Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

E όχι και τελευταία Χριστινάκι!!Μαζί είμαστε, ξέχασες??Αύριο με το καλό και οι 2!!!!Κορίτσια, πήγαμε χτες Θεσσαλονίκη στον παιδοφθαλμίατρο και περάσαμε ωραία, αν και ξεπατώθηκα γιατί παρκάραμε στο λιμάνι κι αυτός ήταν κέντρο.Καλά ήταν, πήραμε και τη Φρουτοπία (τόμος 6ος) οπότε όσο περιμέναμε στο γιατρό τους διάβασα 80 σελίδες (μάλλιασε η γλώσσα μου) κι ήταν ήσυχοι...Καλά πάει κι ο μικρός με τα γυαλάκια, σταθεροί οι βαθμοί του οπότε μάρτη επανέλεγχος.Κατά τα άλλα, το μικρό κλωτσίδια, πονάκια στο πρόγραμμα:P. Το σλινγκ θα μου το δώσει η αδερφή μου κι είναι πολύ πρακτικό λέει, γιατί και βόλτα πας και δουλειές κάνεις και το μωράκι είναι τρισευτυχισμένο συνέχεια κολλημένο πάνω σου.Κορίτσια, τώρα που το θυμήθηκα ένα θα σας πω.Μη φοβάστε να παίρνετε τα μωρά σας αγκαλιά όσο θέλουν.Εγώ το Γρηγόρη τον έπαιρνα συνέχεια, το Φάνη είπα να μην τον κακομάθω και έτσι όλο στο πάτωμα την έβγαζε πάνω στα παπλωματάκια που έστρωνα.Και πού φτάσαμε?Μετά το χρόνο του βγήκε και ζητάει ακόμη τις αγκαλιές που στερήθηκε.Οπότε δεν την ξαναπατάω, με την αγκαλιά δεν κακομαθαίνουν, ίσα ίσα!Αυτή η συμβουλή της παθούσας μάνας.Καλημέρα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα Fangri! εγώ είμαι μια βδομάδα πίσω θεωρητικά, αλλά το νινί είναι μπροστά! δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται αυτό, αλλά και στην αυχενική και στη Β επιπέδου βγαίνει έτσι. οπότε κι ο γιατρός έτσι με μετράει πλέον (σαν εσένα), όχι όπως στο τικεράκι. πρέπει να το αλλάξω

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια...

Εγω λεω να παω μια βολτιτσα η σημερα η την παρασκευη απο τα prenatal

να αγορασω μπιμπερο,αποστειρωτη,πιπιλες κτλ γιατι λεει μεχρι 8 του μηνα

εχει 25% !! Εσεις τι λετε?Μηπως ειναι νωρις να τα παρω?

b353ca0f41.png26lWp2.png

fangri αυτο που λες με την αγκαλια..εχω διαβασει ενα σχετικο αρθρο

κι εχεις απολυτο δικαιο!!

Αναφερει τον αιφνιδιο θανατο(μακρια απο μας)

και πως τα μωρακια τον φοβουνται παρα πολυ!!

Και οτι η αγκαλια τους προσφερει την ασφαλεια που ζητανε!!

Οχι μονο δεν κακομαθαινουν αλλα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να τους δινουμε οσες πιο πολλες αγκαλιες μπορουμε...

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

πηγα χθες και εχει σε πολλα πραγματα 25%....κοιτα ουτως ή αλλως αρχες ενατου θα επαιρνες αρκετα πραγματα..

Για μπιμπερο εχεις σκοπο να θηλασεις ???εγω επειδη δεν ημουν πολυ φαν του θηλασμου (δεν ειχα ουτε πολυ γαλα ουτε υπομονη..)χρειαστηκα αρκετα μπιμπερο αλλα εγω θα σου προτεινα να κανεις μια προσπαθεια με τον θηλασμο και να παρεις μονο 1-2 μικρα και 1μεγαλο γυαλινο ..θα σου προτεινα nuk με θηλες σιλικονης και πιπιλες nuk ...εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο ολα τα προιοντα της εταιρειας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

πηγα χθες και εχει σε πολλα πραγματα 25%....κοιτα ουτως ή αλλως αρχες ενατου θα επαιρνες αρκετα πραγματα..

Για μπιμπερο εχεις σκοπο να θηλασεις ???εγω επειδη δεν ημουν πολυ φαν του θηλασμου (δεν ειχα ουτε πολυ γαλα ουτε υπομονη..)χρειαστηκα αρκετα μπιμπερο αλλα εγω θα σου προτεινα να κανεις μια προσπαθεια με τον θηλασμο και να παρεις μονο 1-2 μικρα και 1μεγαλο γυαλινο ..θα σου προτεινα nuk με θηλες σιλικονης και πιπιλες nuk ...εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο ολα τα προιοντα της εταιρειας..

Εγω αν μπορεσω,θελω να θηλασω...Υπομονη βεβαια δεν εχω αλλα σκεφτομαι οσο αντεξω...Τουλαχιστον 40 μερες να το προσπαθησω...Οποτε για λιγα μπουκαλακια σκεφτομαι αρχικα...Μου εχουν κανει εντυπωση καποια που ειναι λιγα στραβα πανω για να αποφευγουν τα μωρακια να ρουφαν αερα!!Ποιας εταιριας ειναι ομως ξερεις?Σ αυτα δλδ, μπιμπερο,πιπιλες, αποστειρωτη εχει την εκπτωση ή τσαμπα θα παω?

b353ca0f41.png26lWp2.png

τα λιγο στραβα ειναι της chicco , η πρεναταλ δεν εχει κικο αλλα εγω απο τα προιοντα της κικο δεν εμεινα ευχαριστημενη ...εχει μονο muk και τα δικα της ..

Καλα 40 μερες και εγω θηλασα απλα σε συνδυασμο με ξενο γιατι ο χρηστακος ηταν ποοοολυ φαγανος...να φανταστεις 3 μηνων επινε 2 μπιμπερο γαλα!!(400 μλ)

εγω παντως και στο δευτερο nuk θα επιλεξω ...

πιπιλες πολυ καλες ειναι και οι mam ...

Aλλες αξιολογες εταιριες ειναι της Avent και τα Dr Brown απο τα mothercare αλλα αυτες οι εταιριες εχουν πλαστικα μπιμπερο απο νεογεννητα ..εγω για λογους υγειινης προτιμω τα γυαλινα ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Τοτε μηπως ηταν μαρκα prenatal αυτα που ειδα!!Γιατι εκει τα ειδα

και μου αρεσαν!!Ναι για τη nuk εχω ακουσει κι εγω πολυ καλα λογια!!

Αχ δεν ξερω!Εχω αγχωθει τοσο πολυ!!Ολο ψαχνω λιστες στο ιντερνετ

με το τι χρειαζεται να παρω κι ολο μπερδευομαι!!

Νομιζω οτι θα ερθει το μπεμπακι κι εγω δε θα χω οσα χρειαζομαι

και δε θα'μαι ετοιμη!!:(

b353ca0f41.png26lWp2.png

καλε μην αγχωνεσαι παρε καποια βασικα πραγματα και τα μαγαζια εκει ειναι δεν φευγουν..

δλδ 2 πετσετες (παρε την μια μπορνοζοπετσετα εξυπηρετουν πολυ)

2-3 πανες αγκαλιας

3 σελτεδακια για να αλλαζεις το μπαμπε

1 μεγαλο σελτεδακι για το κρεβατι

6 εσωρουχακια

6 φορμακια

γαντακια

1-2 μπιμπερο

αποστειρωτη

1-2 πιπιλες

πανες

μωρομαντηλα

απαλο αφρολουτρο

φυσιολογικους ορους

καθαρο οινοπνευμα

γαζουλες μικρες και τον ομφαλο

ρεψοπανακια (καμια 10αρια)

σεντονακια για το πορτ μπεμπε 2 σετ

σεντονακια για το κρεβατακι

1 μαλακη κουβερτουλα φλις

1 κανονικη κουβερτουλα (οχι παπλωμα)

προδερμ για πλυσιμο ρουχων και μπιμπερο

1 καθαριστηρι μπιμπερο

1 ζακετουλα

σκουφακι για το κεφαλακι

1 φορμακι εξοδου για την εξοδο απο το μαευτηριο

ψαλιδακι για τα νυχακια

βουρτσα και χτενα για τα μαλλακια

και αν θυμηθω κατι αλλο επανερχομαι ..επισης μην παρεις παραπανω πραγματα γιατι θα σου φερουν πολλα δωρα και κκριμα θα ηταν να καταληξεις να εχεις 10 πετσετες και 3 κουβερτες...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Πωπω!!Πολυ πραμα!!Και αντε να εξοικιωθω με ολα αυτα!!

Βουνο μου φαινονται!!Λοιπον εχω και ρωταω: :tongue:

Οι πανες αγκαλιας τι ειναι?Θα τις χρησιμοποιω οποτε παιρνω το μωρο αγκαλια?

Ρεψοπανακια ειναι αυτα που βαζεις στον ωμο για οταν βγαλουν γαλατακι?

Οταν λες πανες?(χαζες ξανθιες ερωτησεις αλλα τι να κανω)??:oops:

Για την εξοδο του μωρου θελω και μπουφανακι εκτος του φορμακιου?

b353ca0f41.png26lWp2.png

χαχα μου θυμιζεις εμενα στο πρωτο ..

πανες αγκαλιας ...μεγαλα τετραγωνα σαν σεντονακια ..οπου θα ακουμπας το μωρο θα βαζεις πρωτα την πανα ..στον καναπε , αγκαλια επισκεπτων .να μην ερχεται σε επαφη με αλλα υφασματα ή ατομα..ειναι ευαισθητα μωρουλινια..

ρεψονακια ειναι αυτα και λεγονται επισης και λαβετες

και πανες εννοω αυτες που φορανε το μπεμπε ..εγω χρησιμοποιησα τις pampers new baby 1 ..

για την εξοδο το φορμακι εξοδου και μια κουβερτουλα αν εχει πια τοσο κρυο και μια ζακετουλα..

μπουφανακια , παπουτσακια μην παρεις ...γενναμε χειμωνα ,μεχρι 2 μηνων το μωρο θα ειναι κλεισμενο συνεχεια μεσα Θα παρεις καλυτερα μπουφανακι για 3-6 μηνων και παπουτσακια αργοτερα για βολτα ερχεται και πασχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Α ωραια!!Τωρα καταλαβα!!Μου φαινεται θα παρω τη λιστα και θα κανω επιδρομη στα μαγαζια!!Ο αντρας μου φωναζει οτι ειναι νωρις αλλα εγω περαν του οτι εχω αγχωθει να τα προλαβω...εχω βαρυνει κιολας και το σκεφτομαι να τα αφησω ολα για τον ενατο!!πως θα μαι??

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...