Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Joa κι εγω εχω χαμηλη πιεση συνηθως 9 με 6 μερικες φορες ομως με πιανει ενα πραγμα σαν ιλλιγκος,φουντωνω για δευτερολεπτα και μετα απο λιγο ειμαι μια χαρα!Ο γιατρος μου λεει να προσπαθω εκεινη τη στιγμη να μετραω ζαχαρο και πιεση.....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Jenny ασε την σπατουλα λεμε!!

ααα θα σε μαλωσω!!!!!!!!!!!!!!

Εγω την Δευτερα θα παω στο γραφειο να δουλεψω ..απο την 8η εβδ που καθομαι εχω παει 4-5 φορες φυσικα χωρις πληρωμη... αλλα μου ειπε οτι θα δωσει ολα τα λεφτα που μου χρωσταει οποτε κατι ειναι και αυτο!

να πληρωσω τις ασφαλειες των αυτοκινητων που ειναι αρκετα γυρω στα 550 ευρω. Και ελπιζω να μεινει και κατι να παρω κανα δωρακι του ανδρος μου εχει γενεθλια σε λιγες μερες!

Διαφημίσεις

Νικακι και εσυ σε αδεια εισαι ε ????οσονουπω θα ειμαι και εγω σπιτακι μου....σε ενα μηνακι !!!

ναιιιιιιιιιι.......ευτυχως...

αντε θα περασει το μηνακι που θα παει!!!!!!!!:cool:

1a0fd6e0b8.png

εσενα Νικακι ειναι πιο νωρις εμενα 26/11.

Δεν μπορω να το αποφυγω δυστυχως... θα παω και οσο αντεξω...γιατι κ η καρεκλα με τους πονους κ την πιεση δεν παλευεται.Πρεπει να κλεισω λογαριασμο σε ενα συνεργατη...Αντικαταστατρια δεν πηρε το boss και φυσικα παντου λεει οτι δεν μπορει να λειτουργησει το γραφειο γιατι λειπω εγω!!

Διαφημίσεις

ναι μωρε μια μερα ειναι ,το απογευμα δεν θα παω εννοειτε!

αν παρω και λεφτα θα ειμαι μια χαρα ευχαριστημενη...δεν ειναι και λιγα γυρω στα 650 υπολογιζω!!500 απο τους μισθους και το επιδομα αδειας που δικαιουμαι.

καλα δεν συζηταω για την αδεια την κανονικη αυτη παει υπερ πιστεως κ ελπιδος!

Μαρακι ενταξει αν ειναι για μια μερα κατι γινεται...δεν το καταλαβα οτι ηταν για μια μερα,αντε μια υπομονη!

Joa καλα θα κανεις αντε να ξεκουραστεις και λιγο...

Παντως για τις κοιλιες που λεγατε πριν εγω δεν ξερω τι γινεται....αλλοι μου λενε καλε τι κοιλια εχεις κανει???κ αλλοι μου λενε αχ τι μικρη κοιλιτσα!!!τι να πω....εγω νιωθω καλα κι αυτο εχει σημασια!εξαλλου 1,50 μετρο ανθρωπος τι κοιλια θα μπορουσα να' χω...χαχαχα

1a0fd6e0b8.png

καλη ορεξη!

εγω δεν εχω μαγειρεψει..η μικρη ειναι στην πεθερα μου και ο συζυγος θα ερθει κατα τις 10 το βραδυ..εγω εφαγα ενα μηλο και δεν πολυπειναω...

το πολυ πολυ να φτιαξω κανα τοστ.το βραδυ θα κανω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...