Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Δυστυχώς δεν ήξερα και πολλά για την ποιότητα τους!

κανεις στον κύκλο μου δεν είχε αντίστοιχη προσπάθεια και ο γιατρός μου εάν και καλός όπως οι περισσότεροι δεν αναλύουν τα πάντα!

σε κάθε προσπάθεια μου έκανε από μια εξέταση για να βρούμε το πρόβλημα !

Πριν την Τρίτη προσπάθεια είχαμε βρει το μικροβιωμα και έκανα αγωγή για 50 ημέρες μετά εκείνος μου είχε πεις να επαναλάβουμε για να δούμε το ποσοστό , το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και εγώ προσωπικά την πρώτη φορά είχα και άσχημη εμπειρία με τον πόνο της εξέτασης όποτε επέλεξα την επόμενη έμβρυο μεταφορά δεν πήγε καλά και έπειτα το ξανά ελέγξαμε και ξανά αγωγή άλλες 50 ημέρες και ιδού  το 99%.

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ακόμη ξύπνια είσαι?Ελπίζω να μη χρειαστεί να σηκωθείς νωρίς αύριο το πρωί...είναι κι αυτό το άτιμο το facebook...ανακάλυψα ένα καινούργιο παιχνίδι και παίζω ζωγραφομαχίες στις 3 το πρωί...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

jenny ρινοραγιες ειχα και στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα μετα τον 6ο .ειχα μιλησει στο γιατρο τοτε και μου ειχε πει οτι ειναι λογω της αυξημενης κυκλοφοριας του αιματος ..

Vasdeli & mariaefi με το καλο οι αυχενικες !!καλα αποτελεσματα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ακόμη ξύπνια είσαι?Ελπίζω να μη χρειαστεί να σηκωθείς νωρίς αύριο το πρωί...είναι κι αυτό το άτιμο το facebook...ανακάλυψα ένα καινούργιο παιχνίδι και παίζω ζωγραφομαχίες στις 3 το πρωί...

Τελικά ξύπνησα στις 10.40 σήμερα!!! Η κόρη μου είχε ξυπνήσει και έπαιζε ήσυχα στο δωμάτιό της το μανάρι μου!!! Ο γιος μου ξύπνησε μετά από μένα!!!

joa ευχαριστούμε για τις ευχές!!! Μακάρι να έχουμε ευχάριστα...

Περιμένουμε σήμερα από το Μαριαεφάκι μας τα ευχάριστα!!!

Εσύ, καλά;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Τελικά ξύπνησα στις 10.40 σήμερα!!! Η κόρη μου είχε ξυπνήσει και έπαιζε ήσυχα στο δωμάτιό της το μανάρι μου!!! Ο γιος μου ξύπνησε μετά από μένα!!!

joa ευχαριστούμε για τις ευχές!!! Μακάρι να έχουμε ευχάριστα...

Περιμένουμε σήμερα από το Μαριαεφάκι μας τα ευχάριστα!!!

Εσύ, καλά;

Εγώ κοιμήθηκα στις 5.30 και ξύπνησα στις 6.50....:(:(:( νυστάζωωωωωωωω

Έκανα όμως αρκετές δουλίτσες από το πρωί...πήγα πήρα τα αποτελέσματα από την papp-a ο γιατρός μου χάρηκε πολύ με το αποτέλεσμα εγώ να σας πώ την αλήθεια δεν κατάλαβα τίποτα από το χαρτί (ίσως να φταίει και η αυπνία) αλλά αφού αυτός είναι ικανοποιημένος εμένα μου αρκεί...Μετά πήγα από την δουλειά για να προετοιμάσω λίγο το έδαφος για την Τετάρτη που επιστρέφω....(δεν θέλω να πάω :(:(:(:(:(:(:() και μόλις τώρα γύρισα σπίτι είπα να μπώ λίγο να δώ τα νέα σας και να πάω για ύπνο...

Vasdeli μου τι τυχερή που είσαι και έχεις τόσο καλά παιδάκια...μακάρι και το δικό μου να είναι έτσι...κι απ'ότι βλέπω έχουνε και καλή σχέση με τον ύπνο....εάν το παιδί μου μοιάσει το πατέρα του στο θέμα του ύπνου θα τρελαθώ σας το δηλώνω από τώρα....Μη με βλέπετε τώρα πρίν μείνω έγκυος κοιμόμουν 10 ώρες το 24ωρο...(περασμένα μεγαλεία....:()

Κοριτσάκια μου καλή επιτυχία στις αυχενικές σας....Μακάρι το νινί σας να είναι καλό παιδάκι και να σας ανοίξει τα ποδαράκια του να δείτε και τι φύλο είναι...;) έτσι για να μας φύγει η περιέργεια...Το πιό πιθανό είναι να δώ τα μηνύματα σας αύριο το πρωί γιατί δεν σκοπεύω να σηκωθώ νωρίτερα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Καληνύχτα σας....

I3hdp3.png

να μαι και εγω!

η αυχενικη 1,75 πολυ καλη ειπε ο γιατρος που μου την εκανε αλλα πρεπει να δουμε και την pappA σσε 10 μερες για να κρινουμε βαση ηλικιας η πιθανοτητα λεει για συνδρομο ειναι1:645 αλλα βαση του υπερηχου 1:3117,το ρινικο οστο εμφανες,πλακουντας οπισθιος και μηκος εμβρυου 6,5 εκ!!

ποδαρακια χερακια ολα οκ και σταυροποδι καθοταν και το χερι στο στομα!

γελαγα μονη μου!!

με βγαζει 12+6

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλησπερα..πηγα και εκλεισα νυφικο το πρωι επιτελους..τωρα θα δω για μπομπο προσκλητηρια κλπ...ειμαι πολυ χαρουμενη..ταλαιπωρηστε με εμετο ε??εγω εχω να κανω 2μερες και εχει φτιαξει καπως το στομαχι μου αλλα εχω πολλες αναγουλες...στο θεμα υπνου εγω κοιμαμαι συνηθως 8ωρες αλλα σκ πανω απο 12..:tongue::tongue:αυριο εχω την αυχενικη και εχω αγχωθει παρα πολυ..αντε να δουμε να ειναι ολα καλα...

Διαφημίσεις

Τελικά ξύπνησα αλλά όχι για πολύ...ακόμη νυστάζω σαν τρελή...

Μπράβο Mariaefi πολύ καλά τα αποτελέσματα σου...Vasdeli περιμένουμε νέα σου...

Ηλιάννα μου καταρχάς τέλειο το νυφικό σου...το λάτρεψα!!!!Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ο άσπρος καναπές...είσαι σίγουρη?ειδικά τώρα που θα έρθει το νινάκι...Φιλική συμβουλή: φρόντισε τα καλύμματα να βγαίνουν και να πλένονται...Κατά τα άλλα όλα είναι πολύ ωραία...να είστε γεροί να τα χαίρεστε!!!!!:D και καλή επιτυχία για αύριο!

I3hdp3.png

Γεια σας κορίτσια...

Αυπνία λόγω νεύρων...:evil::evil::twisted:

Μαριαεφάκο μου τέλεια νέα, τα είπαμε και πιο πριν τηλεφωνικώς!

Ηλιάννα, τέλειο το νυφικό και τα έπιπλα αλλά κι εγώ το ίδιο θα έλεγα για το χρώμα! Φρόντισε να ράψεις ριχτάρια(Ξέρεις τι εμετούς έχεις να μαζέψεις από εκεί πάνω σε 6 μήνες;:D:D:tongue:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μαριαεφη πολυ καλα τα αποτελεσματα!!!!

Ηλιαννα το νυφικο υπεροχο !!!!οσο για τον καναπε μιας και τα δικα μας επιπλα περνανε μαυρη ζωη (χυμους ,γαλατα, μαρκαδορους, ψιχουλα κλπ κλπ κλπ),ρωτα αν βγαινουν τα καλλυματα ειδαλλως ριχταρια!!!ειναι παντως ολα πολυ ομορφα και minimal...Καλη επιτυχια στην αυχενικη !!!

Vasdeli καλο μου τι ωραρια ειναι αυτα που χτυπας ?????

jenny με το καλο η επανοδος στην εργασια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...