Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλή όρεξη κορίτσια! κι εγώ πεινάω αλλά περιμένω να σχολάσω.

χριστινακι ουουυυυυ, σε χασαμε βρε...σημασια εχει ομως πως εισαι καλα, χαδακια στην κοιλιτσα σου!

ρε κοριτσια πως κοιμαστε τα βραδυα...εγω καθε τρεις και λιγο με το ματι γαριδα...δεν ευχαριστιεμαι καθολου...

annete εγώ άρχισα να κοιμάμαι πάλι κανονικά, ξυπνάω μόνο για τουαλέτα 1-2 φορές αλλά με ξαναπαίρνει αμέσως. Με τις κότες κοιμάμαι, πολλή νύστα! δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει βέβαια

Όχι, εκείνο το βράδυ είχα φάει μόνο ένα βραστό αυγό και λίγο ψωμάκι....αλλά είχα στενοχώριες....Αλλά τώρα ξέρω, ανέτ μου! Φέτααααα:P

Σας είπα ότι είναι 2 βδομάδες τώρα που καταλαβαίνωπότε έχει λόξυγγα ο μπεμπαρίκος; Κάνει κάτι τιναγματάκια και μετά τσατίζεται και βαράει κλώτσους....:P:p:p:p

vasdeli χαίρομαι που είσια καλά, προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι. Κι εμένα είχε λόξυγκα χθες! με τάραξε γενικώς και στις κλωτσιές αυτές τις μέρες

Σας προειδοποιώ ότι ακολουθεί μεγάλο μήνυμα...μια μέρα έλειψα και είχα να διαβάσω δυό σελίδες...

ρεψονακια ειναι αυτα και λεγονται επισης και λαβετες

Μου άρεσε η επεξηγηση :D:D:D τι είναι οι λαβέτες????Πάντως άν είναι αυτό που βάζουμε στον ώμο για να ρευτεί το νινάκι πήρα από το ΙΚΕΑ ένα πακέτο με 10 πετσετούλες με 3 ? ότι πρέπει για αυτή τη δουλειά...

Τα παιδάκια μου πάντα τα είχα αγκαλιά όπως ήταν με το φορμάκι και στον καναπέ κι όταν τα έπιανε κάποιος. Βασικά, φοβάμαι την υπερβολική προστασία γιατί γίνονται πιο ευαίσθητα στο παραμικρό. Τελοσπάντων, έτσι πιστεύω εγώ. Η καθεμιά όπως νιώθει καλύτερα!

Εδώ θα διαφωνήσω γιατί υπάρχουνε και άνθρωποι γαϊδούρια που πάνε επίσκεψη σε μωρό και φοράνε την κολώνια με το κιλό για να μη πώ για το τσιγάρο...κι όχι τίποτα μετά μυρίζει και το μωράκι τσιγαρίλας...

Εγω κοιμαμαι σαν πουλακι ...ξερη πεφτω ...αν εξαιρεσεις μονο το ξυπνημα για τουλαετα που πλεον δεν ειναι τοσο συχνα ..δλδ σηκωνομαι το πολυ 2 φορες..

Εγώ γιατί πλέον σηκώνομαι μόνο μια φορά και πολλές φορές καθόλου???Όσο ήταν πιό μικρή η μπέμπα είχα πιό πολύ συχνοουρία...

Γεια σας κοίτσια!

Εδώ είμαι!!!

Ήρθε η μανούλα μου και δεν μπήκα απο χθες καθόλου!!! Αλλά είμαι καλά, μην ανησυχείτε...δεν έχω συσπάσεις, ηρέμησα!:P

άντε βρέ πουλάκι μου και μας ανησύχησες...

εχω ενημερωση απο τα πρωιναδικα τα οποια πλεον εχουν καθημερινα στηλη για τα νεογεννητα!!!

Δηλαδή δεν είμαι η μόνη που το παρατήρησε...Σχεδόν σε καθημερινή φάση έχει κάτι σε κάποια εκπομπή...

Η κοιλια μου ολο σβουρες φερνει??Ειναι καλο αυτο?Μηπως δεν βολευεται??:shock:

Σύμφωνα με τον γιατρό μου αυτό είναι πολύ καλό...είναι ένδειξη καλής υγείας του εμβρύου...

οσο για το ζαχαρο κι εμενα μου 'χει πει 2 τιμες να ξεφευγουν τη βδομαδα δεν μας πειραζει καθοοοοολου...!οποτε χαλαρα γιατι οσο πιο χαλαρα τοσο πιο καλες θα ειναι οι τιμουλες!!!!!!!!:P:p;)

Εμένα γιατί ξεφεύγουν δύο μετρήσεις την ημέρα???Όχι πολύ αλλά φοβάμαι ότι δεν θα την γλιτώσω την ινσουλίνη...

Σας είπα ότι είναι 2 βδομάδες τώρα που καταλαβαίνωπότε έχει λόξυγγα ο μπεμπαρίκος; Κάνει κάτι τιναγματάκια και μετά τσατίζεται και βαράει κλώτσους....:P:p:p:p

Για το sling που λέγατε για δείτε λίγο αυτό:

http://www.babywearing.gr/

Η δικιά μου συνήθως εκνευρίζεται στο 4ο χτύπημα και ρίχνει μια σβούρα...:D:D:D

Κι εγώ άν πάρω sling θα το παραγγείλω από αυτή την κοπέλα...έχει και πολύ καλές τιμές και πολύ ωραία σχέδια, χώρια που στο φτιάχνει όπως το θέλεις εσύ...

I3hdp3.png

Καλέ ξέχασα να σχολιάσω το ποδόλουτρο...λοιπόν...ήταν αρκετά καλό αλλά με ενόχλησε πολύ η μυρωδιά, μου έφερε δυσφορία...αλλά αυτό που μ' άρεσε πολύ ήταν η κρέμα για τις γάμπες, ηταν δροσιστική, ενυδατική και μου δημιούργησε μια αίσθηση ανακούφισης...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Κορίτσια μπήκα στην 32η εβδομάδα...πλησιάζει ο καιρός!!!!

Το καημένο το μωράκι στο τίκερ γιατί είναι λές και το βάλαμε στη σακούλα για ψήσιμο στο φούρνο????

I3hdp3.png

Χαχαχα!Γεια σου ρε Τζένη με τα αστεία σου.Όντως, έτσι μοιάζει το νινί!Καλημέρα.Έεεβδομος, ζήτω!!!!Το νινί δεν κλωτσάει τόσο, αλλά κάνει σβούρες τις οποίες καταλαβαίνω πολύ έντονα, όχι γιατί πονάω αλλά γιατί βλέπω την κίνηση στην κοιλιά, χαχα!Πολύ ξεκάθαρες κινήσεις μιλάμε!Βικάκι, καλώς όρισε η μανούλα σου, όλα καλά λοιπόν, γιατί μας ανησύχησες λίγο:rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερα!!!

Βικακυ μου αφου ολα καλα προχωρα μπροστα και δεν αγχωνομαστε για τιποτα λεμε!

Καλως δεχτηκες την μαμα σου και εμενα θα ερθει η δικη μου!χαχα!!

Liana καθολου νωρις δεν ειναι εγω ειμαι της γνωμης οτι αν βρισκεις προσφορες στους "χαλεπους καιρους" που ζουμε καλο ειναι να της εκμεταλευομαστε!

Οσο για τις πανες αγκαλιας εγω της χρησιμοποιησα και μαλιστα αρκετα εγω την Εφουλα την επαιρνα βεβαια και γυμνουλα πανω μου και την θηλαζα και εριχνα μια κουβερτουλα απο πανω. Αλλα τις πανες πολυ με βολεψαν δεν το συζητω!

και τα μπουκαλια της chicco.

Οσο για τους αποστειρωτες απο οτι ξερω κανουν ολα τα μπουκαλια ισως ομως να μην χωρανε πολλα ταυτοχρονα.

Γιατι κ στην κλινικη που εχουν αποστειρωτη νομιζω της nuk εχουν διαφορα μπουκαλια απο πολλες εταιρειες!

Σιγουρα ο θηλασμος ειναι οτι μα οτι καλυτερο δεν το συζητω! κ για το μωρο αλλα κ την μανουλα αλλα δεν πειραζει κ αν καποια δεν μπορει για οποιονδηποτε λογο!

αλλο δεν μπορω κ αλλο δεν θελω γιατι ξερω και καποιες που ειχαν κ γαλα και χρονο αλλα ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ειτε γιατι θελανε να καπνιζουν ειτε γιατι βαριοντουσαν ειτε ετσι !

οσο για το ποδολοτρο εμενα μου αρεσε η μυρωδια πολυ! με χαλαρωσε...

λεω να κανω κ σημερα ενα....

Ιωαννα μου εμενα μονο την βεβαιαωση του γιατρου μου ζητησαν τιποτα αλλο.

αλλα ειναι θεμα ΙΚΑ.

Ασε που ειπα στην πεθερα μου οτι θα στησουμε την κουνια την Κυριακη και εγινε εξαλλη: α δεν κανει πριν ερθει το μωρο ειναι γρουσουζια κτλ...και της λεω ναι θα εχω τον ξενωνα γεματο κ θα βαλω την μαμα μου να κοιματε στο πατωμα εε??

ε εγω θα κοιμομουν στο καναπε...ναι της λεω θα κοιμοσουν 1 μηνα στο καναπε?

α ναι ειναι και αυτο.Καντε οτι καλυτερο τοτε.Ναι θα στησουμε την κουνια η απαντηση μου!

Διαφημίσεις

Αχ, ρε Μαράκι, αυτά διαβάζω και χαίρομαι που έφυγα από την Κατερίνη και γλίτωσα από την ξερόλα την πεθερά μου!!!Που δούλευε και τα παιδιά της τα μεγάλωσαν οι παππούδες και τώρα γιαγιά θυμήθηκε ότι τα ξέρει όλα για τα μωρά.Θα ξεχάσω που 6 μηνών ο Γρηγόρης έλεγε να μην του δίνω φρούτα όπως είχε πει ο γιατρός αλλά χυμό παντζάρι?Αυτοί έτσι κάνανε.Εντελώς μπλιαξ??? Και πόσα ακόμη!Υπομονή θα ακούσεις πολλά ακόμη!!Εννοείται να στήσεις το κρεβατάκι του μωρού,απλώς εγώ είχα βάλει και τα σεντονάκια και την πάντα και τα είχα σκεπάσει από πάνω να μην σκονίζονται:):).Τώρα λέω να κάνω το ίδιο.Το σαββατοκύριακο θα πάμε Κατερίνη για τις εκλογές και θα τα φέρω επιτέλους να τα πλύνω και να στήσουμε το κρεβάτι.Να σου πω εγώ δεν πιστεύω σε γρουσουζιά και τέτοια.Δηλαδή άμα εγώ το στήσω το κρεβάτι το Δεκέμβριο το μωρό θα επηρεαστεί και θα έχει πρόβλημα (μακριά από μας)? Στο κάτω κάτω εγώ γουστάρω να το βλέπω το δωμάτιο να το χαίρομαι, πειράζει???:confused:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

μωρε δεν πειραζει απλα το λενε οι παλιες συνηθως για λογους ψυχολογικους!

και στην Εφη ειχα πει να τα φερουνε οταν γεννησω αλλα αυτο το ειχα κανει γιατι ειχα την επιλογη και για να μην τα εχω ολα μεσα στο σαλονι απο νωρις ηταν και μικρο το σπιτι που ειχαμε τοτε.

Ο αντρας μου ηδη εδω κ ενα μηνα μου λεει να την στησουμε να τελειωνουμε με αυτο.

εγω θα την στησω θα βαλω και το στρωμα και απο πανω ενα σεντονακι να μην λερωθει και οταν γεννησω με το καλο θα το στρωσει η μανουλα μου και θα βαλει και την παντα.Ετσι και αλλιως πιο πολυ το πορτ μπεμπε θα χρησιμοποιησω.

Και κάτι άσχετο.Ρε συ Μαράκι, η κοιλιά μου είναι όση ήταν στον 9ο σχεδόν στους άλλους, εκτός κι αν τα ξέχασα μετά από 3 χρόνια.Αλλά πολύ μπάλα, μιλάμε ρε!Πολύ μπάλα!Λέω μήπως είναι επειδή ξεκίνησα 5 κιλά παχύτερη μετά το Φάνη.Οι πιτζάμες (που τις φορούσα ως τον 9ο) τσίτα.Δηλαδή με 6,5 κιλά που έβαλα όλα στην κοιλιά πήγανε?Τι θα κάνω ως το τέλος?Θα μου πεις είναι και τρίτο....

Καλά Μαράκι μου φαίνεται η πεθερά σου δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί...Αγνόησε την και κάνε ότι αγαπάς...

Μόλις τώρα είδα μια εκπληκτική γαλλική ταινία η οποία περιγράφει αληθινά γεγονότα από τα γαλλικά στρατόπεδα συγκέντρωσης...τι κλάμα έριξα η γυναίκα πρωινιάτικα...είναι ταινία για γερά στομάχια...

I3hdp3.png

Α σε βολεύει για τον ύπνο το πορτ-μπεμπέ? Εγώ θα το βάλω στο κρεβατάκι από τη αρχή και θα κοιμάμαι σε ένα κρεβάτι στο δωμάτιό του.κι έλεγα στο Γιώργο, δε σε πειράζει που θα με στερηθείς τόσους μήνες?Και τι μου λέει?ΟΧΙ! Χαζός είναι?Στους άλλους 2 υπέφερε τα ουρλιαχτά πόσο καιρό, τώρα άμα θέλει πάει και στην κρεβατοκάμαρα του υπογείου και είναι άρχοντας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...