Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

helloooooooo μολις μπηκαμε...πολυ ταλαιπωρια βρε κοριτσια...πρωτη φορα κουραζομαι τοσο...αλλα τωρα εχει φεεεεεεεεεταααααααααααα!!!χαχαχα

με την διαβητολογο ολα καλα...ειδε τις μετρησεις...της ειπα για ολες τις παρασπονδιες που εχω κανει (δεν την νοιαζει εφοσον οι μετρησεις ειναι οκ), μου ανεβασε λιγο τα τ4 στα 75 απο 50 γιατι δεν κανανε ιδιαιτερη δουλεια λογω που κανεις δεν με ειχε ενημερωσει πως ειδικα με το σιδηρο η ληψη πρεπει να ειναι με διαφορα 4 ωρες (τεσπα)

και οι μετρησεις 1 φορα την ημερα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

μετα πηγαμε να παρουμε τις υπολοιπες εξετασεις και να δουμε την γιατρο αλλα ειχε φυγει...που πας καλη μου?εγω να μη δω τον μπεμπακο μου?θα την παρω αυριο το πρωι μηπως πεταχτω να κανουμε υπερυχο και να δει τις εξετασεις!

αυτα απο μενα!

ιωαννα μου αχ ο μπουμπουκος σου, μπραβο το αγορακι σου μωρεεεεε!!!σκετο κουκλακι θα ητανε ε?

τα φιλια μου σε ολες τις τσουπιτσες!αχ ακουω το κρεβατακι μου να με φωναζει ααααααααχ!χεχεχε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

A ρε Αννετάκι τυχεράκια, όλα καλά και τώρα κρεβατάρα.Δεν έρχεσαι μια βόλτα από δω που σχολάω 2.30, 2.30 γυρίζει ο μικρός (πού να φάω η άμοιρη) και 3.30 ο μεγάλος (πού να κοιμηθώ...).Πάλι κατά τις 7 το απόγευμα θα ξεραθώ εκεί που κάθομαι όπως χθες....Καλόν ύπνο:P:pΘα μπω το βράδυ άμα όλα οκ με το ίντερνετ.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

A ρε Αννετάκι τυχεράκια, όλα καλά και τώρα κρεβατάρα.Δεν έρχεσαι μια βόλτα από δω που σχολάω 2.30, 2.30 γυρίζει ο μικρός (πού να φάω η άμοιρη) και 3.30 ο μεγάλος (πού να κοιμηθώ...).Πάλι κατά τις 7 το απόγευμα θα ξεραθώ εκεί που κάθομαι όπως χθες....Καλόν ύπνο:P:pΘα μπω το βράδυ άμα όλα οκ με το ίντερνετ.

καλα κουραγια φαγκρακι, κι εγω δεν νομιζω να κοιμηθω...μολις αρχισε τις γυροβολιες ο υιος...θα ξαπλωσω προς το παρον να κανουμε χαδακια και βλεπουμε μετα!

φιλακια πολλα πολλα σε ολες και στα μπεμπουδακια σας!!

IB5Vp2.png

Αννετόμωρο, κοίτα να το κόψεις κι εσύ στον ύπνο γιατί η μαμά κουράστηκε και θέλει ύπνο, εντάξει?Άντε γιατί η κυρία Μαρία είναι έγκυος και μαλώνει!!!(Εντάξει?Ησύχασε?Χαχαχα!)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Αννετόμωρο, κοίτα να το κόψεις κι εσύ στον ύπνο γιατί η μαμά κουράστηεκε και θέλει ύπνο, εντάξει?Άντε γιατί η κυρία Μαρία είναι έγκυος και μαλώνει!!!(Εντάξει?Ησύχασε?Χαχαχα!)

χαχαχχαχααχα

μπαααααααααα δεν μασαει ο κυριος...εμοιασε μαλλον στον μπαμπα του χαχαχαχχαα

γευτηκε και την τυροπιτουλα του οποτε ποιος τον πιανει τωρα...καμια ωρα θα τεντωνεται...και πονααααααααααωωωωωωωω!!!!:lol:

φιλακια κουκλες μου...καλο μεσημερι!

IB5Vp2.png

Παιδιά, να σας πω να γελάσετε;

Σήμερα στολίσαμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα(2 παρακαλώ!) κι εγινε χαμός! Τα παιδιά δεν κρατιόντουσαν πλέον!!! Έλεος αλλά τι να γίνει!!!

Κι εγώ θέλω να στολίσω το δεντράκι....με το ζόρι κρατιέμαι...χωρίς πλάκα με βλέπω να το ανεβάζω την άλλη εβδομάδα :tongue::tongue::tongue:

Joa μου τέλεια τα νέα σου κι ο μπεμπούλης έγινε ολόκληρος μπέμπαρος!!!

Εγώ χτές είχα την μανούλα μου και την πεθερούλα μου και μου κάνανε γενική, στρώσαμε και τα χαλιά επιτέλους!!!κόλλησα και τα αυτοκόλλητα στο παιδικό και είναι μια τρέλα...με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλω φωτογραφίες να το δείτε...

Χτές το βράδυ παραγγείλαμε κοτούλα με πατατούλες τηγανητές και πιτούλες, και φάγαμε αλλά δυστυχώς το ζάχαρο μετά έφτασε το 146 :(:(:(

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Την καλησπερα μου στις μανουλες!!!Τι κανετε?

Καλα νεα διαβασα και χαιρομαι πολυ!!

Ιωαννα μια χαρα ο μπεμπης!!Ολα καλα και γενικως η εγγυμοσυνη!! Super!! :D

Vasdeli, χαρα στο κουραγιο το δικο σου και της μανουλας..δυο δεντρα!!

Εμεις λογο ανακαινισης του σπιτιου και μετα τις μετακομισης..

το βλεπω να το στολιζουμε μια βδομαδα πριν τα Χριστουγεννα :(

Fangri με το καλο η αδειουλα...Τιποτα δεν εμεινε ακομη!!

Εμεις πηγαμε σημερα στο γιατρο το πρωι!

Ολα μια χαρα ειπε, ο μπεμπακος ειναι πανω απο κιλο(ακριβως δεν ειπε):(

Πηραμε θεσουλα με το κεφαλακι προς τα κατω, και ως συνηθως τρωγαμε!χαχα :D

Μου ειπε ξανα ομως πως ο μπεμπης ειναι μεγαλος!Και πως αν κλεισω το μηνα μου, θα βγει πανω απο 4 κιλα!!!!

Επισης οτι ενω ειμαι 29η εβδομαδα, με μετραει για 30!!

Λετε να γεννησω νωριτερα??Πως θα τον βγαλω 4κιλα πρωτη γεννα??

Τρομος μ επιασε!!χιχι :tongue:

Απο δω και περα θα μας βλεπει ανα 15μερες μεχρι τον 9ο(μετα ανα βδομαδα)!

Οποτε εκλεισα ραντεβου για τις 26 του μηνος παλι!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

αλο αλο και τρισαλο

αχ κοριτσια εριξα κατι υπνους!!!!!!αν δεν με ξυπναγε η μαμα μου μεχρι αυριο θα κοιμομουν χιχιχι

ειδα και ενα ονειρο.......ετρωγα λεει εκμεκ με κρεμα σοκολατας φουντουκιου...και ετρωγα..και ετρωγα και δεν τελειωνε μιαμ μιαμ

τυφλα ναχουν τα σεξ-ονειρα χαχαχα

απιστευτη ευχαριστηση...εστω και μεσω του ονειρου!!!!

Κι εγώ θέλω να στολίσω το δεντράκι....με το ζόρι κρατιέμαι...χωρίς πλάκα με βλέπω να το ανεβάζω την άλλη εβδομάδα :tongue::tongue::tongue:

Joa μου τέλεια τα νέα σου κι ο μπεμπούλης έγινε ολόκληρος μπέμπαρος!!!

Εγώ χτές είχα την μανούλα μου και την πεθερούλα μου και μου κάνανε γενική, στρώσαμε και τα χαλιά επιτέλους!!!κόλλησα και τα αυτοκόλλητα στο παιδικό και είναι μια τρέλα...με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλω φωτογραφίες να το δείτε...

Χτές το βράδυ παραγγείλαμε κοτούλα με πατατούλες τηγανητές και πιτούλες, και φάγαμε αλλά δυστυχώς το ζάχαρο μετά έφτασε το 146 :-(:sad::-(

ποσες πατατουλες εφαγες βρε τζενακι μου?εγω αν φαωπατατουλες θα φαω μονο τρεις κι αυτες με πολυ σαλατα και κρεας η κοτοπουλο χωρις τις πετσουλες!!!μιαμ μιαμ μωρε λες να παραγγειλουμε κανα κοτοπουλακι σημερα?σλουρπ

αντε με το καλο να υποδεχτει το δωματιο την ιδιοκτητρια του!!!

Την καλησπερα μου στις μανουλες!!!Τι κανετε?

Καλα νεα διαβασα και χαιρομαι πολυ!!

Εμεις πηγαμε σημερα στο γιατρο το πρωι!

Ολα μια χαρα ειπε, ο μπεμπακος ειναι πανω απο κιλο(ακριβως δεν ειπε):-(

Πηραμε θεσουλα με το κεφαλακι προς τα κατω, και ως συνηθως τρωγαμε!χαχα :-D

Μου ειπε ξανα ομως πως ο μπεμπης ειναι μεγαλος!Και πως αν κλεισω το μηνα μου, θα βγει πανω απο 4 κιλα!!!!

Επισης οτι ενω ειμαι 29η εβδομαδα, με μετραει για 30!!

Λετε να γεννησω νωριτερα??Πως θα τον βγαλω 4κιλα πρωτη γεννα??

Τρομος μ επιασε!!χιχι :tongue:

Απο δω και περα θα μας βλεπει ανα 15μερες μεχρι τον 9ο(μετα ανα βδομαδα)!

Οποτε εκλεισα ραντεβου για τις 26 του μηνος παλι!!

λιανα μου γιατι δεν σου λεει ακριβως τα κιλα του μωρου?ενταξει υπαρχει αποκληση αλλα νομιζω πως θα επρεπε να τον πιεσεις λιγο...τι παει να πει ειναι πανω απο 1 κιλο...1 κιλο και 200 και 500 και 900 γραμμαρια?και τι σημαινει ειναι μεγαλος?ποσο μεγαλος κυριε?σημασια εχει βεβαια να ειναι γερο το παιδι αλλα στο περιπου κανεναν γιατρο δεν εχω ακουσει να λεει αποτελεσματα...αααααααααα τα πηρα τωρα...συγνωμη κιολας!

οσο για την γεννα τι να σου πω λιανα μου (ειναι κατι που εχω αρχισει να σκεφτομαι πολυ μπρρρρρρρρ)...το σωμα της γυναικας και η φυση τα κανονιζουν ολα!

η γυναικα του ξαδερφου μου μινιατουρα εβγαλε εναν παιδαρο 4,260...απο που?απο το λουλουδακι της οπως λεει και η εφουλα της μαριας μας!!!

φιλια πολλα κοριτσακια!

χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!

IB5Vp2.png

Αχ Αννέτ μου εγώ πλέον τα έχω συνηθίσει αυτά τα όνειρα...κοντεύουν να γίνουν καθημερινή ρουτίνα...:rolleyes:

Να και μερικές φωτογραφίες από το δωματιάκι μας:

picture.php?albumid=490&pictureid=3229

picture.php?albumid=490&pictureid=3232

picture.php?albumid=490&pictureid=3230

picture.php?albumid=490&pictureid=3233

Πως σας φαίνεται???(Ναί το ξέρω ότι είναι πολύ έντονα τα χρώματα αλλά φανταστείτε ότι θα μπούνε και τα έπιπλα που είναι τελείως άσπρα)

Και το μέγα ερώτημα...Τι χρώμα κουρτίνες να βάλω οέο????

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...