Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

εχει εξωτερικο ιατρειο ...και εχει και καλο υπερηχο να χορτασω τον τριτο αντρα μου...

τι καλα, θα ευχαριστηθεις!!!

εμενα δεν εχει και καθε φορα λεω "θα τον δουμε, δεν θα τον δουμε"!!!

τις περισσοτερες φορες δεν τον βλεπουμε :-(:sad::-( εχω κι εγω κατι απαιτησεις...καθε τρεις και λιγο της τσαμπουναω "θα δουμε τον μπεμπακο?"

καμια μερα θα με δειρει χιχιχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ώρα θα πας?Πάλι αύριο θα διαβάσω τα νέα σου, κλαψ...Από τέλη σεπτεμβρίου έχεις να τον δεις ε?Καλέ εγώ τι να πω που όλο κι όλο το είδα στην 17η ΚΑΙ 23η εβδομάδα και τώρα άντε άλλη μια το πολύ, ποιος ξέρει πότε...Δεν πειράζει να έχω να ανυπομονώ περισσότερο.:wink:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Στις 5 το απογευμα θα παω αλλα λογικα θα σας πω νεα μου αυριο το πρωι μιας και το απογευμα ο αντρας μου θα ειναι στην δουλεια και θα γυρισει τα ξημερωματα οποτε θα εχω τον μικρο που σημειοτεον ειναι και αρρωστουλης..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Περαστικούλια μωρέ...Βήχας και μυξούλες ε?Εμένα αυτά έχει το μικρό αλλά το παλεύουμε ακόμα με φυσιολογικό ορό...Ελπίζω να μην χρειαστεί μάσκες...Οπότε αύριο τα νεάκια σου.Όλα καλά, φιλενάδα, εύχομαι.Φιλιά στο Χρηστάκο και χαδάκια στο σγούμπο!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπερα κοριτσια!!Μπηκα κι εγω να πω ενα γεια και να βγω να κανω μαμ!!

Εχω αυριο ραντεβου με το μπεμπακι μου και πεταω απο χαρα!!!:D

Καουρες εχω κι εγω πολλες κοριτσια, ειτε τρωω ειτε οχι!!

Joa tι καλα!!να ναι γερος και τροφαντος ο μπεμπαρος :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Αχ μωρε το κουτσουνι!!! :D

Εμενα δε μου λεει ακριβως ο γιατρος ποσο ειναι!!

Μου ειχε πει στις αρχες του προηγ.μηνα, αν θυμαμαι καλα, ηταν αναμεσα απο 700-800!εσενα σου λεει ακριβως?

b353ca0f41.png26lWp2.png

ναι μου λεει καθε φορα . το βγαζει ο υπερηχος!!!θα σας πω αναλυτικα αυριο...εχω μαζεψει και τον scanner αλλιως θα σας το σκαναρα να το θαυμασετε!!!

αληθεια απο ονομα εχετε αποφασισει??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ τι καλα!!!Περιμενω πως και πως τα νεα σου!!

Κατα 90% θα το πουμε στο ονομα του πεθερου μου: Αντωνιος

Αλλιως εμενα μου αρεσει και το Φιλιππος

Σας αφηνω κοριτσιαααααα....Ηρθε ο αντρας,παω για φαι!!Φιλια σε ολες!!:D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!Τι κάνετε?Τα μωράκια σας?

Κι εμείς τώρα είμαστε λίγο καλούτσικα...ανεβάσαμε πίεση χτές :-( και μας έπιασαν και κάτι ψιλοσυσπασούλες δυστυχώς και είμαστε ξάπλα. Το χειρότερο είναι ότι τώρα πλέον παίρνουμε τρία ολόκληρα χάπια την ημέρα και νιώθω σαν μαστουρωμένη, το κεφάλι πονάει/βουίζει και έχω τρομερή υπνηλία...Η μπεμπούλα πάλι έχει τρελά κέφια από το πρωί αλλά ρε μαμώτο γιατί είναι τόσο σκληρή η κοιλιά μου?

Άν συνεχίσω έτσι δε με βλέπω να τη γλιτώνω την προεκλαμψία...:-(:-(:-(:-( ΑΑΑΑ χτές πήγα κι από το μαιευτήριο δείτε κι εδώ πως έχουν οι τιμές...

Φυσιολογικός Καισαρική

4κλινο 1.200 1.580

3κλινο 1.350 1.780

2κλινο Γραβιάς 1.500 2.000 Απλό δίκλινο

2κλινο Θάλητος 1.650 2.150 Ίδιο με το πάνω μόνο που έχει σαλονάκι

2κλινο Παραλίας 1.850 2.350 Έχει εκπληκτική θέα θάλασσα

2κλινο Lux 2.000 2.700

1κλινο Γραβιας 2.380 2.880

1κλινο Παραλίας 2.750 2.980

Σουίτα 3.200 3.780

Σουίτα Lux 4.250 4.700

Ίδρωσα μέχρι να τα γράψω...ένα σωρό είδη δωματίων έχουνε...

Σχετικά με τις μετρήσεις του ζαχάρου η διαβητολόγος μου είπε να τα πλένω καλά με σαπουνάκι αλλά να μη βάζω οινόπνευμα γιατί επηρρεάζει τις μετρήσεις.

2κλινο παραλίας!!!!! Ρε τι λέμε.....:tongue:

εγω κοριτσακια τρωω καθημερινως και για εσας -σοκοφρετουλες συνηθως ...ζυγιστηκα σημερα και ενω τρωω διαρκως εχασα και μισο κιλο!!!γντουπ....συνολο 8.5 κιλα!!!

Παω στην γιατρο να μου πει συγχαρητηρια που προσεχω την διατροφη μου και δεν εχω βαλει πολλα κιλα..χιχιχι..

Μράβο ρε συ Joa μου! Ευτυχώς υπάρχει και ένας νορμάλ άνθρωπος εδώ μεσα!!!!:tongue: Όλες οι προβληματικές, εδώ έχουμε μαζευτεί!!!!

Παιδιά, να σας πω να γελάσετε;

Σήμερα στολίσαμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα(2 παρακαλώ!) κι εγινε χαμός! Τα παιδιά δεν κρατιόντουσαν πλέον!!! Έλεος αλλά τι να γίνει!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερούδια, κοριτσάκια!

Ιωαννάκι, περιμένω να μπεις να μάθουμε νέα του μπέμπη!Μάσκες κάνεις στο Χρήστο? Εμένα το Φάνη κάποια βράδια που έβηχε και δεν τον έπιανε ο ύπνος με την aerolin και τη flixotide μόνο σωζόμασταν.Έχετε προϊστορία με βρογχιολίτιδες?Γιατί αν ναι, μόνο οι μάσκες κάνουν δουλειά.Μέχρι πέρσι έτσι τη βγάζαμε τη χρονιά, ευτυχώς φέτος με τον ορό το προλαβαίνουμε ακόμη!Όσο για το νινί σίγουρα είναι πάνω από κιλό καλέ!Θα μας το πεις και μόνη σου;)

Βικάκι, 2 δέντρα?Έλα να στολίσεις και στα Γιαννιτσά μια βόλτα!!!Εμείς ακόμη χωρίς χαλιά και κουρτίνες, μας βλέπω για δέντρο το Πάσχα:-(:-(.

Λιάνα, για τις καούρες τι κάνεις?Πολύ ενοχλητικές ρε συ...

Σας είπα ότι θέλω το νινί να έρθει στη ζωή μας να τη γεμίσει κλάματα και γέλια, σας το είπα???

Καλημέρα!!!:P

Μαρία, παιδί μου τρελλή είσαι; Να στολίσω και άλλο δέντρο;:P Ευτυχώς που ήταν και η μαμά μου εδώ και στόλισε το ένα από τα δύο!!!!:P

Ιωάννα, περιμένουμε νέα από τον μπεμπούλη!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσαρες!

βικακι μου καλα Χριστουγεννα κοπελα μου...εμ αυτα ειναι η χαρα των παιδιων...κι εμεις φετος θα στολισουμε νωριτερα...θα ερθουν οι κουμπαροι με τις μικρες τους...εγω θα κοιτααααααααζω χαχαχα

μπηκα για μια γρηγορη καλημερα και παω για το μπανακι μου και μετα διαβητολογο και γιατρινα!αχ να ειναι ολα καλα!

ρε κοριτσια να κανω μια ερωτησουλα?2 μερες εχω πανακια στη μητρα και δεν μπορω να βολευτω στο κρεβατι...γυριζω απο δω..γυριζω απο κει...λετε να ναι κατι κακο?

και 2 φορες τη μερα τα κλασικα ρυθμικα χτυπηματακια (λοξιγγας?) αλλα αρκετη ωρα...να ανυσηχω?οοοοοοοοοουυυυυυυφφφφφφφφ

φαγκρακι τελευταια μερα σημερα?καλη ξεκουραση κοπελια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα κοριτσαρες!

βικακι μου καλα Χριστουγεννα κοπελα μου...εμ αυτα ειναι η χαρα των παιδιων...κι εμεις φετος θα στολισουμε νωριτερα...θα ερθουν οι κουμπαροι με τις μικρες τους...εγω θα κοιτααααααααζω χαχαχα

μπηκα για μια γρηγορη καλημερα και παω για το μπανακι μου και μετα διαβητολογο και γιατρινα!αχ να ειναι ολα καλα!

ρε κοριτσια να κανω μια ερωτησουλα?2 μερες εχω πανακια στη μητρα και δεν μπορω να βολευτω στο κρεβατι...γυριζω απο δω..γυριζω απο κει...λετε να ναι κατι κακο?

και 2 φορες τη μερα τα κλασικα ρυθμικα χτυπηματακια (λοξιγγας?) αλλα αρκετη ωρα...να ανυσηχω?οοοοοοοοοουυυυυυυφφφφφφφφ

φαγκρακι τελευταια μερα σημερα?καλη ξεκουραση κοπελια!!!

Καλημέρα κοπέλα μου!

Όχι, να μην ανησυχήσεις...τα πονάκια μέσα στο πρόγραμμα είναι...Τις ρυθμικές κινήσεις μάλλον για λόξυγγα τις κόβω!!!:-) Το καταλαβαίνεις κι εσύ! Είναι σούπερ, μεγάλη φάση!!!:)

Όλα θα πάνε καλέ με τους γιατρούς, περιμένουμε νεότερα!!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...