Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

στεγιααααααααααααααααα, γεια σου με τον παιδαρο τον γιο

φτου φτου σκορδα το πουλακι μου!

απο διακοπουλες πως παμε..ακομα?

οτι κι αν κανετε να περασετε τελεια!!!

που ειναι σιγουρο..διακοπες με τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωη σου..τον εναν...τον μοναδικο!!!

φιλακια και χαδακια στο απιστευτο φατσακι σου!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΓΕΝΑΡΗΣ ΕΕΕ?

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΝΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΤΕΜΠΕΛΙΑΣΕ,ΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ...

ΑΧΧΧΧΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ................

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βασδελακι..βαλε κι ενα "μαλλον" διπλα στο κοριτσακι..σε καμια βδομαδα θα ξερουμε με σιγουρια χαχαχαχαχα

Κι εγώ στο μάλλον είμαι, μην ανησυχείς!!!

Λες, στο επόμενο ραντεβού να αλλάξουμε τα ροζ βρακιά με σιέλ σλιπάκια;:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Πωπω βρε annetaki τι λουκι τραβηξες ..και τι τρομαρα πρεπει να πηρες....και εκανες πολυ σοφα που αλλαξες γιατρο ..εγω εχω αλλαξει ποοοοολους γυναικολογους μεχρι να βρω τελικα καποιον που με καλυπτε απολυτα ...το μοναστηρι να ειναι καλα και απο καλογερους....

Σημασια εχει οτι ολα πανε καλα !!!

Οι διακοπες δεν τελειωσαν (τελειωσαν οι του ξενοδοχειου)θα λειπω και 2 εβδομαδες τον αυγουστο ..

Να χαιρομαστε και την Ηλιαννα μας!!!

vasdeli στην λιστα ειμαι και εγω με κοριτσακι πια!!!!

Στεγια το μωρο σου ειναι θεικο!!φτου φτου!!!!ετσι ομορφουλικα βγαινουν του Γεναρη

cca53e644d.png

eTRlp2.png

παντως ακομη ειναι σχετικο το φυλο ...μετα την 16η εβδομαδα φαινεται ξεκαθαρα το φυλο του μωρου ...ετσι τουλαχιστον μου ειπε η γιατρος μου ..

Εγω παντως θα περιμενω την β επιπεδου και μετα θα αρχισω το βαψιμο του δευτερου παιδικου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

vasdeli στην λιστα ειμαι και εγω με κοριτσακι πια!!!!

Τρέχω να επανορθώσω!!!:P:tongue:

παντως ακομη ειναι σχετικο το φυλο ...μετα την 16η εβδομαδα φαινεται ξεκαθαρα το φυλο του μωρου ...ετσι τουλαχιστον μου ειπε η γιατρος μου ..

Εγω παντως θα περιμενω την β επιπεδου και μετα θα αρχισω το βαψιμο του δευτερου παιδικου..

Ναι, έτσι είναι!

Και μένα ο γιατρός μου είπε ότι θα είμαστε σίγουροι στο επόμενο ραντεβού! Όχι ότι με απασχολεί! Να είναι αρτιμελές και γερό μόνο θέλω!

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα -αγοράκι

mariaefi -kinder εκπληξη!

Jenny -κοριτσάκι

joa - κοριτσάκι

vasdeli -κοριτσάκι

annete -κοριτσάκι

qwlrp3.png

ε και λιγο να το μπλεδισει παλι ροζουλια ειμαστε!!!

αχ δεν περνανε οι μερες να παω να δω το μπεμπε μου ...

και εχω και αλλη στεναχωρια αυριο φευγει το αγορακι μου..παει στην γιαγια του και θα γυρισει τελος Αυγουστου...θα αδειασει το σπιτι μας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ε και λιγο να το μπλεδισει παλι ροζουλια ειμαστε!!!

αχ δεν περνανε οι μερες να παω να δω το μπεμπε μου ...

και εχω και αλλη στεναχωρια αυριο φευγει το αγορακι μου..παει στην γιαγια του και θα γυρισει τελος Αυγουστου...θα αδειασει το σπιτι μας..

Θα περάσουνε οι μέρες και θα το δεις το κοριτσάκι σου....και μετά θα λες πότε θα έρθει το επόμενο ραντεβου!!!

Δες την αναχώρηση του γιου σου ως ευκαιρία ξεκούρασης!

Κι εμένα θα πάνε στη γιαγιά τους για λίγες μέρες και λέω ότι 5 μερούλες θα ξεκουραστώ μέχρι να πάω κι εγώ τον Αύγουστο εκεί!!! Η δε κόρη μου, λείπει από τις 13 Ιουλίου, ήταν κατασκήνωση, τώρα είναι στα ξαδέρφια της στην Αθήνα και σε λίγο θα ανέβει στην άλλη γιαγιά!

Εδώ και 10 περίπου μέρες είμαι μόνο με το ένα παιδί και είναι πράγματι περίεργα.

Εσένα θα πάει μακρυά; Θα μπορείς να πηγαίνεις και να το βλέπεις;

qwlrp3.png

Θα παει στην γιαγια του στην Λαμια ....την εβδομαδα που ερχεται θα ειναι εκει χωρις εμας ..Τα ΣΚ θα ανεβαινουμε να τον βλεπουμε και 2 εβδομαδες τον Αυγουστο θα ειμαι και εγω μαζι ...ουσιαστικα 2-3 εβδομαδες θα ειναι μονος του...αλλα ηδη μου λειπει ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

hello κουκλες με τα πανεμορφα μπεμπουδακια και ζουζουνιστα παιδακια!!!

αχ πολυ ζεστη βρε κοριτσια υποφερω, ολη μερα ειμαι με ερκοντισιον

πικρα..απτη μια τα ματια στεγνωνουν και τσουζουν, απτην αλλη ο ιδρωτας τρεχει σαν βρυση, τα ντουζ πανε συννεφο και εχω κατι περιεργα πλουπ πλουπ κοντα στον αφαλο..σαν κενο αερος μεσα στη θαλασσα που απελευθερωνεται..(ααααααχ θαλασσαααααααα!!!)

λετε να ειναι το νινι μου και να κανει αισθητη την παρουσια του?

σας φιλω, παω στον εραστη μου, τον ερκοντισιον χαχαχα

καλο μεσημερι ομορφες και χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλως την annete ...πιστευω οτι ειναι νωρις ακομη να αισθανθεις το μωρο ..αν θυμαμαι καλα τον μικρο μου τον καταλαβα γυρω στην 19-20η εβδομαδα και το ενοιωσα σαν να πετανε πεταλουδες μεσα την κοιλια μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Θα παει στην γιαγια του στην Λαμια ....την εβδομαδα που ερχεται θα ειναι εκει χωρις εμας ..Τα ΣΚ θα ανεβαινουμε να τον βλεπουμε και 2 εβδομαδες τον Αυγουστο θα ειμαι και εγω μαζι ...ουσιαστικα 2-3 εβδομαδες θα ειναι μονος του...αλλα ηδη μου λειπει ...

Έλα, αφού θα τον βλέπεις τα Σ/Κ όλα καλά! άσε, παιδί μου να ξεκουραστείς τώρα λίγο....

εχω κατι περιεργα πλουπ πλουπ κοντα στον αφαλο..σαν κενο αερος μεσα στη θαλασσα που απελευθερωνεται..(ααααααχ θαλασσαααααααα!!!)

λετε να ειναι το νινι μου και να κανει αισθητη την παρουσια του?

ίσως να είναι ότι το μωρό μετατοπίζεται... Βέβαια, είναι και το πρώτο σου οπότε είναι λίγο νωρίς να το κατάλαβες αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Εγώ πάντως το κατάλαβα το μωράκι μου πολύ νωρίς(4η εγκυμοσύνη, βλέπεις). Νιώθω μετατοπίσεις ειδικά μετά το φαγητό και όταν ξαπλώνω!!!:D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...