Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

τι κριμα να μην υπαρχει η κλωστη!

δεν μπορεις να την παραγγειλεις?

καλα σιγουρα το αγχος ανεβαζει την πιεση (εκτος απο μενα κολλημενη με το :cool:

παλι ποναω ρε γμτ!

ωρες ωρες μην γελασεις μου ερχετε να σπρωξω!!χαχα!!

δεν ξερω γιατι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μη σπρώχνεις!!!!!!Βαθιές αναπνοές....Εισπνοή...Εκπνοή...

Μου φαίνεται πολλή περίεργη η όλη αίσθηση με το σπρώξιμο...ίσως γιατί δεν το έχω ξανανιώσει...εγώ ευτυσώς έχω μόνο πόνους περιόδου...και πολλές κλωτσιές κάτω χαμηλά από την μικρή (μιλάμε για πολύ πόνο), αφού προχτές ξύπνησα τον σύζυγο και του λέω "κάν'την να σταματήσει αλλιώς θα πάρω τηλέφωνο τον Στάθη (ο γιατρός) να την βγάλει από μέσα μου τώρααααα"

I3hdp3.png

Όσο για τις κλωστές θα περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμη και μετά θα ψαχτώ λίγο παραπάνω...

Ετοίμασα τα γεμιστούλια και τώρα μου έμεινε να συμμαζέψω το χάος στην κουζίνα...Μιλάμε δεν αντέχω περισσότερο από ένα δεκάλεπτο όρθια...με πονάει τόόόόόόόσο πολύ η μέση μου...κι εκτός αυτού η μικρούλα όποτε ακούει την βρύση να τρέχει κάτι παθαίνει και τρελαίνεται και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση...

I3hdp3.png

χαχα!!

αφου εκανες και γεμιστα αξια!!!

εγω πλεον μονο ευκο/λα φαγητα!

τουλαχιστον απο τις 18 και μετα θα μαγειρευει η μαμα!

εννοειτε δεν σπρωχνω απλα απο την πιεση και μονο το νιωθω αυτο ...!!

και εσυ πονους περιοδου εε?

τελικα ειναι συμπτωμα που φαινετε!

λεω να παω να ξαπλωσω καμια ωριτσα!

θα τα πουμε μετα jenny!

Αυτό που μου τη δίνει δεν είναι οι πόνοι αλλά εκείνο το χαζό-εκνευριστικό μούδιασμα στα πόδια...Αυτά είναι συσπάσεις ή απλά επειδή ανοίγει η μήτρα λόγω του κεφαλιού?

Καλή ξεκούραση...κι εγώ πάω για ένα μπανάκι και μετά ξάάάπλαααα γιατί σα να παρακουράστηκα...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια κι απο εμενα!!

Διαβαζα διαβαζα τα νεα σας και τωρα που γραφω ξεχασα τι ηθελα να πω και που!!!Το χω χασει η μου φαινεται???χαχαχα

Παντως αυτο με το αγχος της προωρης γεννας το χω κι εγω!!

Αφηστε!!Εφαγα μια φρικη που δε λεγεται!!

Κοριτσια εβαλα μεσα σε 1.5 μηνα 6.5 κιλα!!!!!!!!!!!!!!

Μου ρθε να παθω συγκοπη!!!

Λετε να χω κανα αλλο προβλημα???

Να παρω το γιατρο τηλ? Τον εχω και αργουτσιτσα 9 του μηνος!!:shock:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο...κι εγώ στον 5ο πήρα 6-7 κιλά μαζεμένα...λογικό αφού έτρωγα σαν αρκούδα...το άσχημο όμως είναι ότι τις συνέπειες αυτής της απότομης αύξησης πληρώνω τώρα...

Εξετάσεις θυροειδή, καμπύλη ζαχάρου κλπ έχεις κάνει???Μήπως τρώς λίγο παραπάνω αυτόν τον 1,5 μήνα???

I3hdp3.png

Καμπυλη ειχα κανει ναι και ημουν λιγο πιο κατω απο το κατωτατο οριο!

Το θυρειοειδη τον ελεγχω με χαπια και ειμαι στα φυσιολογικα επιπεδα..

Βεβαια να μην πω ψεματα, δεν προσεχα!Ετρωγα και γλυκα και βραδινα απ'εξω :oops: Αλλα ξερω κι εγω???6.5 κιλα δεν ειναι παρα πολλα??

Μου ερχεται να τρελαθω!!Ειχα ηδη 5! συν 6.5 τωρα 12 κιλα!!

Αλλα βρε κοριτσια...μονο κοιλια εχω!!πουθενα αλλου δεν φαινεται να πηρα!

Λετε να εχει επιπτωσεις στο μωρακι?

Πρεπει να εημερωσω το γιατρο μου?? :-(

b353ca0f41.png26lWp2.png

Λιάνα, αρκετούτσικα μου φαίνονται κι εμένα τα κιλά που πήρες...Είναι σε μικρό χρονικό διάστημα, γι' αυτό φαίνονται αρκετά.

Κόψε τα απέξω....μαχαίρι...δεν ξέρω με τι τα τηγανίζουν, με τι τα μαγειρεύουν ρε κορίτσια αλλά είναι παχυντικά.....

Τζένη, πράγματι η στενοχώρια ανεβάζει πίεση και ζάχαρο....γι' αυτό εσύ....αρντάν!!!!:D:D:D Πολύ καλά κάνεις....βράχος και τέρας ψυχραιμίας!!!

Μαρία(Fangri) τι να σου πω καρδούλα μου; Ξεσκίσου στις σοκολάτες!!!:-P Φάε και για μένα, για το Νικάκι και το Τζενάκι!!!:D

Με τέτοια τιμή δεν ζαλιζόσουν;(Να κάνεις παρέα με την Μέι!!!!:tongue:)

Εγώ πάλι ζυγίστηκα σήμερα και παραμένω στο 1 κιλό μείον. Παίζω στα + 6,5 με 7 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης! Στην προηγούμενη είχα πάρει συνολικά 11 κιλά και τα έχασα αμέσως. Για να δούμε τώρα...

Είμαι πολύ χαρούμενη! Με πήρε τηλέφωνο η διαβητολόγος μου σήμερα και μου είπε ότι οι τιμές μου είναι πολύ καλές....συνεχίζουμε με διατροφή κάνω μόνο 2 μετρήσεις την μέρα, πλέον: Μετά το γεύμα, και μετά το δείπνο...:-P:razz::-P:razz:

Μπεμπούλη, είμαστε αχτύπητο δίδυμο......:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εχω παραγγειλει απο το sticky το δενντρο της αγαπης απο τα floraλ κ το παριμενω πως και πως ....εσυ τι πηρες???????

Παιδικά πήρα! Έναν τεράστιο δεινόσαυρο για τον γιο μου και μια μπαλαρίνα για την μπαλαρίνα μου.Και κάτι άλλα πιο μικρά, δεινοσαυράκια και νεραιδούλες! Είναι πολύ όμορφα!

Δες και αυτά τα σάιτ όμως!

http://www.polychromo.gr/categories.asp?catid=1&refid=1

http://www.vinylize.gr/index.php?osCsid=5e003f6f1c262cba54ab00ef742ffb8b

http://www.αυτοκολλητατοιχου.gr/index.php

Αχ εγω προχθες που πηγα στον ενδοκρινολογο μου λεει μπραβο θηριο μονο 4,5 κιλα εχεις παρει και του απαντησα να δειτε τι κιλα θα παρω μετα τη γεννα που θα μπορω να φαω οτι θελωωωωωω:D

Μην το κάνεις, πέρα από την πλάκα τώρα...Σαφώς και ο διαβήτης κύησης εξαφανίζεται μετά την γέννα αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να εμφανίσουμε εμείς διαβήτη αργότερα....Γι' αυτό πρέπει πάντα να προσέχουμε λίγο-πολύ και να αποφεύγουμε τις μεγάλες αυξομειώσεις βάρους. Και εννοείται ότι η άθληση πρέπει να είναι μέσα στο πρόγραμμα!:-P

Σου είπε η διαβητολόγος να κάνεις 6 μήνες μετά την γέννα(πρώτα ο Θεός )καμπύλη ζαχάρου; Εμένα έτσι μου είπε...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσαρεςςςςςςςςςς, αλο αλο και τρις αλο!

εμεις φευγουμε, παμε για καροτσακι του ζουζουνιου μας!!!

σας φιλω πολυ εσας, τα ζιζανιακια σας και τα κοιλουμπακια σας!!!

καλο σ/κ

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχουν απαγορέψει την ασπαρτάμη και την φρουκτόζη...αλλά γενικά απαγορεύονται όλα αυτά απλά χτές με έπιασε τρέλα δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα και η μερέντα ήταν το μόνο διαθέσιμο γλυκό στο σπίτι...

απαγορευονται?γιατι ομως?εγω εχθες ειπια λιγο απτον καφε του καλου μου, λετε να εκανα κανενα κακο?απαπααααααααα

Καλησπερα κοριτσια κι απο εμενα!!

Διαβαζα διαβαζα τα νεα σας και τωρα που γραφω ξεχασα τι ηθελα να πω και που!!!Το χω χασει η μου φαινεται???χαχαχα

Παντως αυτο με το αγχος της προωρης γεννας το χω κι εγω!!

Αφηστε!!Εφαγα μια φρικη που δε λεγεται!!

Κοριτσια εβαλα μεσα σε 1.5 μηνα 6.5 κιλα!!!!!!!!!!!!!!

Μου ρθε να παθω συγκοπη!!!

Λετε να χω κανα αλλο προβλημα???

Να παρω το γιατρο τηλ? Τον εχω και αργουτσιτσα 9 του μηνος!!:shock:

λιανα μου μια απτα ιδια, +6 εως τον 6ο και στον εβδομο αλλα 6...τωρα ειμαι μειον 1,5 με την διατροφη...αλλα δεν την τηρω κατα γραμμα...οι μετρησεις μου ομως σουπερ δεν μπορω να πω φτου φτου

προσεχε τι τρως ομως, κανε μια ελαφρια διατροφουλα...

Είμαι πολύ χαρούμενη! Με πήρε τηλέφωνο η διαβητολόγος μου σήμερα και μου είπε ότι οι τιμές μου είναι πολύ καλές....συνεχίζουμε με διατροφή κάνω μόνο 2 μετρήσεις την μέρα, πλέον: Μετά το γεύμα, και μετά το δείπνο...:-P:razz::-P:razz:

Μπεμπούλη, είμαστε αχτύπητο δίδυμο......:tongue:

μπραβο βασδελακι μου, ετσι να συνεχισεις μεχρι τελους!!!

καλα δεν θα το πιστεψεις, καθε μερα χαζευω τον μπεμπουκο σου...φτου φτου το μαναρακι!!!

τα πιτσιρηκακια τι κανουν?να μου τα φιλησεις!φιλακια και στη μανουλα τους εννοειτε και πολλα χαδακια στη κοιλουμπιτσα σου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ναμαστε παλιιιιιιιιιιιιιιιιιι, γυρισαμε με το καροτσακι μας 2 σε 1 (280 η τιμη του)

το 3 σε 1 ηταν καπως ψευτικο...

εκρου-κοκκινο το χρωμα του,κινουμενο χερουλι και το μωρακι βλεπει και τη μαμα και μπροστα!ενα υπεροχο καρεκλακι αυτοκινητου και μια τσαντα αλλαγης...ααααααχ απλα υπεροχο

πολλα φιλια απο μενα και τον μπεμπουκο μου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Να μαι και εγω....

Μεγια αννετ μου ...ηταν τελικα να μην ξεκινησεις τις αγορες ..χαρωπη καταναλωτης!!!

Λιανα μου το μωρακι δεν παθαινει τιποτα απο τα κιλα σου...στο λεω εγω που στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 23 κιλα ..και στον 5ο ειχα παρει 5 μαζεμενα...απλα προσπαθησε να μαζευτεις απο εδω και στο εξης για να μην βαρυνεις πολυ και εχεις θεματα με την μεση σου περα απο το δυσκολο της υποθεσης ...να τα χασεις μετα (αν βεβαια το μπεμπακι εχει κολικους τα χανεις πατ-κιουτ...απο την αυπνια...)

Εμεις ειμαστε μια χαρουλα οικογενειακως ...ειχε μια υπεροχη μερα και το πρωι πηγαμε στον εθνικο κηπο και στο παιδικο μουσειο ...ξεπατωθηκα η μανα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πιο πολυ αυτο με αγχωνει κοριτσια...Μην παθει τιποτα το μπεμπακι!!

Σημερα ξαναζυγηστικα και ειμαι μειον 1 απο προχθες!!

Μπορει να επαιξε και τιποτα αλλο ρολο!Υγρα κτλ δεν ξερω..

Αλλα ειμαι συν 5 και παλι ειναι πολλα!

Αν και τωρα εχω μια τρελη λυγουρα για μεγαλο κορνε!!!!!! :tongue:

Ιωαννα πως τα χανουμε ελα ντε?Αλλα ελα ομως που πειναω ξαφνικα πολυ???

Βασδελι αυτο πρεπει να κανω...Να κοψω τα βραδινα απ εξω και να τη βγαζω με κανα τοστακι γιατι ετσι νομιζω τα βαλα...Το χα ξεφτιλισει λιγο...

Αννετ μεγεια το καροτσακι...Καλοταξιδο...

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...