Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, άλλη περισσότερο άλλη λιγότερο όλες έχουν έντονους πόνους.Εγώ την Παρασκευή ήμουν μόνη με το Φάνη και κόντεψα να πέσω κάτω από πόνο (μπορεί κολικός, ποιος ξέρει...).Ξεκούραση όσο μπορείτε.Κανείς δε θα σας πει μπράβο όταν το σπίτι είναι πεντακάθαρο κι εσείς διπλωμένες στα 2 από τον πόνο. Αλήθεια, εσείς πάτε για τον 8ο, έφτασε ο καιρός.Ιωάννα, μακάρι αυτό το ντούρασελ να το έχεις και μετά τη γέννα, χαχα, θα σου χρειαστεί!Το βιβλίο που λες το διάβασα κι εγώ το καλοκαίρι, πολύ ωραίο και καλοκαιρινό(=ελαφρύ, ό,τι πρέπει για μας).Κοίτα, κι εγώ πήγα Τσεχία και Πολωνία όταν ο Γρηγόρης ήταν 15 μηνών κι εγώ έγκυος 5 μηνών στο Φάνη, εννοείται, δεν παύει η ζωή σου με τη γέννα, αλλά όχι και να αφήσω το μόλις σαραντισμένο, έλεος!!!!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Πότε πέρασαν κι όλας 8 μήνες????Σα να ήταν χτές που κρατούσα το θετικό τέστ στα χέρια μου...

Μόλις τώρα παρέλαβα με κούριερ το βαλιτσάκι της care direct από το babyspace...Έχει μέσα μπιμπερό της avent δειγματάκια για το μωρό και κουπόνια αλλά αυτό που με ενθουσίασε είναι κάτι δείγματα για ποδόλουτρο και μασάζ για τις γάμπες της μαμάς...σκέφτομαι σήμερα κι όλας να τα δοκιμάσω...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

θα μου χρειαστει φαγκρι μου δεν λες τιποτα ...με 2 παιδια τρεχατε ποδαρακια μου!!!

Χαχαχα, εγώ δε μιλάω τότε, γιατί εμένα θα τρέχουν και τα ποδαράκια και τα χεράκια μου!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μόλις τώρα παρέλαβα με κούριερ το βαλιτσάκι της care direct από το babyspace...Έχει μέσα μπιμπερό της avent δειγματάκια για το μωρό και κουπόνια αλλά αυτό που με ενθουσίασε είναι κάτι δείγματα για ποδόλουτρο και μασάζ για τις γάμπες της μαμάς...σκέφτομαι σήμερα κι όλας να τα δοκιμάσω...

Εντελώς μάπα το βαλιτσάκι ρε συ, δεν έχει τίποτα!!!!!!!!!Σε σχέση με αυτά που δίνουν στο νοσοκομείο ή στις κλινικές με τη γέννα, τίποτα.Ούτε ένα κουπονάκι, ούτε πάνες ούτε αφρολουτράκια, τίποτα!Η αδερφή μου που γέννησε πέρσι είχε μέσα τη sudocrem σε φυσικό μέγεθος, fissan αφρόλουτρο, πάνες, κουπόνια, you name it.Nτιπ απογοήτευση από το babyspace.

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!!

Εγω δεν εχω νιωσει ευτυχως καθολο πονους αλλα κατι αλλο δεν ξερω αν ειναι παραξενο η φυσιολογικο!

Κατω χαμηλα στη μητρα εδω και κανα δυο βραδια οταν πεφτω για υπνο νιωθω σαν να στυπαει το μπεμπακι αλλα με το ρυθμο της καρδιας!!! :?

Εμεις με το σπιτι εχουμε φτασει στην τελικη ευθεια!!

Αδειαζουμε τα καλοριφερ για να τα βγαλουμε να βαψουμε τους τοιχους το πρωτο χερι...Περιμενουμε να ερθουν μετα οι ντουλαπες και η κουζινα και παμε για δευτερο χερι...Παρκετεζα και επιτελους μετακομιση μετα!!

Ο μπεμπακος εχει συνηθησει μαλλον στη φασαρια τοσο καιρο και οποτε ακουει κομπρεσερ η φασαρια στηνει χωρο!!!χαχαχα :P

Φανγκρι εμενα μου αρεσουν ολα τα βιβλια το Dan Brown..

Αν σου αρεσει ο τροπος που γραφει αξιζει να τα διαβασεις ολα!

Τζενη κι εγω το παρελαβα την προηγουμενη εβδομαδα αλλα ακομα δε το δοκιμασα το ποδολουτρο!!Αν το κανεις θελω τις εντυπωσεις σου!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Εμενα δεν μου το ειχαν στειλει ακομη απο το baby space ..

αλλα οι libero & pampers στο μαιευτηριο μου ειχαν δωσει 2 κουτια γεματα πραγματα ..τι μωρομαντηλα , τι πανες τι αφρουλουτρα τι κουπονια ..νομιζω πανε σε ολα τα μαευτηρια και να δωσετε τα στοιχεια σας!!!θα σας στελνουν κουπονια μεχρι να πανε τα παιδια 2 ετων !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Έτσι ακριβώς Ιωάννα μου, τίγκα στα κουπόνια και στα δειγματάκια ήταν το κουτί των libero και των pampers, γι'αυτό αυτό μου φάνηκε πολύ φτωχό.Κι όντως στέλνουν κουπόνια για πααααααααααααάρα πολύ καιρό μετά:)

Λιάνα, αυτό που περιγράφεις με το νινί μήπως ήταν λόξυγκας?Αυτός προκαλεί ρυθμικές κινήσεις...Καλό κουράγιο με το σπίτι και με το καλό να μπείτε και να το χαρείτε επιτέλους έτοιμο!

Δηλαδή θα μαζέψουμε πολύ πράγμα στην κλινική...δεν είχα ιδέα...

Λιάνα τα συμπτώματα που περιγράφεις μου ακούγεται σαν λόξυγγας!!!Έχει πολλή πλάκα είναι σα να χτυπάει ένα νεύρο κάτι σαν τίκ νευρικό...η δικιά μου έχει πλάκα που μάλλον δεν της αρέσει και κάθε τρίτο με τέταρτο λόξιγγα χώνει και μια γερή κλωτσιά :D χτές κι ο μπαμπάς της το καταδιασκέδασε...

I3hdp3.png

να μαι και εγω..καλησπερα κοριτσακια μου και καλο μηνα να εχουμε..αν και εμενα δεν μου μπηκε και πολυ καλα...χτες πηγαμε σε κατι γενεθλια και οταν γυριζαμε στο σπιτι με επιασαν εντονοι πονοι και συσπασεις πηγαμε κατευθειαν στο ιασω με εξετασαν κολπικα ο τραχηλος ειναι πολυ μαλακος...ο μπεμπης ειναι χαμηλα αλλα μια χαρα ειμαστε 1480γρμ..μου εδωσε χαπια και μου ειπε ξεκουραση μονο για τουαλετα να σηκωνομαι...οποτε 2μηνες θα ειμαι ξαπλα..φιλια σε ολες...δεν ειμαι καλη παρεα αυτο τον καιρο:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...