Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισαμε και εμεις ...ξεκουραστηκαμε(εγω γιατι ο συζυγος κυνηγαγε τον μικρο) ,χορτασαμε το αγορακι μας και επιστροφη στο γραφειο...

Jenny μου τι διαβαζω ??κοιτα να εισαι ηρεμη και μην σκεφτεσαι καθολου την δουλεια..ολα θα πανε καλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σου joa.Καλωσήρθες πίσω!!!

Εγώ μάλλον πάω για υπερηχογράφημα το απόγευμα....Θέλω να δω το μπεμπουλίνι μου!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλως σας βρηκα κοριτσακι!!!

Αχ και εγω θελω να παω για υπερηχο αλλα περιμενω να μαζεψω κατι εξετασεις οποτε μαλλον θα παω την αλλη Παρασκευη..

Με το καλο να δεις την δευτερη κορη σου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Όλα καλά με το υπερηχογράφημα σήμερα!!!

Την άκουσα και ησύχασα!!! Έκανε και κωλοτούμπες!!!

Έγινε κιόλας 8,8 εκατοστά το μαναράκι μου!!!

Αχ, είμαι χαρούμενη!!!:P

qwlrp3.png

κοριτσαρες την καλημερα μου!!!

βασδελακι μου γλυκο, παραπονιαρα μανουλιτσα, απο τοτε που σου εστειλα το πμ εχω μπει μονο δυο φορες, αλλα τελος παντων

διαβασα τα νεακια σας και ευχομαι ολα να πανε καλα σε ολες και με το καλο να υποδεχτουμε στις ζεστες μας αγκαλιτσες τα αγγελουδακια μας!!!

τζενακι να μη σε νοιαζει για τη δουλεια τιποτα κοπελα μου (εξαλλου δεν μπορει να κανει και τιποτα ο πανηληθιος εργοδοτης σου..το μονο που απεδειξε ειναι πως ειναι αναισθητος και πολυ κακος ανθρωπος), εσυ κοιτα την υγεια σου και την υγεια του μωρου σου και να πανε να χ@στουνε ολοι...

joa μου, τελος οι διακοπες η δεν καταλαβα καλα? να μου φιλησεις τον μικρο και να μου χαιδεψεις το μπεμπουλινακι!!!

ηλιανα..καλα λεμε θα μαλλιοτραβηχτουμε στο τελος για τον γαμπρο χαχαχα

μαρακι μου τι καλα που το ακουσες το μικρουλακι σου!!! η ζουζουνα σου καλα?

τα δικα μας νεα ειναι τα εξης

πριν 15 μερες και ωρα 1 μετα τα μεσανυχτα ειχα μια απιστευτη αιμοραγια..περιττο να σας πω πως εσβησα..πηρα το λοιπον τον προκομενο τον γιατρο μου και τι μου ειπε ρε κοριτσια...

- ε καμια αποκολληση θα ειναι, παρε 2 μπουσκοπαν να μη πονας και ξαπλωσε (ντοινγκ)

- μα γιατρε να μην ερθω στο νοσοκομειο? του λεω (τι πιο λογικο)

- δεν υπαρχει λογος, ξαπλωσε και ξεκουρασου (εννοειτε πως ετρεξα στο νοσοκομειο (στο ελενα) και ολα ηταν τελεια, ουτε αποκολληση ουτε τιποτα, η κουραση εφταιγε..και απο τοτε ουτε πιατο δεν με αφηνουν να πλυνω..μονο απολαμβανω χεχεχε)

ε αη σιχτιρ βλακομουτρο..αυτο που με ενοχλησε τρομερα ειναι πως τον εχω 17 ολοκληρα χρονια και η αναισθησια του και η αδιαφορια του με πληγωσε πολυ..και δεν ειναι μονο αυτο..δεν μου εκανε ουτε ενα τηλεφωνο να δει πως ειμαι..τιποτα το βοιδι

στις 7/7 που πηγα για την αυχενικη επειδη καταλαβε την πατατα του μου εβαλε και τις φωνες

- δεν με πηρες τηλεφωνο..και ανησηχουσα..κτλ

εγω κοκκαλο..μα τοσο γελιος πια..ελεος..αυτο ηταν..αλλαγη πλευσης..με ανελαβε η γιατρινα της ξαδερφης μου που μου ειχε κανει και την αποξεση μετα την παλλιδρομιση και η σχεση 17 χρονων εληξε αδοξα..για κακη τυχη του γιατρου..εκεινος εχασε..εγω προχωρω και αισιοδοξω για το καλυτερο (και δεν θα μου φυγουν του κοσμου τα λεφτα για να πλουτενει αυτος και εγω να νοιωθω μονη και χωρις στηριξη)

λοιπον η αυχενικη μου ηταν 1,7 στην 12 εβδομαδα και 6η μερα με ολα τα οργανακια μας ορατα!!!7,2 εκατοστα, στηνοτανε σαν μοντελακι..αμφαζ..προφιλ..μας εδειξε και τα μετοπισθεν χιχιχι και ολα καλα!!! αυτο εχει σημασια!!!και μονο!!!βγηκαν και οι αιματολογικες και ειναι σουπερ!!!α και ο αυχενικος μας ειπε πως ειναι μαλλον κοριτσακι...το χαιβανι το δικο μου μαλλον αγορι ειπε αλλα ειναι χαμηλα η ομφαλιδα και δεν ειναι σιγουρο..ναι καλα..οτι και να πει δεν υπαρχει εμπιστοσυνη..μας τελειωσε!

ξεκινησα σιδηρο, μαγνησιο και ασβεστιο, εκοψα φιλισιν και σαλοσπιρ(που κατα πασα πιθανοτητα απαυτα προηλθε η αιμοραγια)

αυτα τα νεα μας!!!σας φιλω γλυκα γλυκα και να προσεχετε τους εαφτους σας και τα πλασματακια σας!!!

Υ.Γ. και να με συγχωρειτε για το κατεβατο

μακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΕΕΕ?

ΤΑ ΜΠΑΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΙΔΔΑ ΕΕΕ?

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ...

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΕΕΕ?

ΤΑ ΜΠΑΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΙΔΔΑ ΕΕΕ?

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ...

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ....

στεγιααααααααααααααααα, γεια σου με τον παιδαρο τον γιο

φτου φτου σκορδα το πουλακι μου!

απο διακοπουλες πως παμε..ακομα?

οτι κι αν κανετε να περασετε τελεια!!!

που ειναι σιγουρο..διακοπες με τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωη σου..τον εναν...τον μοναδικο!!!

φιλακια και χαδακια στο απιστευτο φατσακι σου!!!

IB5Vp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Χρόνια πολλά στην Ηλιάννα που γιορτάζει σήμερα!!! Με το καλό το παιδάκι και ο γάμος!!!

Μπραβο η κουκλιτσα μας!!!!!μεγαλωσε η ζουζουνα!!!

Εκλεισα και εγω ραντεβου για την αλλη Παρασκευη !!!

Άντε με το καλό!!!

Annete, καλωσήρθες πίσω!!!

Περιπέτεια μεγάλη πέρασες αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Καλά έκανες και άλλαξες γιατρό κοπέλα μου...Σημαντικό είναι να νιώθουμε άνετα και να μας νιάζεται ο γιατρός... Δυστυχώς πολλοί γιατροί έχουν πάθει ανοσία σε ό,τι βλέπουν και χάνουν την ανθρωπιά τους...Γι' αυτόν ήταν άλλο ένα περιστατικό αιμορραγίας για σένα όμως ήταν μοναδικό... Αυτά προσπαθώ να λέω και στον δικό μου, που είναι γιατρός, να μην χάσει την ανθρωπιά του και να είναι πάντα κοντρά στους ασθενείς του....με αποτέλεσμα να την πληρώνουμε εμείς(η οικογένεια) γιατί πάντα είναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι(όταν δεν είναι στο νοσοκομείο....γκρ....)

Κοριτσάκι ε; Έχουμε γυναικοκρατία εδώ!!! Μόνο η Ηλιάννα μας έχει αγοράκι!!!Θα μαλώσουμε για τον γαμπρό!!!:D:tongue:

Στέγια, φιλάκια!

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα -αγοράκι

mariaefi -kinder εκπληξη!

Jenny -κοριτσάκι

joa - ???

vasdeli -κοριτσάκι

annete -κοριτσάκι

qwlrp3.png

βασδελακι..βαλε κι ενα "μαλλον" διπλα στο κοριτσακι..σε καμια βδομαδα θα ξερουμε με σιγουρια χαχαχαχαχα

για τον γιατρο εχεις δικιο..μερικοι τιμουν τον ορκο που εχουν δωσει..αλλοι παλι τον εχουν χ@σμενο..τι να πει κανεις!

παω λιγο να ξεκουραστω γιατι δεν εχω φορητο και με πιανει η μεση μου και ισως να ξαναμπω αργοτερα..διαφορετικα αυριο!

καλο μεσημερι σε ολες!!!

IB5Vp2.png

ναι, ηλιαννακι χρονια πολλα με υγεια και χαρα!!!

και με το καλο κουκλιτσα μου!!!

και ο γαμος και το μικρο γλυκο σου μπεμπουδακι!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...