Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!

τωρα με πηρε ο ανηρ μου να μου πει οτι του ειπαν να μην βαλουμε την κουνια γιατι ειναι γρουσουζια!

μου ειπε οτι του ειπαν στην δουλεια του (ναι καλα...)

ποπο, δεν τις μπορώ αυτές τις προλήψεις! καλά κάνατε και τη στήσατε, έλεος δλδ! με εκνευρίζει που συζητάνε τέτοια πράγματα, όσο τα λένε τόσο τα προκαλούν κιόλας! αρνητική ενέργεια, μακριά! κι εσύ βρε Annette, τι είνια αυτές οι φοβίες με τους αγγέλους!! μην ακούς τέτοια και ταράζεσαι! Εγώ που έχω απλώσει κάτι πατάκια έξω, μετράει? :P
Οσο για τα μπουμπουνερακια δεν θα παω αλλου γιατι αυτη μας χρωσταει αυτα τα λεφτα απο την ακυρωση του γαμου της κουνιαδας μου!

οποτε....

θα την παρω την Δευτερα τηλ να της εξηγησω γιατι αφησα την κουνιαδα μου κ πηγε μεσα γιατι δεν ειχε να παρκαρω πουθενα και αυτη στομα εχει αλλα δεν το ανοιγει....

της πηγα κ το καλαθι για να το στολισει και δεν της ειπε οτι δεν ξερουμε το φυλο και το φανταζεσαι να το κανει ολο ροζ ή ολο γαλαζιο??!!

η δε πεθερα μου χτες μου εσπασε τα νευρα ¨: τσουτσουνακι μου ελεγε και κοιταζε την κοιλια μου! αυτο ειναι αγορι παει και τελειωσε, θα εχει ενα τσουτσουνι μεγαλο κτλ! ο αντρας μου την ακουσε βεβαια σε καποια δοση κ θυμωσε της λεει μανα οτι ειναι! εκει εκοψε αυτη δνε ειπε τιποτα...

mariaefi καλύτερα να τα φτιάξεις άσπρα, να είσαι σίγουρη.

Αυτές οι πεθερές...τι να πω. Η δικιά μου επειδή έχει 2 γιους και ήδη 2 εγγονούς από τον αδερφό του άντρα μου, ήθελε οπωσδήποτε κορίτσι. όταν έμαθε ότι είναι αγόρι, κατέβασε κάτι μούτρα... Κάθε φορά που μιλάμε στο τηλ, με αυτήν ή την αδερφή της, ρωτάνε: και είναι σίγουρα αγόρι? σας το είπαν 100% ? Αι συγχτήρ

Καλημέρα κοριτσάκια!Τι κάνετε?Τα μωράκια σας?

Κι εμείς τώρα είμαστε λίγο καλούτσικα...ανεβάσαμε πίεση χτές :-( και μας έπιασαν και κάτι ψιλοσυσπασούλες δυστυχώς και είμαστε ξάπλα. Το χειρότερο είναι ότι τώρα πλέον παίρνουμε τρία ολόκληρα χάπια την ημέρα και νιώθω σαν μαστουρωμένη, το κεφάλι πονάει/βουίζει και έχω τρομερή υπνηλία...Η μπεμπούλα πάλι έχει τρελά κέφια από το πρωί αλλά ρε μαμώτο γιατί είναι τόσο σκληρή η κοιλιά μου?

Άν συνεχίσω έτσι δε με βλέπω να τη γλιτώνω την προεκλαμψία...:-(:-(:-(:-( ΑΑΑΑ χτές πήγα κι από το μαιευτήριο δείτε κι εδώ πως έχουν οι τιμές...

Φυσιολογικός Καισαρική

4κλινο 1.200 1.580

3κλινο 1.350 1.780

2κλινο Γραβιάς 1.500 2.000 Απλό δίκλινο

2κλινο Θάλητος 1.650 2.150 Ίδιο με το πάνω μόνο που έχει σαλονάκι

2κλινο Παραλίας 1.850 2.350 Έχει εκπληκτική θέα θάλασσα

2κλινο Lux 2.000 2.700

1κλινο Γραβιας 2.380 2.880

1κλινο Παραλίας 2.750 2.980

Σουίτα 3.200 3.780

Σουίτα Lux 4.250 4.700

Ίδρωσα μέχρι να τα γράψω...ένα σωρό είδη δωματίων έχουνε...

jenny περαστικά! ελπίζω να περάσουν σύντομα όλα αυτά. Σε ποιο μαιευτήριο είσαι? σαν δωμάτια ξενοδοχείου ακούγονται! Για τι δωμάτιο σκέφτεσαι? Εμενα για 3κλινο με βλέπω. είναι πολλά τα λεφτά!!!

Το νινί τρελάθηκε πάλι με τη σοκολάτα.Συγνώμη ρε κορίτσια, αλλά και χθες είχα τέτοια ατονία που άμα δεν έτρωγα σοκολάτα σήμερα δεν ξέρω τι θα έκανα:(:(:( Κι έχω και μια ψιλοκαούρα αν και πρωί ακόμη.Ε ρε και να βγει το μωρό κανας τέλι σαβάλας να γελάμε....:tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

παντως μπορει να λενε οι παλιες οτι οφειλονται οι καουρες στα μαλλια αλλα η επιστημη λεει οτι οφειλεται στην αυξηση της προγεστερονης..

Ναι ρε συ, πλάκα κάνω...;););) Σας είπα ότι βρέχει τρελά εδώ?Μόνο για ύπνο είναι...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημεραααααααααααααα!

ιωαννα μου θα δεις τον μπεμπουκο σημερα, τι καλα!

φαγκρακι μου, τρωγε παιδι μου αφου μπορεις...τρωγε και για μας καμια σοκολατιτσα ναι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

εγω κοριτσακια τρωω καθημερινως και για εσας -σοκοφρετουλες συνηθως ...ζυγιστηκα σημερα και ενω τρωω διαρκως εχασα και μισο κιλο!!!γντουπ....συνολο 8.5 κιλα!!!

Παω στην γιατρο να μου πει συγχαρητηρια που προσεχω την διατροφη μου και δεν εχω βαλει πολλα κιλα..χιχιχι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσακια τρωω καθημερινως και για εσας -σοκοφρετουλες συνηθως ...ζυγιστηκα σημερα και ενω τρωω διαρκως εχασα και μισο κιλο!!!γντουπ....συνολο 8.5 κιλα!!!

Παω στην γιατρο να μου πει συγχαρητηρια που προσεχω την διατροφη μου και δεν εχω βαλει πολλα κιλα..χιχιχι..

ε καλα κι εσυ μη μας λες τι ακριβως τρως (σλουρπ)μας λιγωνεις βρε κοριτσρα μου!

μια χαρα βρισκω τα κιλακια σου, αλλα απο δω και μπρος προσοχη...δεν ξερεις ποσο ευκολα τα φορτωνεσαι!

IB5Vp2.png

Τώρα θα βρω τη γιατρό σου και θα τα πω όλα, χαχα!Φάε κοριτσάρα μου, μετά θα ανοίξουμε θέμα μανούλες-φαλαινούλες ιανουαρίου 2011!!!:P:pΠλάκα κάνω πάλι!:tongue:Γεια σου, Αννετάκι!!!

Αχ παιδια ανυπομονω να περασει η ωρα να δω το μπεμπακι μου!!

καλα δεν θα της πω τι τρωω και της ερθει κολπος....θελω να καταφερω σε αυτη την εγκυμοσυνη να μην ξεπερασω τα 14 κιλα...να δουμε θα τα καταφερω ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Τώρα θα βρω τη γιατρό σου και θα τα πω όλα, χαχα!Φάε κοριτσάρα μου, μετά θα ανοίξουμε θέμα μανούλες-φαλαινούλες ιανουαρίου 2011!!!:P:pΠλάκα κάνω πάλι!:tongue:Γεια σου, Αννετάκι!!!

χαχαχαχαα τελειο χαχαχχαχαχα

γεια σου φαγκρακι μου!

Αχ παιδια ανυπομονω να περασει η ωρα να δω το μπεμπακι μου!!

καλα δεν θα της πω τι τρωω και της ερθει κολπος....θελω να καταφερω σε αυτη την εγκυμοσυνη να μην ξεπερασω τα 14 κιλα...να δουμε θα τα καταφερω ??

με λιγο κρατει και μια χαρα θα τα καταφερεις!

2:30 εχεις ραντεβου?θα πας στο μαιευτηριο η εχει ιατρειο?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...