτι 135αρια κ κάτι 140αρια που μου ήρθε ο ουρανός σφοντιλη!!! Μίλησα με τον ενδοκρινολογο κ είπε μάλλον θα πάρω ινσουλινι αλλά θα μου δώσει παράταση μιας βδομάδας να δει πως θα παει κ βλέπουμε... Τώρα στο τέλος ρε γαμωτο; Αδικία μου κάνει αλλά ότι είναι καλύτερο για το παιδάκι μου θα το κάνω... Εκανα κ γλυκοζηλιωμενη κ βγήκε 4,9 με φυσιολογικές 4-6.2... Υποθέτω πως είναι πολύ καλή θα δούμε τι θα πει κ ο ενδο που θα πάω την Τετάρτη... Βγήκαν κ οι εξετάσεις για την πηξη του αίματος που το είχα κ άγχος κ είπε ο γυναικολογος πως είναι οκ οπότε έφυγε κ ένα μεγάλο βάρος... Την Παρασκευή θα πάω να δω κ τον μικρουλη μου κ έχω αγωνία να δω πόσο θα χει γίνει... Πριν απο 2 βδομάδες ήταν 2200 κ μου είπε πως είναι μεγάλος.., δεν θέλω να μου βγει χοντρουλο!!! :tongue: σας ζαλισα!!! Vasdeli καλά φανταζεσαι να είμαστε κ στο ίδιο δωμάτιο;;; Εγώ πάντως οικονομικό τρικληνο θα ζητήσω!!! Θα καταλάβω ότι είσαι συ απο τον αγκαλιτσα!!! :tongue: αυτά! Φιλία. Σε όλες!!

μην ανησυχεις καθολου για την ινσουλινη ετσι κι αλλιως θα 'ναι για πολυ λιγο και για το καλο του μπεμπε οποτε μην το σκεφτεσαι καθολου και θα το ξαναπωωωωωω σκεψου οτι εγω κανω απο τον Αυγουστο.......εσυ θα κανεις ελαχιστα...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...