Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

βικακι μου να ζησετε κοπελα μου, να ειστε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι, να χαιρεστε τα παιδακια σας και με το καλο να υποδεχτειτε και το 5ο μελος της οικογενειας!!!

εμεις γυρισαμε με 2 σακουλες μεγαλες τιγκα...μπιμπερακια, πιπιλακια, χτενουλες-βουρτσουλες, θερμομετρα,σουτιεν σλιπ κτλ κτλ

μας μενουν τωρα μπανιερακι, αποφραχτηρας μυτουλας και τι αλλο τι αλλο?ουφ ολο ξεχναω χεχεεχε

Κρίμα για τις μπανάνες γιατί είναι από τα λίγα φρούτα που τρώω και μόλις έφαγα μία...

Την άφησα τη σπάτουλα...μόλις τελείωσα το σοβατεπί...το γελίο της υπόθεσης είναι η μικρούλα που την ενοχλούσα έτσι όπως καθόμουν και με τάραξε στις κλωτσιές...

τζενακι μου, η δικη μου διατροφη επιτρεπει 60 γραμμαρια μπανανα, αλλα εγω την τρωω ολοκληρη (ειχα μετρηθει κιολας να τσεκαρω), τι να φτουρισει μιση μπανανα, ουτε την γευση της δεν θα καταλαβω!αχ κι εγω πεθαινω για μπανανες...μπορω να φαω 2 κιλα στην καθησια μου!

και να μη την ξαναπιασεις λεμε, αντε γιατι θα εχεις να κανεις με τη μπεμπα!!!ριξε μπεμπουλα μη μασας χαχαχαχα

εμεις με βαψιματα εχουμε τελειωσει ..η διακοσμηση μας μενει....και να πλυνω οοοολα τα υπαρχοντα του χρηστου για να τα παρει ο νεοτερος..

με το καλο ιωαννα μου, μετακομησε τελικα ο χρηστακος ε?ειδες βρε τι καλο αγορι που εχεις!!!να μου τον φιλησεις!!!

γεια σου Jenny!!

ετσι ετσι να τα παιρνουμε ολα χαλαραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο ισχυει για ολες μαρακι μου!

χαλαραααααααα και πιο χαλαρααααααα με την πεθερα σου, αστη να λεει, εσυ κανε αυτο που θελεις!

Κορίτσια, δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά γι' αυτή τη βδομάδα έχω αποφασίσει ότι θα κάνω κορίτσι:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:Τελείωσε και θα το δείτε, χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα.

με το καλο, ελπιζω να βγεις αληθινη και να μπει αλλο ενα θυληκο στην οικογενεια, να μην νοιωθεις μειονοτητα βρε κουκλα μου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πουλάκια μου, λίγο έλειψα κι αφηνιάσατε, χαχα! Τζένη, άσε τη σπάτουλα και πιάσε κανά μανόν να βάψεις κανα νύχι, όχι το παιδικό!!!!! Νικάκι μου κι εσύ μπασκετμπολίστρια σαν εμένα καλό μου ε??χαχα, συγνώμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά εσύ κι εγώ θα κάνουμε κοιλάρα, ποια θα κάνει η Τζένη που είναι 1,80? (Αμάν, 1,82 εντάξει, λέμε!!!).Σε μας δεν έχει να μοιραστεί και συγκεντρώνεται στα λιγοστά εκατοστά μας, κατάλαβες?Και κοντές και μπάλες, χαχα!!!κορίτσια, 4 εργάσιμες ακόμη λέμε............:tongue::tongue: Μαράκι, καλά να περάσεις στη δουλειά.

χαχαχαχαχα........γελασα τοσο πολυυυυυυυυ:P

εμ ποιος θα κανει κοιλια?????????χαχαχαχαχαχα εισαι κορυφη!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Έγραψε κύηση αλλά στις ταινίες και στις βελόνες όλοι πληρώνουν συμμετοχή...μόνο οι μόνιμοι διαβητικοί τα παίρνουν δωρεάν...

Καλά θα ήταν να έπαιρνα μια γυναίκα...έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ψάξω να βρώ κάποια...αλλά είναι και το άτιμο το οικονομικό στη μέση, έχουνε βγεί και κάτι έκτακτα έξοδα τις τελευταίες μέρες...

Τζεννυ εμενα μου εγραψε διαβητης κυησης και δεν πληρωνω τιποτα...δεν ξερω αν ειναι διαφορετικα απο ταμειο σε ταμειο...χμμμ.

1a0fd6e0b8.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;;

Εγώ είμαι στο σπίτι απο την Δευτέρα και έχω φρικαρει!!!!! Δεν περνάει η ώρα :shock:

Εσείς απ΄οτι είδα είστε όλες καλά!!!

Ελπίζω από την άλλη βδομάδα που θα έχω pc να μπορώ να μπαίνω πιο συχνά!!

Φιλακια πολλα σε όλες σας και στα μωρακια σας

καλε χαλαρααααααα.....

βιβλια και παλι βιβλια...δεν ξερω αν σου αρεσει το διαβασμα αλλα ειναι καλη ευκαιρια,μετα ολοι μου λενε πως δεν θα προλαβαινω να διαβαζω,οποτε...

Επισης ειναι καλη ευκαιρια για safari ψαξιματος στο ιντερνετ για κουνιες,καροτσια κ.τ.λ.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Ανετ μεγιαααααααααα.........απο που τα ψωνακια??

μονο εγω δεν κανει να τρωω τιποτα???????????κλαψςςςςςςςς..........

γεια σου νικακι μου, απο τα mother baby τα εχουμε ψωνισει ολα εκτος απο το καροτσι

οι τιμες σουπερ, και πολυ καλα ποιοτικως...τα ζιπουνακια οτι σταμπουλα εχουν ειναι κεντητη χωρις χρωματα και χημικα!

ψαξε στο google εχει και χαρτη πως να πας, στη γεφυρα του ροσινιολ κοντα, δεν ξερω αν σε βολευει

εσυ τι κανεις πως εισαι?το νινι?

IB5Vp2.png

και μη φανταστεις, ακομα δεν εχω πλυνει κατι, απο αυριο μαλλον ξεκιναω να μοσχοβολησω τα ρουχακια μας!!!!μμμμμμμμμμμμμ

λεω να τα πλυνω στο χερι, οι ηδη μανουλες τι λετε?

IB5Vp2.png

Τζεννυ εμενα μου εγραψε διαβητης κυησης και δεν πληρωνω τιποτα...δεν ξερω αν ειναι διαφορετικα απο ταμειο σε ταμειο...χμμμ.

ικα εχεις νικακι?

IB5Vp2.png

εχω δημοσιο....!

Θα το κοιταξω για το μαγαζι ...με βολευει...!;) ευχαριστω...

η μπεμπουλα μου μια χαρα...μεγαλωνει και ζωηρευει!!!!!! σημερα δεν την ενιωσα και πολυ γιατι δεν ηρεμησα και καθολου...

συνηθως κλωτσαει οταν ειμαι χαλαρη κ ξαπλωμενη....!εσυ πως εισαι???

1a0fd6e0b8.png

εχω δημοσιο....!

η μπεμπουλα μου μια χαρα...μεγαλωνει και ζωηρευει!!!!!! σημερα δεν την ενιωσα και πολυ γιατι δεν ηρεμησα και καθολου...

καλα μωρε, κουραστηκα σημερα, 2 τη νυχτα κοιμηθηκα, 7 και κατι ξυπνησα, πηγα για τις μηνιαιες εξετασεις (αιμα ουρα) στο αλεξανδρας, γυρνοντας πηρα τη μαμα μου, περιμεναμε τον αντρουλι μου που ειχε παει στο ικα για την τελευταια επιτροπη και ξεχυθηκαμε στο mother baby, γυρισαμε τσιμπισα ενα τοστακι και την επεσα γιατι δεν μπορουσα να σταθω ορθια, ο μπεμπης αρχισε τα κλωτσιδια (αααα για αυτο δεν παραπονιεμαι) και 4:30 ξυπνησα απτις αγριοφωναρες του απο κατω μας...θα θελα να τον σαπισω στο ξυλο, να τον λουσω με ολα τα κοσμητικα επιθετα να του κοψω την γλωσσα αν γινεται να μην ξανακουσω την φωνη του.....:evil::evil::evil:

αλλα πρεπει να ειμαι ηρεμη ετσι δεν ειναι?οοοοοοοοοομμμμμμμμμ φου φου φου...οοοοοοοοοοομμμμμμμμμ φου φου φου χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

εχω δημοσιο....!

ποτε πας για υπερυχο?κι εγω εδω και 10 μερες λεω θα παω να δω τον μπεμπη (κιλα, θεση κτλ) και ολο το αναβαλω...σημερα ηταν ευκαιρια αλλα ειχα τελειωσει πριν τις 9 και δεν ειχα κουραγιο να περιμενω την γιατρο μεχρι της 10.

19 εχω γ τριμηνου και doppler αλλα δεν θα αντεξω να περιμενω μεχρι τοτε

IB5Vp2.png

καλε και λεω εγω οτι εκανα πολλα πραγματα σημερα.....χαχαχα...

καλα μπροστα σου δεν πιανω μια.....

εισαι ο mr forte.xaxaxa!μπραβο και με λιγο υπνο και ετοιμοπολεμη,αξια!Καλα βρε θηριο ειχες και ορεξη για ψωνια...?

Οσο για τους γειτονες και λιγη εκτονωση δεν κανει κακο!...κ μετα βεβαια ομμμμμμμμμμ φου φου.....;)

1a0fd6e0b8.png

καλε και λεω εγω οτι εκανα πολλα πραγματα σημερα.....χαχαχα...

καλα μπροστα σου δεν πιανω μια.....

εισαι ο mr forte.xaxaxa!μπραβο και με λιγο υπνο και ετοιμοπολεμη,αξια!Καλα βρε θηριο ειχες και ορεξη για ψωνια...?

Οσο για τους γειτονες και λιγη εκτονωση δεν κανει κακο!...κ μετα βεβαια ομμμμμμμμμμ φου φου.....;)

χαχαχα κι αυτο δεν ειναι τιποτα, που να δεις να φευγουμε καπακι να πηγαινουμε στους κουμπαρους και να γυριζουμε 2 τη νυχτα σπιτι χαχαχαχα

παντως και τωρα να μου ελεγες παμε για ψωνια...μεσα ειμαι χαχαχαχα

γλυτωνω κι απτον γειτονα χαχαχχα

IB5Vp2.png

..κι εγω τελη Νοεμβρη εχω και ανυπομονωωωω...αχ να την δω παλι να κανει τις γυμναστικες της :D

Αν μπορεις να πας οποτε θελεις αυτο ειναι τελειοοοοο!

αχ ναι μωρε, με το καλο να την καμαρωσεις παλι!!!

κοιτα σχετικο ειναι αυτο, τις προαλες που ειχα παει μου ειπε ελα το σαββατο εφημερευε και φοβηθηκα για ιωσεις και την αναμονη δεν την αντεχω(κι αν εχει εγκυες στον μηνα τους τις περνει πρωτες) οποτε προτιμω να παω αλλη στιγμη...αυριο θα παει η ανηψια του αντρα μου να παρει τις προγεννετικες και να της τις δειξει και το σκεφτομαι μηπως παω μαζι της παρεουλα...θα δω...αν κοιμηθω καλα το βραδυ θα την κανω την επισκεψουλα μου (θα εχουν βγει και οι δικες μου απαντησεις οποτε οκ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...