Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Kορίτσιααααααααα....αααααααααα!!!!

έκανα σήμερα την αυχενική και βγήκε πολύ καλή, βγήκε 1,2, η καλύτερη από τις τέσσερις που έχω κάνει... Είμαι πολύ χαρούμενη!:-D:grin::-D

Είδα ένα κανονικό παιδάκι με χεράκια, ποδαράκια, μέχρι και τα δάχτυλάκια των ποδιών και των χεριών φαινόταν...Το είδα να πιπιλά το χεράκι του και να καταπίνει αμνιακό υγρό!!!

Όταν είδε την πατούσα του ο γιατρός μου είπε: "Για δες μια πατούσα για γόβα" πιθανότατα κοριτσάκι λοιπόν αλλά στα σίγουρα την επόμενη φορά!!!

Η καρδούλα χτυπούσε με 160 χτύπους, δεν θα κάνω ούτε παπ-α ούτε αμνιοπαρακέντηση, δεν την χρειάζομαι, μου είπε ο γιατρός. Ήταν τόσο χαρούμενος και αυτός μαζί μου..."Είναι ένα πολύ καλό μωρό", μου είπε. Το μανάρι μου, έγινε κιόλας 6,2 εκατοστά...

Επίσης πάω μια βδομάδα μπροστά, δηλαδή είμαι 12 και 4 ημερών μιας και η σύλληψη όπως το υποψιαζόμουν έγινε πιο μπροστά! Πρέπει να αλλάξω και το τικεράκι μου!!!!

Έχω τόσο ενθουσιαστεί, το επόμενο ραντεβού αρχές Αυγούστου και Β επιπέδου, πρώτα ο Θεός τον Σεπτέμβρη....

Πάω να τραγουδήσω αυτό!

W6ENb473NI8

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ καλε συγκινηθηκα!!τελεια τελεια νεα!!!!!!!!

εισαι σουπερ!!!!!!!!!!!

μπραβο μπραβο!!!

κορη εε??

τι αλλο να πω!

εγω παλι περιμενω το pappA και μετα θα ξαναπω στο γιατρο στις 11/7.

ο γιατρος λεει οτι αφου δεν σταμνατησαν οι εμετοι ως τωρα ΔΕΝ θα σταματησουν απλα ισως μειωθουν και αλλο λιγο...

και οτι ο μεγαλος κινδυνος αποβολης ή παλλινδρομησης περασε!

τωρα β επιπεδου μαλλον μετα τον 15 Αυγουστο δηλ γυρω στις 18 με 20 για να δουμε ποτε θα βρω να κλεισω το ραντεβου.

α και οσο αναφορα εμενα ο πλακουντας ειναι οπισθιος.

επισης να σας πω οτι χτες που ημουν ξαπλωμενη και χαλαρη ειδα την κοιλια μου να ανεβαινει και να καταβαινει πολυ ηρεμα βεβαια μεχρι και η κορη μου το ειδε δεν ενιωθα κατι και μαλιστα σταματησα και να αναπνεω για λιγο για να το τσεκαρω και οντως υπηρχε "κινηση"...ισως φταιει οτι εχω χασει και κιλα λογω εμετων και μπορω και το βλεπω δεν νξερω....

θα βαλω και τον καλο μου να το παρατηρησει

Ευχαριστώ, κορίτσια μου!!!

Μαριαέφη μου, και μένα δόξα τω Θεώ ο πλακούντας είναι οπίσθιος, στην καλύτερη θέση που θα μπορούσε να υπάρξει, όπως μου είπε ο γιατρούλης μου!!!

Πόσο χαίρομαι για μας, όλες!!!

Α! Το μωράκι μου θα είναι σίγουρα Δεκεμβριανό λόγω καισαρικής!!! Άλλαξε η Πητ μου, πήγε 10-01-11 μετά το υπερηχογράφημα:D:D:D. Μου είπε πως κάπου ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά(πρώτα ο Θεός) θα συναντηθούμε!!!

Να ρωτήσω, αρχίσατε ασβέστιο ή σίδηρο;:roll:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

vasdeli σουπερ τα νεα σου!!!!!

με το καλο λοιπον η δευτερη κορη!!!!

mariaefi σημασια εχει να πανε ολα καλα και οι εμετοι μετα θα ειναι ενα κακο ονειρο!!!ολα καλα!!!

Εγω εν αναμονη την τεταρτη!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα!Σήμερα κάναμε το πρώτο μας μπανάκι!!!!!!!Ωραία ήτανε...πήραμε μια μικρή γεύση από Αύγουστο...

Ξεκίνησα σίδηρο έπαιρνα από την αρχή μαζί με το filicine και από την αυχενική και μετά ξεκίνησα ασβέστιο και μαγνήσιο...

Κι εγώ Vasdeli μου με καισαρική και λογικά μέσα στο 2010 θα γεννήσω...

I3hdp3.png

Εγω ΠΗΤ εχω 3/1 αλλα σιγουρα θα γεννησω πριν τις γιορτες...η Εφη μου γεννηθηκε 20/12 δεν ξερω αν θα το κανονισω για την ιδια μερα...

σημερα δεν ειμαι στα καλα μου να πω την αμαρτια μου..τσακωθηκα με τον αντρα μου και ειπωθηκαν (απο μερια του) πολυ ασχημα πραγματα σε σχεση με εμας τους 2...και που στεναχωρεθηκα....

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??ΒΑΣΔΕΛΑΚΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ..ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ...ΜΑΡΙΑΕΦΗ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ..ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑ...!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΞΥΠΝΑΩ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟΠΡΗΣΤΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΩ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΠΟΛΥ ΗΠΝΥΛΙΑΑΑΑΑ

Kαινουργια μερα αλλα μια απο τα ιδια...δεν πολυμιλαμε....τι να πω περναει και αυτος μια φαση...

προσπαθω να μην ριχνω λαδι στην φωτια........

εγω κοριτσια αν και μειον κιλα νομιζω οτι σημερα καταλαβα κοιλιτσα!εχει κανει και την γνωστη γραμμη πια την εμφανιση της!!

πηγα και θαλασσα σημερα 6μιση το απογευμα και μην το πειτε αλλα δεν εκανα εμετο σημερα αν και πολλες φορες μου ηρθε δεν εκανα!!!!

βρε κοριτσια τι γινετε πολυ ερημια το καφε μας..αντε να βλεπω γκαστρουλες...εγω σημερα ειμαι χαλια με επιασε η μεση μου και ειμαι αν ς χαχαχαχαχα...κανενα μπανακι στην θαλασσα εχετε κανει??εμενα ο γιατρος μου ειπε να παω γυρω στην 16η εβδομαδα να περασουμε απο το πρωτο τριμηννο και μετα σε καθαρες και οχι ωρες που χτυπαει πολυ ο ηλιος..αντε να δουμε σαν το γαλα θα μεινω φετος..παω να μασουλησω τωρα οχι τιποτα αλλα τωρα ξυπνησα απο τις 6και πειναω θελω τρελα ενα γλυκοοοο!!ηταν να μην μου περασουν οι εμετοι...φτου τελειωσε και το γκρεις ανατομυ..εφυγα κοριτσακια καληνυχτα και πολλα φιλακια και να μπαινετε καμια βρε..πολυ ερημια..:(

και βαλτε ενα ακομη κοριτσακι στην λιστα!!!!

Καναμε σημερα την αυχενικη και ολα καλα ..το μπεμπακι μου ειναι 5.2 εκατοστα και η αυχενικη μετρηση 1,5 ..ο γιατρος το βρηκε ενα πολυ καλο μωρο και τωρα περιμενουμε το τελος του μηνα για να παμε να το δουμε και στην γιατρο

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...