Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Αχ Αννέτ μου εγώ πλέον τα έχω συνηθίσει αυτά τα όνειρα...κοντεύουν να γίνουν καθημερινή ρουτίνα...:rolleyes:

Να και μερικές φωτογραφίες από το δωματιάκι μας:

picture.php?albumid=490&pictureid=3229

picture.php?albumid=490&pictureid=3232

picture.php?albumid=490&pictureid=3230

picture.php?albumid=490&pictureid=3233

Πως σας φαίνεται???(Ναί το ξέρω ότι είναι πολύ έντονα τα χρώματα αλλά φανταστείτε ότι θα μπούνε και τα έπιπλα που είναι τελείως άσπρα)

Και το μέγα ερώτημα...Τι χρώμα κουρτίνες να βάλω οέο????

τζενακι τελεια τα χρωματα...και τα αυτοκολλητα σουπερ!αντε να μπουν και τα επιπλακια σας και με το καλο η μπεμπουλινα να τα χαιρεται!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και το μέγα ερώτημα...Τι χρώμα κουρτίνες να βάλω οέο????

εμενα μου αρεσουν οι διχρωμες με καθετες χοντρες ριγες...η τελικα μια μονοχρωμη απτα χρωματα των πεταλουδων/λουλουδιων (κιτρινακι ισως)!

λεω εγω τωρα!

IB5Vp2.png

τζενακι σορρυ αλλα θα σαφησω μοναχουλα...ηρθε ο ξαδερφος μου να δει ποσο μεγαλωσε η κοιλια μου χαχαχαχαχα

πολλα φιλια!

IB5Vp2.png

Αχ δεν ξερω γιατι δε λεει!!Μηπως εχει παλιο υπερυχο και δεν μπορει να δει ακριβως??

Δεν ξερω!Λες βρε Αννετακι να τον ρωτησω την επομενη φορα αν το βλεπει ακριβως?

Οσο για το μεγαλος δεν ξερω!Ενταξει και στην β επιπεδου μου το ειπαν

και ο ιδιος την προηγ.φορα παλι, αλλα αυτη τη φορα μου ειπε

οτι ενω ειμαι 29η εβδομαδα με μετραει για 30η!!

Και στην καρτελα μου εχει γραψει 29 μ ενα βελος προς τα πανω!!:rolleyes:

Τζενη εγω γιατι δε βλεπω το δωματιακι??:confused:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Σου έκανα αίτημα φιλίας...άν πάλι δεν μπορείς να τα δείς μπές στο προφίλ μου να δείς το άλμπουμ...

Αννέτ μου κι εγώ κάτι σε κιτρινάκι σκεφτόμουνα...έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά θέλω να ακούσω και την γνώμη σας...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Γουάου, ναι ,ναι , μπήκα από το σπίτι!Τζενάκι, επειδή είναι πολύ έντονα τα χρώματα του δωματίου εγώ θα έβαζα ένα πολύ απαλό χρώμα στην κουρτίνα με λίγο από τα χρώματα τοίχου ή αυτοκόλλητων, π.χ. ζαχαρί σαν κύριο με πολύ λίγο φουξ, πράσινο κ.λ.π.Πάντως όχι κίτρινη κουρτίνα, το βρίσκω too much και θα κουράζει το βλέμμα (και το μωρό). Καλέ τι το θέλετε το ακριβές βάρος του μωρού? Κάτι να περιμένετε και στη γέννα...Αχ, πρωτομανούλες μου μωρέ μωρέ....Μια καληνύχτα γιατί σαν πρώτη μέρα με ίντερνετ είπα στο Γιωργάκη θα πάω για διάβασμα να το χαρεί αυτός.Εγώ από μεθαύριο...ποιος με πιάνει, χαχα!Καληνύχτα κοιλίτσες μου κι όνειρα γλυκά...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Πού είστε καλέ σήμερα που εγώ γιορτάζω την απελευθέρωση από το ζυγό της δουλειάς?Ζήτω ζήτω και ξαναμανα ζήτω!!!Μη μου πείτε ότι γεννήσατε όλες:tongue::tongue::tongue::tongue:Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!Σας είπα ότι είμαι ευτυχισμένη??

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα !!!!

Jenny μου πολυ ομορφο το δωματιο της μπεμπας!!με το καλο να ερθει η ενοικος!!!πολυ εντονα τα χρωματα!!!..για κουρτινα προσπαθησε να βαλεις καμια σε υπολευκο χρωμα με φουξια πινελιες...πολυ ομορφο!!

Φαγκρι μου γιουπι!!!!!!!αντε σε 3 εβδομαδες θα σου κανω παρεα απο το σπιτι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα !!!!

Jenny μου πολυ ομορφο το δωματιο της μπεμπας!!με το καλο να ερθει η ενοικος!!!πολυ εντονα τα χρωματα!!!..για κουρτινα προσπαθησε να βαλεις καμια σε υπολευκο χρωμα με φουξια πινελιες...πολυ ομορφο!!

Φαγκρι μου γιουπι!!!!!!!αντε σε 3 εβδομαδες θα σου κανω παρεα απο το σπιτι!!!

Γεια σου ρε Ιωάννα, κόντεψα να πάθω κατάθλιψη μόνη μου!!!Κι εγώ το ίδιο είπα στη Τζένη.2 ψήφοι υπέρ του ουδέτερου λοιπόν, Τζενάκι, χαχα!Άντε Ιωάννα, θα περάσουν και για σένα οι μέρες...Ο Χρήστος καλύτερα?

ελαφρως καλυτερα φαγκρι μου...κοιμηθηκε στις 10 με βηχα και κοιμηθηκε καλα μεχρι τις 2 που ξεκινησε να βηχει παλι ανοιξαμε παραθυρα , του καναμε ορο και μια μασκουλα και κοιμηθηκε μεχρι τις 4 σερι ..εβηξε παλι κανα πενταλεπτο και κοιμηθηκε μεχρι και που τον ξυπνησαμε...Λεω να μην τον παω στον γιατρο και τον φορτωσουν ενα σκασμο φαρμακα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εεεεεεεφτασα!!:)

Από το πρωί ασχολούμαστε με τα μωρουδιακά! Βάλαμε 2 πλυντήρια, απλώσαμε, βγάλαμε το καρότσι, το οποίο πλύναμε και αερίζουμε το στρωματάκι!!! Εγώ επιβλέπω, η μανούλα κάνει!!!!:P

Διαβάζω όλα καλά...Joa, τέλειος ο μπεμπούλης, όλα καλά!

Ανετ μου μια χαρά με τη γιατρό!!!

Χτές το βράδυ παραγγείλαμε κοτούλα με πατατούλες τηγανητές και πιτούλες, και φάγαμε αλλά δυστυχώς το ζάχαρο μετά έφτασε το 146 :(:(:(

Τζένη, δεν είναι και τραγική η μέτρηση...

Εγώ είμαι πολύ καλά! Οι μετρήσεις ρολόι, τα κιλά μόνο + 6,5!!!;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...