Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μπά Fangri δεν σου φαίνεται καθόλου ότι είσαι ευτυχισμένη :tongue::tongue::tongue::tongue: Γιορτάζεις σήμερα εεε????Άντε καλή ξεκούραση...

Εγώ λέω να αρχίσω το πλύσιμο των μωρουδιακών την επόμενη εβδομάδα...να ξεμπερδέψω πρώτα με τα μεγαλίστικα...

Ξέρει κανένα κοριτσάκι που βρίσκεται η Μαριαέφη???Είναι καλά?

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιτελους καταφερα κι εγω να δω το δωματιο της κορουλας Τζενης!!!

Πανεμορφο Τζενη!!Δεν εχω λογια!!Οι πεταλουδιτσες κτλ ειναι αυτοκολητα??

Κι εγω για κουρτινα θα συμφωνισω με τις υπολοιπες..Κατι ουδετερο σε χρωμα!

Ιωαννα περαστικα στο αντρακι σου...

Εμεις αυριο θα τελειωσουμε με το βαψιμο του παιδικου δωματιου(σημερα τελειωσαμε καθιστικο και κρεβατοκαμαρα)

Αλλα δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο να σας τις δειξω,γιατι μου λεει ειναι μεγαλες :(

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημέρα!

Ξέρει κανένα κοριτσάκι που βρίσκεται η Μαριαέφη???Είναι καλά?

Jenny μου την ιδια σκεψη καναμε....και εγω την μαριαεφη σκεπτομουν...και μια που σε πετυχα on line ...σουπερ το δωματιο της μικρης !!

Της έστειλα μήνυμα στο κινητό γιατί την ίδια σκέψη κάναμε....χάθηκε....

Εγώ γιατί δεν μπορώ να δω το δωμάτιο Τζένη; Πάω στο προφίλ σου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

jenny κατάφερα κι εγώ να δω το δωμάτιο, πολύ ωραίο! με γεια! Εγώ μόλις παρέλαβα τα αυτοκόλλητα για τον τοίχο, είχαν καθυστερησει και ανησύχησα! αλλά οκ. οπότε τώρα μένει να αρχίσει ο σύζυγος το βάψιμο. Για να δούμε! θα τα καταφέρει? :)

Χαίρομαι που σας άρεσε το δωμάτιο μας!!!Ναί liana μου αυτοκόλλητα είναι...

Σκεφτόμουν να βάλω μια λεπτή διάφανη κιτρινωπή (όχι πολλή έντονη) κουρτίνα με κάτι από πάνω σαν ριντό (έλεγα να βάλω κάτι σε δίχτυ πράσινο-έχω δεί ένα πολύ ωραίο σε πράσινο)

Τελικά χριστινάκι τι αυτοκόλλητα πήρες?και τι χρώμα αποφάσισες να κάνεις του τοίχους?

Vasdeli ενημέρωσε μας μόλις έχεις νέα από το Μαράκι...

I3hdp3.png

γειας σας κουκλες με τα ομορφα μπεμπακια!

εμεις πηγαμε στη γιατρο, καναμε υπερυχο, ο μπεμπακος μας ειναι με το κεφαλακι προς τα κατω, τα ποδαρακια σταυρωμενα, φανηκε η τσουτσουναρα μας...πωπωωωω κοριτσια, πολυ προικισμενος ο γιοκας μου χιχιχι και τα κιλα σουπερ 1571γρ ο τζουτζουκος μου!μια χαρα ειπε η γιατρος, ολα τελεια!Δοξα Τον Θεο!

εφυγε κι αυτο το αγχος!σε 10 μερες τωρα εχουμε το ντοπλερ!αντε να παει καλα κι αυτο!

μονο οι εξετασεις των ουρων βγηκαν λιγο τσιμπι τσιμπι και αυριο θα παω για καλλιεργεια μηπως παμε για καμια ουρολοιμωξη...

αυριο εχουμε και ραντεβου με τον γιατρο του ικα για την ΠΗΤ και στις 16 με τη διαβητολογο να μου γραψει τις ταινιες να παρω τα λεφτακια μου πισω!γιατι να τους τα χαρισω?θα παρω τα μπανιεροαφρολουτροκρεμουλακια του μπεμπουλη μου!αμ πως!

αυτα απο μααααααας!!!

φαγκρι μου και τωρα ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ιωαννα μου περαστικα στον χρηστακο μωρε, μακαρι να μη χρειαστει να πλακωθει το παιδι με φαρμακα.

βικακι μου, φιλεναδιτσα, στις 12 ερχεσαι αθηνα η θα δεις τον μπεμπη στο νησι?

τζενακι, χριστινα,λιανα πολλα φιλακια σε σας και στα μωρουλακια σας!

μαριαεφη που εισαι κοπελα μου?ελπιζω να ειναι ολα καλα!

καλο απογευμα κοπελαρες μου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Τζένη, τέλειο το δωμάτιο....Βάλε κάτι πολύ απαλό σε κουρτίνα!

Ανέτ έρχομαι Αθήνα στις 12! Στον γιατρούλη μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοντευουμε Ιωαννα,ναι!!

Απο βδομαδα ειχαν πει θα ερθουν και οι ντουλαπες με την κουζινα...

Αντε να δουμε...

Τζενη, δεν μπορω να τη φανταστω την κουρτινα που λες!!

Αν θεωρεις πως δε θα παραφορτωθει με χρωμα και σου αρεσει,παρε την! :D

Εμεις βαψαμε το πανω μερος των τοιχων μπεζ και το κατω λιγο πιο σκουρο καφεμπεζ(μανιταρι λεγεται)

Ειπαμε να το κανουμε πιο "κυριλε"παρα παιδικο, τρομαρα μας!χιχι :tongue:

Αννετ τι καλα!!Κοτζαμ μπεμπαρος!!

Οσο για το πρικισμενος...κι εγω ετσι ειπα για τον δικο μου!!χαχαχα

Μου φαινεται γιναμε χαζομαμαδες απο τωρα :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Tζα!Μόλις έβαλα το κέηκ που μου παρήγγειλε η μαμά μου για ένα μνημόσυνο (δουλεύω και catering, χαχα)κι είπα να απολαύσω καφεδάκι μέχρι να έρθει η νονά μας επίσκεψη.Αύριο λέω να πάω για την καμπύλη αν και όλοι μου λένε με 58 ζάχαρο τι τη θέλω...Θα ρωτήσω και στο νοσοκομείο να δω τι θα μου πούνε...Τζενάκι, κι εγώ από βδομάδα αρχίζω πλύσιμο μωρουδιακά και καροτσοειδή.Ωραία να είσαι σπίτι, όχι ότι σας έπρηξα, χαχα!:tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Tζα!Μόλις έβαλα το κέηκ που μου παρήγγειλε η μαμά μου για ένα μνημόσυνο (δουλεύω και catering, χαχα)κι είπα να απολαύσω καφεδάκι μέχρι να έρθει η νονά μας επίσκεψη.Αύριο λέω να πάω για την καμπύλη αν και όλοι μου λένε με 58 ζάχαρο τι τη θέλω...Θα ρωτήσω και στο νοσοκομείο να δω τι θα μου πούνε...Τζενάκι, κι εγώ από βδομάδα αρχίζω πλύσιμο μωρουδιακά και καροτσοειδή.Ωραία να είσαι σπίτι, όχι ότι σας έπρηξα, χαχα!:tongue::tongue::tongue:

Θα συμφωνήσω μαζί σου...είναι πολύ ωραίο να είσαι σπίτι!!!

Κι εγώ στην τελευταία μέτρηση πρίν πάω για την καμπύλη το ζάχαρο μου ήταν 69! αλλά την συνέχεια την ξέρεις...

Φτού φτού καλέ μακριά από μας...άν και το κεκάκι κάτι μου έκανε :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά σας είπα? Γέλασα πολύ με την μαμά μου χτές που είδα με την άκρη του ματιού μου μια σοκοφρέτα κρυμμένη στην τσάντα της κι όταν τη ρώτησα μου είπε ότι την πήρε από το σπίτι της και περίμενε να πέσω για ύπνο το βράδυ για να την φάει και να μη με στεναχωρήσει :lol::lol::lol: Α ρε έρμη μάνα τι τραβάς κι εσύ...τελικά μόνο η μανούλα μου με καταλαβαίνει...

I3hdp3.png

Fangri ζητω και παλι ζητω για την απελευθερωση σου επιτελους...αντε θα ευχαριστηθεις το σπιτακι σου και τα παιδακια σου.....:P

Εμεις το Σ/Κ ξεκιναμε το βαψιμο...ειμαι πολυ περιεργη να δω πως θα βγει τελικα.....

Μαρακι ελπιζω να εισαι μια χαρα και να μπεις να μας γραψεις τα νεα σου.....Βικακι δεν μιλησατε.....?

Joa περαστικα στο ζουζουνακι σου...

Αννετ μια χαρα ο παιδαρος σου μεγαλωνει ,ελπιζω να βγουν και οι εξετασεις σου αυριο μια χαρα.Περιμενουμε νεα....

Τζενυ κι εμενα κατι τετοια μου κανουν με τα γλυκα....συνηθως κρυβονται σε αλλα δωματια....χαχαχα το χειροτερο μου ειναι οταν τρωνε κατι υπεροχο και λενε ...μπα δεν ειναι και τοσο ωραιο οσο φαινεται...!

1a0fd6e0b8.png

Καλησπέρα και απο μένα σε όλες σας

Εγώ εδώ και μια βδομάδα στο σπίτι προσπαθώ να σας παρακολουθώ απο το κινητό!!! Ουφ δύσκολο Είναι!!! Βέβαια βλέπω ότι Όλα τα νέα των μωρων σας Είναι καλα και πολύ χαίρομαι

Εμείς έχουμε καιρό ακόμα για τον γιατρό αλλα ο μικρός μου δεν ξεχνάει κάθε λεπτό να κάνει αισθητή την παρουσία του!!!

Ελπίζω απο Δευτέρα ο αντρουλης μου να μου αφήσει το pc για να μπορέσω να κάνω και Εγώ κους κους μαζί σας

Φίλακια σε όλες σας και στις κοιλουμπιτσες σας

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...