Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Παίζει ρόλο αν είναι από δοτρια ή όχι?

Όχι δεν έχει να κάνει με τη δοτρια....ίσα ίσα οι περισσότεροι προτείνουν τα δύο για περισσότερες πιθανότητες...ο μόνος "κινδυνος" είναι τα δίδυμα...τι άλλος κίνδυνος υπάρχει?

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλο μηνα κοιλομποιτσες!

εγω ειχα παει γραφειο αλλα ουτε τα ΄λεφτα μου πηρα ουτε ομως τα χαρτια για την πητ....την αλλη Δευτερα να παω για να του κλεισω κ λογ/σμο σε εναν πελατη...

εγω στο βγαζω το καπελο Ιωαννα μου κ μπραβο σου που τα μπορεις ολα,,,,,μακαρι να μπορουσα κ εγω μου φαινετε αιωνας ο καιρος συν οτι ημουν πολυ δραστηρια κ μεσα σε ολα και τωρα......

οι πονοι φυσικα κ συνεχιζουν κ σημερα που οδηγησα μην γελασετε αλλα η κοιλια μου κοντευει απειλητικα το τιμονι!

Μαρακι στρωσαμε το δωματιο της μικρης κ ναι τα πραγματα (οχι ολα) τα εβγαλε!

τωρα αω αλλαξει κ τις καμενες λαμπες ου θα κανω παρτυ!

49 κ σημερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μωρε το ζουζουνι μου!!Λοξιγκας το πιανει κι εγω αγχωνομαι??χιχιχι :)

Ας το πιανει τοτε οποτε θελει!! :D

Πωπω δε φανταζεστε ποσο με ανακουφισατε!!

Πριν καμια ωρα σας ειπα οτι δεν εχω κθολου πονους ε?Τι ηθελα και το ανοιγα το ρυμαδι??:(

Εκει που μαγειρευα με πιασαν εντονα πονακια χαμηλα..

Στην αρχη ηταν κλοτσιες το καταλαβαινα..Αλλα μετα οσο στεκομουν ορθια με διπλωνε!!!:?Μονο οταν ξαπλωσα ηρεμησα!!Λετε να ναι κατι σοβαρο?

Ηλιαννα μου προσοχη κοπελα μου τωρα..Θα περασουν κι αυτοι οι μηνες...

Αφου ολα ειναι καλα με το μωρακι μην ανησυχεις...

Joa δεν καταλαβα τι εννοεις!!Να παμε στα μαιευτηρια να δινουμε τα στοιχεια μου?Μου ακουγεται λιγο τρελο!!Η μηπως δεν καταλαβα καλα?

b353ca0f41.png26lWp2.png

αχ αχ αχ...μου σβηστηκε το μνμα!!!! γκρρρρρρρρρ!!!:evil::evil:

παμε παλι!!

η καμπυλη βγηκε εντος των οριων αλλα με μια σχετικη προδιαθεση οπως ειπε ο γιατρος και μου συνεστησε μια διατροφη-οχι διαιτα- με τροφες χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη-απο τον ενδοκρινολογο μου εχω τετοια λιστα!

παλι καλα..σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον!!

αυτο που με ταλαιπωρει φοβερα πια ειναι ο πονος στην πλατη κ τη μεση.

μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω να βαλω για 3 ημερες βολταρεν υποθετο, αλλα λεω να το αποφυγω και να αρκεστω σε θερμοφορα ζεστη που με βοηθαει παρα πολυ. για τη δουλεια αυριο, μου ειπε οτι μπορω να βαλω και εμπλαστρο..μιλαμε οτι σημερα κλαιω απο τιν πονο...

ηλιαννα μου, ακολουθησε τις συμβουλες στου γιατρου σου και ξεκουρασου οσο μπορεις!!

λιανα και εσυ το ιδιο!

vasdeli μου, και εγω εκπληχτηκα με τις τιμες στο ιασω θεσσαλιας..

ειχε πινακακι κανονικο με τις τιμες για ολες τις θεσεις νοσηλειας, για φυσιολογικο τοκετο 'η καισαρικη, με επισκληριδιο ' χωρις..

τωρα,επειδη ελεγε οτι ανοιξε προσφατα, σκεφτομαι μηπως ηταν τιποτα τιμες γνωριμιας?... ποιος ξερει!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ουφ δεν άντεξα και το ξαναάλλαξα το τικεράκι μου...

Προσοχή Ηλιάννα μου κάνε υπομονή δύο μήνες είναι...θα τα ξεχάσεις όλα όταν θα κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου...

Μαριαέφη μου οι δικοί μας μαζί παίρνουν μπρός!!!:lol::lol::lol:

Λιάνα μου αφού πέρασαν με την ξάπλα μάλλον δεν είναι τίποτα πιθανότατα είναι από τις κλωτσιές!!!!Αφού πιστεύω ότι καταβάθος οι κοιλιακοί μου είναι πιό γυμνασμένοι κι από του Ρουβά από το κλωτσομπουνίδι...νιώθω λές και κάνω 100 κοιλιακούς μαζεμένους...

May μου "παραλίγο γλυκό" κορίτσι πρόσεχε μη σε βάλουνε σε δίαιτα...Τώρα για το έμπλαστρο δεν ξέρω θα πρέπει να ρωτήσεις την Vasdelo-γιατρό!!!:mrgreen:

I3hdp3.png

ελα βρε Ηλιαννα μου μην πεφτεις! τα λεω σε εσενα να τα ακουω και εγω...

απλα θελει προσοχη ειναι ο 7ος μωρε.

Αφου ειναι μαλακος ο τραχηλος σου παντος σκεψου θετικα θα γεννησεις ευκολα...!!

κατσε κ ξεκουρασου και ολα μια χαρα θα πανε...!!!!

εμενα θα ερθει η γυναικα τελικα την Παρασκευη οποτε στρωνουμε μεσα στο σκ!

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα

Δυσκολο βραδυ σημερα μιας και ο χρηστος εξακολουθει και ειναι απιστευτα γκρινιαρης..εχουμε κουραστει τοοοοσο πολυ ..τα νευρα μας τσαταλια..

Ηλιαννα μου 2 μηνακια εμειναν κοριτσακι μου...κατσε ξαπλα και ο καιρος θα περασει σαν νερο ....ολα θα πανε καλα!!!!!

May μου ολα καλα!!!οποτε μονο προσεχτικη διατροφη και ολα καλα!!!

Μαριαεφη μου με εχεις βαλει σε προγραμμα...κατεβηκε και η 2η κουρτινα...

Λιανα μου δεν καταλαβες καλα...οταν γεννας σε επισκεπτονται οι Pampers & οι Libero στο δωματιο σου και σου δινουν το δωρο σου και σου ζητουν τα στοιχεια σου..πχ η κοπελα που ειμασταν μαζι δεν τα εδωσε εγω που τα εδωσα μεχρι 2 μηνων μου εστειλναν κουπονια εκπτωτικα και δειγματα απο κρεμουλες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σου ρε Μαράκι, τον καταφέραμε τον σύζυγο!!!! Ποιος σε πιάνει στρωμένα όλα από Δευτέρα!

Εμένα έρχεται η τραπεζαρία την Πέμπτη οπότε μετά θα αρχίσω να κοιτάω για χαλιά και κουρτίνες.Για τα Χριστούγεννα θα είμαστε τζετ!Σήμερα πάμε Θεσσαλονίκη για τα ματάκια του μικρού (να δούμε πώς πάει η υπερμετρωπία με τα γυαλάκια που βάλαμε) κι ίσως κανα τζάμπο.Ενδοεπικοινωνία έχει ή πήρε καμιά?Εγώ αυτή τη φορά θα τη χρειαστώ στη μεζονέτα, γιατί ως τώρα μέναμε σε μικρότερα σπίτια και ποτέ δε χρειάστηκε.Ξέρει καμιά?

Ηλιανάκι, ξάπλα κι άγιος ο θεός, πουλάκι μου και τα μάτια σου στο μπόμπιρα!!!!

May23, τη γλίτωσες στο παρατσακ, ε?Άντε λίγη προσοχή τώρα!

Λιανάκι, με το που γεννάς έρχονται στην κλινική τα κορίτσια από τις εταιρίες, σου αφήνουν το κουτί με τα δείγματα και κρατούν τα στοιχεία σου για να σου στέλνουν και στο σπίτι.Αυτό, δεν είναι κάτι για να φοβάσαι, οκ?

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσούδια!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Φαγκρι μου καλημερα ..ενδοεπικοινωνια στην μεζονετα ειναι απαραιτητη...εμεις εχουμε της fisher price και ειμαστε πολυ ικανοποιημενοι και να φανταστεις οταν μας χαλασε κατι μας εστειλαν με courier χωρις χρεωση αλλον μετασχηματιστη...

Με το καλο η τραπεζαρια βρε!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φαγκρι μου καλημερα ..ενδοεπικοινωνια στην μεζονετα ειναι απαραιτητη...εμεις εχουμε της fisher price και ειμαστε πολυ ικανοποιημενοι και να φανταστεις οταν μας χαλασε κατι μας εστειλαν με courier χωρις χρεωση αλλον μετασχηματιστη...

Με το καλο η τραπεζαρια βρε!!

Καλημέρα, Ιωάννα μου!Fisher-price ε?Άμα καταφέρουμε να πάμε στο τζάμπο με τα παληκάρια σήμερα θα το δούμε.Τώρα ο Γιώργος μου έβγαλε καινούριο φασούλι.Να πάρουμε λέει καροτσάκι καινούριο για το μωρό γιατί οι δρόμοι είναι χάλια στα Γιαννιτσά και το άλλο δεν είναι καλό (chicco, 400 και ευρώ το 2006!).Μα είναι πολύ large ο άντρας μου κι εμένα δε με χαλάει καθόλου η νέα αγορά.;);)Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, μωρέ?Για το τσουτσούριτου Χρήστου κάνατε τίποτε?Πρέπει να πάμε να το δει παιδίατρος μήπως χρειαστεί να το ανοίξουμε.Στο Γρηγόρη το είχαμε κάνει 15 μηνών...Τι σου είπε εσένα ο παιδίατρος?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!!

Τι μου κανετε σημερα???Τα ομορφα μπεμπακια??

Εγω ειμαι πλυ χαρουμενη!!Προχθες επισκεφτηκα την αδερφη του κουμπαρου μου,

με τον συζηγο, γιατι ηθελα να τη δω οπωσδηποτε πριν γεννησει...

(20 του προηγ. μηνος μπηκε στο μηνα της)

και σημερα με παιρνει τηλ ο αντρας μου και μου λεει η Αννα γενναει!!!!!!

Μα τι ποδαρικο εχω κανει παιδι μου!!!χαχαχα

Ανυπομονω να δω τη μπεμπουλα!!!

Και αργοτερα και το δικο μου το μπεμπη....:tongue:

Αχχχχχ....Ας ξεκινησουμε κι εμεις εδω μια μια.... :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

καλημερα κοριτσακια και κοιλιτσες εγω ξαπλα στο καναπε και βλεπω μενεγακη βαριεμε αφορητα,ευτυχως θα ερθει μια ξαδερφη μου για παρεουλα σημερα γιατι βαριεμε μονη μου μεχρι της8 που θα ερθει ο συζυγος...σας ευχαρσιτω για τις ευχες κοριτσια μου ολα καλα να πανε και να φτασω αισιος 35βδομαδες και μετα ας βγει..:)απλα δεν εχω ετοιμασει ουτε βαλιτσα ουτε εχω παρει και τιποτα για το μαιευτηριο και θα βρεθω με φανελες στο τελος στο μαιευτηριο χαχαχαχαχα...

λιανα να σας ζησει η μπεμπουλα αντε να αρχισουμε κα εμεις τα γεννητουρια απο τελος δεκεμβρη...:D

Καλε που εισαστε ολες σημερα???

Σημερα που ειπα να μπω κι εγω πρωι...ψυχη στο καφε!!:(

Άστα να πάνε, Λιανάκι, έχει λίγες μέρες που έπεσε περονόσπορος.Πού παλιά που δε βάζαμε γλώσσα...Πού πήγατε όλες εεεεεεεεεεεεεεεεε??Κατάλαβα άμα γεννήσουμε τι έχει να γίνει...:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...