Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Καλημέρα! Πράγματι  έχει καλό εμβρυολογικο το Γένεσις.. που απάντησες κσι στην κοπέλα..αλλά είναι από τα πιο ακριβά κέντρα. Τις ίδιες υπηρεσίες  σε εξίσου καλό ή καλύτερο εμβρυολογικο θα πλήρωνες πολύ λιγότερα.. 

Ερώτηση δική μου αφού πας με δότρια  γτ θέλετε  προεμφυτευτικο?

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Πρέπει να βγώ γιατί περιμένω την αδερφή μου με τον καπετάν φασαρία και δεν είναι να μένει το λάπτοπ εκτεθειμένο σε έκτακτα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες, τυφώνες κλπ)

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και το δικό μου είναι μώβ με λουλουδάκια (από το Λητώ) και μετά παρήγγειλα μια κίτρινη μαξιλαροθήκη με λουλουδάκια από το σάιτ...Χρειάζεται τώρα που χειμωνιάζει μια επιπλέον...

Εγώ έχω το στεγνωτήριο οπότε μένω με το υπάρχον ύφασμα το οποίο πλένεται μου είπε ο ανήρ, ε?Α, άλλη μεγάλη ανακάλυψη το στεγνωτήριο.ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, το λάχανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.................

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

χυτρα και πλυντηριο ΣΩΤΗΡΙΑ!!

εχω βαλει τα ποδαρακια μου στο νερο αντε γιατι με βλεπω να γενναω κ να μην τα εχω φτιαγμενα!!

ασε που θα παω κ γιατρο ε να ειμαι περιποιημενη!!

Αχ και τι τέλειο χρώμα!κι εγώ περιμένω τον δικό μου αγκαλίτσα στις 15.45, δεν κρατιέμαι να τον δοκιμάσω:P:p.Άμα μου τον αφήσουν τα γκοτζιλάκια..

Βικάκι, άσχετο, επειδή είχες πει ότι σας αρέσει κι εσάς η Φρουτοπία είμαι στην... ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω ότι κυκλοφόρησε κι ο έβδομος τόμος.Καλά, τα παιδάκια έπαθαν ταράκουλο χθες το απόγευμα που τους το είπα.Και σήμερα με ρωτούσαν άμα τον πήραμε, κρίμα...Σήμερα ξεκινάμε τον έκτο τόμο κι έχουμε πολύ αγωνία να δούμε τι γίνεται...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Ωραία! Εμείς έχουμε μόνο 3 τόμους αλλά θα ολοκληρώσουμε όλη τη σειρά γιατί είμαστε λάτρεις!

Thank you Μαρούσκα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια... και Καλο Μηνα ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!!! Τι κανετε???? Ευχομαι ολες να σας βρισκω τελεια !!!!!!!!!!

Εγω χαθηκα αυτες τις μερες και ειχαν σπασει τα νευρα μου γιατι μου ειχε χαλασει το στικακι του ιντερνετ και το ειχαν στειλει στην Αθηνα για φτιαξιμο..... Επιτελους η κοσμ... το εφερε χθες βραδυ..... Οπως καταλαβαινεται εχω πολλες σελιδες να διαβασω .....!!!!!!!!!!

Τα δικα μου τα νεα Δοξα το Θεο ειναι πολυ καλα !!!!!

Ειχα παρει το μηχανακι για το ζαχαρο και ολες μου οι μετρησεις ( μου ειχε ζητησει η διαβητολογος να μετραω 1 ωρα μετα το φαγητο και οριο το 120 ) κυμαινονταν απο 90 μεχρι 110.....Εκανα χθες και τη γλυκοζηλιωμενη και βγηκε 5,2 με φ.τ. 4,7-6,2. !!!! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!!!!!!!!!

Το μπεμπακι μου ολα καλα .... αυριο το απογευμα θα παμε στο γιατρο !!

Κοριτσακια μου σας φιλω ολες ..... Να ειστε ολες πολυ πολυ καλα.....

z4cfd52493ca14.gif.........

Ουφ...επεσε λιγο η δουλιτσα...Αντε παει και η σημερινη μερα...Σας ειπα ??αποφασισα σήμερα οτι τελος της αλλης εβδομαδας σταματαω την δουλεια(λεμε τωρα...)θα το ανακοινωσω προσεχως...

Ευακι ολα καλα με τις μετρησεις σου...σουπερ!!!περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο..

Φαγκρι μου καλους υπνους με το νεο μαξιλαρι σου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Όλα καλά λοιπόν, Ευάκι! Με το καλό να δεις τη μπεμπούλα σου αύριο:P

Ιωάννα, άντε να σε δω που θα σταματήσεις τη δουλειά,χαχα, δε σε πιστεύω... :tongue:

Περιμένω το μικρό γκοτζιλάκι και σε μια ώρα το μαξιλαράκι, εεεεεεε, και το Γρηγόρη και τον άντρα μου!:P

Καλησπέρα μανουλες!! Καλό μήνα να έχουμε κ καλώς να έρθουν τα μπεμπακια μας!! Καλε κάτι άκουσα για σεξ που λέγατε αλλά δυστηχως δεν θυμάμαι κάτι απο αυτήν την διαδικασία !!! :tongue: ελπίζω να την θυμηθώ μετά την γέννα!!! Βλέπεις σε μας τις " γλυκοαιματες " κοψανε κ την σοκολάτα κ ούτε το υποκαταστατο δεν μπορούμε να έχουμε!! Τεσπα!!! Εγώ έχω λίγο φρικαρει με τις μετρήσεις του σακχάρου... Ενώ όλα ήταν τέλεια ξαφνικά ανεβασα κάτι 135αρια κ κάτι 140αρια που μου ήρθε ο ουρανός σφοντιλη!!! Μίλησα με τον ενδοκρινολογο κ είπε μάλλον θα πάρω ινσουλινι αλλά θα μου δώσει παράταση μιας βδομάδας να δει πως θα παει κ βλέπουμε... Τώρα στο τέλος ρε γαμωτο; Αδικία μου κάνει αλλά ότι είναι καλύτερο για το παιδάκι μου θα το κάνω... Εκανα κ γλυκοζηλιωμενη κ βγήκε 4,9 με φυσιολογικές 4-6.2... Υποθέτω πως είναι πολύ καλή θα δούμε τι θα πει κ ο ενδο που θα πάω την Τετάρτη... Βγήκαν κ οι εξετάσεις για την πηξη του αίματος που το είχα κ άγχος κ είπε ο γυναικολογος πως είναι οκ οπότε έφυγε κ ένα μεγάλο βάρος... Την Παρασκευή θα πάω να δω κ τον μικρουλη μου κ έχω αγωνία να δω πόσο θα χει γίνει... Πριν απο 2 βδομάδες ήταν 2200 κ μου είπε πως είναι μεγάλος.., δεν θέλω να μου βγει χοντρουλο!!! :tongue: σας ζαλισα!!! Vasdeli καλά φανταζεσαι να είμαστε κ στο ίδιο δωμάτιο;;; Εγώ πάντως οικονομικό τρικληνο θα ζητήσω!!! Θα καταλάβω ότι είσαι συ απο τον αγκαλιτσα!!! :tongue: αυτά! Φιλία. Σε όλες!!

eNortjKzUjI0tTAxN1CyBlwwFZ4C1g,,66.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

εχω παλι πολυ δυσφορια αυτες τις μερες εβαλα και υποθετο γλυκερινης αλλα τιποτα εφαγα και ακτινιδια παλι οχι κατι ιδαιτερο..με βλεπω να πηγαινω στο γιατρο πιο νωρις εχω πολυ αγχος και βλεπω και ασχημα ονειρα...

ειδα οτι ενα φιδι τεραστιο μου εριξε δηλητηριο και ειχα γεμισει σπυρακια και τους ελεγα να με πανε στο γιατρο και τιποτα δεν με πηγαιναν και εχασα το μωρο!

τεσπαΤζενη αν γεννησεις τον Δεκεμβρη θα ειναι Τοξοτης! εχω ιδια πειρα απο τοξοτες! μαμα τοξοτης αντρας τοξοτης παιδαικα τοξοτες!

βαριουνται πολυ ευκολα ειναι πολυ τρυφεροι τους αρεσουν τα ταξιδια κ η βολη τους και ειναι πολυ εγωιστες.

ανετ και εγω αυτο θελω σεξ!χαχα! αλλα δεν του το λεω αληθεια φοβαμαι οτι θα με βαλει κατω και ποιος μετα με σωνει!

μαρακι μου μη δινεις σημασια στα ονειρα ειπαμεεεεεεεεεε...καλα κι ευλογημενα!

τοξοτης ειναι ο αντρας μου...πολυ ανεξαρτητος και δεν του αρεσουν οι δεσμευσεις (αλλα τα καταφερα, οχι που νομιζε θα μου γλυτωσει...εδω αιγοκαιρινα...οτι βαλω στοχο τον πετυχαινω, οχι με δολιους τροπους ετσι?μη παρεξηγηθω) οικονομος και θελει να περναει το δικο του...αλλα εχω καλο συμμαχο (τη μαμα μου...εχει βρει το κουμπι του ρε κοριτσια) οτι θελω εκεινη βαζω να τον πεισει χιχιχι

οσο για το σεξ εκτος απτο πρωτο 3μηνο που μου ειχε πει ο γιατρος οχι επαφες, μας βρηκε η αιμοραγια, μετα χαμηλος πλακουντας, ε και τωρα πια ο φοβος...ελα μωρε τι εμεινε...τον φαγαμε τον γαιδαρο...σεξ μου'ρεχεσαιιιιιιιιιιιι!!!

Καλημεραααα

λοιπον για υδροχοακια μην φοβαστε τιποτα!!!τα καλυτερα παιδια!!!ειμαι εγω....χιχιχιχι...σαν παιδι ημουν συνεργασιμο αλλα ιδιατερα ανεξαρτητο ...χωρις πολλες αγκαλιες ..σαν ενηλικη ειμαι λιγο στον κοσμο μου(χαρακτηριστικο ολων των υδροχοων..)αλλα οσους υδροχοους ξερω ειναι ετσι!!!

Παιδια για θεμα σεξ...καλε μονο εγω κανω κανονικα σεξ????ενταξει δεν κρεμομαστε απο τα ταβανια αλλα εχουμε κανονικα επαφες και το ευχαριστιεμαι ιδιαιτερως...θα κανω και για εσας βρε!!!

Εγω βαλιτσα δεν εχω φτιαξει ακομη..σκεφτομαι για καπου γυρω στα χριστουγεννα...(φεεετα..)

Για μαξιλαρι θηλασμου δεν ξερω να σας πω ..μιας και εγω βολευομουν με ενα μεγαλο μαξιλαρι υπνου...

Παω να εργαστω...καλο μηνα σε ολους..

υδροχοος η μαμα μου (εκει να δειτε...ισχυρογνωμον...αλλα αυτο που με εκνευριζει ειναι πως για να πει κατι το παει μεσω λαμιας...γινεται ο κακος χαμος και μετα νοιωθω και τυψεις...με εχει βαλει στο βρακι της μου φενεται χαχαχα)

ιωαννα σοκοφρετες, σεξ,τι αλλο θα κανεις για μας?χαχαχα ευχαριστουμεεεεεε

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!

Σήμερα πήρα τηλέφωνο στην δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων στο Παπανικολάου λέω να αγκαρέψω τον πατέρα να πάει να πάρει το κίτ...

Μαριαέφη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ μια από τα ίδια είμαι αλλά το παλεύω...τουλάχιστον προσπαθώ...Έχω τρείς μέρες άυπνη με πονάνε τόσο τα κόκκαλα των ποδιών και της λεκάνης, τινάζομαι το βράδυ στον ύπνο μου από τους πόνους άσε τους εφιάλτες που μου προκαλούν...κουράγιο...

Ιωάννα μου θα το ξαναπώ...φτού φτού να μη σε ματιάξουμε...καλού κακού βάλε και το βρακί σου ανάποδα :lol: αφού έχεις και διάθεση για σέξ ακόμη τι άλλο να πώ...

κοριτσια σορρυ αλλα το κιτ τι ειναι?ειμαι πολυ ασχετη ετσι?

κι εγω υποφερω απο τους πονους στους γοφους...μιλαμε σφαδαζω..ουτε δεξια ουτε αριστερα κι εννοειτε ουτε ανασκελα (εδω εχουμε την δυσπνοια)

ναι κοριτσια να την φτυσουμε...χχχχχχχχχχχ φτου σου κοπελαρα μου

καλημερααααααα κι απο μενα ......μπηκα για λιγο να δω τα νεα σας γιατι σημερα πρεπει να παω να βαλω καμια σφραγιδα στους ελεγκτες και να παρω απαντησεις απο εξετασεις αιματος και ουρων...

εκλεισα και ραντεβου στις αρχες Ιανουαριου για βιοφυσικο προφιλ και μου ειπε θα με κρατησει καμια ωρα στο μηχανημα και μετα θα με δει η γιατρος....τι ειναι τουτο βρε κοριτσια....

Μια χαρα τα υδροχοακια ετσι οπως μου τα λετε...για να δουμε!!το θεμα ειναι οτι θα μπλεξει με εναν διδυμο κι εναν σκορπιο οποτε καταλαβαινεται τι εχει να γινει.......χαχαχαχα

πολυ καλα αποτελεσματα να εχεις νικακι μου

κι εγω εχω nst σημερα μονο που θα μεινω 20 λεπτα (ετσι μου ειπε) και Ο Θεος βοηθος

Ουφ, έσκασα αλλά κουβάλησα όοοοοοοολα τα βιβλία για ταχτοποίημα στη σύνθεση, τα παζλ και επιτραπέζια των παιδιών και μπήκα πριν φτιάξω κρέας με λάχανο, γι' αύριο.Έσκασα μιλάμε, φωτιά πήρα!!!Από τη ζέστη, πονηρούλες!! Καλέ, θα το ματιάξουμε το Ιωαννάκι!Πουλί μου, έτσι να είσαι αρτντάν μέχρι τέλους!Όσο για το σεχ, ρε κορίτσια τι να σας πω, εντάξει τώρα όσο να είναι είναι λίγο πιο δύσκολο(χαχα, άκου από τα ταβάνια, γεια σου ρε Ιωάννα, γέλασα πολύ) , αλλά μια χαρά μπορείς...Εντάξει, είπαμε εκτός αν υπάρχει λόγος!Τζενούλι, αυτή την ώρα που γράφω, ο αντρούλης αγοράζει το μαξιλάρι.Δε βρήκε σε κίτρινο, ρε γμτ, μωβ είχε και μπλε, εννοείται του είπα το μωβ, όχι άλλο μπλε!!!!Μαρούλι μου, ίσως είναι που φτάνεις στο τέλος κι έχεις κουραστεί μωρέ...Στο ξαναείπα οι τριχούλες της ουράς του γαϊδάρου έμειναν:wink::wink::wink:Πάω για το φαγητό...

μαρια φαε λιγο και για μενα, εχω κι εγω χοιρινο και παρακαλαω τη γιαγια μου να το φτιαξει με λαχανο αλλα την πεμπτη δεν θα δεχτω αρνησεις...α ολα κι ολα

To λεγόμενο nst ή αλλιώς ζώνη! Θα σου βάλουν μια ζώνη στην κοιλιά για μια ώρα περίπου και θα μετρούν τις συσπάσεις της μήτρας(αν υπάρχουν) και την αντίδραση της καρδούλας της Μαριάντας σε αυτές. Έτσι θα καταλάβουν αν πλησιάζει ο τοκετός ή όχι!

αμαν αμαν, πωπω θα σκασω μεχρι της 6:30

αλλο αγχος τωρα

βικακι μου πολλα φιλακια...αντε πλησιαζει και η μερα συναντησης!

4 δεκεμβρη ερχεσαι?

Βικυ μου ευχαριστω για τις πληροφοριες .....αυτη τη μια ωρα φανταζομαι δεν θα τη βλεπω κλαψς κλαψς,ελπιζω τουλαχιστον μετα που θα με δει η γιατρος να το δουμε το μπουμπουλακι μας....!ειμαστε ετοιμες για τη συναντηση βλεπωωωω πολυ χαιρομαι.....:-P

Κι εγω σε γενικες γραμμες ανετη ειμαι δεν μπορω να πω αλλα εχω το θεμα της διατροφης κι οσο για σεξ παει καιρος που........χαχαχαχα μετα το σαραντισμο μας βλεπωωωω.....(Αννετ εγραψες με τα ταβανια....χιχιχι

νικακι εγω το δικο μου ταβανι το κοιταω οταν ειναι ωρα για υπνο σνιφ

η ιωαννα ειναι η ακροβατης μας χαχαχα

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια... και Καλο Μηνα ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!!! Τι κανετε???? Ευχομαι ολες να σας βρισκω τελεια !!!!!!!!!!

Εγω χαθηκα αυτες τις μερες και ειχαν σπασει τα νευρα μου γιατι μου ειχε χαλασει το στικακι του ιντερνετ και το ειχαν στειλει στην Αθηνα για φτιαξιμο..... Επιτελους η κοσμ... το εφερε χθες βραδυ..... Οπως καταλαβαινεται εχω πολλες σελιδες να διαβασω .....!!!!!!!!!!

Τα δικα μου τα νεα Δοξα το Θεο ειναι πολυ καλα !!!!!

Ειχα παρει το μηχανακι για το ζαχαρο και ολες μου οι μετρησεις ( μου ειχε ζητησει η διαβητολογος να μετραω 1 ωρα μετα το φαγητο και οριο το 120 ) κυμαινονταν απο 90 μεχρι 110.....Εκανα χθες και τη γλυκοζηλιωμενη και βγηκε 5,2 με φ.τ. 4,7-6,2. !!!! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!!!!!!!!!

Το μπεμπακι μου ολα καλα .... αυριο το απογευμα θα παμε στο γιατρο !!

Κοριτσακια μου σας φιλω ολες ..... Να ειστε ολες πολυ πολυ καλα.....

καλως την, πολυ καλες οι μετρησεις σου ευακι, μπραβο

να μπεις μετα να μας πεις τα νεα σας!

αχ πρεπει κι εγω να κανω γλυκοζηλιωμενηηηηηηηηη αλλα φοβαμαιιιιιι, μακαρι να βγει καλη

Ουφ...επεσε λιγο η δουλιτσα...Αντε παει και η σημερινη μερα...Σας ειπα ??αποφασισα σήμερα οτι τελος της αλλης εβδομαδας σταματαω την δουλεια(λεμε τωρα...)θα το ανακοινωσω προσεχως...

Ευακι ολα καλα με τις μετρησεις σου...σουπερ!!!περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο..

Φαγκρι μου καλους υπνους με το νεο μαξιλαρι σου..

ναι καλα, να το δω και να μη το πιστεψω!

και καλο μηνα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα ειναι για πολλες αφου θα κρατησουμε τα μπεμπακια μας αγκαλιτσα!!!!!!!!

σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!ματσα μουτσα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπέρα μανουλες!! Καλό μήνα να έχουμε κ καλώς να έρθουν τα μπεμπακια μας!! Καλε κάτι άκουσα για σεξ που λέγατε αλλά δυστηχως δεν θυμάμαι κάτι απο αυτήν την διαδικασία !!! :tongue: ελπίζω να την θυμηθώ μετά την γέννα!!! Βλέπεις σε μας τις " γλυκοαιματες " κοψανε κ την σοκολάτα κ ούτε το υποκαταστατο δεν μπορούμε να έχουμε!! Τεσπα!!! Εγώ έχω λίγο φρικαρει με τις μετρήσεις του σακχάρου... Ενώ όλα ήταν τέλεια ξαφνικά ανεβασα κάτι 135αρια κ κάτι 140αρια που μου ήρθε ο ουρανός σφοντιλη!!! Μίλησα με τον ενδοκρινολογο κ είπε μάλλον θα πάρω ινσουλινι αλλά θα μου δώσει παράταση μιας βδομάδας να δει πως θα παει κ βλέπουμε... Τώρα στο τέλος ρε γαμωτο; Αδικία μου κάνει αλλά ότι είναι καλύτερο για το παιδάκι μου θα το κάνω... Εκανα κ γλυκοζηλιωμενη κ βγήκε 4,9 με φυσιολογικές 4-6.2... Υποθέτω πως είναι πολύ καλή θα δούμε τι θα πει κ ο ενδο που θα πάω την Τετάρτη... Βγήκαν κ οι εξετάσεις για την πηξη του αίματος που το είχα κ άγχος κ είπε ο γυναικολογος πως είναι οκ οπότε έφυγε κ ένα μεγάλο βάρος... Την Παρασκευή θα πάω να δω κ τον μικρουλη μου κ έχω αγωνία να δω πόσο θα χει γίνει... Πριν απο 2 βδομάδες ήταν 2200 κ μου είπε πως είναι μεγάλος.., δεν θέλω να μου βγει χοντρουλο!!! :tongue: σας ζαλισα!!! Vasdeli καλά φανταζεσαι να είμαστε κ στο ίδιο δωμάτιο;;; Εγώ πάντως οικονομικό τρικληνο θα ζητήσω!!! Θα καταλάβω ότι είσαι συ απο τον αγκαλιτσα!!! :tongue: αυτά! Φιλία. Σε όλες!!

γεια σου λευκουλι με τον μπεμπαρινο σου και καλο μηνα και παλι!

οι απαντησεις των εξετασεων σου σουπερ αλλα οι μετρησεις γιατι ετσι ρε γμτ?μακαρι να φτιαξουν και να μη χρειαστει η ινσουλινη (μηπως στεναχωριεσαι και εχεις αγχος?γιατι επιρρεαζει κι αυτο το σακχαρο)...αλλα ειπαμε οτι ειναι καλυτερο για τα μωρακια μας θα γινει!

πολλα φιλακια, παω για μπανακι γιατι εχω ραντεβου κι εγω σημερα για nst στις 6:30...και ειναι ηδη 4 και...παλι με τη ψυχη στο στομα ουφ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αντε ανετ μου θα κανεις το πρωτο νστ του καφε μας!!!

καλη επιτυχια!!!

εγω χτες τρυπηθηκα για το σαγχαρο και ηταν 123 αλλα ειχα φαει κααι σοκολατα και μακαρονια και μανταρινια και γενικα απο ολα....να ανυσηχησω λετε?

η καμπυλη μου ηταν μια χαρα και ολες οι εξετασεις ουρων μια χαρα...

Παιδιά, εντυπώσεις από το μαξιλάρι.Μμμμμμ, περιμένω το βράδυ, μόνο αυτό σας λέω!!Είναι ο τέλειος σύντροφος για τον ύπνο, κορίτσια.Τζενάκι,Βικάκι είχατε δίκιο. Εύα, πάρ' το άφοβα.Το βάζω για μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι κι ανάμεσα στα πόδια, άλλο πράμα...Έχω να νιώσω τέτοια άνεση από τον τρίτο μήνα!Τζενάκι, χίλια χρόνια να ζήσεις, χαχα!Όχι, δε με πήρες στο λαιμό σου όπως κατάλαβες!Έφυγε ο σίφουνας, καλά περάσατε? Αννετάκι, καλά αποτελέσματα στον καρδιοτοκογράφο, αν και δε νομίζω να δείξει κάτι από τώρα, είναι πολύ νωρίς για να δείξει συσπάσεις!!

γεια σου λευκουλι με τον μπεμπαρινο σου και καλο μηνα και παλι!

οι απαντησεις των εξετασεων σου σουπερ αλλα οι μετρησεις γιατι ετσι ρε γμτ?μακαρι να φτιαξουν και να μη χρειαστει η ινσουλινη (μηπως στεναχωριεσαι και εχεις αγχος?γιατι επιρρεαζει κι αυτο το σακχαρο)...αλλα ειπαμε οτι ειναι καλυτερο για τα μωρακια μας θα γινει!

πολλα φιλακια, παω για μπανακι γιατι εχω ραντεβου κι εγω σημερα για nst στις 6:30...και ειναι ηδη 4 και...παλι με τη ψυχη στο στομα ουφ

Εεεε ένα άγχος το έχω δεν λέω... Αλλά χαλαρά πράγματα....

Mariaefi αν είχα φάει εγώ σοκολάτα θα χε βγάλει καπνούς το μηχανάκι λεμε! Κορίτσια καρδιοτοκογραφο ποτέ κάνουν ; Θπερηχος είναι; Ακόμη δεν μου χει πει τίποτα για αυτό...

eNortjKzUjI0tTAxN1CyBlwwFZ4C1g,,66.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...