Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ

ΜΠΡΆΒΟ!Χίλια μπράβο για την πρωτοβουλία σας.Μακάρι να είχα γεννήσει να θήλαζα κι εγώ μαζί σας!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ είμαι!!!!!!:P

Η αλήθεια είναι ότι είχα μια ανεβασμένη μέτρηση (160) αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος της απουσίας μου. Ήρθε η μαμά μου και όλο και κάτι είχαμε να κάνουμε!

Καλά είχε πει η Τζένη....το ζάχαρο επηρεάζεται πολύ από άγχος και στενοχώρια....Μάλλον αυτό έγινε και με μένα αλλά τώρα δόξα τω Θεώ όλα καλά και όπως μου εξήγησε και η διαβητολόγος μου δεν τρέχει και τίποτα αν μια στο τόσο ξεφύγει η τιμή, αρκεί να επανέλθει....Και τώρα όλα καλά!!!:-P

Έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό στις 12 Νοεμβρίου, θα δω τον μπεμπούλη!

Ευτυχώς στα κιλά μου είμαι καλά, + 6,5(έχασα ένα):P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κοίτσια!

Εδώ είμαι!!!

Ήρθε η μανούλα μου και δεν μπήκα απο χθες καθόλου!!! Αλλά είμαι καλά, μην ανησυχείτε...δεν έχω συσπάσεις, ηρέμησα!:P

αμαν βρε βικακι μου και μας ανησυχησες

160?μηπως εφαγες κατι και σε ανεβασε?μηπως συγχηστηκες γιατι και αυτο επηρρεαζει

τωρα ολα καλα?

κι εγω ειχα κανα δυο μετρησεις ανεβασμενες αλλα την ειχα κανει εγω την βλακεια

μπραβο για τις συσπασεις...σου εδωσε κατι ο γιατρος η εφυγαν απο μονες τους?

τα πιτσιρικια καλα ειναι?εσυ?ο μπεμπουκος?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Εδώ είμαι!!!!!!:P

Η αλήθεια είναι ότι είχα μια ανεβασμένη μέτρηση (160) αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος της απουσίας μου. Ήρθε η μαμά μου και όλο και κάτι είχαμε να κάνουμε!

Καλά είχε πει η Τζένη....το ζάχαρο επηρεάζεται πολύ από άγχος και στενοχώρια....Μάλλον αυτό έγινε και με μένα αλλά τώρα δόξα τω Θεώ όλα καλά και όπως μου εξήγησε και η διαβητολόγος μου δεν τρέχει και τίποτα αν μια στο τόσο ξεφύγει η τιμή, αρκεί να επανέλθει....Και τώρα όλα καλά!!!:-P

Έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό στις 12 Νοεμβρίου, θα δω τον μπεμπούλη!

Ευτυχώς στα κιλά μου είμαι καλά, + 6,5(έχασα ένα):P

ολα καλα λοιπον

καλως δεχτηκες την μανουλα σου!

και τωρα οχι στεναχωριες και αγχος ε?σε παρακαλω

εγω νευριαζω καμια φορα αλλα μολις σκεφτω πως μπορει να ανεβασω σακχαρο φεεεεεεεετααααααααα

τα εχω γραψει ολα στα παλια μου υποδηματα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσκια ειστε ολες καλα??

Fangri αυτο που λες για τις αγκαλιες ειναι περα για περα αληθινο καιμεσα απο τις αγκαλιες νιωθουν σιγα σιγα ασφαλη.....τι γλυκο αυτο που γραφεις για τη φρουτοπια!!!

Λιανα και η μητρικη αγκαλια τα βοηθαει αλλα και η πατρικη ιδιως οταν ερχονται σε επαφη με το γυμνο σωμα,ειναι απιστευτο αλλα βοηθαει πολυ...εχω ενημερωση απο τα πρωιναδικα τα οποια πλεον εχουν καθημερινα στηλη για τα νεογεννητα!!!

1a0fd6e0b8.png

κοριτσαρες χαιρετω, παω σουπερ μαρκετ γιατι το ψυγειο ειναι στην κυριολεξια αδειο

σας φιλω εσας και τις κοιλουμπιτσες σας!!!

μακια

IB5Vp2.png

Καλησπερα Νινακι!!Μακρι ολοι οι πατεραδες να γινουν πιο ευασθητοι και να μη φοβουνται να δειξουν την αγαπη τους στα μωρακια με τις αγκαλιες και τα χαδια..

Το μωρακι μου κουνιεται συνεχως βρε κοριτσια!!

Εχει κανα 3μερο δεν εχει σταματησει!Και πολυ εντονα και σχεδον κανενα διαλλειμα!!

Η κοιλια μου ολο σβουρες φερνει??Ειναι καλο αυτο?Μηπως δεν βολευεται??:shock:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Vasdeli μου χαιρομαι πολυ που εισαι μια χαρα...οσο για το ζαχαρο κι εμενα μου 'χει πει 2 τιμες να ξεφευγουν τη βδομαδα δεν μας πειραζει καθοοοοολου...!οποτε χαλαρα γιατι οσο πιο χαλαρα τοσο πιο καλες θα ειναι οι τιμουλες!!!!!!!!:P:p;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

αμαν βρε βικακι μου και μας ανησυχησες

160?μηπως εφαγες κατι και σε ανεβασε?μηπως συγχηστηκες γιατι και αυτο επηρρεαζει

τωρα ολα καλα?

κι εγω ειχα κανα δυο μετρησεις ανεβασμενες αλλα την ειχα κανει εγω την βλακεια

μπραβο για τις συσπασεις...σου εδωσε κατι ο γιατρος η εφυγαν απο μονες τους?

τα πιτσιρικια καλα ειναι?εσυ?ο μπεμπουκος?

Όχι, εκείνο το βράδυ είχα φάει μόνο ένα βραστό αυγό και λίγο ψωμάκι....αλλά είχα στενοχώριες....Αλλά τώρα ξέρω, ανέτ μου! Φέτααααα:P

Σας είπα ότι είναι 2 βδομάδες τώρα που καταλαβαίνωπότε έχει λόξυγγα ο μπεμπαρίκος; Κάνει κάτι τιναγματάκια και μετά τσατίζεται και βαράει κλώτσους....:P:p:p:p

Για το sling που λέγατε για δείτε λίγο αυτό:

http://www.babywearing.gr/

qwlrp3.png

Vasdeli μου χαιρομαι πολυ που εισαι μια χαρα...οσο για το ζαχαρο κι εμενα μου 'χει πει 2 τιμες να ξεφευγουν τη βδομαδα δεν μας πειραζει καθοοοοολου...!οποτε χαλαρα γιατι οσο πιο χαλαρα τοσο πιο καλες θα ειναι οι τιμουλες!!!!!!!!:P:p;)

Αχ, ανακουφίστηκα τώρα....αφού τα ίδια λες κι εσύ, Νικάκι μου!:P

qwlrp3.png

χαχαχαχα.....ακου λοξυγγα...πως το καταλαβαινεις...????????κανει χικ χικ....!

Κάνει περιοδικά τιναγματάκια 10-15 φορές και μετά τσατίζεται γιατί ρίχνει κλώτσους!!!!:P

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...