Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

και βαλτε ενα ακομη κοριτσακι στην λιστα!!!!

Καναμε σημερα την αυχενικη και ολα καλα ..το μπεμπακι μου ειναι 5.2 εκατοστα και η αυχενικη μετρηση 1,5 ..ο γιατρος το βρηκε ενα πολυ καλο μωρο και τωρα περιμενουμε το τελος του μηνα για να παμε να το δουμε και στην γιατρο

Ελα τα κοριτσια!!!

μπραβο!πολυ καλη η αυχενικη σου!

εγω τελικα back στους εμετους τελικα.........τι ειναι αυτο το πραγμα/??τα νευρα μου......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω βρε κοριτσακι εχεις μπει στον τατερτο και ακομη εμετους ..εγω σε αυτο δεν εχω καμια εμπειρια ..δεν εχω κανει ποτε στην ζωη μου εμετο ...

υπομονη ...τι μεινανε????5 μηνακια .....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα!Τι κάνετε κορίτσια?Επιτέλους κατάφερα να μπώ να δώ τα νέα σας...

joa συγχαρητήρια για την αυχενική σου...πολύ καλή...

mariaefi μου τι να πώ υπομονήμε τον αντρούλη σου...οι περισσότεροι τα ίδια είναι, ανοίγουν το στόμα τους και δεν καταλαβαίνουν αρκεί εκείνη την ώρα πάνω στα νεύρα τους να σε πληγώσουν...

Εγώ είμαι καλούτσικα...έχει τρείς μέρες τώρα με έχει πεθάνει η μέση μου από τον πόνο, με το ζόρι κουνιέμαι...και δεν φτάνει κι αυτό έχουν επιστρέψει δριμύτερες οι καούρες πολύ χειρότερες από ότι ήτανε...

I3hdp3.png

Κοριτσακια μου σας χαιρετω!!!φευγουμε για 10 μερουλες διακοπες με το αγορακι μας!!

Ελπιζω μεχρι να γυρισω ολες να ειστε πολυ καλυτερα και να εχετε αποχαιρετισει εμετους και καουρες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αχ αντε να ερθει η Δευτερα να δω το μωρο μου γιατι μετα θα το δω στις 1/8!!ουφ!

εμετοι συνεχιζονται δυστυχως....ολο τσιχλες μασαω....

με τον συζυγο λιγο λιγο καλυτερα δεν του δινω και πολυ σημασια και το παιζω τρελη και αλλοπαρμενη!

καλες διακοπες joa!!!!εμεις ειμαστε ηδη σε νησι οποτε....

Διαφημίσεις

vasdeli σουπερ τα νεα σου!!!!!

με το καλο λοιπον η δευτερη κορη!!!!

Να μαι πάλι πίσω!

Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω!!!:P

Ξεκίνησα σίδηρο έπαιρνα από την αρχή μαζί με το filicine και από την αυχενική και μετά ξεκίνησα ασβέστιο και μαγνήσιο...

Κι εγώ Vasdeli μου με καισαρική και λογικά μέσα στο 2010 θα γεννήσω...

Εγώ μάλλον ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά...

Παίρνω φιλισίν, κάνω τις κλεξάν και αρχίζω και σίδηρο.

σημερα δεν ειμαι στα καλα μου να πω την αμαρτια μου..τσακωθηκα με τον αντρα μου και ειπωθηκαν (απο μερια του) πολυ ασχημα πραγματα σε σχεση με εμας τους 2...και που στεναχωρεθηκα....

Μαριαεφάκο μου, θα έρθω να τον μπουφλίσω τον mariaefoσύζυγο!!!:mad: κάνε υπομονή κορίτσι μου...

και βαλτε ενα ακομη κοριτσακι στην λιστα!!!!

Καναμε σημερα την αυχενικη και ολα καλα ..το μπεμπακι μου ειναι 5.2 εκατοστα και η αυχενικη μετρηση 1,5 ..ο γιατρος το βρηκε ενα πολυ καλο μωρο και τωρα περιμενουμε το τελος του μηνα για να παμε να το δουμε και στην γιατρο

Μπράβο κοπέλα μου!

Τελικά τα κοριτσάκια έχουν την τιμητική τους σε αυτό το καφέ μου φαίνεται...

Καλά να περάσετε στις διακοπές!!!!

Εμείς γυρίσαμε την Κυριακή και περάσαμε πολύ ομόρφα...Ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία να ζήσουμε στιγμές με τα παιδιά μας που είχαμε ξεχάσει...

Ηλιάννα, δεκτό το συμπεθεριό!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μαριαέφη μου πήγες στον γιατρό;

Τι νέα;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ναι πηγα στο γιατρο ειναι το μωρο μου μια χαρα με τον ποπο του προς τα κατω μεσα στην μητρα και για αυτο εχω πιεσεις συχνα και παω συχνα στην τουαλετα!

ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος και μου ειπε οτι μπορω να ερθω Αθηνα απλα με το αυτοκινητο οχι μακρινες αποστασεις!

πανω απο 10 εκ ειναι το μωρο μου!

εσυ καλα?

τον μπουφλισα εγω τον αντρα μου και εστρωσε!του τα ειπα ενα χερακι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Τι κάνετε?

Vasdeli καλώς ήρθες πάλι πίσω!Ζηλεύω...κι εγώ θέλω να πάω διακοπές τώώώώώωρα...

Εγώ δεν είμαι πολύ καλά και δυστυχώς ούτε το μωράκι μου...Όλα ξεκίνησαν από προχτές που είχα ένα καβγά τρικούβερτο με το αφεντικό μου (δεν φαντάζεστε τι έγινε...είπε αυτός είπα κι εγώ και γίναμε....ας μην το πώ καλύτερα...) το αποτέλεσμα ήταν να ανεβάσω πίεση, έφτασα μέχρι το 18 και πέρα από αυτό με έπιασαν και συσπάσεις.....Μίλησα με τον γιατρό μου ο οποίος πανικοβλήθηκε μου είπε να σηκωθώ να φύγω και να πάω να πάρω χάπια για την πίεση...Χτές το απόγευμα είχα και λίγο αίμα, περιττό να σας πώ ότι πανικοβλήθηκα...Για να μη σας τα πολυλογώ πήγα στον γιατρό χθές, πέρα από το ότι με έβρισε γιατί αγχώνομαι και κάνω κακό στο μωρό και σε μένα με τρόμαξε και λίγο με την προεκλαμψία ξέχασα να σας πώ ότι όταν πήγα στον γιατρό είχα πίεση 15 κι 9, μετά ήρθε η σειρά του υπέρηχου...εκεί έπεσε το κλάμα...Με έλουσε κρύος ιδρώτας όταν είδα το μωράκι μου τελείως ακίνητο ήταν το καημενούλι ζαρωμένο και μαζεμένο σαν κουβαράκι μέχρι να ακούσω την καρδούλα του να χτυπάει ένιωσα σα να πέρασε 1 ώρα και η αιτία για αυτό είμαι εγώ...από την πίεση έχω τρομερές συσπάσεις με αποτέλεσμα το καημένο να μη μπορεί να κουνηθεί να έχει αυξημένους παλμούς και πίεση...και πέρα από αυτό έχω και μια ωραιότατη αποκόλληση...

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το ότι παίρνω μια χούφτα φάρμακα όλη μέρα, πρέπει να είμαι ξάπλα μέχρι και την Τρίτη το πρωί που θα πάω ξανά στον γιατρο και οι κοιλιά μου ώρες ώρες με πονάει πολύ, πονάει τόσο που δυσκολεύομαι να πάω μέχρι την τουαλέτα...

Κορίτσια θα τρελαθώ άν πάθει κάτι το μωρό μου...τρέμω κάθε φορά που πάω στην τουαλέτα να μην δώ αίμα...

Πάντως ένα είναι σίγουρο ο γιατρός μου απαγορεύει να ξαναγυρίσω στην δουλειά όχι ότι ήθελα εγώ να γυρίσω και πλέον είμαι σίγουρη ότι ούτε το κάθαρμα θέλει να με ξαναδεί μπροστά του μετά από όσα του είπα...και να φανταστείτε ότι όλα αυτά ξεκίνησαν από το γεγονός ότι έμεινα έγκυος και μου το είπε κι όλας κατάμουτρα...άν πάθει κάτι το μωρό μου θα του κάνω μήνυση....

Δεν μπορώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου με τίποτα με πνίγει ο θυμός και η θλίψη...θα τρελαθώ από την ανησυχία μου...ευτυχώς τουλάχιστον δεν έχω πίεση τώρα που διπλασία την δόση των χαπιών...

I3hdp3.png

Αχ, βρε Τζενάκι!!!

Κατ' αρχήν ηρέμησε και συγκεντρώσου στο μωρό σου!!!

Χ@σ@ και τον βλάκα τον εργοδότη σου....Θεέ μου, αν είναι δυνατόν να μην σεβαστεί την κατάστασή σου.....Δώστου μια μούντζα και μην ξαναπατήσεις εκεί μέσα.....

Κάνε την αγωγή σου κατά γράμμα, ηρέμησε, κάνε τις ξάπλες σου και όλα θα πάνε καλά, κορίτσι μου....

Καλα, τα έχω πάρει πολύ στο κρανίο με τον ανεγκέφαλο....:evil: Μα κι εσύ βρε κορίτσι μου αφού ήξερες για την πίεση....τι ήθελες και τον κόντραρες!!! Έπρεπε να ανοίξεις την πόρτα και να του την βροντίξεις στην μούρη!!! Κάτι τέτοιοι θέλουν περιφρόνηση και ηρεμία για να τρελλαθούν περισσότερο...

Λοιπόν, όλα καλά θα πάνε, θετική σκέψη και ηρεμία πάνω από όλα! Άντε γιατί η μπουμπού διαμαρτύρεται, το μαναράκι μου!

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Ήδη νιώθω πολύ καλυτερα...Έχω απαγορέψει στον εαυτό μου να σκέφτεται οτιδήποτε σχετικό με την δουλειά...

Χτές ήταν το πρώτο βράδυ μετά από πολλές μέρες που κοιμήθηκα 7 ώρες συνεχόμενα χωρίς καμία διακοπή!!!!Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκα το πρωί που το συνειδητοποίησα....Έχω αρχίσει να χαλαρώνω, η πίεση μου έχει αρχίσει να σταθεροποιήται (ελπίζω να μην οφείλεται μόνο στα χάπια) κι έχω την εντύπωση ότι η κοιλιά μου δεν είναι τόσο σκληρή όσο τις προηγούμενες ημέρες από τις συσπάσεις άν και ακόμη με πονάει αρκετά....

Ευτυχώς έχω και την μαμά μου η οποία ήρθε μου έκανε δουλίτσες και φαγάκι (όσο νόστιμο μπορεί να είναι χωρίς καθόλου αλάτι!!!-δεν ξέρω άν το ανέφερα αλλά απαγορεύεται εντελώς για τις επόμενες 10 μέρες)....και επίσης χτές το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου δήλωσε ότι θα έρθει να μείνει μαζί μου για τις επόμενες τρείς μέρες γιατί στεναχωριέται που είμαι τόσες ώρες μόνη μου και ανησυχεί γιατί δεν θέλει να σηκώνομαι καθόλου από το κρεβάτι!!!!Νιώθω όπως τότε που ήμουν μικρούλα και είχα ανεμοβλογιά και με ντάντευε για να μη σηκώνομαι από το κρεβάτι!!!!

Επιτέλους άρχισαν να φεύγουν οι κακές σκέψεις από το μυαλό μου και άρχισα να βλέπω λίγο πιό θετικά την όλη κατάσταση...

Τώρα έχω άλλο άγχος...διακοπές ο γιατρός μου θα με αφήσει να πάω???:) :) :)

I3hdp3.png

Mπράβο σε σένα, μπράβο και στην μανούλα!!!

Αχ, αυτές οι μανούλες, τι θα κάναμε αν δεν τις είχαμε....(αν και η δικιά μου είναι τόόόσο μακρυά).

Τζένη, αν θέλεις αντί για αλάτι μπορείς να βάλεις λίγο λεμόνι ή ξυδάκι στο φαγητό σου, για νοστιμιά!;)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...