Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια.........

δεν ειχα ιντερνετ για μερικες μερες γιατι καναμε μετακομιση το γραφειο στην κουζινα κ χρειαστηκαν μερικες μερες μεχρι να συνδεσει ο αντρουλης μου το μοντεμ και ολα τα λοιπα καλωδια...!Υπαρχει συγκεκριμενη θεση για την κουνια π.χ. διπλα στο παραθυρο η στο καλοριφερ η οπου θελουμε????

Παντως ειναι τελειο να ετοιμαζεις το δωματιο για το μπουμπουκακι σου...:D

Επισης η βολτα που εκανα στα μαγαζια την πρηγουμενη βδομαδα ηταν τελεια!!!!!Μπηκα στα mothercare κ τρελαθηκα η γυναικα ...τι τελεια πραγματα ειναι αυταααααααα κ μετα μπηκα στα h&mκ αποτρελαθηκα με τα ρουχαλακια!!!Πηρα κι ολας τα πρωτα του φανελακια που γραφουν....i love dad k i love mam......αχ τελεια!!!!!!!

Vasdeli μου τα αυτοκολλητα που πηρες ειναι super!!!!!!! η ψυχολογια παιζει πολυ μεγαλο ρολο στις μετρησεις το 'χω διαπιστωσει!!!!

Ηλιαννα ξεκουραση κ παλι ξεκουραση και ολα θα πανε καλα....:cool:

Joa ποτε παιρνεις αδειουλα????

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια στις ομορφες!

σημερα εχει υπεροχη μερα και 19 βαθμους!

joa μου αντε σας εβαλα σε προγραμμα!!χαχα!

Ηλιαννα εχω δει ολα τα προγραμματα λεμε! κ χτες που δεν με επαιρνε ο υπνος ειδα κ Αστυνομο Μπεκα !

ασε ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ τα εχω 2 φορες απο την αρχη!

Οσο για τα πραγματα να σε πανε σε ενα μαγαζι και να τα ψωνισεις ολα απο εκει.Σε μια ωριτσα θα εχεις ξεμπερδεψει και θα εισαι κομπλε λεμε!

Νικακι τελεια ακουγονται τα φανελακια! τι κριμα που δεν εχουμε εδω h&m...!

Μαρακι αντε με το καλο τα επιπλακια!

ο αντρας μου εμενα παλι μου λεει αντε να γεννησεις να δουμε τα οικονομικα μας να παρουμε μια συνθεση για τον τοιχο-τηλεοραση! εχει δει μια και του αρεσει πολυ αλλα του ειπα να περιμενουμε.

Σημερα παντως πηρα χαλακια μοκετας για το δωματιο μας.

Καλως το νικακι ...σήμερα θα παω και εγω για ψωνια να παρω τιποτα καινουργιο για τον νεο μπομπιρα μην τα εχει ολα δευτεροφορεμενα!!!

δεν ειναι υπεροχες οι ετοιμασιες ???θυμαμαι στο πρωτο οταν ψωνιζαμε με ειχε πιασει τρομερη ανυπομονησια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλως το νικακι ...σήμερα θα παω και εγω για ψωνια να παρω τιποτα καινουργιο για τον νεο μπομπιρα μην τα εχει ολα δευτεροφορεμενα!!!

δεν ειναι υπεροχες οι ετοιμασιες ???θυμαμαι στο πρωτο οταν ψωνιζαμε με ειχε πιασει τρομερη ανυπομονησια...

Αχ... ναι κι εγω ετσι νιωθω...ειναι υπεροχα και που να αρχισουμε για τα καλα!

1a0fd6e0b8.png

αααααα...καταλαβα.......

μ' αρεσει παρα πολυ αλλα δεν ξερω αν βολευεται το μπομπιρακι...

θα 'θελα να παρω εναν και να δουμε...τι λετε?????

αντε λιγο υπομονη ακομα!!!

1a0fd6e0b8.png

μπραβο joa!

ε για τα χαλια βαλε τον συζυγο! εγω αυτο θα κανω....ηδη του το εχω πει για την Κυριακη!χιχι!

ομως χαλαρα εε?!

και να καθεσε κιολας ενδιαμεσα!! μην παθεις και τιποτα εε!

εγω παντως στην πρωτη εγκυμοσυνη τελευταια στιγμη πηγα κ τα εκλεισα ολα!

αλλα το ειχα ευχαριστηθει δεν το συζητω!

Μαρακι εγω δεν εχω sling αλλα μαρσιπο της chicco και δεν θα παρω αλλο εκτος κ αν παρει κανενας δωρο-που δεν νομιζω- λεμε τωρα...

Διαφημίσεις

α τωρα που ειπατε Σακης!

ο αντρας μου εφερε μια αφισα του! του λεω δεν θελω αυτη θελω την μεγαλη που εχετε στο μαγαζι που ειναι κ καλο το χαρτι!!

θα περιμενω να τελειωσει το promotion κ μετα θα την εχω χαχα!! ειμαι μια Ρουβιτσα!

αχ μολις ςφαγα μακαρονια με κιμα ηρθε η ξαδερφη μου και την εβαλα να μου μαγειρεψει ειμαι πολυ γαιδουρα τελικα??:tongue::tongue:αυτο θα κανω μαλλον μαριαεφη,σκεφτομαι να παμε στο mall που εχω πολλες επιλογες και αμα κουραστω καθομαι στον καναπε και πινω καφεδακι;)εμεις χαλια δεν εχουμε ακομα αλλα θα γεννησω και μετα μαλλον του χρονου θα παρουμε..

αχ μολις ςφαγα μακαρονια με κιμα ηρθε η ξαδερφη μου και την εβαλα να μου μαγειρεψει ειμαι πολυ γαιδουρα τελικα??:tongue::tongue:αυτο θα κανω μαλλον μαριαεφη,σκεφτομαι να παμε στο mall που εχω πολλες επιλογες και αμα κουραστω καθομαι στον καναπε και πινω καφεδακι;)εμεις χαλια δεν εχουμε ακομα αλλα θα γεννησω και μετα μαλλον του χρονου θα παρουμε..

καθολου γαιδουρα δεν εισαι.....ισα ισα που πρεπει να τα εκμεταλευεσαι κατι τετοια...!:tongue:

Οντως το mall ειναι καλη λυση....και ποικιλια και καφε!

Τι ειπες τωρα μακαρονια με κιμα....τελεια γιαμ γιαμ!Εγω παω να φαω τη σαρδελιτσα μου και τα λεμε μετα!

φιλακια στα κοιλουμπακια

1a0fd6e0b8.png

ανεκδοτο για να γελασουμε:

Ζεύγος κλασικών Ελλήνων σε παραλία. Εκείνη, ξαπλωμένη μπρούμυτα, εκείνος από πάνω την περιεργάζεται.

- Γυναίκα, να σου πω κάτι; Έχεις παχύνει; Ο πισινός σου είναι μεγάλος σαν ψησταριά! Η γυναίκα φορτώνει αλλά δεν απαντά. Το βράδυ είναι καλεσμένοι σε σπίτι φίλων για barbeque. Μόλις βλέπει ο άντρας την ψησταριά, ζητάει μια μεζούρα, τη μετράει, μετράει μετά και τον πισινό της γυναίκας του και της ψιθυρίζει:

- Είχα δίκιο, ο πισινός σου είναι σαν ψησταριά ακριβώς!

Χαμηλών τόνων η γυναίκα, πάλι δεν απαντά. Το βράδυ γυρίζουν στο σπίτι, πέφτουν για ύπνο. Ο σύζυγος όμως έχει "ορεξούλες". Στριφογυρίζει από δω, στριφογυρίζει από κει, χαϊδολογήματα, τριψίματα. Γρήγορα έρχεται η πληρωμένη απάντηση της γυναίκας:

- Δεν πιστεύω να θες να ανάψω ολόκληρη ψησταριά για ένα λουκανικάκι τόσο δα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...