Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλο,καλο!

Η αληθεια ειναι πως κι εγω για βιτρινα και ψωνια πεταω τη σκουφια μου...!Επισης εδω κ μερικες βδομαδες αισθανομαι πολυ καλυτερα απ'οτι το πρωτο διαστημα...ευτυχως,ειμαι πιο δραστηρια και το απολαμβανω!Το μονο ασχημα ειναι κατι εφιαλτες που βλεπω το τελευταιο διαστημα αλλα που θα παει θα το ξεπερασω κι αυτο!:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το μονο ασχημα ειναι κατι εφιαλτες που βλεπω το τελευταιο διαστημα αλλα που θα παει θα το ξεπερασω κι αυτο!:D

στους εφιαλτες μη δινεις σημασια...καλα κι ευλογημενα τα ονειρα...αυτο να λες!!!

κοριτσαρα παω να κανω κανα snack ;)

φιλακιααααααα.........:D

φιλακια κουκλα, τα λεμε, χαδακια στη μπεμπουλα σου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

με γεια τα πραγματακια ανετ! καλοριζικα!

σιγα μην κατσεις να τα πλυνεις στο χερι καλε!!

στο πλυντηριο (αν θες βαλε σοδα και ξυδι λευκο και βαλτο να κανει μια πλυση πιο πριν χωρις ρουχα εννοειτε θα καθαρισει κ ο καδος κ οι σωληνωσεις) βαλτα στους 30 ή 40 και διπλο ξεβγαλμα...

Νικακι μου αντε κουκλα μου θα δεις την μπεμπα σου σε 2 βδομαδες!

Εγω ντομπλερ δεν θα κανω τα θεωρω κ λιγο πεταμενα λεφτα το εχω ξαναπει αλλωστε την γνωμη μου..nst θα κανω 2 το λιγοτερο και τους υπερηχους μου κανονικα....γυρω στις 20/11 θα παω για τον επομενο κ μετα θα πηγαινω καθε 10 μερες περιπου...

Με γειά Αννέτ μου άντε με το καλό να τα χρησιμοποιήσετε!!!

Καλά μιλάμε δεν πάω καθόλου καλά...τι τρομερή υπερκινητικότητα είναι αυτή που με έπιασε σήμερα? και γκαστρωμένη να μην ήμουνα θα είχα κλατάρει...Αφού θέλω να κάνω μπάνιο και δεν έχω κουράγιο να σηκωθώ από τον καναπέ...λέω να κάνω αύριο το πρωί δεν βαστάω να σταθώ όρθια στο ντούζ, πρέπει να ξυρίσω και πόδια και όλο το σύστημα γιατί έχουμε γιατρό αύριο και μάλιστα τέστ πάπ στο πρόγραμμα :(

Το πρόγραμμα για αύριο είναι κλεισμένο...Πάμε ΙΚΑ μετά στις 11 έχουμε γυναικολόγο και στις 12.15 διαβητολόγο...μετά λέω να μου κάνω ένα δωράκι...το πρόγραμμα λέει πεντικιούρ!!!

Μαράκι εγώ που ανέφερα στον γιατρό το ντόπλερ στην τελευταία επίσκεψη μου λέει πολύ απλά "θές να κάνουμε τώρα?" και μου το έκανε επι τόπου...είδε τις αρτηρίες και την ποσότητα του αμνιακού υγρού...

Το nst είναι ο καρδιοτοκογράφος????

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

ναι το nst αυτο ειναι...

κοιτα εμενα δεν εχει κ πρεπει να παω αλλου να το κανω το ντομπλερ και κανει 190 ευρω...

αφου βγηκε καλη κ η αυχενικη κ η β επιπεδου και δεν εχουμε κ προβληματα στην οικογενεια μου ειπε οχι ο γυναικολογος το ιδιο μου ειπε κ αυτος στο κεντρο που εκανα αυχενικη κ β επιπεδου.

Εχω γραψει τι μου ειπε ο ιδιος ο γιατρος του κεντρου...

καλα θα σου κανει τεστ παπ τωρα?

με γεια τα πραγματακια ανετ! καλοριζικα!

σιγα μην κατσεις να τα πλυνεις στο χερι καλε!!

στο πλυντηριο (αν θες βαλε σοδα και ξυδι λευκο και βαλτο να κανει μια πλυση πιο πριν χωρις ρουχα εννοειτε θα καθαρισει κ ο καδος κ οι σωληνωσεις) βαλτα στους 30 ή 40 και διπλο ξεβγαλμα...

Νικακι μου αντε κουκλα μου θα δεις την μπεμπα σου σε 2 βδομαδες!

Εγω ντομπλερ δεν θα κανω τα θεωρω κ λιγο πεταμενα λεφτα το εχω ξαναπει αλλωστε την γνωμη μου..nst θα κανω 2 το λιγοτερο και τους υπερηχους μου κανονικα....γυρω στις 20/11 θα παω για τον επομενο κ μετα θα πηγαινω καθε 10 μερες περιπου...

ευχαριστουμε μαρακι μου, αχ εχω ξετρελαθει με το πιπιλακι μας!

ολο το κοιταζω...ολο καουτσουκ με τρυπουλα πισω απτη θηλη και θα βλεπω το γλωσσακι του μπεμπουλινου μου που θα την ρουφαει ααααχ!!!

λες να τα βαλω πλυντηριο ε?να μη κουραζομαι κι ολας μωρε...δικιο εχεις!!!

σοδα και ξυδι σε τι ποσοτητα ομως?χαζη ερωτηση?:rolleyes:

Με γειά Αννέτ μου άντε με το καλό να τα χρησιμοποιήσετε!!!

Καλά μιλάμε δεν πάω καθόλου καλά...τι τρομερή υπερκινητικότητα είναι αυτή που με έπιασε σήμερα? και γκαστρωμένη να μην ήμουνα θα είχα κλατάρει...Αφού θέλω να κάνω μπάνιο και δεν έχω κουράγιο να σηκωθώ από τον καναπέ...λέω να κάνω αύριο το πρωί δεν βαστάω να σταθώ όρθια στο ντούζ, πρέπει να ξυρίσω και πόδια και όλο το σύστημα γιατί έχουμε γιατρό αύριο και μάλιστα τέστ πάπ στο πρόγραμμα :-(

Το πρόγραμμα για αύριο είναι κλεισμένο...Πάμε ΙΚΑ μετά στις 11 έχουμε γυναικολόγο και στις 12.15 διαβητολόγο...μετά λέω να μου κάνω ένα δωράκι...το πρόγραμμα λέει πεντικιούρ!!!

Μαράκι εγώ που ανέφερα στον γιατρό το ντόπλερ στην τελευταία επίσκεψη μου λέει πολύ απλά "θές να κάνουμε τώρα?" και μου το έκανε επι τόπου...είδε τις αρτηρίες και την ποσότητα του αμνιακού υγρού...

Το nst είναι ο καρδιοτοκογράφος????

ευχαριστουμε κι εσενα τζενακι!

καλο κουραγιο για αυριο και χαιρετισματα στο ζουζουνακι απτις θειες!!!

να κανω αλλη μια χαζη ερωτηση?να με συμπαθατε ε?

απευθυνομαι στις "γλυκουλες"...σας εχει τυχει η μετρηση μετα το φαγητο να ειναι πιο χαμηλη απο αυτη προ φαγητου?

τωρα το βραδυ μετρηθηκα 82 προ και μολις περασε η μια ωρα ξαναμετρηθηκα και εδειξε 80...γιατι γινετε αυτο?μπορει να κανει κακο στο μωρο?φτου φτου

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ααα αφου υπαρχει θεμα λογικο μου ακουγεται...

αχ τι εχει πιασει τον αντρα μου και λεει οτι θα γεννησω .............. εχει φαγωθει εχει λεει προαισθημα!

μαλλον απτην ανυπομονησια του να το παρει αγκαλιτσα μωρε!

κι εγω εχω ενα προαισθημα πως δεν θα μπει το νεο ετος για την αφιξη του μωρου αλλα θα εχω μπει στον μηνα μου...τελος παντων, δεν εχει σημασια...οταν ειναι ετοιμος να αντικρυσει την μανουλα ας ερθει με το καλο...να ειναι γερος και δεν με νοιαζει τιποτε αλλο!!!

IB5Vp2.png

Καλημέρα!Είπα να μπώ να σας καλημερίσω πρίν ξεκινήσω το πρόγραμμα μου...

Μαριαέφη μου δεν ξέρω γιατί αλλά κι εγώ έχω ένα έντονο προαίσθημα ότι θα γεννήσω μέσα στο Νοέμβριο...Ελπίζω να κάνω λάθος γιατί έχω τόσα πολλά ακόμη να ετοιμάσω...

Αυτό μου είχε συμβεί όταν έκανα καμπύλη δυό μήνες πρίν μείνω έγκυος η πρώτη μέτρηση ήταν 86 και μετά την γλυκόζη 74 η μικροβιολόγος είχε πάθει πλάκα...Πάντως τώρα μου τυχαίνει αρκετά συχνά ειδικά με την πρωινή μέτρηση...αλλά φτάνεις και στο 80????Εμένα η πιό χαμηλή μου μέτρηση μέχρι τώρα ήταν 89!!!!Αχ πάει δεν τη γλιτώνω την ινσουλίνη...Πόσο πιά να πεινάσω η γυναίκα????

Σας φιλώ θα τα πούμε το απογευματάκι...

I3hdp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

βλεπω τα ψωνια πανε και ερχονται ...εμεις φεεεετα ....αυριο λεμε ομως να παμε για κουρτινες...

Αννετ μου μεγια τα ψωνακια...οι πιπιλες οι κικο καποιες καουτσουκ εχουν αποσυρθει για κανε ενα τσεκ μην ειναι αυτες που εχεις παρει .

Επιτελους Παρασκευη...αλλες 4 εβδομαδες και σταματαω την δουλεια!!!γιουπι!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα εχω την γυναικα σημερα!

ανετ μου κ βεβαια να τα βαλεις στο πλυντηριο κουκλα μου !!

οσο για τη σοδα εγω βαζω 4 κουταλιες της σουπας και ενα μικρο ποτηρακι ξυδι στη θηκη για το μαλακτικο 1 φορα τον μηνα (ασπρο ξυδι).

χτες το βραδυ 3 η ωρα με επιασε απιστευτος πονος κατω απο το στερνο κ στην πλατη κ δεν μπορουσα να αναπνευσω(θυμαστε που το ειχα ξαναπαθει?) εντονοι πονοι περιοδου και τα ποδια μου ειχαν μουδιασει.....!

ο αντρας μου να λεει παμε στο νοσοκομειο εγω να λεω οχι αν κ ειχα φοβηθει ειχα την παλια εμπειρια κ εβαλα βολταρεν κ προσπαθησα να ειμαι ηρεμη οσο γινοταν βεβαια...

πηρα πρωι πρωι τον γιατρο κ μου ειπε οτι ειναι κραμπες και να αρχισω μαγνησιο...αλλα να μην ανυσηχω το μονο που τον ανυσηχει ειναι οι πονοι περιοδου να μην ειναι συσπασεις που εγω το μεταφραζω σαν πονοι...

ετσι εννοειτε οτι θα κανω πιο νωρις κ το nst...

Καλημέρα κορίτσια!

Καλέ πόσα γράψατε χθες που δεν μπήκα, πολυλογούδες;

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω γιατί θα βγω βόλτα στην λιακάδα με τα παιδιά και την μαμα για καφέ και παιδική χαρά!

Θα σας διαβάσω το βράδυ!

Φιλιά, όλα καλά!

Χθες είχα επέτειο γάμου και βγήκαμε έξω γι' αυτό και η απουσία....Αν θέλετε έβαλα φωτό στο fb....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...