Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

κοριτσακια μου γλυκα

ευχαριστουμε πολυ, παρααααααααααα πολυ!

κι εσεις να χαιρεστε τα παιδακια σας και με το καλο τα μωρουδακια σας!!!

ειχα ξαπλωσει λιγο και ντουβ...ταβλα απτη νυστα...αλλα ας οψετε το ξυπνημα για τη μετρηση.

οταν ηρθαμε ειχα μια φοβερη ενεργεια..."ελα αγαπη μου να βγαλουμε το καροτσακι να τσεκαρουμε πως ειναι ολα μεσα" με χιλια ζορια ο κυριος..."ελα μωρο μου να βιδωσουμε τις ροδες" ναι καλα...πηγε να πιει καφε με εναν φιλο μας και να δει μπαλα (μαρακι σου θυμιζει κατι χαχαχα)...ναχει χαρη που δεν μπορω, αλλιως δεν τον ειχα αναγκη...πιανουν εμενα τα χερακια μου...χεχεχε

και δεν περνανε οι μερες με τιποτα...πως θα περασουν 2 μηνες?οεο?

με εχει πιανει κι ενα αγχος...θα γινω καλη μανα?αααααααχ και βαχ

αυταααααααααααααααα, σε λιγο θα παω να ταβλιαστω παλι...χαχαχχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!

vasedlaki μου τι καλα νεα αυτα! ειδες βρε τι συνεργασιμο παιδι εχεις??!!

ανετ καλοριζικα τα πραγματακια σας!!

Λιανα κορνε εε???μιαμια μιαμ!

και εγω νομιζω οτι πρεπει να κοψεις τα απεξω....

joa πως την παλευεις βρε κουκλα αληθεια?εγω δεν μπορω να παρω τα ποδια μου απο τους πονους! φτου σου κουκλα μου!

εγω απο κιλα δεν εχω παραπονο(βεβαια εχασα κ στην αρχη πολλα) +2 ειμαι και το παιδι ειναι 1740. Και τρωω απλα οταν κανω εμετο μετα χαλιεμαι πολυ-οπως σημερα πρωι πρωι-.Βεβαια ειχα πολλα στην αρχη αφου ξεκινησα χμ 70 κιλα! και στην Εφη εε 55!!

κοριτσακια και νινακια καλημερααα!!!!

τι κανετε? πως ειστε μαμαδες και κοιλιες?

-λιανα μου, αρκετουτσικα τα κιλα,πιστευω φταιει που τρως πραγματακια

απ'εξω, ημουν και εγω λατρης, αλλα απο τοτε που τα εκοψα, παιρνω πιο σταθερο βαρος..στον 5ο μηνα πηρα και εγω 4 κιλα απο βλακειες!

-αννετ μεγεια το καροτσακι, με το καλο να κανετε πολλες πολλες βολτες!!

-μαριαεφη, fangri,joa, jenny nikaki vasdeli και και και....μην ξεχναω καμια, σας καλημεριζω ολες!!

εχτες λοιπον, πηγα ιασω πρωι πρωι για την περιβοητη καμπυλη!

ηρθε και ο αντρουλης μου παρεουλα και περασε καπως η ωρα γιατι η αναμονη ειναι για μενα το χειροτερο.

τα αποτελεσματα αυριο! θα παει ο γιατρος μου να τα παρει και θα μου τηλεφωνησει ειπε!

αιντε να δουμε!!

εκει λοιπον που καθομουνα, ειχε αυτα τα διαφημιστικα περιοδικα του ιασω και ξεφυλλιζα ενα και πηρε το ματι μου τον τιμοκαταλογο τοκετων για το καινουριο ιασω θεσσαλιας και ειχε..τιμη μονοκλινου δωματιου για φυσιολογικο τοκετο(4 διανυκτερευσεις) 1600 ευρω.

φευγοντας ζητησα απο τη ρεσεψιον τον αντιστοιχο τιμοκαταλογο για εδω αθηνα και η τιμη μονοκλινου δωματιου ειναι 5500!!!!

μα γιατι αυτη η διαφορα ρε κοριτσια! ειναι δυνατον??

φυσικα η ιδια διαφορα ισχυε για ολες τις θεσεις νοσηλειας!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ελα ντε μαυ μου γιατι τοσο λεφτα??θα το αγορασουμε το δωματιο???

καλα αποτελεσματα αυριο γλυκεια μου!

λεω σημερα να βαλω τον αντρα μου να στρωσει το παιδικο εβαλε κρυο και η μικρη μου ειπε οτι κρυωνει....

Καλημερούδια!Εγώ αναγκαστικά πρωινή λόγω δουλειάς...Κοιμάστε ακόμα καλέ?Καλά κάνετε, μακάρι να μπορούσα κι εγώ...Αρχίζω:

Vasdelaki, όλα καλά ο μπεμπούλης σου ό,τι μπορεί κάνει να σε έχει ευτυχισμένη, μα τι καλό νινί είναι αυτό, χαχα! Έτσι να συνεχίσετε μέχρι τέλους!

Λιάνα μου, φάε και κανένα γιαουρτάκι για βραδυνό βρε πουλάκι μου!Για το μωρό μην ανησυχείς, αυτός και 1 κιλό να έβαζες σε όλη την εγκυμοσύνη (λέμε τώρα!) και 30 να έβαζες ό,τι είναι να πάρει το παίρνει και σε βάρος και σε θρεπτικά συστατικά.Το ζόρι θα το έχεις εσύ να τα χάσεις μετά, κατάλαβες? Γι' αυτό φάε και κανα φρουτάκι για βράδυ...Από το γύρο στο φρούτο θα μου πεις...Τι να κάνουμε για... Δε βλέπεις τα γλυκά κοριτσάκια τι θυσίες κάνουν για τα μπεμπάκια τους? Εσύ θα το κάνεις για σένα;)

Μαράκι, τώρα άρχισε το κρύο στην Κρήτη ε?Εμείς ως 3 βαθμούς φτάσαμε το σάββατο, μπρρρρρρρ.Σκουφιά έβαλα στα παιδιά μου εκείνη τη μέρα γιατί ήταν έξω με το μπαμπά τους και τακτοποιούσαν τα ξύλα για το τζάκι. Καμιά εξέλιξη με το σύζυγο?Άντε, λιγοστεύουν οι μέρες.Τον έπρηξες όπως σου είπα???

May23, καλά αποτελέσματα με την καμπύλη και να είναι η τελευταία που κάνεις!!!

Ιωάννα, με ρέγουλα καλέ. Πωπω, αλήθεια δεν πονάς όταν περπατάς?

Αννετάκι, και μόνο που έχεις το άγχος για το αν θα γίνεις καλή μάνα δείχνει ότι θα γίνεις:D:D.Εγώ στο πρώτο μου έκλαιγα κι έλεγα πώς θα τον αλλάζω, πώς θα τον ταίζω, πώς, πώς πώς κι όλα τα μαθαίνεις στην πορεία.Πάντως τι μάνα θα είναι η καθεμιά μας φαίνεται από την αρχή κορίτσια.Μια κοπέλα που ξέρω, γέννησε 30 ιουνίου και με το που σαράντισε έφυγε διακοπές με την κολλητή της :shock::shock::shock: Ε, τώρα αυτή πώς σου φαίνεται να εξελιχθεί ως μάνα???

Τζενάκι μου, να φάω όσες σοκολατίνες θες, αλλά μετά θα σας ρωτάω εγώ πώς να χάσω τα 30 κιλά που θα έχω βάλει:P

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

Καλο μηνα ....ο τελευταιος στο γραφειο πριν την αδειουλα μου...σε μια εβδομαδουλά εχω και ραντεβου να δω τον μπεμπαρο μου ..

Απο το περπατημα το πολυ που εκανα το σαββατο χθες ποναγα λιγο χαμηλα και ενω ειχα σχεδια και κουρτινες τα αφησα στην ακρη..πρεπει να το παρω αποφαση οτι ειμαι πια στον 7ο μηνα..

Εγω κοριτσακια θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο οποτε τουλαχιστον για δωματιο λεφτα δεν θα χαλασω ...στον χρηστο ειχαμε πληρωσει 113 ευρω σε δικλινο ..

Ευχομαι να ειστε ολες καλα ...May μου καλα αποτελεσματα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααααα

Καλο μηνα ....ο τελευταιος στο γραφειο πριν την αδειουλα μου...σε μια εβδομαδουλά εχω και ραντεβου να δω τον μπεμπαρο μου ..

Απο το περπατημα το πολυ που εκανα το σαββατο χθες ποναγα λιγο χαμηλα και ενω ειχα σχεδια και κουρτινες τα αφησα στην ακρη..πρεπει να το παρω αποφαση οτι ειμαι πια στον 7ο μηνα..

Εγω κοριτσακια θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο οποτε τουλαχιστον για δωματιο λεφτα δεν θα χαλασω ...στον χρηστο ειχαμε πληρωσει 113 ευρω σε δικλινο ..

Ευχομαι να ειστε ολες καλα ...May μου καλα αποτελεσματα..

Με το καλό να δεις το νινάκι σου, Ιωάννα μου!Σε μάτιαξα μωρέ? Πρόσεχε ρε χαζό, είναι δύσκολος αυτός ο μήνας.Καλά ο Χρηστάκος θα καταχάρηκε με τις βόλτες στο μουσείο δεν το συζητώ...Αλλά κάνε και λίγο κράτει!Κι εγώ για το δημόσιο είμαι, χαχα, δε θυμάμαι ακριβώς πόσα πληρώσαμε, πάντως ξέρω ότι στην καισαρική επειδή είναι επέμβαση δεν πληρώνεις, εσείς γιατί?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ναι αποφασισα να χαλαρωσω ρυθμους και να προσεχω αρκετα περισσοτερο απο οτι πριν ...νοιωθω αρκετα καλα και δυνατη και ξεχναω οτι ειμαι εγκυος πολλες φορες...το παιδικο μουσειο αξιζει επισκεψη ειναι πολυ αξιολογο ,περνουν καλα τα παιδια και δημιουργικα και ο εθνικος κηπος ομορφος που πηγα για πρωτη φορα!!!τοσα χρονια δουλευα στο συνταγμα περναγα απεξω και πρωτη φορα μπηκα μεσα!!!

Στο ικα πληρωνεις στην καισαρικη της διαφορα για το δικλινο αν πηγαινα σε τρικλινο δεν πληρωνω καθολου ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

απο ικα η αδεια μου ξεκινα 26/11 αλλα θα κατσω στο γραφειο ακομη μια εβδομαδα δλδ μεχρι 5/12 ..υπολοιπο αδειας εχω μονο μια μερα την οποια θα την παρω μεσα στον νοεμβρη ..εχω δλδ 4 εβδομαδες γεματες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

απο ικα η αδεια μου ξεκινα 26/11 αλλα θα κατσω στο γραφειο ακομη μια εβδομαδα δλδ μεχρι 5/12 ..υπολοιπο αδειας εχω μονο μια μερα την οποια θα την παρω μεσα στον νοεμβρη ..εχω δλδ 4 εβδομαδες γεματες..

5-10 Ιανουαρίουν δεν είπες καισαρική?Πωπω, δηλαδή ως 1 μήνα πριν θα δουλεύεις ε?Τουλάχιστον, να κάτσεις με το μπεμπέ λίγο μετά βρε παιδί μου...Να το χαρείς κι αυτό και το Χρηστάκη σου!Εγώ πάντως δεν κρατιέμαι ως τις 10 Νοεμβρίου, έχω βαρεθεί εδώ πέρα!!!Περιμένω σπίτι να έρθουν μέσα στο νοέμβρη και το καθιστικό και η τραπεζαρία μου , κι έχω να πάρω χαλιά και κουρτίνες οπότε δουλειά θα έχω και σπίτι.Διαβάζει καμιά σας?Εγώ τρελαίνομαι.Ήδη διάβασα μέσα στον οκτώβριο 3-4 βιβλία κι έχω εφοδιαστεί με καινούρια ....Καμιά πρόταση δεκτή...

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα κοριτσάκια!

Αχ τι καλά Ιωάννα μου που έχεις τόσες αντοχές...εγώ ανήκω στην κατηγορία της Μαριαέφης που δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα, έχει τώρα τρείς μέρες που έχω πολλά πετρώματα και πόνους χαμηλά...νομίζω ότι επηρρεάζει και η μπέμπα η οποία έχει δυναμώσει αρκετά και με πονάει από τα τινάγματα...κοιμήθηκα ελάχιστα όλα το Σ/Κ...

Υπάρχει και ένα ευχάριστο...Επιτέλους τελείωσε το βάψιμο του παιδικού!!!!!Τώρα δυστυχώς μένει το καθάρισμα :?

May μου καλή επιτυχία με την καμπύλη. Περιμένουμε τα αποτελέσματα...

Καλά fangri μου μιλάς σοβαρά έφυγε η άλλη μόλις σαράντισε και πήγε διακοπές????Απίστευτο...

I3hdp3.png

Καλημέρα!!

Από το ηλιόλουστο Αιγαίο...

Μέι καλά αποτελέσματα με την καμπύλη!!!

Αυτό που είπες για τις τιμές Θεσσαλίας είναι εξωφρενικό...να είναι τόσο φθηνό το μονόκλινο....είναι σίγουρο ότι οι τιμές είναι αυτές;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Φαγκρι το καλοκαιρι διαβασα την Λευκη ορχιδεα της Καιτης Οικονομου και ηταν καλο και ευχαριστο ..για ευκολοδιαβαστα βιβλια λεμε παντα...

Κοριτσακια και εγω ειχα φυγει οχι τοσο νωρις βεβαια αλλα οταν ηταν ο χρηστακης 8 μηνων πηρα τον καλο μου και πηγα για 5 μερες στην βιεννη ..το ειχα απολυτη αναγκη!!!τοσο μικρο βεβαια δεν θα το αφηνα ποτε!!!!!

Απο αντοχες φτου μου καλα κρατω...και στην πρωτη ετσι ημουν duracell...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...