Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Fangri μου δε νομίζω ότι παίζουν ρόλο τα κιλά γιατί έχω πάρει συνολικά 10 και όμως η κοιλιά μου είναι όπως ήταν στον 6ο...μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο γιατί ενώ φαινόταν ότι θα κάνω πολύ μεγάλη κοιλιά (από την αρχή πήγαινα δύο μήνες μπροστά) ξαφνικά έμεινε στάσιμη μετά τα μέσα εβδόμου...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι στο πορτ μπεμπε στο δωματιο μου το βραδυ....και η κουνια στο δωματιο της Εφης.

Ελεγα να φτιαξω το τριτο δωματιο αλλα τελικα ναυαγησε αυτο το σχεδιο και καλυτερα να σου πω ... η μικρη θελει το αδελφακι της μαζι ασε να δεθουν γιατι θα εχουν παντα 6 χρονια διαφορα..

αργοτερα βλεπουμε.

Οσο για την κοιλια εμενα κοντευει να ειναι μεγαλυτερη απο αυτη που ειχα στην Εφη.

Ασε σου λεω την μετρησα χτες 1,10 παρακαλω...!!

κιλα δεν εχω βαλει +2 ειμαι...αλλα η κοιλια κοιλια.Ποσο μαλλον εσυ που εισαι στο τριτο!

Μα καλα βρε jenny μπορει τωρα σε αυτη την φαση να βλεπεις τετοια εργα? εγω δεν μπορω κλαιω απιστευτα!

Καλημερααααα

μαριαεφη μου στησε την κουνια παιδι μου...εμεις τωρα απλα πρεπει να την ανεβασουμε να ειναι πιο ψηλα στο στρωμα και ειμαστε ετοιμοι..και εγω για αρχη στο πορτ μπεμπε θα κοιμηζω το μπεμπε..

Πηγα στο ικα και τζιφος...καθησα στηθηκα και μετα απο 20 λεπτα μας ειδοποιησαν οτι η μαιευτηρας ειναι αρρωστη οποτε ξαναπαμε την Δευτερα...

Εμενα η κοιλια μου ειναι σαφως μικροτερη απο οτι στον πρωτο ...

Χθες κοριτσια ακουστε τι επαθα ..γυρισα απο ψωνια και με επιασε μια φουντωση μια ενταση να νοιωθω οτι σκαω να βγαζω τα ρουχα και να νοιωθω πνιξιμο και το κεφαλι μου να ειναι ετοιμο να σπασει..ημουν ετσι σχεδον 2 ωρες!!!ευτυχως μετα συνηλθα....οι ορμονες μου κανουν παρτυ αραγε??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ε βρε Ιωαννα μου ειπε να το κανει 5ημερο η γυναικα!

τι να πει κανεις!

καλα αλλος γιατρος (γυναικολογος) δεν ηταν εκει?

αυτο με τα φουντωματα να το δεις με το θεμα πιεσης.

παω να καθαρισω λιγο την σκαλα..γιατι αποκλειεται η γυναικα να το κανει και να εχει τα σκυλια μας στα ποδια της! χιχι! ειναι και 2 τα ατιμα.

Καλά Μαράκι μου φαίνεται η πεθερά σου δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί...Αγνόησε την και κάνε ότι αγαπάς...

Μόλις τώρα είδα μια εκπληκτική γαλλική ταινία η οποία περιγράφει αληθινά γεγονότα από τα γαλλικά στρατόπεδα συγκέντρωσης...τι κλάμα έριξα η γυναίκα πρωινιάτικα...είναι ταινία για γερά στομάχια...

Πλάκα με κάνεις κι εσύ?Εδώ αμάν κάνω ένα ΝΗΣΙ να δω, σιγά μην ψυχοπλακωθώ και με την ταινία.Δες κανα Λουί ντε Φινές άμα θες ντε και καλά γαλλική (πλάκα κάνω, χαχα).

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Αχ, τι καλά που εμφανίστηκε κανα κοριτσάκι, γιατί τις τελευταίες μέρες 2-2 μιλούσαμε:?:-?. Τζενάκι, εσύ είσαι και δίμετρη (καλά, σχεδόν δίμετρη!:tongue:)πού να δείξει η κοιλιά.Έχει μεγάλη σχέση ο σωματότυπος της μάνας και το ποιο παιδί είναι.Παιδιά, μιλάμε πολύ τεράστια κοιλιά, βρε μπας και ο μπέμπης έχει π*π* αντί για τσ**τσ**ρι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:?Χαχαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μπήκα στο φέης μπουκ για ένα δευτερόλεπτο πριν με πετάξει έξω, αλλά πρόλαβα να δω ότι το Βικάκι έχει επέτειο γάμου 10 ετών! Βικάκι, να ζήσετε ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι και με το καλό να έρθει το τρίτο παιδάκι σας να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!!!!

Ειλικρινά άν ήξερα ότι είναι τόσο στενάχωρη δε θα την εβλεπα αλλά είδα κι εγώ ότι παίζουν παιδάκια και ο Ζάν Ρενό και φαντάστηκα ότι θα είναι πιό light αφήστε που χρόνια έχω να δώ ταινία που να με συγκινήσει τόσο πολύ...

Ιωάννα μου άν σε ξαναπιάσει αυτό το φούντωμα δεν μετράς την πίεση σου???Μου ακούγονται οικεία τα συμπτώματα σου...

Καλά σε μένα σήμερα συναίβει το απίστευτο με πήραν τηλέφωνο από το ΙΚΑ (ναί ναί καλά διαβάσατε από το ΙΚΑ) για να μου πούν ότι τελικά λύθηκε το πρόβλημα κι ότι μπορώ να πάω όποτε θέλω να πληρωθώ...θα πάω αύριο πρωί πρωί μη προλάβουν κι αλλάξουν γνώμη :mrgreen: τελικά εάν δεν πάς στον προϊστάμενο δουλειά δεν κάνεις...από τις 19 Ιουλίου περιμένω να πληρωθώ 70?

Εγώ τώρα κάνω βλακεία και θα το μετανιώσω αλλά δεν μπορώ άλλο να περιμένω τον σύζυγο..κάθομαι και ξύνω τις μπογιές από το παιδικό...δεν αντέχω άλλο να βλέπω το σπίτι σε αυτή την κατάσταση...

Χρόνια πολλά σας Vasdelaki να τα εκατοστήσετε να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να κάνετε κι άλλα πολλά πολλά!!!!

I3hdp3.png

το τι τρεξιμο εχω κανει σημερα δε λεγεται.......

πηγα στον ελεγκτη για σφραγιδες γιατι δεχεται μονο Δευτερα και Πεμπτη και μετα εκανα εξετασεις αιματος κ ουρων ουφ τελειωσα και μ' αυτα!Βεβαια το καλο μασ το ταμειο δεν τις καλυπτει ολες και εδωσα και 45 ευρω...:mad:

Anyway το καλο ηρθε μετα που πηγα σ' ενα orchestra και ειδα καροτσακια κ κουνακια και με γεμισε και με φυλλαδια για μελετη κατ'οικον....χαχαχαχαχα καλα θα περασουμε!

....και τωρα ξεκουραση και χαλαρωση γιατι πονεσανε τα ποδαρακια μου!!!

Τζεννακι γιατι πουλακι το κανεις αυτο στον εαυτο σου...?καλα λεει και η φιλη μας δες κανα λουι ντε φινε!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Αχ Μαρακι τι καλα που θα στησεται την κουνιτσα....:D οσο για την πεθερα προσπαθησε να εισαι απαθης ετσι μονο θα τη φρικαρεις!!!!!Απο τη δημοσια τραπεζα κανα νεο????????

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

vasdeli μου να ειστε παντα αγαπημενοι ερωτευμενοι και ευτυχισμενοι!!!!!!

Jenny μου εχω συνηθως πολυ χαμηλη πιεση 10,5 με 11 ..λες να ανεβασα τοσο πολυ ..

την Δευτερα εχω ραντεβου στην γιατρο και θα της το πω ...

Και καλε ασε κατω την σπατουλα...θα το φτιαξει ο συζυγος το παιδικο...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Τζεννακι εμενα μου την εχει απαγορευσει....μπανανα γιοκκκκ!

τι ταμειο εχεις???????εκνευριστηκα πολυ σημερα!!!!τι πληρωνουμε τοσα για να μη μας καλυπτουν μετα????τεσπα δεν θα χαλαστω αλλο....φτανει!!!:rolleyes:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...