Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ καλο και αυτο! μιαμ μιαμ!!

χτες ειχα κανει χοιρινο με λαχανο σελινο και πρασσο!

αυριο λεω να κανω φακες...για να δουμε θα συμφωνησει η οικογενεια....

καλα περιττο να σας πω ποση ωρα εκανα να θυμηθω πως κουμπωνει το πορτμπεμπε στο καροτσι..αν με βλεπατε θα γελαγατε !

ασε το καθισμα του αυτοκινητου!χαχα!

Να 'μαι κι εγώ!Σήμερα το πρόγραμμα είχε ΙΚΑ (ξανά), δουλειά δεν έκανα (ξανά) και μάλωσα με μια ηλίθια (ξανά)...εεεε ρε βόμβα που θέλουνε...:twisted::twisted::twisted:

Νιώθω σαν γριά...ψόφησα από την κούραση και όταν έφτασα σπίτι και έκανα απολογισμό της ημέρας κατάλαβα ότι δεν έκανα ούτε τα μισά από αυτά που ήθελα...οι αντοχές μου έχουν μειωθεί στο 1/3 καλά για την ταχύτητα μου δεν το συζητώ...

Εγώ σκέφτομαι να πάρω ring sling!!!Για την ακρίβεια πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί που ειδικεύεται σε αυτά και δοκίμασα ένα...καλό μου φάνηκε αλλά φαντάζομαι ότι θα έχει μεγάλη διαφορά η μπεμπούλα από την ξεμαλλιασμένη κούκλα που μου έδωσαν για μοντέλο...Πάντως άν πάρω θα το παραγγείλω από το ίντερνετ έχω ανακαλύψει μια κοπέλα που τα φτιάχνει κατά παραγγελία...

Κι εγώ μακαρονάκια έκανα σήμερα...την ώρα που γύρισα δεν είχα και πολλές επιλογές...Λιάνα μου τελικά σήμερα θα δοκιμάσω το ποδόλουτρο είναι ότι πρέπει μετά το περπάτημα που έριξα...

I3hdp3.png

πολυ καλο και αυτο! μιαμ μιαμ!!

χτες ειχα κανει χοιρινο με λαχανο σελινο και πρασσο!

αυριο λεω να κανω φακες...για να δουμε θα συμφωνησει η οικογενεια....

καλα περιττο να σας πω ποση ωρα εκανα να θυμηθω πως κουμπωνει το πορτμπεμπε στο καροτσι..αν με βλεπατε θα γελαγατε !

ασε το καθισμα του αυτοκινητου!χαχα!

Σου έχω εγώ την λύση...μπαίνεις στο youtube βάζεις το μοντέλο και έχει αναλυτικότατες οδηγίες για τα πάντα...

Κι εγώ σήμερα πήγα κι έπαιξα με το καροτσάκι των ονείρων μου...άν καταφέρω να μαζέψω όλα τα απαραίτητα "δώρα" λέω να πάω να το χτυπήσω...

I3hdp3.png

το σκεφτηκα jenny αλλα ειχε κολησει το δικτυο!

καλε ασε το ικα ειναι οχι απλα για βομβα αλλα για γκρεμισμα!

οσο για τις δουλειες και εγω αργα τα ζα.........

νιωθω κ πιεση χαμηλα αυτη την στιγμη σαν να θελει να βγει και προσπαθει....μαλλον επειδη ειναι πολυ χαμηλα

Διαφημίσεις

εγω εχω πλυντηριο πιατων αλλα τι κανεις με τις κατσαρολες οεο?

πηρα τον αντρα μου τηλ και μου λεει ε κατσε ε και τι κανω νομιζεις??

ξαπλα στον καναπε ειμαι απο το μεσημερι..

σεντονια αλλαξα και ξεσκονισα την κρεβατοκαμαρα και λιγη ηλεκτρικη ε σιγα δεν ειναι και κατι τρομερο.

η μικρη ειναι στην πεθερα μου ευτυχως

Κι εγώ θέλω πλυντήριο πιάτων...πρώτα ο Θεός όταν πάμε σε δικό μας σπίτι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βάλω...

Ευτυχώς η πεθερά σου την κρατάει την μικρή και μπορείς να ξεκουραστείς...

Να ρωτήσω κάτι άσχετο???Όταν γεννάμε το ΙΚΑ εκτός από το επίδομα τοκετού και τις 63 μέρες δίνει και λεφτά για το δωμάτιο????

I3hdp3.png

ναι ειναι το επιδομα γεννας στην Εφη ειχα παρει 750 ευρω το 2004...καμμια σχεση με αυτα που δινεις αλλα τουλαχιστον κατι ειναι και αυτα.

Α κ σε περιπτωση καισαρικης παλι δινουν κατι λιγα κανα 300ευρω νομιζω.

ε η πεθερα μου μονο αυτο κανει κατι αλλο μπααα..και καθετε ετσι. και ενω ειπα οτι θα φερω γυναικα αυτη ελεγε οτι πρεπει να βοηθησει την κορη της (ελευθερη) να στρωσει το σπιτι της το οποιο ειναι ακριβως πανω απο το δικο μου ετσι.

Ε αφού πρέπει να βοηθήσει το κοριτσάκι της βρέ Μαρία...Ήθελα να ξερα που βρίσκεις το περίεργο...Τι δηλαδή επειδή εσύ είσαι έγκυος???αμάν πιά όλο δικαιολογίες είσαι για να μη κάνεις δουλειές...:D

Η δικιά μου πάντως μου έχει ξεκαθαρίσει προ πολλού ότι δεν πρόκειται να το κρατάει το παιδί γιατί αυτή δεν έχει υποχρεώσεις και θέλει να ζήσει τη ζωή της...ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει για babysitter... χωρίς πλάκα...κι εγώ άμα της το πηγαίνω το παιδί να με @##^^$& θα το βλέπει τυπικά μια φορά το μήνα...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

τελικα υπαρχουν και πιο πως να το πω "καλυτερες" απο την δικη μου!

εμενα την κραταει με την καρδια της δεν μπορω να πω!

ενταξει δεν την αρεσουν οι δουλειες(γενικα κ στο σπιτι της) τι να κανουμε δηλ..ασε που δεν θελω κ να χωνετε στα δικα μου λημερια....

Η δικιά μου είναι υστερική με την καθαριότητα...να φανταστείς το σπίτι της μυρίζει συνέχεια χλώρινη και γι'αυτό αποφεύγω να πηγαίνω...

Είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξει γνώμη όταν θα έρθει το μωρό αλλά τότε θα είναι αργά...εμένα το βασικό μου πρόβλημα δεν είναι η πεθερά αλλά ο πεθερός...δεν αντέχω ούτε κάν την παρουσία του...είναι ένας μίζερος, πολύ ψεύτικος και γλοιώδεις τύπος...να φανταστείς ότι όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος δεν μπήκε κάν στον κόπο να μου ευχηθεί παρά μόνο όταν έμαθε ότι είναι κορίτσι το παιδί στον 4ο (το είχε μαράζι γιατί ένα έχει κι αυτό αγόρι) κι από τότε όποτε με βλέπει σκύβει και μου φιλάει την κοιλιά και ποτέ δεν ρωτάει εμένα τι κάνω παρά μόνο για το μωρό...και γενικά έχει κάνει πολλά...

I3hdp3.png

εχεις και εσυ φοβερα πεθερικα εεε?!!

εμενα ο δικος μου απλα επαναλαμβανετε δηλ λεει συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια κ ειναι κουραστικο αλλα οκ δεν τον παρεξηγω!

αυτο μονο.

αν δεν ηξερα οτι η θεια μου εχει γιο μικρο θα νομιζα οτι αυτη ειναι η πεθερα σου!

μιλαμε για μανια καθαριοτητας!

Μιλάμε για αρρωστημένη κατάσταση...πήγαμε προχτές για φαγητό εγώ να μη μπορώ να ανασάνω από τις αναθυμιάσεις της χλωρίνης κι αυτή να παραπονιέται ότι το σπίτι είναι χάλια βρώμικο...χωρίς πλάκα τρώς άνετα από το πάτωμα...

Νύσταξα τώρα...λέω να κάνω ένα ποδόλουτρο και να πάω να την πέσω...αλλά ρε μαμώτο χτές πάλι κοιμήθηκα από τις 9.30 και δεν είδα τον σύζυγο...έχω να τον δώ από προχτές...

I3hdp3.png

το ποδολουτρο απο αυτο του babyspace ειναι τελειο!

μυριζει τελεια!

και εγω δεν τον πολυβλεπω να σου πω χτες ηρθε στις 10 και μετα πηγε για ποκερ με τον αδελφο του και ηρθε στις 3...

σημερα θα ερθει παλι κατα τις 10 αλλα εγω δεν την παλευω κοιμαμε ασχετος αν ξυπναω ενδιαμεσα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...