Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Άσε κι εγώ έχω αρχίσει πάλι να ξυπνάω στις 3 αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μου περάσει...χώρια που ξυπνώ με το ξυπνητήρι στις 12 για να πάρω το χάπι για την πίεση και να μετρήσω και το ζάχαρο και μετά ξανά στις 8 το πρωί...δεν έχω κουράγιο να σηκωθώ ούτε και για το ποδόλουτρο...το φακελάκι το έβαλες ολόκληρο???

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εβαλα το μισο μου φανηκε πολυ!

και εγω χτες στις 3 μιση λεω αντε να σηκωθω να πλυνω κανα πιατο να βαλω κανα πλυντηριο αφου δεν μπορουσα να κοιμηθω αλλο αλλα ηρθε ο καλος μου με πηρε αγκαλιτσα και ξεραθηκα μεχρι τις 6...

Κι εγώ του τριβόμουνα για αγκαλίτσα αλλά χαμπάρι δεν πήρε...κοιμήθηκα γύρω στις 6 την ώρα που έφυγε για δουλειά και ξύπνησα πάλι στις 8...το περίεργο θα ήταν να μη κοιμάμαι όρθια τώρα...

Θα σε καληνυχτίσω πήρα την μεγάλη απόφαση να σηκωθώ...πάω να φτιάξω κάτι να φάω να κάνω κι εκείνο το ποδόλουτρο (μάλλον θα βάλω το μισό γιατί κι εμένα μου φαίνεται πολύ)

Καληνύχτα, όνειρα γλυκά και μονοκόματα...:)

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

ανετ καλοριζικα τα πραγματακια σας!!

ευχαριστουμε μαρακι μου, εσεις πως ειστε?το νινι δεν ανεβηκε καθολου?

το ατιμουτσικο χιχιχι ειναι σε ετοιμοτητα για να γνωρισει την μανουλα του!!!

εμενα ο δικος μου ειναι ακριβως κατω απτον αφαλο...εκει τον νοιωθω τουλαχιστον!!!την πεμπτη παω για υπερυχο οποτε θα μου λυθει η απορια...γιατι καθε μερα τον ρωταω που εισαι μωρο μου?τι ειναι εδω?τι ειναι αυτο?χαχαχα

κοριτσακια και νινακια καλημερααα!!!!

τι κανετε? πως ειστε μαμαδες και κοιλιες?

-αννετ μεγεια το καροτσακι, με το καλο να κανετε πολλες πολλες βολτες!!

εκει λοιπον που καθομουνα, ειχε αυτα τα διαφημιστικα περιοδικα του ιασω και ξεφυλλιζα ενα και πηρε το ματι μου τον τιμοκαταλογο τοκετων για το καινουριο ιασω θεσσαλιας και ειχε..τιμη μονοκλινου δωματιου για φυσιολογικο τοκετο(4 διανυκτερευσεις) 1600 ευρω.

φευγοντας ζητησα απο τη ρεσεψιον τον αντιστοιχο τιμοκαταλογο για εδω αθηνα και η τιμη μονοκλινου δωματιου ειναι 5500!!!!

μα γιατι αυτη η διαφορα ρε κοριτσια! ειναι δυνατον??

φυσικα η ιδια διαφορα ισχυε για ολες τις θεσεις νοσηλειας!

ευχαριστω may μου!

καλα επαθα με την διαφορα τιμης...μου πεταχτηκαν τα ματια εξω λεμε

αισχος...κοροιδια...

Αννετάκι, και μόνο που έχεις το άγχος για το αν θα γίνεις καλή μάνα δείχνει ότι θα γίνεις:-D:grin:.Εγώ στο πρώτο μου έκλαιγα κι έλεγα πώς θα τον αλλάζω, πώς θα τον ταίζω, πώς, πώς πώς κι όλα τα μαθαίνεις στην πορεία.Πάντως τι μάνα θα είναι η καθεμιά μας φαίνεται από την αρχή κορίτσια.Μια κοπέλα που ξέρω, γέννησε 30 ιουνίου και με το που σαράντισε έφυγε διακοπές με την κολλητή της :shock::shock::shock: Ε, τώρα αυτή πώς σου φαίνεται να εξελιχθεί ως μάνα???

αχ μακαρι φαγκρι μου, ενταξει με ανηψια και βαφτηστηρια καλα τα πηγαινα...για ενα αλλαγμα, ενα ταισμα ενα κοιμισμα κι ενα μπειμπι σιτινγκ...αλλα με το δικο μου τρεμω στην ιδεα...μη τυχον και δεν ειναι ευχαριστημενο κι ευτυχισμενο!!!αααααχ

τωρα για τη γνωστη σου..με τι καρδια το αφησε το μαναρακι...εμεις το καλοκαιρι μετακομιζουμε εκτος αθηνων και γυρω στο πασχα θα πρεπει να παμε να δουμε το σπιτι που μαλλον θα νοικιασουμε (μας περιμενει) και το σκεφτομαι...φοβαμαι ακομα και με τη μανα μου να το αφησω...αλλα ειναι κριμα να το ταλαιπωρησω το ψυχουλινακι μου τοσο μικρο...μαλλον με κοβω να στελνω μονο τον συζυγο...τη καμερα παραμασχαλα και οτι βγει...

Καλημεραααααα

Καλο μηνα ....ο τελευταιος στο γραφειο πριν την αδειουλα μου...σε μια εβδομαδουλά εχω και ραντεβου να δω τον μπεμπαρο μου ..

Απο το περπατημα το πολυ που εκανα το σαββατο χθες ποναγα λιγο χαμηλα και ενω ειχα σχεδια και κουρτινες τα αφησα στην ακρη..πρεπει να το παρω αποφαση οτι ειμαι πια στον 7ο μηνα..

Εγω κοριτσακια θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο οποτε τουλαχιστον για δωματιο λεφτα δεν θα χαλασω ...στον χρηστο ειχαμε πληρωσει 113 ευρω σε δικλινο ..

Ευχομαι να ειστε ολες καλα ...May μου καλα αποτελεσματα..

αντε κοριτσακι, μετρας σαν τους φανταρους?χαχαχα

και μη κουραζεσαι πολυ λεμεεεεεεε...οχι επειδη εισαι μια χαρα να το παρατραβας...ολα με μετρο!

Πάντως κορίτσια χθες εγώ τα είδα όλα....είχα έντονους πόνους και συσπάσεις...

Ειλικρινά τα είδα όλα....

βρε βασδελακι μου, περαστικουλια!!!

ο γιατρος τι ειπε, μιλησατε?

τωρα πως εισαι?ολα οκ?χαδακια στον μπεμπουκο και φιλακια σε μανουλα και παιδακια!

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!!

Εγω δεν εχω νιωσει ευτυχως καθολο πονους αλλα κατι αλλο δεν ξερω αν ειναι παραξενο η φυσιολογικο!

Κατω χαμηλα στη μητρα εδω και κανα δυο βραδια οταν πεφτω για υπνο νιωθω σαν να στυπαει το μπεμπακι αλλα με το ρυθμο της καρδιας!!! :?

Εμεις με το σπιτι εχουμε φτασει στην τελικη ευθεια!!

Αδειαζουμε τα καλοριφερ για να τα βγαλουμε να βαψουμε τους τοιχους το πρωτο χερι...Περιμενουμε να ερθουν μετα οι ντουλαπες και η κουζινα και παμε για δευτερο χερι...Παρκετεζα και επιτελους μετακομιση μετα!!

Ο μπεμπακος εχει συνηθησει μαλλον στη φασαρια τοσο καιρο και οποτε ακουει κομπρεσερ η φασαρια στηνει χωρο!!!χαχαχα :-P

αυτο ειχα κι εγω λιανα μου κι ειχα φοβηθει πολυ...και σε συνδιασμο με δυο μερες υσηχιας απτον μπεμπουλι μου...μου ερχοταν το εγκεφαλικο...

αν καταλαβαινα απο σηματα μορς σιγουρα θα προσπαθουσα να τα αποκωδικοποιησω...

με το καλο να ξεκινησει η μετακομιση...και οχι πολυ κουραση οκ...ασε να κανουν τα πολλα οι αλλοι!

να μαι και εγω..καλησπερα κοριτσακια μου και καλο μηνα να εχουμε..αν και εμενα δεν μου μπηκε και πολυ καλα...χτες πηγαμε σε κατι γενεθλια και οταν γυριζαμε στο σπιτι με επιασαν εντονοι πονοι και συσπασεις πηγαμε κατευθειαν στο ιασω με εξετασαν κολπικα ο τραχηλος ειναι πολυ μαλακος...ο μπεμπης ειναι χαμηλα αλλα μια χαρα ειμαστε 1480γρμ..μου εδωσε χαπια και μου ειπε ξεκουραση μονο για τουαλετα να σηκωνομαι...οποτε 2μηνες θα ειμαι ξαπλα..φιλια σε ολες...δεν ειμαι καλη παρεα αυτο τον καιρο:-(:sad:

καλη ξεκουραση ηλιαννα μου και υπομονη!!!να μπαινεις να μαθαινουμε τα νεα σας ε?πολλα φιλια και μια μεγαλη αγκαλια ((((((((((((((((((((((((((((((:tongue:))))))))))))))))))))))))))))))

οσο για το αν εισαι καλη παρεα η οχι ασε τους αλλους να το κρινουν!αν εχεις λαπτοπ και μπορεις να μπαινεις να το κανεις...εμεις ειμαστε εδω και στα ευκολα αλλα και στα δυσκολα...τα οποια ευχομαι πολυ συντομα να περασουν!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

και συνεχιζω

αχ αχ αχ...μου σβηστηκε το μνμα!!!! γκρρρρρρρρρ!!!:evil::evil:

παμε παλι!!

η καμπυλη βγηκε εντος των οριων αλλα με μια σχετικη προδιαθεση οπως ειπε ο γιατρος και μου συνεστησε μια διατροφη-οχι διαιτα- με τροφες χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη-απο τον ενδοκρινολογο μου εχω τετοια λιστα!

παλι καλα..σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον!!

αυτο που με ταλαιπωρει φοβερα πια ειναι ο πονος στην πλατη κ τη μεση.

μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω να βαλω για 3 ημερες βολταρεν υποθετο, αλλα λεω να το αποφυγω και να αρκεστω σε θερμοφορα ζεστη που με βοηθαει παρα πολυ. για τη δουλεια αυριο, μου ειπε οτι μπορω να βαλω και εμπλαστρο..μιλαμε οτι σημερα κλαιω απο τιν πονο...

κοριτσια οταν γραφετε μεγαλα μνμτ να κανετε αντιγραφη πριν πατησετε "καταχωρηση" την εχω παθει πολλες φορες και ειναι τρομερα εκνευριστικο.

may μου μες στα πλαισια η καμπυλη...μπραβο...τωρα με διατροφουλα θα ρυθμιστει τελειως!

για τους πονους εγω θα προτιμουσα τα υποθετα κι οχι την θερμοφορα...τωρα αν ο γιατρος σου σου δωσει το οκ εγω παω πασο...περαστικα και γρηγορα!

Καλημερα σε ολες!!!!

Τι μου κανετε σημερα???Τα ομορφα μπεμπακια??

Εγω ειμαι πλυ χαρουμενη!!Προχθες επισκεφτηκα την αδερφη του κουμπαρου μου,

με τον συζηγο, γιατι ηθελα να τη δω οπωσδηποτε πριν γεννησει...

(20 του προηγ. μηνος μπηκε στο μηνα της)

και σημερα με παιρνει τηλ ο αντρας μου και μου λεει η Αννα γενναει!!!!!!

Μα τι ποδαρικο εχω κανει παιδι μου!!!χαχαχα

Ανυπομονω να δω τη μπεμπουλα!!!

Και αργοτερα και το δικο μου το μπεμπη....:tongue:

Αχχχχχ....Ας ξεκινησουμε κι εμεις εδω μια μια.... :D

να τους ζησει η μπεμπουλα!να ειναι γερη και καλοτυχη στη ζωη της!

αντε και στα δικα μας!!!απο μεσα δεκεμβρη ομως...οχι νωριτερα...να παρουμε τιποτα κι απτον 9ο!

εμεις κοριτσακια λαχανοντολμαδες...

γιαμ γιαμ γιαμιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

εμεις γιουβαρλακια της γιαγιας!!!

Να 'μαι κι εγώ!Σήμερα το πρόγραμμα είχε ΙΚΑ (ξανά), δουλειά δεν έκανα (ξανά) και μάλωσα με μια ηλίθια (ξανά)...εεεε ρε βόμβα που θέλουνε...:twisted::twisted::twisted:

Νιώθω σαν γριά...ψόφησα από την κούραση και όταν έφτασα σπίτι και έκανα απολογισμό της ημέρας κατάλαβα ότι δεν έκανα ούτε τα μισά από αυτά που ήθελα...οι αντοχές μου έχουν μειωθεί στο 1/3 καλά για την ταχύτητα μου δεν το συζητώ...

ΙΚΑ........χμμμμμμμμ η απραξια και η βαρεμαρα σε ολο της το μεγαλειο...ερε ξυλο που θελουν

καλα μια χαρα σε βρισκω...εγω εχω αρχισει τα λαχανιασματα και μονο που αναπνεω χαχαχα

οταν ξαπλωνω...δεν μπορω ουτε να αναπνευσω...ολο στο πλαι την βγαζω και πονανε οι γοφοι μου ουφφφφφφφφφ

τα νινακια ναν καλα...εμεις σε δευτερη μοιρα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερα!!!

το μπεμπακι μου σήμερα ειχε φωτογραφιση στο σχολειο για το ημερολογιο ..θα σας βαλω φωτο προσεχως να τον καμαρωσετε!!!

Αυριο εχω και εγω ικα ..παω για την πητ ...λογικα με τον εναν υπερηχο και το βιβλιαριο ειμαι οκ ??

Ευχομαι να ειστε ολες καλα....Μαριαεφη ετοιμο και το ρομαν !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αριστα η Ιωαννα!!

μπραβο κουκλα μου σιγα και σταθερα!

εννοειτε θελουμε φωτο!

εμενα ετοιμη η κρεβατοκαμαρα μου στρωμενη κομπλε!

τωρα σαλονι κουζινα η γυναικα εννοειτε...οσο για τον ξενωνα αυτο θα δουμε ποτε...εχω μεσα την κουνια κτλ οποτε πρεπει να την στησουμε πρωτα κ μετα...

εσεις τι λετε να την στησω απο τωρα?

Διαφημίσεις

ε στησε την μαριαεφη μου ..απλα μην βαλεις σεντονακια ακομη....εγω την εχω ετοιμη στημενη μιας και ο χρηστος απο προχθες κοιμαται στο καινουργιο κρεβατι ..δεν το εχουμε ακομη τελειοποιησει το δωματιο ..οταν το τελειωσω θα σας βαλω φωτο και των 2 δωματιων!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

α η ψυχη μου πηγε στο αλλο δωματιο τελικα?!!

μωρε ετσι λεω να την στησω αλλα κ στην Εφη την στησανε αφου γεννησα και μην με πεις παλιομοδιτικη αλλα φοβαμαι να την βαλω πιο πριν ...

αλλα μαλλον δεν εχω επιλογες...

ισως το κανει το σκ μαζι με το στρωσιμο του σπιτιου..

για να καθαριστει κ ο ξενωνας μετα πριν ερθει η μανουλα μου κ που θα την κοιμησω οεο?

αντε καλε ...εγω με το που ειχα μπει στον ενατο η κουνια ηταν ετοιμη και περιμενε τον κατοχο της ...

τωρα που πλεον ο χρηστος κοιμαται στο νεο δωματιο πλεον θα πρεπει να να μεταφερω τα ρουχα του στην αλλη ντουλαπα και να παρω βεβαιως βεβαιως και κουρτινα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημέρα κι από μενα κορίτσια! έχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω όσο μπορώ! δεν έχω κανένα νέο, μπαίνω αισίως στον 7ο αύριο (τελευταία και καταιδρωμένη!). έχω ξεκινήσει τις ετοιμασίες σιγά-σιγά, περιμένω να μου έρθουν έπιπλα, αυτοκόλλητα για τους τοίχους και κάποια ρούχα εγκυμοσύνης! Επίσης πήραμε χρώματα να βάψουμε το δωμάτιο. αλλά ακομη έχει κάποια πράγματα μέσα που πρέπει να φύγουν, έδιωξα τα μισά και μένουν τα υπόλοιπα.

joa εμένα στο ικα μου ειπαν εκτός από αυτά που αναφέρεις να έχω μαζί αυχενική, Β επιπέδου και βεβαίωση από το γατρό μου! δεν πήγα ακόμη, λέω να πάω μέσα του μήνα. καλύτερα ρώτα τους πάντως τι θέλουν πριν πας μη σε τρεχουν. κάθε υποκαταστημα του ικα ζηταει άλλα! οτι να ναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...