Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς φαί γιόκ...θα κάνω κανένα αυγό στον σύζυγο και για μένα μάλλον κανένα βραστό ζαρζαβατικό...

Νικάκι μου είμαι στο ΙΚΑ...

Κρίμα για τις μπανάνες γιατί είναι από τα λίγα φρούτα που τρώω και μόλις έφαγα μία...

Ιωάννα κι εγώ πρίν ανεβάσω πίεση είχα 9,5 με 5 αλλά δυστυχώς έχω φτάσει και το 18...

Την άφησα τη σπάτουλα...μόλις τελείωσα το σοβατεπί...το γελίο της υπόθεσης είναι η μικρούλα που την ενοχλούσα έτσι όπως καθόμουν και με τάραξε στις κλωτσιές...

I3hdp3.png

Πουλάκια μου, λίγο έλειψα κι αφηνιάσατε, χαχα! Τζένη, άσε τη σπάτουλα και πιάσε κανά μανόν να βάψεις κανα νύχι, όχι το παιδικό!!!!! Νικάκι μου κι εσύ μπασκετμπολίστρια σαν εμένα καλό μου ε??χαχα, συγνώμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά εσύ κι εγώ θα κάνουμε κοιλάρα, ποια θα κάνει η Τζένη που είναι 1,80? (Αμάν, 1,82 εντάξει, λέμε!!!).Σε μας δεν έχει να μοιραστεί και συγκεντρώνεται στα λιγοστά εκατοστά μας, κατάλαβες?Και κοντές και μπάλες, χαχα!!!κορίτσια, 4 εργάσιμες ακόμη λέμε............:tongue::tongue: Μαράκι, καλά να περάσεις στη δουλειά.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

α ρε jenny δεν σου εξραψε ο γιατρος πανω κυηση?

απο οτι ξερω δεν πληρωνεις αν το γραψει καθολου συμμετοχη!

εμ το ζορισες το κοριτσι με την σπατουλα!

γιατι δεν παιρνει μια γυναικα ρε συ?

να την παρεις να σου καθαρισει κιολας και εσυ να καθεσαιιιι!!

Ιωαννα αν ο καιρος ειναι καλος να αρχισεις τα πλυντηρια γιατι αν κρινω απο μενα που εχω βαλει ενα σωρο και ακομη δεν εχω τελειωσει με τα βρεφικα.

Απλα τωρα περιμενω την μανουλα μου για τα επομενα...

Διαφημίσεις

Αφιερωμένο σε μένα!!!Το άκρον άωτον της ειρωνίας είναι να είσαι σκυμμένη στα τέσσερα και να τρίβεις το σοβατεπί και ξαφνικά να αρχίσει να παίζει στο ραδιόφωνο αυτό το τραγούδι...από τη μια το βρήκα αστείο αλλά από την άλλη...τα νεύρα μου :evil::evil::evil::evil:

bSci_nXTTCg&feature

I3hdp3.png

α ρε Μαρακι με εκανες και γελασα λεμε!!!!

εγω λεω να κανω ενα ποδολουτρο τωρα και μετα να ριξω καναν υπνο...ε και που καθαρισα την σκαλα την εξωτερικη και το παραθυρο στην σκαλα(το ειχε κανει η πεθερα μου λεει πριν κανα μηνα αλλα εγω μην γελασετε βρηκα μεσα κουκουτσι απο ...... καρπουζι!) κουραστηκα.

Εβαλα και τα μαξιλαρια του καναπε στο πλυντηριο και το βραδυ θα βαλω κ τα καλυματα για να τα απλωσει ο καλος μου οταν ερθει και αυριο η γυναικα να τους σκουπισει και να τα βαλει...εε!!

α ρε jenny δεν σου εξραψε ο γιατρος πανω κυηση?

απο οτι ξερω δεν πληρωνεις αν το γραψει καθολου συμμετοχη!

εμ το ζορισες το κοριτσι με την σπατουλα!

γιατι δεν παιρνει μια γυναικα ρε συ?

να την παρεις να σου καθαρισει κιολας και εσυ να καθεσαιιιι!!

Ιωαννα αν ο καιρος ειναι καλος να αρχισεις τα πλυντηρια γιατι αν κρινω απο μενα που εχω βαλει ενα σωρο και ακομη δεν εχω τελειωσει με τα βρεφικα.

Απλα τωρα περιμενω την μανουλα μου για τα επομενα...

Έγραψε κύηση αλλά στις ταινίες και στις βελόνες όλοι πληρώνουν συμμετοχή...μόνο οι μόνιμοι διαβητικοί τα παίρνουν δωρεάν...

Καλά θα ήταν να έπαιρνα μια γυναίκα...έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ψάξω να βρώ κάποια...αλλά είναι και το άτιμο το οικονομικό στη μέση, έχουνε βγεί και κάτι έκτακτα έξοδα τις τελευταίες μέρες...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά γι' αυτή τη βδομάδα έχω αποφασίσει ότι θα κάνω κορίτσι:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:Τελείωσε και θα το δείτε, χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ααα δεν το ηξερα αυτο ..........

παντως ψαξε και βρες εγω δεν εβρισκα και ειχα Ααπογοητευτη αλλα ευτυχως βρηκα και αυριο θα ερθει.

6 ευρω την ωρα παιρνει πιστευω οτι ενα 5ωρο θα το φαει για σαλονι και κουζινα...αυτη λεει κανα 4ωρω οτι θελει αλλα το βλεπω χλωμο.

ε εδω δινουμε σε αλλα και αλλα σε αυτο δεν θα δωσουμε?

οι κρεβατοκαμαρες μου ειναι οκ εκτος απο τον ξενωνα αλλα αυτο μπορω και εγω μικρος ειναι αλλωστε.

το σαλονι κ την κουζινα δεν μπορω θελουν σκυψιμο τεντωμα α παπαπα!!

α ρε Μαρακι!! εγω παλι δεν εχω καμμια προαισθηση......μακαρι να βγεις αληθινη!!!!

Βικακυ θα παω να δω τα μπουμπουνερακια απο βδομαδα μαλλον και μολις τα εχουν ετοιμα θα σου στειλω δεν σε ξεχναω!

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;;

Εγώ είμαι στο σπίτι απο την Δευτέρα και έχω φρικαρει!!!!! Δεν περνάει η ώρα :shock:

Εσείς απ΄οτι είδα είστε όλες καλά!!!

Ελπίζω από την άλλη βδομάδα που θα έχω pc να μπορώ να μπαίνω πιο συχνά!!

Φιλακια πολλα σε όλες σας και στα μωρακια σας

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...