Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

το νυφικο σουπερ αλλα για τον καναπε μιας και παθουσα με ασπρο καναπε μονο τα ριχταρια με εσωσαν!!!!

η ωρα η καλη!!!!

την Πεμπτη θα παω μαλλον και στο γιατρο μου να το ξαναδουμε το μπεμπε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου καλημερα...ολα τελεια απο τον γιατρο χτες...δεν υπαρχει κανενα προβλημα ειναι παρα πολυ καλος ο αριθμος..αυριο θα εχω και τα αποτελεσματα απο την εξεταση αιματος...κατα 70%για αγορακι...επομενος υπερηχος στις 2αυγουστου...αυτα επιστρεφω στην δουλιτσα,και ογια τον καναπε εραψα ηδη απο το μαγαζι που πηρα το καναπε 2σετ ριχταρια ενα μαυρο με ριγες και ενα κεραμυδι.;)

Μράβο! Με το καλό το αγοράκι σας!

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα -αγοράκι

mariaefi -kinder εκπληξη!

Jenny -κοριτσάκι

joa - ???

vasdeli - ελπίζω να ξέρω την Παρασκευή!

joa μας είπες το φύλο και το ξέχασα; Για βοήθα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα!!

αντε να γεμιζει κοριτσακια και αγορακια!!

μπραβο!!!

σημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενη κοριτσια μας ειπς ο λογιστης οτι θα πληρωσουμε 1300 ευρω στην εφορια!!!το αφορολογητο το ξεπερναμε κατα 5000 περιπου γιατι περνω ενα ενοικιο !!!!!και αυτα πρεπει να τα δωσουμε μεχρι τελος του χρονου ασε που θα εχουμε και την γεννα τοτε!αλλα 4000 ευρω γμτ γμτ!!!

Ουπς mariaefi καλο πακετο σας εκατσε ...το θετικο (αν λεγεται θετικο )ειναι οτι μπορεις να πληρωσεις σε 3 δοσεις αν ερθει το εκκαθαριστικο νωρις..

Vasdeli εμεις δεν ξερουμε ακομη τι ειναι ..οταν πηγα γιατρο πριν 10 μερες ηταν πολυ νωρις για να φανει φυλο ,οποτε τωρα στις 7/7 που εχουμε αυχενικη ή διαφορετικα οταν με το καλο γυρισουμε απο τις διακοπουλες μας(φευγουμε 9/7 για μια εβδομαδα) στον υπερηχο της γιατρου..

Μπραβο Ηλιαννα μου ολα καλα!!με το καλο ο μπεμπαρος!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα -αγοράκι

mariaefi -kinder εκπληξη!

Jenny -κοριτσάκι

joa - ???

vasdeli - ελπίζω να ξέρω την Παρασκευή!

qwlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα ήταν η πρώτη μου μέρα στη δουλειά...:( καλά πήγε αλλά κουράστηκα πάρα πολύ, η μέση μου με πέθανε σηκώθηκα μόνο 4 φορές από την καρέκλα μου κι αυτό μόνο για τουαλέτα...κι έτσι για να με αποτελειώσει είχε ένα ωραιότατο μποτιλιάρισμα στην επιστροφή, μια τρέλα η σημερινή ημέρα...

Το απόγευμα πήγα σε ένα σεμινάριο μητρότητας-θηλασμού...καλό ήτανε δεν λέω αλλά εκτός του ότι κόντευα να κοιμηθώ όρθια γιατί πήγα απευθείας μετά την δουλειά, νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για να μαθαίνω τόσες πολλές λεπτομέρειες...ακόμη δεν έχω συνηθίσει καλά καλά την ιδέα του τοκετού...

Κορίτσια το στήθος σας σουβλίζει καθόλου?Έχει εδώ και λίγες μέρες που μόνο το ένα με λιγώνει από τον πόνο όταν πιάνουν αυτές οι σουβλιές...

Πώ πώ τελικά πρέπει να είμαι πολύ γκρινιάρα....όλο κάτι βρίσκω για να παραπονιέμαι...

I3hdp3.png

Να σου πω jenny μου στην πρωτη εγκυμοσυνη γενικως τα ενοιωθα πιο πολυ ολα τα συμπτωματα ,τωρα στην δευτερη ισως επειδη δεν εχω και χρονο δεν προλαβαινω να νοιωσω και τιποτα ισως μονο πολυ πολυ κουραση ...

Καλε δεν εισαι παραπονιαρα...ορμονες....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα ήταν η πρώτη μου μέρα στη δουλειά...:( καλά πήγε αλλά κουράστηκα πάρα πολύ, η μέση μου με πέθανε σηκώθηκα μόνο 4 φορές από την καρέκλα μου κι αυτό μόνο για τουαλέτα...κι έτσι για να με αποτελειώσει είχε ένα ωραιότατο μποτιλιάρισμα στην επιστροφή, μια τρέλα η σημερινή ημέρα...

Το απόγευμα πήγα σε ένα σεμινάριο μητρότητας-θηλασμού...καλό ήτανε δεν λέω αλλά εκτός του ότι κόντευα να κοιμηθώ όρθια γιατί πήγα απευθείας μετά την δουλειά, νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για να μαθαίνω τόσες πολλές λεπτομέρειες...ακόμη δεν έχω συνηθίσει καλά καλά την ιδέα του τοκετού...

Κορίτσια το στήθος σας σουβλίζει καθόλου?Έχει εδώ και λίγες μέρες που μόνο το ένα με λιγώνει από τον πόνο όταν πιάνουν αυτές οι σουβλιές...

Πώ πώ τελικά πρέπει να είμαι πολύ γκρινιάρα....όλο κάτι βρίσκω για να παραπονιέμαι...

ωχ σε καταλαβαινω..εγω ειχα παει (ενω ειχα αναρρωτικη) για να συζητησω και τελικα εκατσα και δουλεψα ενα 6ωρο φουλ και αλλη μια φορα το ιδιο παλι....

και να με βλεπατε να σηκωνομαι καθε τρεις και λιγο να πηγαινω στην τουαλετα για εμετο...πικρα...

μεγαλη....

δεν το ξανακανω...

στην κορη μου πηγαινε στην δουλεια αλλα τωρα δεν μπορω...ειμαι και φοβισμενη ομολογω...εχω και την αποβολη..

τεσπα σημερα παω γιατρο να δω την κιντερ εκπληξη!!vasdeli!

Ναι,ναι το δεξί τις τελευταίες μέρες που πετάει κάτι σουβλιές...άλλο πράγμα...:(

ωχ σε καταλαβαινω..εγω ειχα παει (ενω ειχα αναρρωτικη) για να συζητησω και τελικα εκατσα και δουλεψα ενα 6ωρο φουλ και αλλη μια φορα το ιδιο παλι....

και να με βλεπατε να σηκωνομαι καθε τρεις και λιγο να πηγαινω στην τουαλετα για εμετο...πικρα...

μεγαλη....

δεν το ξανακανω...

στην κορη μου πηγαινε στην δουλεια αλλα τωρα δεν μπορω...ειμαι και φοβισμενη ομολογω...εχω και την αποβολη..

τεσπα σημερα παω γιατρο να δω την κιντερ εκπληξη!!vasdeli!

Βρε Μαράκι μου... δεν τα κάνουνε αυτά τα πράγματα...άκου πήγε να συζητήσει κι έκατσε να δουλέψει με τόσους εμετούς...για τατάκες ψάχνουν μου φαίνεται....αμάν πια αυτός ο εργοδότης σου!:twisted:

Με το καλό να μας πεις τα ευχάριστα!!! (Θα παραμείνει kinder έκπληξη, έτσι;)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Είμαι στην δουλειά αλλά επειδή νοιώθω πολύ σκασμένη είπα το τελευταίο μισάωρο να μην κάνω τίποτα κι άς πούν ότι θέλουν...Το αφεντικό μου θεωρεί ότι είπα ψέμματα για το πρόβλημα κι ότι ήθελα απλά να κάνω κοπάνα και τον ενοχλεί αφάνταστα το γεγονός ότι όταν λείπω η εταιρεία δεν μπορεί να λειτουργήσει...(αυτό μου το είπε κατάμουτρα...). Εγώ φταίω που με είχανε για μακάκα δυό χρόνια και όλα τα αναθέτανε σε μένα με αποτέλεσμα να μην ξέρουνε τι τους γίνεται???(είτε το πιστεύετε είτε όχι όταν έλειπα με πήραν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν πως αλλάζει το μελάνι στο φάξ!!!!! και μιλάμε ότι υπάρχουν άλλα 5 άτομα στο γραφείο εκτός από μένα...)....Από βδομάδα θα μου φέρουν άτομο για να το εκπαιδεύσω...(δεν ξέρω άν έχω αναφέρει το ότι είμαι λογίστρια) η οποία δεν ξέρει τίποτα και θα πρέπει να της μάθω ότι εμένα μου πήρε 8 χρόνια να μάθω...Επίσης το αφεντικό μου έκανε την εξής πρόταση: άν θέλω να πάρω άδεια από τώρα και να κάθομαι μέχρι να έρθει η ώρα να επιστρέψω μετά τον τοκετό αρκεί βέβαια να του δώσω δύο εβδομάδες περιθώριο...κι εδώ είναι η παγίδα λές ναί και μετά σου βγάζει το λάδι???ή το παίζεις περήφανη και συνεχίζει και σου βγάζει το λάδι???? Εγώ πάντως έσπευσα να απαντήσω ότι δεν μου αρέσει αυτό κι ότι το βρίσκω τελείως αντιεπαγγελματικό....

Επίσης μου πρότεινε μετά τον τοκέτο να πάρω το μειωμένο ωράριο ολόκληρο (3,5 μήνες) για να μείνω παραπάνω με το μωρό αλλά έσπευσα να τον ενημερώσω για το εξάμηνο του ΟΑΕΔ για να το έχει κατανού...

Άρε το άτιμο το τζόκερ που δεν λέει να μας πέσει....

Συγνώμη ρε κορίτσια που σας έπρηξα αλλά δεν θέλω να τα λέω με τον άντρα μου γιατί στεναχωριέται και πρέπει κάπου να τα πώ γιατί θα σκάσω...

I3hdp3.png

Καλησπέρα!Είμαι στην δουλειά αλλά επειδή νοιώθω πολύ σκασμένη είπα το τελευταίο μισάωρο να μην κάνω τίποτα κι άς πούν ότι θέλουν...Το αφεντικό μου θεωρεί ότι είπα ψέμματα για το πρόβλημα κι ότι ήθελα απλά να κάνω κοπάνα και τον ενοχλεί αφάνταστα το γεγονός ότι όταν λείπω η εταιρεία δεν μπορεί να λειτουργήσει...(αυτό μου το είπε κατάμουτρα...). Εγώ φταίω που με είχανε για μακάκα δυό χρόνια και όλα τα αναθέτανε σε μένα με αποτέλεσμα να μην ξέρουνε τι τους γίνεται???(είτε το πιστεύετε είτε όχι όταν έλειπα με πήραν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν πως αλλάζει το μελάνι στο φάξ!!!!! και μιλάμε ότι υπάρχουν άλλα 5 άτομα στο γραφείο εκτός από μένα...)....Από βδομάδα θα μου φέρουν άτομο για να το εκπαιδεύσω...(δεν ξέρω άν έχω αναφέρει το ότι είμαι λογίστρια) η οποία δεν ξέρει τίποτα και θα πρέπει να της μάθω ότι εμένα μου πήρε 8 χρόνια να μάθω...Επίσης το αφεντικό μου έκανε την εξής πρόταση: άν θέλω να πάρω άδεια από τώρα και να κάθομαι μέχρι να έρθει η ώρα να επιστρέψω μετά τον τοκετό αρκεί βέβαια να του δώσω δύο εβδομάδες περιθώριο...κι εδώ είναι η παγίδα λές ναί και μετά σου βγάζει το λάδι???ή το παίζεις περήφανη και συνεχίζει και σου βγάζει το λάδι???? Εγώ πάντως έσπευσα να απαντήσω ότι δεν μου αρέσει αυτό κι ότι το βρίσκω τελείως αντιεπαγγελματικό....

Επίσης μου πρότεινε μετά τον τοκέτο να πάρω το μειωμένο ωράριο ολόκληρο (3,5 μήνες) για να μείνω παραπάνω με το μωρό αλλά έσπευσα να τον ενημερώσω για το εξάμηνο του ΟΑΕΔ για να το έχει κατανού...

Άρε το άτιμο το τζόκερ που δεν λέει να μας πέσει....

Συγνώμη ρε κορίτσια που σας έπρηξα αλλά δεν θέλω να τα λέω με τον άντρα μου γιατί στεναχωριέται και πρέπει κάπου να τα πώ γιατί θα σκάσω...

AX κοριτσακι μου δεν εισαι η μοναδικη!

ολα αυτα μου φαινονται τοσα κοινα!

γνωμη μου να παραμεινης ψυχραιμη και να κανεις οτι σου λεει η καρδια σου!

και εμενα με ρωτησε ποτε θα γυρισω την ημερα που ημουν εισαγωγη!!!τι να πει κανεις?!

η υγεια σου (σωματικα κ ψυχικα) και του μωρου σου ειναι σημαντικη!

σιγουρα τα λεφτα απο το ΙΚΑ ειναι λιγα αλλα καλυτερα λιγα παρα να σου βγαζουν το λαδι!!

δεν ξεχναω που μετα την αποξεση μου ειπε να παω για δουλεια.......

Ναι,ναι το δεξί τις τελευταίες μέρες που πετάει κάτι σουβλιές...άλλο πράγμα...:(

Βρε Μαράκι μου... δεν τα κάνουνε αυτά τα πράγματα...άκου πήγε να συζητήσει κι έκατσε να δουλέψει με τόσους εμετούς...για τατάκες ψάχνουν μου φαίνεται....αμάν πια αυτός ο εργοδότης σου!:twisted:

Με το καλό να μας πεις τα ευχάριστα!!! (Θα παραμείνει kinder έκπληξη, έτσι;)

και τι να εκανα???ασε που οπως ξερεις μου χρωσταει και λεφτα...και οχι λιγα...

ποναω πολυ αριστερα σαν κολικος καλα που θα παω γιατρο σημερα..

Καλησπέρα! Πολύ ησυχία έχει πέσει...

Vasdeli & Mariaefi περιμένουμε νέα σας για τα σποράκια σας...μη μας κάνετε να περιμένουμε πολύ...

Καλά εγώ από χτές έχω πολύ πλάκα...είναι σαν να έχει χαλαρώσει η ουροδόχος κύστη μου από χτές...το βράδυ σηκώθηκα απ'ότι θυμάμαι 5 φορές εκ των οποίων τη μία έπεσα πάνω στην ντουλάπα!!! :) το πιό διασκεδαστικό ήταν η αντίδραση του καλού μου που πετάχτηκε επάνω πανικόβλητος ο καημένος...και σήμερα από το πρωί έχω παέι πάνω από 4 φορές...Έχω την εντύπωση ότι κάτι γίνεται με το νινάκι πρέπει να έχει αρχίσει να μεγαλώνει και να μετακινείται, βέβαια με είχε προετοιμάσει κι ο γιατρός για υπερβολική συχνοουρία λόγω της οπίσθιας μήτρας...αλλά σκέφτομαι άν είναι έτσι από τώρα στον 8ο τι θα κάνω????με βλέπω να κατασκηνώνω στην τουαλέτα...

I3hdp3.png

Δεν ξερω απο οπισθια μητρα αλλα οσο περναει ο καιρος η τουαλετα θα γινει δευτερο σπιτι ..θυμαμαι στον 8ο πηγαινα και 15 φορες την μερα τουαλετα!!!

μαρακι καλα νεα να εχεις απο την konder εκπληξη!!

vasdeli καλα αποτελεσματα με την αυχενικη σου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...