Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Βικάκι, αυτό που περιγράφεις το έχω ζήσει πολλές πολλές φορές και στις 3 εγκυμοσύνες λόγω δυσκοιλιότητας.Βέβαια, άλλο να πονάς στην κοιλιά στον 4ο κι άλλο στον 8ο!!!Τελευταία φορά το ένιωσα την περασμένη εβδομάδα κι ήμουν μόνη με το Φανούλη σπίτι, φρίκαρα!Καλά έκανες και πήρες το γιατρό, γιατί καμιά φορά ποιος ξέρει τι γίνεται.Στο Φάνη έγκυος 7 μηνών ήμασταν έτοιμοι να πάμε στο νοσοκομείο για γέννα από τον πόνο, οπότε σε καταλαβαίνω και συμπάσχω.......Εγώ ξύπνησα στις 3 παρά σήμερα με καούρες, κι όχι Μαράκι δεν είναι από το γύρο, από το βράδυ πριν φάω τις είχα:(:(:(Τζένη, έσκασα στα γέλια, το πρωί θα τα δείξω στον άντρα μου, χαχαχαχαχαχαχαχα.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξενύχτησες κι εσύ....

Εγώ ποτέ δεν είχα ξαναζήσει κάτι παρόμοιο....δεν είχα ούτε έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την τουαλέτα...τώρα πως έκατσε αυτό....

Καούρες ε; Εμένα ευτυχώς μου σταμάτησαν! Δύσκολο και αυτό....

Αυτόν τον γύρο πολύ τον ζήλεψα, κακούργα!!!!:mrgreen:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα!!

Βικακυ μεχρι να φτασω στο τελος οτι ολα καλα εσκασα λεμε!

ε μα δηλ αυτες οι συσπασεις! σου ειπε τιποτα για μαγνησιο??

αντε Καλη Αρχη στις ετοιμασιες! εμενα σε 11 μερες θα ειναι εδω η μαμα μου!! καταλαβες τιποτα δεν θα κανω αντε κανα μαγειρεμα ( εμην ειμαι κ γαιδουρα) και φυσικα το διαβασμα της Εφης...

α ρε Φαγκρι αυτες οι καουρες! εμενα σαν λεω σαν να εστρωσαν λιγο τωρα που τρωω νωρις δηλ γυρω στις 7 μιση με 8.

jenny χτες λυθηκα μιλαμε στα γελια!!

Παίρνω μαγνήσιο, Μαρία μου! Τροφοκάρντ, τρια την ημέρα....

Μιλάμε τρελλή φάση...Δεν θέλω ούτε να το θυμάμαι!!!

Άντε με το καλό να υποδεχτείς κι εσύ την μανούλα σου!!!!

Διάβαζα αυτό που έπαθες με τα μπουμπουνιεράκια...Μιλάμε τι ανευθυνότητα είναι αυτή; Κανονικά πρέπει να σου τα ετοιμάσει τώρα μέσα σε 1 βδομάδα η γαϊδούρα....Γιατί δεν πας αλλού; Ακούς εκεί μέχρι τον Δεκέμβρη....

Γεννάμε κυρία μου, τότε.....:mrgreen:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Βικυ μου πρεπει να πρσεχεις νομιζω περισσοτερο..ισως να μην περπατας παρα πολυ..ξερω ξερω οτι δεν παλευτε!

Οσο για τα μπουμπουνερακια δεν θα παω αλλου γιατι αυτη μας χρωσταει αυτα τα λεφτα απο την ακυρωση του γαμου της κουνιαδας μου!

οποτε....

θα την παρω την Δευτερα τηλ να της εξηγησω γιατι αφησα την κουνιαδα μου κ πηγε μεσα γιατι δεν ειχε να παρκαρω πουθενα και αυτη στομα εχει αλλα δεν το ανοιγει....

της πηγα κ το καλαθι για να το στολισει και δεν της ειπε οτι δεν ξερουμε το φυλο και το φανταζεσαι να το κανει ολο ροζ ή ολο γαλαζιο??!!

η δε πεθερα μου χτες μου εσπασε τα νευρα ¨: τσουτσουνακι μου ελεγε και κοιταζε την κοιλια μου! αυτο ειναι αγορι παει και τελειωσε, θα εχει ενα τσουτσουνι μεγαλο κτλ! ο αντρας μου την ακουσε βεβαια σε καποια δοση κ θυμωσε της λεει μανα οτι ειναι! εκει εκοψε αυτη δνε ειπε τιποτα...

Αχ, τι μου 'κανες τώρα με αυτό το βιντεάκι....Θέλω τον μπέμπη μου να τον θηλάσω τώρα.....:D

Ρε Μαράκι, δεν είναι ότι δεν περπατάω...όσο μπορώ, βλέπεις κάνει καλό και για τον διαβήτη αλλά ....Ίσως φταίνε τα ρόδια στα οποία πλακώθηκα τελευταία!!!!:P

Κατάλαβα για τα μπουμπουνιεράκια....:mad:

Τώρα για την πεθερά τι ναπω....Ευτυχώς της έβαλε στην θέση της ο άντρας σου...

qwlrp3.png

ενταξει ειπαμε να λενε αλλα οχι κ αυτο! ειπε στην γειτονισα οτι ειναι αγορι!

η πλακα ειναι να βγει κορη! να δω τα μουτρα της!!χχαχαχαχα!!!!

ροδια εε??

στην Εφη αρεσουν σε εμενα μπα.....!!

καλα απο την ωρα που το ειδα ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)

Διαφημίσεις

Αχ βρε Βικακι μου περασες πολυ δυσκολα,η μια ωρα πρεπει να σου φανηκαν αιωνες...Ευτυχως ολα καλα:)

Γελαω ακομα με αυτο που εγραψες για την κοπελα που ειναι ¨γνωστρια" αλλα δεν εγραψες οτι ειναι μες την γλυκα αλλα παλι θα μου πεις οποιος διαβασει για την ινσουλινη καταλαβαινει αμεσως......χαχαχαχα

Χθες εφαγα πιτα (αλαδωτη) με γυρο...Fangriiiii.....και η μετρηση 120...τελειοοοοοοοο εεεε και σαλατα πριν εννοειται!....κ κοιμηθηκα σαν πουλακι:)

Μαρια ευχαριστω για τα περαστικα...δυστυχως εχει δεκατα ακομη και σημερα ολο βηχει κ φταρνιζεται ο καημενος...ευτυχως αντιστεκομαι ακομα δεν εχω κολλησει...για να δουμε!!!!!!!!!παει το τσαι συννεφο καταλαβαινεις.....

Καλα για την πεθερα σου δεν εχω λογιααααααα.......Χριστε μου τι ειναι ετουτη καλα που της απανταει ο αντρας σου.....:twisted::twisted:

Να σου πω την αληθεια κι εγω δεν θελω να τα ετοιμασω πολυ νωρις φοβαμαι αλλα κι απ'την αλλη προς το τελος πρεπει να ετοιμαστουν τα απαραιτητα.....τι δηλαδη να τρεχεις τελευταια ωρα????Τι ωραια εικονα....η κουνια ετοιμη και ο αντρας σου να παιζει με τη μικρη....!: κ θα 'χεις και τη μαμα σου σε λιγες μερες.....

Τελειο το βιντεακι σου αλλα και της jennys απαιχτο!!!

αααα κ sorry αν το 'χεις πει...τι ειναι τα μπομπονερακια???

1a0fd6e0b8.png

γεια σου Νικακι!

εννοειτε οτι πρεπει να γινουν καποια πραγματα γιατι στην τελικη ποιος θα τα κανει μετα?? εγω τα ειχα κ μες την μεση οποτε.... καλυτερα τακτοποιημενα νιωθω κ εγω πιο ετοιμη...

οταν τα παιρνεις καινουργια ε στα φερνουν και αργοτερα (αυτο ειχα κανει στην Εφη)

τα μπουμπουνερακια ειναι ειναι μικρες μπουμπουνιερες (σαν την βαφτιση) και εχει μεσα 2 κουφετα τα δινουμε στους επισκεπτες που ερχονται στην κλινικη κ στο σπιτι σαν δωρο του μωρου και των γονιων για την χαρα τους!100 τμχ εχω παραγγειλει εδω και ποσο καιρο αλλα αυτη ενω ελεγε οτι θα τα εχει τον Οκτωβρη ε δεν τα εχει καν παραγγειλει λεμε!

τεσπα κ ειναι τι ωραια ρε γμτ! ειναι διαφορα ζωακια μαγνητακια μεσα σε μικρα αεροπλανακια πχ αγελαδιτσες γατακια σκυλακια παπακια κτλ...

Κορίτσια ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα θέματα...το τι γέλιο έχω ρίξει δεν περιγράφεται...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49065

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28048

τζενακι μου χαχαχαχαχα μιλαμε κοντεψα να γεννησω εχθες απο τα γελια...κρατουσα την κοιλια μου γιατι θα εφευγε απτην θεση της χαχαχαχα

ο μικρος ομως τσιμουδια...πρεπει να ξαφνιαστηκε πολυ το μαναρακι μου...τι κανει η μανα η τρελη χαχαχχαα

Να μαι κι εγώ....

Διάβαζα, διάβαζα....και δεν τελείωνε!:D

Καλά είστε τσούπρες μου, βλέπω!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! Να είστε καλά!!!!:P

Ανέτ μου, τι κάνεις φιλενάδα; Αυτό που λες για την μέτρηση να είναι πιο ανεβασμένη πριν το φαγητό και να πέφτει μετά δεν μου έχει τύχει...Πιο πολύ μου ακούγεται ότι το σώμα θέλει τροφή και όταν την παίρνει στις σωστές δόσεις που του τη δίνεις την μεταβολίζει άμεσα...Μου έχει τύχει όμως το άλλο που περιγράφεις...Να είναι 152 πχ η μέτρηση να κάνω καπάκι δεύτερη μέτρηση και να βγαίνει 125:neutral:. Έχω καταλάβει ότι το δάχτυλο που τρυπιέται πρέπει να είναι πάντα καθαρισμένο με οινόπνευμα και πριν πλυμένο με σαπούνι....παίζει ρόλο....το κάνεις;

Όσο για μένα είχα μια πολύ δύσκολη νύχτα χθες.....είχα συσπάσεις κάθε 3 λεπτά για 30' λεπτά περίπου....Ο μπέμπης είχε μαζευτεί δεξιά, δεξιά στην κοιλιά το μανάρι μου....στο τέλος πρέπει να τσατίστηκε από την δυσφορία που ένιωθε(καταλάβαινα ότι δεν βολευόταν) που άρχισε μια ασύστολη κλωτσοπατινάδα για κανένα 5λεπτο....πονούσα τόσο πολύ. Πήραμε τηλ το γιατρό, το πρώτο που με ρώτησε είναι πόσες μέρες είχα να πάω τουαλέτα...Η αλήθεια είναι ότι είχα να πάω 2-3 μέρες αλλά δεν ένιωθα ότι ήθελα... Μπήκαμε στη διαδικασία να τηλ στο εδώ νοσοκομείο να ρωτήσουμε ποιος εφημερεύει γιατί μας είπε ο γιατρός ότι αν συνεχιζόταν οι συσπάσεις μετά από ένα ζεστό μπανάκι θα έπρεπε να πάω για καρδιοτοκογράφο....και αν βλέπανε συσπάσεις επερχόμενου τοκετου θα έπρεπε να γίνει τοκόλυση....Τα είδα όλα!:? Ευτυχώς, πήγα τουαλέτα, έκανα μπάνιο και μετά ηρέμησα αλλά, ρε κορίτσια, η μία ώρα που έζησα όλο αυτό ήταν κόλαση....

Και να πει κανείς ότι κουράζομαι, τώρα με την μμαμά μου...τίποτα δεν κάνω....

Κατά τα άλλα το έχω ρίξει πάλι στο κέντημα καθώς δεν κάνω και τίποτα το ιδιαίτερο...Από Τρίτη βάζουμε μπρος τα μωρουδιακά και τα στησίματα...

γεια σου κοριτσακι μου, ναι τα πλενω πολυ καλα με κρεμοσαπουνο dettol...οινοπνευμα δεν βαζω ομως...τεσπα...μεθαυριο θα παω να δω την διαβητολογο οποτε ελπιζω να μου λυσει ολες τις αποριες...αλλιως μαυρο φιδι που την εφαγε

αμαν βρε καλη μου, τι περασες εχθες...εγω απτον τριτο παιρνω τροφοκαρτ με μια μικρη διακοπη κανα 2 εβδομαδες...ειχα πετρωματα στην κοιλια και χ*στηκα...οποτε συνεχιζω ακαθεκτη

τα χαπακια σου κοριτσακι μου ολα θα γινουν στην ωρα τους!!!

Εγώ ξύπνησα στις 3 παρά σήμερα με καούρες, κι όχι Μαράκι δεν είναι από το γύρο, από το βράδυ πριν φάω τις είχα:(:(:(Τζένη, έσκασα στα γέλια, το πρωί θα τα δείξω στον άντρα μου, χαχαχαχαχαχαχαχα.

εγω εχθες δεν κοιμηθηκα...εφαγα γιγαντες με το κουταλι...ναι ναι στηνκυριολεξια...και λιγο παραπανω απτο επιτρεπτο...δεν μου εκανε καρδια να αφησω 7-8 κομματια κι ετσι ταλαιπωρηθηκα πολυ (καουρες που δεν ηξερα τι θα πει...και φουσκωμα φοβερο)...ο αντρας μου καποια στιγμη αρχισε να φωναζει...τα πηρα κι εγω και εγινε της κακομοιρας (3 την νυχτα)

Χθες εφαγα πιτα (αλαδωτη) με γυρο...Fangriiiii.....και η μετρηση 120...τελειοοοοοοοο εεεε και σαλατα πριν εννοειται!....κ κοιμηθηκα σαν πουλακι:)

Μαρια ευχαριστω για τα περαστικα...δυστυχως εχει δεκατα ακομη και σημερα ολο βηχει κ φταρνιζεται ο καημενος...ευτυχως αντιστεκομαι ακομα δεν εχω κολλησει...για να δουμε!!!!!!!!!παει το τσαι συννεφο καταλαβαινεις.....

νικακι στιβε του και χυμους και καμια ωραιοτατη κοτοσουπα...θα γινει περδικι!εσυ προσεχε ετσι?

πιτα ε?τι αλλο εβελες μεσα?κανα τζατζικακι επιτρεπεται?μιαμ μιαμ

μαρακι μου μη δινεις σημασια καθολου στη πεθερα...εσυ κανε δουλεια σου και αστην να νευριαζει εκεινη...ευγε στον συζυγο, φιλακια στην εφουλα και χαδακια στο κιντερακι σου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

να εχετε μια ομορφη κυριακη...και μη ξεχασετε να μαζεψετε ρουχα και παπουτσια απτα μπαλκονια το βραδυ (παραμονη των αρχαγγελων αποψε)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

τι κανετε κοιλουμπιτσες?!

εμεις καλα εστρωσε ο αντρουλης μου αλλαξε κ θεση στους καναπεδες ε ειπαμε να κανουμε μια αλλαγη βρε αδελφε τοσα χρονια τα ιδια,....

τωρα ξαπλααααα!!!

αα μπραβο ανετακι που μου το θυμισες να μαζεψω τα ρουχα ...!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...