Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα κοπέλα μου!

Όχι, να μην ανησυχήσεις...τα πονάκια μέσα στο πρόγραμμα είναι...Τις ρυθμικές κινήσεις μάλλον για λόξυγγα τις κόβω!!!:-) Το καταλαβαίνεις κι εσύ! Είναι σούπερ, μεγάλη φάση!!!:)

Όλα θα πάνε καλέ με τους γιατρούς, περιμένουμε νεότερα!!!!

εννοειτε πως μολις γυρισω θα μπω να σας γραψω λεπτομερειες!

αχ αν δεν ειχα κι εσας τι θα εκανα!πολλα γλυκα φιλια αγαπες μου!

παω για μπανουκι χιχιχι

see you later!μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααα

Ειδαμε το μπεμπακι μου!!!ειναι 1380 γρ.και συμφωνα με τις καμπυλες αναπτυξης στην εβδομαδα που βρισκομαι τον βρισκει ιδανικο !!!οι εξετασεις οι αματολογικες πολυ καλες ,ο πλακουντας νεανικος και η ποσοτητα του αμνιακου ικανοποιητικη ,πιεση 9,5 ..οταν καναμε τον υπερηχο(καναμε και ντοπλερ) ο μικρος ηταν ξυπνιος και ιδιατερα κινητικος και ειδαμε φατσουλα ,επισης ειναι με το κεφαλι προς τα κατω..

Μου εδωσε το ελευθερο να τρωω οτι θελω μιας και απο κιλα παω καλα αρκει να μην το ξεφτιλισω (μα εγω ????),να πηγαινω οπου θελω μιας και δεν εχω ουτε συσπασεις ουτε ενοχλησεις .. Θα ξαναπαμε στις 10/12 να μου παρει επιχρισμα κολπικου υγρου???καπως ετσι ...και να δουμε το μπεμπακι ..Οπως παμε γενναμε οπως ειχαμε πρωτοπει 5-10/1

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλε vasdeli 2 χριστουγενιατικα δεντρα ???ουαου!!!!εγω δεν ξερω σκεφτομαι φετος να μην στολισω ...τοτε που θα ειναι να ξεστολισω θα ειμαι μαλλον νοσοκομειο και τι να πρωτοπρολαβει ο αντρας μου ..να εχει τον μικρο ή να μαζευει μπαλες??

Φαγκρι μου γιουπι!!!!τελευταια μερα!!!προς το παρον του κανουμε μονο μασκα με αερολιν και το βραδυ πριν κοιμηθει αεριους και φυσικα ποοοοολυ ορο ...Αν ομως ο βηχας συνεχισει ετσι εντονος λεω να τον παω μια βολτα απο την παιδιατρο ..

Αννετακι περιμενουμε νεα σου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημέρα κορίτσια! Εγώ λεω να στολίσω δέντρο πρώτη φορά φέτος! είναι η πρώτη φορά που δεν θα πάμε πουθενά για τις γιορτές και θέλω να κάνω ατμόσφαιρα. Εξάλλου το νινί θα χαρεί πολύ...του χρόνου! Λέω να πάω προς το τέλος του μήνα να πάρω δέντρο, στολίδια και λαμπάκια. Ως τώρα είχα μόνο μια μικρή κούτα με λίγα διακοσμητικά, κεράκια και γούρια που έβαζα από δω κι από κει στο σαλόνι και πάνω στο τζάκι. Θα έρθει μάλλον και κόσμος, οικογένεια και φίλοι και λέμε να κάνουμε και γαλοπούλα. ανυπομονώ!!!!

Να 'μαι πάλι!Προτελευταία μέρα (ουφ, ακόμη αύριο:mad::mad:)και συμμαζεύω τις λιγοστές πρέπει να πω εκκρεμότητες!

Αννετάκι, καλά νέα να μας πεις από τη διαβητολόγο.Περιμένουμε...

Ιωαννάκι, τι κιλό εδώ πάτε για δίκιλο, χαχα!Όλα καλά λοιπόν με το μπεμπαρούκο. Όσο για το επίχρισμα υπάρχουν και χειρότερα, εγώ το είχα κάνει 5 μέρες πριν γεννήσω το Φάνη και φαντάσου πώς ήμουν:(:(

Μπράβο, ρε Βικάκι, ούτε ένα χέρι βοηθείας στην καημένη τη Μαρία:tongue::tongue::tongue:

Χριστινάκι, καλημέρα, πού χάθηκες?

Σας προειδοποιώ, από απόψε που θα έχω δίκτυο και στο σπίτι να είστε μέσα να μη νιώθω μόνη.Λέτε να με χωρίσει ο άντρας μου λίγο πριν τη γέννα λόγω υπεριντερνετίασης??

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι πάλι!Προτελευταία μέρα (ουφ, ακόμη αύριο:mad::mad:)και συμμαζεύω τις λιγοστές πρέπει να πω εκκρεμότητες!

Χριστινάκι, καλημέρα, πού χάθηκες?

Σας προειδοποιώ, από απόψε που θα έχω δίκτυο και στο σπίτι να είστε μέσα να μη νιώθω μόνη.Λέτε να με χωρίσει ο άντρας μου λίγο πριν τη γέννα λόγω υπεριντερνετίασης??

καλημέρα fangri! Δεν χάθηκα, σας διαβάζω! αλλά έχω δουλειά γενικά αυτόν τον καιρό και στο σπίτι διαφορες ετοιμασίες. Απ' ότι κατάλαβα τελειώνεις με τη δουλειά, ε? αντε, ωραία! εγώ ακόμα δεν πήγα στο ικα, αλλά υπολόγισα ότι η αδεια ξεκινάει 10 Δεκεμβριου. όμως λέω να την τραβήξω για πιο μετά, για να καθίσω με το νινι οσο γινεται περισσότερο. Δλδ να δουλέψω και Ιανουάριο, ή έστω ως τις 15. Αν όλα καλά φυσικά. Εξάλλου στο σπίτι βαριέμαι μόνη, εσύ έχεις και τα παιδιά, είναι αλλιώς. Εδώ στη δουλειά δεν έχουν πρόβλημα με αυτό, μου λένε να κάνω ότι επιθυμώ. το προτιμούν έτσι για να προετοιμαστει το εδαφος και να μην τους αφήσω στα κρυα του λουτρού.

κοριτσιαααααααα!!!

καλημερα!!!!

πολλες μερες εχουμε να τα πουμε ε??

δεν ειχαιντερνετ το σκ και υωρα προσπαθω να προλαβωτα νεα!!

χριστουγεννιατικη η ατμοσφαιρα βλεπω και μου αρεσει!!!!

καλα χριστουγεννα σε ολες!!

εγω ειμαι γενικως καλα, η μπεμπα νομιζω πρεπει να ειναι πια στα πιο δραστηρια της..

ωρες ωρες "ανατριχιαζω" με το πως κουνιεται η κοιλια μου, σαν να κανει κυματα και μετα λοφακια κτλ κτλ..

ανυπομονω να παω στον dr στις 17 να δουμε ποσο μεγαλωσε η μπεμπα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Δλδ να δουλέψω και Ιανουάριο, ή έστω ως τις 15. Αν όλα καλά φυσικά. Εξάλλου στο σπίτι βαριέμαι μόνη, εσύ έχεις και τα παιδιά, είναι αλλιώς. Εδώ στη δουλειά δεν έχουν πρόβλημα με αυτό, μου λένε να κάνω ότι επιθυμώ.

Χριστινάκι μου κι εγώ αν ήμουν στο ΙΚΑ θα το τραβούσα όσο πήγαινε ώστε να κάνω το ίδιο με σένα, δηλαδή να χαρώ το μωράκι μου μετά:PΑπλώς επειδή είμαι στο Δημόσιο και έχω υπόλοιπο 17 μέρες άδεια του 2010, την παίρνω γιατί το 2012 που θα γυρίσω (πού? στο δήμο???πού?στην περιφέρεια???) σιγά μη μου την έδιναν! Οπότε, χτυπάω άδεια κανονική και μετά τη δίμηνη κύησης.Τα καλά του δημοσίου;)

Καλημέρα may!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Γεια σας κοριτσια να 'μαι κι εγω:D

Joa τελεια τα νεα σου μπραβο και μεγαλωσε και εισαι κι εσυ μια χαρα...αυτο ειναι υπεροχο....θα τρως και οτι θελεις τεεεεελειααααα!!!!!!!!Σε ποιον μοιαζει δεν μας ειπες?????

Μαρακι ευχαριστω για τα περαστικα...ευτυχως ειναι καλυτερα και δεν εχω κολλησει ακομη!εχουμε ριξει πολυ γελιο αυτες τις μερες....φοραω μασκα και κανουμε πλακα.....Επισης η μπεμπου ειναι πολυ δραστηρια και μας αρεσει πολυ αυτο....Αννετ και σουπες και τσαγακια και εντριβες, ολα τα γιατροσοφια...;)οσο για το σουβλακι ηταν με απ'ουυυυυυλα γι'αυτο και το απολαυσα μονο αλδωτη πιτα ειχε.....ο ενδοκρινολογος μου εχει πει να κανω δοκοιμες και να μετριεμαι...αν κατι ανεβαζει πολυ το ζαχαρο να μην το ξανατρωω!!!Περιμενουμε τα νεα σου σημερα.....

1a0fd6e0b8.png

Αχ δυστυχως φαγκρι μου το ικα ειναι φρικη..και ευτυχως που εβαλαν και το εξαμηνο (οσοι μπορουν να το παρουν γιατι πολλοι εργοδοτες ειναι αρνητικοι)

εγω μονο δεκα μερες θα δουλεψω παραπανω απο την ημερομηνια που ειναι να φυγω ..

May μου μεγαλωνει η μπεμπα και κανει αισθητη την παρουσια της!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Fangri,May,Xristina,χαιρομαι που ειστε καλα....:P:p:p

Fangri τι καλα που θα ξεκινησει η αδεια σου......

May τι κανεις???σε μια βδομαδα θα δεις κι εσυ τη μπεμπου σου....εγω θα κανω υπομονη 2 βδομαδες....!

1a0fd6e0b8.png

οχι οχι δεν παραπονιεμαι....ισα ισα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενηηηηηηηη που παμε καλα και το μπεμπουλι μας μεγαλωνει...ασε που με αυτο τον τροπο δεν εχω παρει πολλα κιλα και ειμαι μια χαρα.Αν μπορουσα να τρωω οτι ηθελα ασε θα 'χα χασει τη μπαλα.....η μαλλον εγω θα ημουν η μπαλα....χαχαχαχαχα:!:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...