Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Καλέ πόσα γράψατε χθες που δεν μπήκα, πολυλογούδες;

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω γιατί θα βγω βόλτα στην λιακάδα με τα παιδιά και την μαμα για καφέ και παιδική χαρά!

Θα σας διαβάσω το βράδυ!

Φιλιά, όλα καλά!

Χθες είχα επέτειο γάμου και βγήκαμε έξω γι' αυτό και η απουσία....Αν θέλετε έβαλα φωτό στο fb....

γεια σας κοριτσακια...αχ τι καλα ηρθε και η Παρασκευη...:D το μονο ασχημο ειναι οτι ο αντρουλης μου εχει συναχακι κ φοβαμαι μη με κολλησει...τεσπα.Βρε κοριτσια τι σας εχει πιασει οτι θα γεννησετε πιο νωρις....φτου φτου...ολα στην ωρα τους...

Εγω δυστυχως παλι φακες σημερα...το βραδακι θα ψησω μπιφτεκακια...:D απο ψητο σε ψητο το παω τι να κανω η γυναικα!!!!!

Ανετ δεν το 'χω παθει μεχρι στιγμης για να σου πω....ο διατροφολογος τι λεει??

Αντε Βικυ σε περιμενουμε το βραδακι να πολυλογησεις κι εσυ....χαχαχαχαχα Να απολαυσεις τον ηλιο κ τη βολτα...το ιδιο λεω να κανω κι εγω αυριο...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!!!

βλεπω τα ψωνια πανε και ερχονται ...εμεις φεεεετα ....αυριο λεμε ομως να παμε για κουρτινες...

Αννετ μου μεγια τα ψωνακια...οι πιπιλες οι κικο καποιες καουτσουκ εχουν αποσυρθει για κανε ενα τσεκ μην ειναι αυτες που εχεις παρει .

Επιτελους Παρασκευη...αλλες 4 εβδομαδες και σταματαω την δουλεια!!!γιουπι!!

Αντε Joa μου μετρας αντιστροφα...τι καλα!:P:p

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα!Είπα να μπώ να σας καλημερίσω πρίν ξεκινήσω το πρόγραμμα μου...

Μαριαέφη μου δεν ξέρω γιατί αλλά κι εγώ έχω ένα έντονο προαίσθημα ότι θα γεννήσω μέσα στο Νοέμβριο...Ελπίζω να κάνω λάθος γιατί έχω τόσα πολλά ακόμη να ετοιμάσω...

Αυτό μου είχε συμβεί όταν έκανα καμπύλη δυό μήνες πρίν μείνω έγκυος η πρώτη μέτρηση ήταν 86 και μετά την γλυκόζη 74 η μικροβιολόγος είχε πάθει πλάκα...Πάντως τώρα μου τυχαίνει αρκετά συχνά ειδικά με την πρωινή μέτρηση...αλλά φτάνεις και στο 80????Εμένα η πιό χαμηλή μου μέτρηση μέχρι τώρα ήταν 89!!!!Αχ πάει δεν τη γλιτώνω την ινσουλίνη...Πόσο πιά να πεινάσω η γυναίκα????

Σας φιλώ θα τα πούμε το απογευματάκι...

τζενακι καλημερα, γιατι δεν την γλυτωνεις την ινσουλινη κοριτσι μου?το ανωτερο οριο προ φαγητου πιο ειναι?εμενα 95

να φανταστεις σημερα μετρηθηκα και ηταν 63...εχω κατεβει και στο 56 (αλλα στηνμεσημεριανη μετρηση)...dr vasdeli θελουμε τις συμβουλες σου!

Καλημερα κοριτσακια!!!

βλεπω τα ψωνια πανε και ερχονται ...εμεις φεεεετα ....αυριο λεμε ομως να παμε για κουρτινες...

Αννετ μου μεγια τα ψωνακια...οι πιπιλες οι κικο καποιες καουτσουκ εχουν αποσυρθει για κανε ενα τσεκ μην ειναι αυτες που εχεις παρει .

Επιτελους Παρασκευη...αλλες 4 εβδομαδες και σταματαω την δουλεια!!!γιουπι!!

ιωαννα μου με αγχωσες τωρα...η πιπιλα ειναι η physic soft (gommotto soother) αααααααχ και γιατι τις πουλανε ακομα γμτ...μηπως να τα αλλαξω ολα τα chicco να παρω nuk?γκρρρρρρρρ τα νευρακια μου

με το καλο οι κουρτινες...με το ικα τι εγινε?ξεμπερδεψες?ο μικρος τι κανει?το μπεμπουδακι?εσυ?

καλημερα εχω την γυναικα σημερα!

ανετ μου κ βεβαια να τα βαλεις στο πλυντηριο κουκλα μου !!

οσο για τη σοδα εγω βαζω 4 κουταλιες της σουπας και ενα μικρο ποτηρακι ξυδι στη θηκη για το μαλακτικο 1 φορα τον μηνα (ασπρο ξυδι).

χτες το βραδυ 3 η ωρα με επιασε απιστευτος πονος κατω απο το στερνο κ στην πλατη κ δεν μπορουσα να αναπνευσω(θυμαστε που το ειχα ξαναπαθει?) εντονοι πονοι περιοδου και τα ποδια μου ειχαν μουδιασει.....!

ο αντρας μου να λεει παμε στο νοσοκομειο εγω να λεω οχι αν κ ειχα φοβηθει ειχα την παλια εμπειρια κ εβαλα βολταρεν κ προσπαθησα να ειμαι ηρεμη οσο γινοταν βεβαια...

πηρα πρωι πρωι τον γιατρο κ μου ειπε οτι ειναι κραμπες και να αρχισω μαγνησιο...αλλα να μην ανυσηχω το μονο που τον ανυσηχει ειναι οι πονοι περιοδου να μην ειναι συσπασεις που εγω το μεταφραζω σαν πονοι...

ετσι εννοειτε οτι θα κανω πιο νωρις κ το nst...

βρε μαρακι μου, αμαν βρε κουκλα μου, δεν εχεις ευχαριστηθει καθολου την εγκυμοσυνη σου...τωρα οτι λεει ο γιατρος και ξεκουραση πολυ οκ?

φιλακια στην εφουλα μας!

Καλημέρα κορίτσια!

Καλέ πόσα γράψατε χθες που δεν μπήκα, πολυλογούδες;

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω γιατί θα βγω βόλτα στην λιακάδα με τα παιδιά και την μαμα για καφέ και παιδική χαρά!

Θα σας διαβάσω το βράδυ!

Φιλιά, όλα καλά!

Χθες είχα επέτειο γάμου και βγήκαμε έξω γι' αυτό και η απουσία....Αν θέλετε έβαλα φωτό στο fb....

βασδελακι μου και στην χρυση επετειο κουκλα μου!!!απολαυστε την βολτουλα σας και μη νοιαζεσαι!!!να χαιδεψεις τον μπεμπακο σου και να φιλησεις τα ζουζουνια και τη μανουλα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σας, τσούπρες!!!!Είχα το γιοκαρίνι στο γραφείο και δουλίτσα κι έτσι μπαίνω τώρα.Σαν τη χαζή κοιτάω να συμμαζέψω όλες τις εκκρεμότητες μέχρι να φύγω θαρρείς και δε θα διαλυθούμε σα διεύθυνση, τελοσπάντων...3 μερούλες μείνανε μάτια μου γλυκά!!Ρε βικάκι, σε έχουμε τρελάνει στις ευχές τίποτα δε διάβασες??Το λέω γιατί μας είπες σήμερα ότι χθες είχατε επέτειο.Καλέ, φρόντισα να τους ενημερώσω εγώ η κουτσομπόλα!Φιλάκια!Καλό παρασκευοσαββατοκύριακο!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

γεια σας κοριτσακια...αχ τι καλα ηρθε και η Παρασκευη...:D το μονο ασχημο ειναι οτι ο αντρουλης μου εχει συναχακι κ φοβαμαι μη με κολλησει...τεσπα.Βρε κοριτσια τι σας εχει πιασει οτι θα γεννησετε πιο νωρις....φτου φτου...ολα στην ωρα τους...

Εγω δυστυχως παλι φακες σημερα...το βραδακι θα ψησω μπιφτεκακια...:D απο ψητο σε ψητο το παω τι να κανω η γυναικα!!!!!

Ανετ δεν το 'χω παθει μεχρι στιγμης για να σου πω....ο διατροφολογος τι λεει??

Αντε Βικυ σε περιμενουμε το βραδακι να πολυλογησεις κι εσυ....χαχαχαχαχα Να απολαυσεις τον ηλιο κ τη βολτα...το ιδιο λεω να κανω κι εγω αυριο...

νικακι περαστικα στον αντρουλη σου κι εσυ απο μακρια ε?

φακες μμμμμμμ..μπιφτεκακια ξανα μμμμμμμμμ

η διατροφολογος ε?τι να πω βρε κουκλα μου...οταν ειχα παει δεν με ειδε (και δεν ειχε και δουλεια...βαριοτανε να το πω?) και με πασαρανε σε μια αλλη για την επομενη εβδομαδα μαζι με τις εξετασεις tsh...οι ποιοες βγαινουν στις 9 του μηνος...αντε να δουμε

το μονο που ελπιζω ειναι να μην επιρρεαζει το μωρο μου (αν και ριχνει κατι κλωτσους που πανε συννεφο (γιαυτο δεν εχω παει να τα κανω λιμπα)

βολτουλα κι εσυ...αντε κοριτσαρα καλα να περασεις.

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, τσούπρες!!!!Είχα το γιοκαρίνι στο γραφείο και δουλίτσα κι έτσι μπαίνω τώρα.Σαν τη χαζή κοιτάω να συμμαζέψω όλες τις εκκρεμότητες μέχρι να φύγω θαρρείς και δε θα διαλυθούμε σα διεύθυνση, τελοσπάντων...3 μερούλες μείνανε μάτια μου γλυκά!!Ρε βικάκι, σε έχουμε τρελάνει στις ευχές τίποτα δε διάβασες??Το λέω γιατί μας είπες σήμερα ότι χθες είχατε επέτειο.Καλέ, φρόντισα να τους ενημερώσω εγώ η κουτσομπόλα!Φιλάκια!Καλό παρασκευοσαββατοκύριακο!!!

γειασου φαγκρακι!ειχες τον παιδαρο μαζι ε?τον μικρο η τον μεγαλο?τον αλλο που τον παρκαρες καλε?χαχαχχαα

βρε φαγκρι μου βρε φαγκρι μου, το βραδακι θα διαβασει εγραψε χαχαχαχα

αφου μας πιανει κι εμας λογοδιαρροια (μαλλον γραψοδιαρροια)χαχαχχα που να προλαβει η κοπελα χαχχαχα

και δεν θα λες κουτσομπολα...θα λες λαμπιρη χαχχαχαα

καλο σ/κ και σε σενα!

IB5Vp2.png

Αχ αννετ μου καπου στο parents το πηρε το ματι μου ..

Πρόκειται για ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) καουτσούκ, με την εμπορική επωνυμία «CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System)», με αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, που παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση «Artsana SpA».

Καλου κακου αλλαξε τες!!!

Εγω ειχα ραντεβου στο ικα χθες για την πητ αλλα ακυρωθηκε λογω ιωσης της γιατρου γκρ....οποτε ξαναμανα την δευτερα ...την δευτερα φουλ μερα ..θα φυγω το πρωι απο το σπιτι , ικα ,γραφειο , μετα εχω γυναικολογο και οτι ωρα τελειωσω σπιτι ...καλες 7!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

νικακι περαστικα στον αντρουλη σου κι εσυ απο μακρια ε?

φακες μμμμμμμ..μπιφτεκακια ξανα μμμμμμμμμ

η διατροφολογος ε?τι να πω βρε κουκλα μου...οταν ειχα παει δεν με ειδε (και δεν ειχε και δουλεια...βαριοτανε να το πω?) και με πασαρανε σε μια αλλη για την επομενη εβδομαδα μαζι με τις εξετασεις tsh...οι ποιοες βγαινουν στις 9 του μηνος...αντε να δουμε

το μονο που ελπιζω ειναι να μην επιρρεαζει το μωρο μου (αν και ριχνει κατι κλωτσους που πανε συννεφο (γιαυτο δεν εχω παει να τα κανω λιμπα)

βολτουλα κι εσυ...αντε κοριτσαρα καλα να περασεις.

Εμενα δεν με αφηνει να ανεβω οταν ειμαι νηστικη πανω απο 90 και στα γευματα μου εχει πει αν τυχον ειναι κατω απο 90 να τρωω αλλη μια φετα ψωμι για να μην κανω κετονες...δηλαδη να εχει ο οργανισμος μου τα απαραιτητα για να τραφει το μωρο...!Μηπως πρεπει οταν εχεις τοσο λιγο να τρως κατι παραπανω...πρεπει να τα ρωτησεις αυτα.Ελπιζω να μη σε αγχωνω ,αυτα τα εχουν συστησει σε μενα τι να πω μπορει να ειμαι περιπτωση!Καλο ειναι ομως να μιλησεις με εναν ειδικο...

1a0fd6e0b8.png

Πρόκειται για ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) καουτσούκ, με την εμπορική επωνυμία «CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System)», με αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, που παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση «Artsana SpA».

Εγω ειχα ραντεβου στο ικα χθες για την πητ αλλα ακυρωθηκε λογω ιωσης της γιατρου γκρ....οποτε ξαναμανα την δευτερα ...την δευτερα φουλ μερα ..θα φυγω το πρωι απο το σπιτι , ικα ,γραφειο , μετα εχω γυναικολογο και οτι ωρα τελειωσω σπιτι ...καλες 7!!!

...μονο φουλ και κατι παραπανω....το τελειωμα της μερας ομως πιστευω θα 'ναι υπεροχο!!!:D

1a0fd6e0b8.png

απαπαααααααααα θα τα αλλαξω δεν γινεται...θα παω η αυριο η την δευτερα...μα καλα δεν ντρεπονται?καθολου δε σκεφτονται τα μωρακια?ολα για το χρημα γκρρρρρρρρρ:twisted::twisted::twisted:

καλη υπομονη την δευτερα, ο συζυγος δεν μπορει να σε παει σε καποια απαυτα τα ραντεβου?να μη κουραζεσαι βρε αδερφε

Εμενα δεν με αφηνει να ανεβω οταν ειμαι νηστικη πανω απο 90 και στα γευματα μου εχει πει αν τυχον ειναι κατω απο 90 να τρωω αλλη μια φετα ψωμι για να μην κανω κετονες...δηλαδη να εχει ο οργανισμος μου τα απαραιτητα για να τραφει το μωρο...!Μηπως πρεπει οταν εχεις τοσο λιγο να τρως κατι παραπανω...πρεπει να τα ρωτησεις αυτα.Ελπιζω να μη σε αγχωνω ,αυτα τα εχουν συστησει σε μενα τι να πω μπορει να ειμαι περιπτωση!Καλο ειναι ομως να μιλησεις με εναν ειδικο...

ε καλα νικακι μου, δεν πειναω κιολας...πλεον δεν μετραω τα γραμμαρια και τις κουπες γιατι οι μετρησεις ειναι μεσα στα ορια και χαμηλοτερα.

θα παω ομως στις 9 και θα κανω φασαρια...δεν με ξερουν καλα εμενα...

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε αννετ !!!!θα τα κανεις ολα μπουρλωτο!!!!!

ο αντρας μου δουλευει απο τις 7 το πρωι εως τις 7 το απογευμα καθε μερα εκτος Σαββατου ..δυστυχως λιγο μπορει να με βοηθησει σε τετοια θεματα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σου βρε αννετ !!!!θα τα κανεις ολα μπουρλωτο!!!!!

ο αντρας μου δουλευει απο τις 7 το πρωι εως τις 7 το απογευμα καθε μερα εκτος Σαββατου ..δυστυχως λιγο μπορει να με βοηθησει σε τετοια θεματα...

εμα βρε κοπελα μου, τι αλλο να κανω αμα δεν γινεται η δουλεια μου?

στην ελλαδα ζουμε...κι αν δεν κανεις ιστορια μπορει να σε πηγαινοφερνουν και να σε ταλαιπωρουν γιατι ετσι τους καπνισε...η αλλη η διαβητολογος κοντεψε να με δειρει την αλλη φορα γιατι το σκυλακι της ηταν στα τελευταια του και την επερνε καθε τρεις και λιγο ο γιος της τηλεφωνο...κυρα μου εδω εισαι για αλλη δουλεια...αη στον κορακα...συγχηστηκα

IB5Vp2.png

καλησπερα κοιλιτσες μου τι κανετε??εμεις ειμαστε μια χαρα,εχω βαρυνει υπερβολικα και εχω πρηστει αρκετα καθομαι και ολη μερα και δεν μπορω καθολου...ο μικρος με εχει τρελανει στις κλωτσιες και τον νιωθω πολυυυ χαμηλα..την αλλη βδομαδα θα παμε επιτελους στο mall οποτε και θα ξετιναχτουμε οικονομικα σιγουρα:lol::lol:μου πηρε και η μαμα μου 2σετ πυτζαμουλες για το μαιευτηριο και παντοφλιτσες...μου μενουν εσωρουχα καλυντικα και σερβιετες..αχ ανυπομονω!!!!!

Γειά σας!!!

Η μπεμπούλα μου έχει γίνει 1970 γρ. πήρε 400 γρ σε δύο εβδομάδες...είναι μια χαρά και δεν έχει επηρρεαστεί από το ζάχαρο...Ανεβάσαμε λίγο το χάπι της πίεσης και επίσης έχω χάσει 3 ολόκληρα κιλά πρός ευχαρίστηση των ιατρών μου...:evil: Το καλό είναι ότι δεν θα κάνω πρός το παρόν ινσουλίνη υπάρχει μια πιθανότητα να μου δώσει την επόμενη φορά για να ρυθμίσουμε τη μέτρηση της νηστείας, με αφήνει να φάω γλυκά για διαβητικούς (γιούπιιιιιιιιιιι!!!!!!!!) και επίσης πρέπει να τρώω κρέας 5 φορές την εβδομάδα :shock::shock::shock::shock: και μάλιστα απεριόριστα γιατί οι μετρήσεις μου είναι υψηλές και ειδικά οι μεσημεριανές λόγω της έλλειψης πρωτείνης

Κι εγώ αννέτ έχω σαν όριο το 95 στη νηστεία αλλά το πιό χαμηλό που έχω κάνει είναι 92 :( συνήθως είναι λίγο πάνω...στα υπόλοιπα δύο ώρες μετά το φαγητό έχω όριο το 120

Όταν κουράζεστε νιώθετε καθόλου ότι θα σας πέσει η κοιλιά???:lol::lol::lol::lol: το ψιλοένιωθα τον τελευταίο καιρό αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο αφού ακόμη και τώρα όταν περπατάω έχω το χέρι μου από κάτω για να την κρατάω :mrgreen: Στον γιατρό που το ανέφερα μου είπε να πάρω ζώνη στήριξης...τις ξέρετε?έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας???

Είχα δεν είχα πάλι κουράστηκα πολύ και μάλλον μου βγαίνει και η χθεσινή η κούραση και πονάω σχεδόν παντού ειδικά η κοιλιά μου κι η μέση μου...

Αννέτ μου δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις τις πιπίλες εάν δεν είναι η προβληματική παρτίδα...

I3hdp3.png

Jennaki μου υπέροχα τα νέα σου!!!!!!

Όλα καλά θα Είναι μέχρι το τέλος!!!!;)

Εμένα για την ζώνη μου είχε πει Όχι κατηγορηματικά αλλά γιατρός με γιατρό έχουν διάφορες :confused:

ΕΣΥ να κανείς αυτό που θα σου πει

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...