Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια!

Ηλιάννα με το καλό ο γάμος, εγώ ρώτησα! Και στην αυχενική όλα καλά θα είναι, περιμένουμε νέα! Πω,πω δύσκολο να είσαι έγκυος και να έχεις όλα τα τρεξίματα...αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνεις πως περνάνε και οι βδομάδες τις εγκυμοσύνης...καλύτερα!

Εγώ σήμερα θα ξέρω πότε θα κάνω την αυχενική! Θα πάρω τον γιατρό μου το απόγευμα τηλέφωνο.

Joa 7 Ιουλίου ε;

Κορίτσια που θα την κάνετε την αυχενική; ΄

Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Το πρωί που σηκώνομαι δεν έχω καθόλου κοιλιά και το βράδυ είμαι σαν 5 μηνών έγκυος, σας συμβαίνει αυτό;:roll:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

εγω θα την κανω στο Μητερα ,μου ειπε η γιατρος να παω σε οποιο απο το μεγαλα μαιευτηρια θελω ..και το Μητερα με βολευει απο την δουλεια καλυτερα..

εγω ακομη κοιλια(εγκυμοσυνης γιατι απο την αλλη εχω ...)δεν εχω ...ενα ελαφρυ φουσκωμα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Στο Μητέρα ε; Εκεί θα γεννήσεις πρώτα ο Θεός;

Εγώ θα την κάνω στον γιατρό μου και θα γεννήσω, πρώτα ο Θεός στο Ιασώ. Εκεί γέννησα και τα άλλα μου 2 παιδάκια.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!Επιτέλους έχω πίσω τον υπολογιστή μου!!!!είχε χαλάσει η οθόνη και η αντιπροσωπεία έκανε σχεδόν ένα μήνα να μου το επιστρέψει....:evil::evil::evil::evil:

Τα νέα σας έμπαινα από το κινητό και τα διάβαζα αλλά δεν είχα την υπομονή να γράψω ολόκληρο κείμενο απο το πληκτρολόγιο του κινητού....:mad:

Χαίρομαι που είστε όλες καλά...

Ηλιάννα μου με το καλό να γίνει ο γάμος αλλά να προσέχεις πολύ το μωράκι σου και πάνα απ'όλα να μην αγχώνεσαι...

Vasdeli μου είναι φυσιολογικό το πρήξιμο που εμφανίζεται κατά την διάρκεια της ημέρας οφείλεται στον τυμπανισμό από τις ορμόνες...

Εγώ είμαι με άδεια ασθένειας από τις 15/6 γιατί ανέβασα πίεση...με το που σταμάτησα την δουλειά και ξεκουράστηκα-χαλάρωσα άρχισε να πέφτει αλλά δεν σας το κρύβω ότι τρόμαξα πολύ, ευτυχώς όλα πήγαν καλά

αλλά δυστυχώς την Τετάρτη επιστρέφω στην δουλειά και ήδη έχω αρχίσει να αγχώνομαι για το τι θα αντιμετωπίσω όταν γυρίσω πίσω....Βέβαια έχω δυό βδομάδες να φάω αλάτι ο γιατρός μου το έχει απαγορέψει:( ξέρετε πως είναι να τα τρώς όλα τελείως ανάλατα????Το μόνο καλό που έχει βγεί είναι ότι επιτέλους ξεπρήστηκα!!!!

Την προηγούμενη Παρασκευή έκανα την αυχενική διαφάνεια!!!!όλα καλά φάνηκαν και μάλλον το μωράκι μου θα είναι κοριτσάκι!!!!!Την Δευτέρα έχω να πάρω και τα αποτελέσματα από την pap-a...

Τα μόνα αρνητικά είναι ότι η μήτρα μου έχει τρομερά οπίσθια κλήση που σημαίνει ότι μάλλον μέχρι και τον πέμπτο θα συνεχίσει να μου κάνει κολπικό υπέρηχο :(:(:( αλλά επιτέλους ανακαλύψαμε γιατί με πονάει τόσο πολύ η μέση μου, η μήτρα ακουμπάει πάνω στην σπονδυλική στήλη και πιέζει τα νεύρα...και τέλος μάλλον κατά 90% θα γεννήσω με καισαρική λόγω υψηλής μυωπίας :roll:

Συγνώμη που σας ζάλισα αλλά είναι που είχα τόσο καιρό να σας μιλήσω...τα είπα όλα μαζεμένα και ξαλάφρωσα....

I3hdp3.png

Έλα ρε κοπέλα μου και μας τρόμαξες!

Χαίρομαι που όλα είναι καλά με την αυχενική σου!!! Άντε με το καλό το κοριτσάκι σου!!!

Εγώ έκλεισα αυχενική για 2 Ιουλίου, την Παρασκευή στις 20.30. Θα την κάνω στην Αθήνα.

Ρε συ Τζένη, τι λες να πάρεις λίγη από την υπότασή μου και να πάρω λίγο από την πίεσή σου να στανιάρουμε και οι δύο;:D Υποφέρω από υπόταση και η ζέστη που είχε το χειροτέρευε...Κάποια στιγμή έφτασα στο 8,5 με 4....Σαν ζόμπι, άστα να πάνε...

Υπομονή, τι να κάνουμε!

Περιμένουμε και τα καλά νέα από την παπ-Α!!

Μαριαέφη με φόρα την Δευτέρα....Σήμερα ήμουν σε μια ημερίδα εγκυμοσύνης και μιλήσανε για την υπερέμεση κύηση και σε θυμήθηκα και πάλι...Υποχωρούν λέει τα συμπτώματα με το τέλος του α' τριμήνου....Κουράγιο φιλενάδα, κοντά είμαστε...

qwlrp3.png

Καλημέρα!!!!

Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε μια μικρή ανταλλαγή και να βρεθούμε κάπου στην μέση...έχω καταντήσει σαν τις γριές με ένα πιεσόμετρο αγκαλιά, πρωί-μεσημέρι-βράδυ!!!!

Να ρωτήσω βρε κορίτσια μου μήπως ξέρετε να μου πείτε...πάσχει καμία από σας από ρινορραγίες??? Προχθές το βράδυ άνοιξε η μύτη μου (πράγμα που είχε να μου συμβεί από το δημοτικό) αλλά το τρομακτικό στην όλη υπόθεση ήταν η ποσότητα του αίματος...έτρεχε κυριολεκτικά σαν βρύση και επίσης έκανε μισή ώρα να σταματήσει...περιττό να σας πώ ότι τα χρειάστηκα...Έχει συμβεί σε καμία από σας κάτι ανάλογο?

I3hdp3.png

Καλημέρα!!!!

Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε μια μικρή ανταλλαγή και να βρεθούμε κάπου στην μέση...έχω καταντήσει σαν τις γριές με ένα πιεσόμετρο αγκαλιά, πρωί-μεσημέρι-βράδυ!!!!

Να ρωτήσω βρε κορίτσια μου μήπως ξέρετε να μου πείτε...πάσχει καμία από σας από ρινορραγίες??? Προχθές το βράδυ άνοιξε η μύτη μου (πράγμα που είχε να μου συμβεί από το δημοτικό) αλλά το τρομακτικό στην όλη υπόθεση ήταν η ποσότητα του αίματος...έτρεχε κυριολεκτικά σαν βρύση και επίσης έκανε μισή ώρα να σταματήσει...περιττό να σας πώ ότι τα χρειάστηκα...Έχει συμβεί σε καμία από σας κάτι ανάλογο?

Τζένη μου, κι εδώ πάλι έχουμε τα αντίθετα!!!:P

Εμένα πάλι βουλώνει τόσο πολύ η μύτη μου(ρινίτιδα εγκυμοσύνης) που σπανίως έχω και τα 2 ρουθούνια ανοιχτά...Έχω να πάρω γεμάτη ανάσα κάτι χρόνια...Και να φανταστείς είχα κάνει και χειρουργείο στη μύτη γι' αυτό το λόγο...Τώρα με την εγκυμοσύνη χειροτέρεψε, ιδίως στον ύπνο...

Τώρα για το αίμα που έτρεξε από την δική σου μύτη μήπως έχει να κάνει και από την υψηλή πίεση; Για δες το λιγουλάκι...

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

αχ και να ηξερες!ποσες φορες μου εχει ανοιξει την τελευταια περιοδο η μυτη δεν λεγετε.βεβαια ζοριζομαι με τους εμετους και το αποδιδω εκει!

αλλα ανοιγει πολυ συχνα!!

vasdelaki εκλεισα τον 3ο αλλα χτες 11 εμετοι....σημερα καλυτερα λιγο αν και ζαλιζομαι πολυ...

Δεν έχει να κάνει με την πίεση γιατί και προχτές έβαλα αμέσως πιεσόμετρο (κατευθείαν εκεί πήγε το μυαλό μου) αλλά είχα σχετικά χαμηλή άν σκεφτείς την τρομάρα που πήρα αλλά και πρίν κανένα μισάωρο που ξαναάνοιξε την είχα μετρήσει λίγο πρίν και ήταν πάλι χαμηλή...ευτυχώς...Λές στο νινάκι να οφείλεται το γεγονός ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα εδώ και δυό εβδομάδες?είχα την εντύπωση ότι με είχε πιάσει το αλλεργικό μου που με είχε ξεχάσει εδώ και μιά διετία...

Πάντως δεν ξέρω γενικότερα δεν αισθάνομαι πολύ καλά τις τελευταίες δυό μέρες έχω γεμίσει σπυράκια και πέρα από την μύτη μου τα ούλα μου δε λέν να σταματήσουν να αιμορραγούν από χτές τα ξημερώματα και όπως είναι φυσικό το στομάχι μου είναι χάλια αφού έχω συνέχεια αυτή τη μεταλλική γεύση του αίματος συνέχεια στο στόμα μου...Θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο που θα πάρω τον γιατρό να του πώ τα αποτελέσματα της pap-a και θα του αναφέρω τα συμπτώματα μου έτσι για να μου φύγει το άγχος...

mariaefi μου τι να πώ κουράγιο δεν ξέρω τι θα έκανα άν ήμουν στη θέση σου...Έπεσα τυχαία σήμερα σε ένα τόπικ στο parents που έλεγε για κάτι βραχιολάκια που βοηθούν στη ναυτία, σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι αυτή είναι η σελίδα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=37750 εγώ έχω κάνει όλο κι όλο 4 φορές στην ζωή μου εκ των οποίων τις 2 απο γαστρεντερίτιδα πρίν από 15 χρόνια, η τρίτη πρίν 10 χρόνια και η τέταρτη ήταν προχθές που είχα την αιμοραγία...αφού ο καημένος ο αντρούλης μου ανησύχησε, στα 8 χρόνια που με ξέρει πρώτη φορά με έβλεπε σε αυτή την κατάσταση βέβαια για τον ίδιο ακριβώς λόγο ανησύχησα κι εγώ...

I3hdp3.png

vasdelaki εκλεισα τον 3ο αλλα χτες 11 εμετοι....σημερα καλυτερα λιγο αν και ζαλιζομαι πολυ...

Aχ, Μαρία μου....11 εμετοί; Τι λες ρε παιδάκι μου....Όταν με το καλό γεννήσεις θα πω στην kinder έκπληξη τι γενναία μαμά έχει!!!

Λές στο νινάκι να οφείλεται το γεγονός ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα εδώ και δυό εβδομάδες?είχα την εντύπωση ότι με είχε πιάσει το αλλεργικό μου που με είχε ξεχάσει εδώ και μιά διετία...

Πάντως δεν ξέρω γενικότερα δεν αισθάνομαι πολύ καλά τις τελευταίες δυό μέρες έχω γεμίσει σπυράκια και πέρα από την μύτη μου τα ούλα μου δε λέν να σταματήσουν να αιμορραγούν από χτές τα ξημερώματα και όπως είναι φυσικό το στομάχι μου είναι χάλια αφού έχω συνέχεια αυτή τη μεταλλική γεύση του αίματος συνέχεια στο στόμα μου...Θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο που θα πάρω τον γιατρό να του πώ τα αποτελέσματα της pap-a και θα του αναφέρω τα συμπτώματα μου έτσι για να μου φύγει το άγχος...

mariaefi μου τι να πώ κουράγιο δεν ξέρω τι θα έκανα άν ήμουν στη θέση σου...Έπεσα τυχαία σήμερα σε ένα τόπικ στο parents που έλεγε για κάτι βραχιολάκια που βοηθούν στη ναυτία, σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι αυτή είναι η σελίδα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=37750 εγώ έχω κάνει όλο κι όλο 4 φορές στην ζωή μου εκ των οποίων τις 2 απο γαστρεντερίτιδα πρίν από 15 χρόνια, η τρίτη πρίν 10 χρόνια και η τέταρτη ήταν προχθές που είχα την αιμοραγία...αφού ο καημένος ο αντρούλης μου ανησύχησε, στα 8 χρόνια που με ξέρει πρώτη φορά με έβλεπε σε αυτή την κατάσταση βέβαια για τον ίδιο ακριβώς λόγο ανησύχησα κι εγώ...

Πιθανότατα εκεί οφείλεται...

Όσο για τα ούλα και αυτό είναι μέσα στα προβλήματα της εγκυμοσύνης αλλά απολύτως φυσιολογικό...Οφείλεται στις ορμόνες!(Τι πρωτότυπο!!!). Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι πολύ καλό πλύσιμο 3 φορές τη μέρα, οδοντόνημα και υγρό για πλύσεις...

Όσο για την μεταλλική γεύση άστα να πάνε, μια αηδία...το ξέρω...

Εγώ πάλι σήμερα ξύπνησα με τρομερή τάση για εμετό, πήρα το στομάχι στο χέρι....Βέβαια, ως συνήθως δεν τον έκανα τον άτιμο για να ξαλαφρώσω...Όλο φουσκώματα, ρεψίματα και σιελόρροια...μπλιαξ!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...