Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Κορίτσι μου καλύτερα να πας αύριο για χοριακη,για να δεις τι γίνεται.Ευχομαι να πάνε όλα καλα❤️

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Όταν κουράζεστε νιώθετε καθόλου ότι θα σας πέσει η κοιλιά???:lol::lol::lol::lol: το ψιλοένιωθα τον τελευταίο καιρό αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο αφού ακόμη και τώρα όταν περπατάω έχω το χέρι μου από κάτω για να την κρατάω :mrgreen: Στον γιατρό που το ανέφερα μου είπε να πάρω ζώνη στήριξης...τις ξέρετε?έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας???

ναι εγώ φοράω λάτεξ- ζωνη στηριξης...Τα πουλάνε στα μαγαζιά με ορθοπεδικά ήδη...Κοστίζει γύρω στα 35 ευρώ και κάνει άκρως απιστευτη δουλειά!!!!:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλεναδες!

jenny μια χαρα το μωρακι σου! πωπω κοντευει τα 2 κιλα ουαου!

εμεις σημερα θα στησουμε την κουνια!χιχιχι!

να μου προσεχετε ολες εε?!!

νικακι περαστικα στον συζυγο!

για την ζωνη δεν ξερω δεν την πηρα ουτε στην πρωτη εγω αυτο που νιωθω ειναι η πιεση πολυ εντονη προς τα κατω οχι ομως αυτο που λετε οτι θα φυγει η κοιλια...

κανω κ εγω μπιφτεκακια κ μετα θα κατεβω Ηρακλειο να παω απο το μαγαζι που παραγγειλα τα μπουμπουνερακια πρεπει να δω αν ολα οκ και να κανονισω τελος τους μηνα να τα εχω γιατι....ποτε δεν ξερεις!

μπορει να παω κ για nst επι ευκαιρια..

Γειά σας!!!

Η μπεμπούλα μου έχει γίνει 1970 γρ. πήρε 400 γρ σε δύο εβδομάδες...είναι μια χαρά και δεν έχει επηρρεαστεί από το ζάχαρο...Ανεβάσαμε λίγο το χάπι της πίεσης και επίσης έχω χάσει 3 ολόκληρα κιλά πρός ευχαρίστηση των ιατρών μου...:evil: Το καλό είναι ότι δεν θα κάνω πρός το παρόν ινσουλίνη υπάρχει μια πιθανότητα να μου δώσει την επόμενη φορά για να ρυθμίσουμε τη μέτρηση της νηστείας, με αφήνει να φάω γλυκά για διαβητικούς (γιούπιιιιιιιιιιι!!!!!!!!) και επίσης πρέπει να τρώω κρέας 5 φορές την εβδομάδα :shock::shock::shock::shock: και μάλιστα απεριόριστα γιατί οι μετρήσεις μου είναι υψηλές και ειδικά οι μεσημεριανές λόγω της έλλειψης πρωτείνης

Κι εγώ αννέτ έχω σαν όριο το 95 στη νηστεία αλλά το πιό χαμηλό που έχω κάνει είναι 92 :( συνήθως είναι λίγο πάνω...στα υπόλοιπα δύο ώρες μετά το φαγητό έχω όριο το 120

Όταν κουράζεστε νιώθετε καθόλου ότι θα σας πέσει η κοιλιά???:lol::lol::lol::lol: το ψιλοένιωθα τον τελευταίο καιρό αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο αφού ακόμη και τώρα όταν περπατάω έχω το χέρι μου από κάτω για να την κρατάω :mrgreen: Στον γιατρό που το ανέφερα μου είπε να πάρω ζώνη στήριξης...τις ξέρετε?έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας???

Είχα δεν είχα πάλι κουράστηκα πολύ και μάλλον μου βγαίνει και η χθεσινή η κούραση και πονάω σχεδόν παντού ειδικά η κοιλιά μου κι η μέση μου...

Αννέτ μου δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις τις πιπίλες εάν δεν είναι η προβληματική παρτίδα...

τζενακι, ολοκληρη κοπελαρα η μπεμπουλα σου!

και για το φαγακι σουπερ...τωρα θα χορταινεις...δεν ειναι τελειο?

κι εγω αισθανομαι βαρος χαμηλα μερικες φορες...τι μερικες...σχεδον παντα χαχαχα

η αληθεια ειναι πως η πιπιλα μας δεν ειναι της συγκεκριμενης παρτιδας..αλλα ποιος μου εγγυαται πως δεν εχει προβλημα κι αυτη?

και αν την αλλαξω ειναι σιγουρο πως η nuk δεν εχει το ιδιο προβλημα?

τιποτα δεν ειναι σιγουρο...γκρρρρρρρρρ ολα στο βωμο του χρηματος :evil::evil::evil:

αχ και κατι αλλο...μετρηθηκα το πρωι...η μετρηση 71...εφαγα το καλσικο πρωινο...τοστακι και μετα απο μια ωρα η μετρηση ηταν 152...ξανακανω καπακι και δειχνει 128...ποια ειναι η σωστη οεο?

μου φενεται θα παω για γλυκοζηλιωμενη αιμοσφαιρινη...αμαν πια...

καλημερα φιλεναδες!

jenny μια χαρα το μωρακι σου! πωπω κοντευει τα 2 κιλα ουαου!

εμεις σημερα θα στησουμε την κουνια!χιχιχι!

να μου προσεχετε ολες εε?!!

νικακι περαστικα στον συζυγο!

για την ζωνη δεν ξερω δεν την πηρα ουτε στην πρωτη εγω αυτο που νιωθω ειναι η πιεση πολυ εντονη προς τα κατω οχι ομως αυτο που λετε οτι θα φυγει η κοιλια...

κανω κ εγω μπιφτεκακια κ μετα θα κατεβω Ηρακλειο να παω απο το μαγαζι που παραγγειλα τα μπουμπουνερακια πρεπει να δω αν ολα οκ και να κανονισω τελος τους μηνα να τα εχω γιατι....ποτε δεν ξερεις!

μπορει να παω κ για nst επι ευκαιρια..

μαρακι τι καλα, απο σημερα θα καμαρωνεις τη κουνια του μωρου σας!

ποιος τον πιανει τωρα τον συζυγο...θα πιανεις την κοιλια και θα ρωταει "τι γενναμε?"δεν θα κρατιεται λεμεεεεεεεεε!!!

πολλα φιλακια σε ολες!να εχετε ενα υπεροχο σ/κ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μπήκα από Κατερίνη, καλέ, άνοιξα τα μωρουδιακά μας να δω τι έχω.Αχ, είχα ξεχάσει πόσο υπερμικρά είναι τα νεογέννητα.Πωπω, τα φορούσαν τα παιδάκια μου αυτά?:roll::roll: Επιτέλους, από βδομάδα θα τα πλύνω μαζί με κουβερτούλες και λοιπά σεμσελέδια...:D:D Τα παιδάκια μου παίζουν ήσυχα τα καλά μου οπότε μπήκα, αλλά μάλλον κοιμάστε.Τι έπαθα σας είπα?Από τις 12 το βράδυ ως τις 4 δεν είχα ύπνο, έβαλα πλυντήριο, πλυντήριο πιάτων, στεγνωτήριο και σιδέρωσα.Αυτά είναι άμα έχεις 2 παιδιά,ακόμη και στην αυπνία δουλειές κοιτάς να κάνεις:wink: Τζενάκι, φτου φτου σκόρδα στη μπέμπα σου ολόκληρο ανθρωπάκι και πάλι μπράβο!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Πηγα για τα μπουμπουνερακια και αυτη η να μην πω ποια δεν τα εχει καν παραγγειλει λεμε!

και τοτε μας ελεγε οτι θα τα παραγγειλει γιατι ειναι πολλα τα τμχ κ δεν ξερει αν θα τα βρει και κατι τετοια!και οτι θα τα εχει ετοιμα τον Οκτωβρη!

τα πηρα αγρια γιατι κανουν και 120 ευρω οχι και λιγα λεφτα τα 100 τμχ...

ειπε τωρα οτι μεχρι τις 10/12 θα τα εχουμε! εγω της ειπα οτι αν γεννησω κ δεν ειναι ετοιμα δεν με νοιαζει δεν θα τα παρω ουτε αυτη λεφτα φυσικα!

μετα πηγαμε με την κουνιαδα μου για χαλια αλλα πολυ τρεξιμο κουραστηκα αλλα ελα που το αμαξι μου ειναι μεγαλυτερο και πεφτουν κ τα καθισματα και χωρεσαν 2 χαλια οχι 1 και μαλιστα μεγαλα.Φυσικα εγω απλα το αμαξι εβαλα τιποτα αλλο.

Ηρθε κ η πεθερουλα μου να την βοηθησει να καθαρισουν κ να τα στρωσει σημερα γιατι αυριο θα παει εκδρομη οποτε δεν μπορει...

ετσι ειναι εγω μπορω να παρω γυναικα μου περισσευουν αλλωστε ή καλυτερα μπορω κ μονη μου αλλα .................ας μην λεω μωρε κακιες.............

ακους jenny!

Διαφημίσεις

τωρα με πηρε ο ανηρ μου να μου πει οτι του ειπαν να μην βαλουμε την κουνια γιατι ειναι γρουσουζια!

μου ειπε οτι του ειπαν στην δουλεια του (ναι καλα...)

και εγω βεβαια του ειπα οτι οκ θα ερθει η μαμα μου να κοιμηθει στο κρεβατι μας κ αυτος να παει στο ξενωνα που γινεται χαμος να δω που θα κοιμηθει...

και το σκεφτεται κ μου λεει δικιο εχεις που θα κοιμηθει η γυναικα 1 μηνα μεχρι να γεννησεις!

εμ του λεω...ή μηπως να τα βγαλω ολα στο σαλονι φατσα φορα ετσι για να πουμε οτι καναμε κατι εxtreme??

δεν πιστευω οτι του ειπαν κατι τετοιο αλλα πιστευω...

Bρε μπας και ήταν δάκτυλος της πεθεράς πάλι στη μέση?Λέω τώρα εγώ... Απορώ πώς αντέχουν τα νεύρα σου βρε πουλάκι μου με τη γαϊδουροκουνιάδα και την πεθερά ...ας μην πω!Όσο για το τι πίνω, ένα τσάι είχα πιει στις 5 που έκανα babysitting στα παληκάρια μου συν το 4χρονο γιο του παιδιού που μας έστησε την τραπεζαρία (από τις 4.30 ως τις 8.30 το sitting λέμε), λες αυτό να με έκανε ντούρασελ?:tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

εγω ξερω οτι η κουνια ναι ειναι γεγονος στηθηκε καθαριστηκε και περιμενει τον/την κατοχο της!!

Α ρε Μαρακι ανεβηκα και καποια στιγμη πανω και λεει η κουνιαδα μου αντε δεν θα σηκωθειτε να με βοηθησετε θα με κοιτατε? εβγαλα αφρους λεμεεεεε! ε και λεει η πεθερα μου ε με την κοιλια δεν μπορει να σε βοηθησει μωρε!

ασε τα καθαρισματα που κανανε (γλειψιματα) δεν τα θελω...

η γυναικα εκανε να καθαρισει το σπιτι μου απο τις 9 μιση μεχρι τις 3 το μεσημερι (κουρτινες κουρτινοξυλα ραγες παντζουρια τζαμια γωνιες πισω απο την τηλεοραση,εικονες μπουφε και κουζινα ολα τα ντουλαπια) και αυτες αρχισαν 3 το μεσημερι και ειχαν τελειωσει στις 5 μιση λεμε! χαχα! ε αυτο δεν το κανω ε αυτο τον αλλο μηνα και κατι τετοια!

και βεβαια η πεθερα μου πεταξε κ σποντα ε οταν εχεις λεφτα κορη μου παιρνεις γυναικα!!!εγω εκανα οτι δεν ακουσα και τραγουδαγα....

και φυσικα ο καλος μου βοηθησε με τα επιπλα να τα σηκωσουν και καλα εκανε αλλα μην μας δουλευουν κιολας!

κατεβηκε μετα κατω η πεθερα να δει αν βαλαμε την κουνια ...

Να σαι καλά Μαρία μου με έκανες και γέλασα...αλλά κι εσύ τι κακιά που είσαι με την πεθερούλα σου, δεν σου φτάνει που σε υπερασπίστηκε η γυναίκα???θα μπορούσαν κάλλιστα να σε βάλουν να κάνεις καμιά δουλειά...αφού όλη την ημέρα κάθεσαι :twisted::twisted::twisted::twisted:

Αυτή με τις μπουμπουνιέρες θέλει σκότωμα τελευταία στιγμή περιμένει να τα ετοιμάσει???και τι θα κάνει άν γεννήσεις νωρίτερα δεν θα έπρεπε να προνοήσει?μπράβο επαγγελματισμός...

Κι ο καλός σου είναι τόσο κακός με τα ψέμματα...ακούς εκεί του το είπαν στη δουλειά...έχω την εντύπωση ότι ώρες ώρες θεωρούν ότι τρώμε κουτόχορτο...Κι εμείς σήμερα είχαμε μια εποικοδομητική κουβέντα όπου κατέληξε να μου λέει ότι είναι πολύ κουρασμένος (η γνωστή καραμέλα) και δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί με τα του μωρού (καρότσια, ψώνια κλπ) που σημαίνει ότι πρέπει για όλα να τρέξω και να ασχοληθώ μόνη μου...στην τελική κι εγώ έχω κουραστεί το δικό μου το σώμα έχει γίνει χάλια, εγώ έχω αλλάξει όλη μου την ζωή κι εγώ την κουβαλάω 24 ώρες το 24ωρο...με έχει κουράσει πολύ η αδιαφορία του...

Fangraki άν σε ξαναπιάσει αυτή η μούρλα έλα κι από μένα...είμαστε σχετικά κοντά...γιατί σα να έχουν παραμαζευτεί τα ασιδέρωτα...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Τζενάκι, σήμερα ήπια και γαλλικό και με βλέπω να κάνω γενική στο κατερινόσπιτο...Προς το παρόν βλέπω τοπ σεφ κι έστειλα το Γιώργο να μου φέρει γύρο πίτα, σουβλάκι για τις εκτός σαλλλλόνικα.

Ρε Μαράκι, απορώ πραγματικά με την ιώβεια υπομονή σου...Καλά, παστρικοθοδώρα την κόβω την κουνιάδα, χαχα!Τουλάχιστον, έτοιμη η κρεβατάρα, αυτό να κοιτάς στο τέλος της μέρας.

Πού είναι αυτός ο γύρος??????

Μωρε ο κακομοιρης δεν θελει να με στεναχωρει το βλεπω ερχετε παντα με διαθεση με γελιο οσο και αν ειναι αγχωμενος ή κουρασμενος αλλα δεν θελει να τα πει στην μαμα του...

ετσι κανει αυτα που νομιζει αυτος και αστους να κουρευονται! αν δεν ηθελε σιγε μην μου εστηνε αποψε την κουνια και μαλιστα να καναμε και τοσο χαβαλε με αυτο το θεμα! σου λεω jenny χαμος γινοταν μεσα στο δωματιο!! η Εφη βοηθουσε και αυτη και μετα την εβαλε μεσα στην κουνια και την επαιζε!

εκει τα ξεχασα ολα....!!!

Μαρακι γυρο πωπω !! εγω εχω φαει απο τις 7 μπας και κοιμηθω ελαφρια!

Να μαι κι εγώ....

Διάβαζα, διάβαζα....και δεν τελείωνε!:D

Καλά είστε τσούπρες μου, βλέπω!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! Να είστε καλά!!!!:P

Τζενάκο, μπράβο για την μπεμπούλα σου!!! Όλα καλά!!! Υπομονή με το ζάχαρο, κάποια πολύ 'γνώστρια' της κατάστασης, που παρουσίασε διαβήτη κύησης και κάνει από την αρχή της εγκυμοσύνης της ινσουλίνη μου είπε ότι οι πιο επικίνδυνες βδομάδες για να ξεφύγει το ζάχαρο είναι από 28 έως 32 βδομάδες. Άρα τον φάγαμε τον γάιδαρο, μανάρι μου!!!

Μαριαέφη μου, τι γρουσουζιές και π@π@**ες είναι αυτές.... Στρώσε τα , παιδί μου όλα να είναι έτοιμα....:-D

Φανγκρί, λες να είναι κορίτι, τελικά;:mrgreen:

Ανέτ μου, τι κάνεις φιλενάδα; Αυτό που λες για την μέτρηση να είναι πιο ανεβασμένη πριν το φαγητό και να πέφτει μετά δεν μου έχει τύχει...Πιο πολύ μου ακούγεται ότι το σώμα θέλει τροφή και όταν την παίρνει στις σωστές δόσεις που του τη δίνεις την μεταβολίζει άμεσα...Μου έχει τύχει όμως το άλλο που περιγράφεις...Να είναι 152 πχ η μέτρηση να κάνω καπάκι δεύτερη μέτρηση και να βγαίνει 125:neutral:. Έχω καταλάβει ότι το δάχτυλο που τρυπιέται πρέπει να είναι πάντα καθαρισμένο με οινόπνευμα και πριν πλυμένο με σαπούνι....παίζει ρόλο....το κάνεις;

Όσο για μένα είχα μια πολύ δύσκολη νύχτα χθες.....είχα συσπάσεις κάθε 3 λεπτά για 30' λεπτά περίπου....Ο μπέμπης είχε μαζευτεί δεξιά, δεξιά στην κοιλιά το μανάρι μου....στο τέλος πρέπει να τσατίστηκε από την δυσφορία που ένιωθε(καταλάβαινα ότι δεν βολευόταν) που άρχισε μια ασύστολη κλωτσοπατινάδα για κανένα 5λεπτο....πονούσα τόσο πολύ. Πήραμε τηλ το γιατρό, το πρώτο που με ρώτησε είναι πόσες μέρες είχα να πάω τουαλέτα...Η αλήθεια είναι ότι είχα να πάω 2-3 μέρες αλλά δεν ένιωθα ότι ήθελα... Μπήκαμε στη διαδικασία να τηλ στο εδώ νοσοκομείο να ρωτήσουμε ποιος εφημερεύει γιατί μας είπε ο γιατρός ότι αν συνεχιζόταν οι συσπάσεις μετά από ένα ζεστό μπανάκι θα έπρεπε να πάω για καρδιοτοκογράφο....και αν βλέπανε συσπάσεις επερχόμενου τοκετου θα έπρεπε να γίνει τοκόλυση....Τα είδα όλα!:? Ευτυχώς, πήγα τουαλέτα, έκανα μπάνιο και μετά ηρέμησα αλλά, ρε κορίτσια, η μία ώρα που έζησα όλο αυτό ήταν κόλαση....

Και να πει κανείς ότι κουράζομαι, τώρα με την μμαμά μου...τίποτα δεν κάνω....

Κατά τα άλλα το έχω ρίξει πάλι στο κέντημα καθώς δεν κάνω και τίποτα το ιδιαίτερο...Από Τρίτη βάζουμε μπρος τα μωρουδιακά και τα στησίματα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...