Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Πόσο καιρό κάνουν για να έρθουν Νικάκι;

Παρέλαβα τα αυτοκόλλητα από το sticky! Είναι καταπληκτικά!

Να βάλεις ταπετσαρία γιατί;

φαντασου οτι τα λεφτα συνταγης του Ιουλιου δεν μου εχουν ερθει ακομα....!Παντα αργουν ομως το ξερω,τωρα βεβαια παρααργησαν,συνηθως κανουν δηνο-τριμηνο!

Εχω παραγγειλει απο το sticky το δενντρο της αγαπης απο τα floraλ κ το παριμενω πως και πως ....εσυ τι πηρες???????

Οσο για την ταπετσαρια σ' εναν τοιχο θελω να βαλω γιατι θελουμε να φτιαξουμε διαφορων χρωματων ριγες κ ειναι δυσκολο ενω η ταπετσαρια θα μας λυσει τα χερια!

Fangri εγω δεν την πολυενιωθα τη μπουμπου,τωρα τη νιωθω περισσοτερο...!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fangri μου εχεις τοσο χαμηλοοοο :shock: μπραβο......τσακισε τα τα γλυκα!

Βλεπεις κεκεδιζω μονο στη σκεψη!!!!!!!

Αχ εγω προχθες που πηγα στον ενδοκρινολογο μου λεει μπραβο θηριο μονο 4,5 κιλα εχεις παρει και του απαντησα να δειτε τι κιλα θα παρω μετα τη γεννα που θα μπορω να φαω οτι θελωωωωωω:D

1a0fd6e0b8.png

γεια σου βρε Νικακι!

με τις αγορες σου!

Μαρακι τι αγχωνεσαι χαμηλο ειναι καλο ειναι κακο δεν ειναι!

Α ρε Βικυ χαλαρα αν το παρω δεν θα κανει τιποτα....και ο ξενωνας ειναι να μην σου πω και η μαμα μου θα ειναι εδω σε 18 μερες που θα κοιματε οεο??

Καλά, 18 μέρες δεν είναι και λίγες για να μετακινηθούν τα προικιά του σύζυγου στην αποθήκη και να ετοιμαστεί ο ξενώνας, αλλά έλα που οι άντρες το απλό το κάνουν δύσκολο με την αναβλητικότητά τους.... Άμα τον πρήζεις συνέχεια θα τα πάρει για να μην σε ακούει;). Μαράκι, μόνο να μην κουράζεσαι, βαρέθηκα να το λέω.Πάνω απ' όλα η υγεία σου και το νινί!Όσο για το σάκχαρο, ξέρω ότι είναι χαμηλό αλλά γιατί τόσο χαμηλό ενώ τρώω γλυκά με ανησυχεί.Και τις τελευταίες μέρες όλο ξάπλα ήθελα να είμαι. Ευτυχώς μεσολάβησε και η αργία... Νικάκι, καλή όρεξη και να χαίρεστε τον αδερφούλη σου!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

χαχα! λιγες ειναι για τον αντρα μου!!

συν οτι πως θα καθαρισει η γυναικα για να στρωσουμε εεε??!

βρε 3 μηνες του λεω να αλλαξει κατι λαμπες κ ΔΕΝ το εχει κανει!

βαριεται!

ο υπνος το laptop και η μηχανη του! αυτα ειναι !

Μάλλον θα σας χαιρετίσω κιόλας, από Δευτέρα τα ξαναλέμε!Κι είμαι και τυχερή, δουλεύω ως 10/11/10 κι από 9/11/10 θα έχουμε ίντερνετ σπίτι, έτσι δε θα σας στερηθώ ούτε μέρα:P:p:p.Ζήτωωωωωωωωωωω!Καλό σαββατοκύριακο, τσούπρες.Φιλιά στα νινιά, γεννημένα και αγέννητα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπέρα!

Μαράκι μη σκάς υπάρχουν και χειρότερα...εμείς πέρα από κούτες έχουμε και μια πόρτα στολισμένη στο σαλόνι και ένα άβαφο ακόμη δωμάτιο...δεν μας βλέπω να στρώνουμε χαλιά φέτος...

Θέλω το ζάχαρο της Fangri ΤΩΡΑ!!!!

Έχω χάσει 1,5 κιλό αλλά έχει πέσει πολύ πείνα...Χθές αμάρτησα...έφαγα μισό κουταλάκι μερέντα...δεν άντεχα νόμιζα ότι θα τρελαθώ άν δεν φάω κάτι γλυκό...(είναι από το στερητικό :D )

Σήμερα μου ανακοίνωσε ο αδερφός μου ότι θα μας πάρει δώρο το καροτσάκι της μπουμπού (γιούπιιιιιι), σκέφτομαι να πάρω το Graco Symbio έχετε καμιά άποψη για αυτή τη μάρκα???

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

μα η πλακα ειναι που μου λεει μην κανεις τιποτα και να εισαι ξαπλα!!χαχα!!καλο εε?!

κ με ρωταει καθε μερα πως εισαι ? εισαι καλα?π ονας? αλλα μεχρι εκει!

μωρε θα τα μαζεψει απλα θα μου βγαλει την μπεμπελη μεχρι να το κανει!

εγω εχω κ μανια με την τακτοποιηση και τωρα που δεν μπορω εε τα παιρνω πολυ!

Jenny γιατι δεν παιρνεις γλυκα για διαβητικους?

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχουν απαγορέψει την ασπαρτάμη και την φρουκτόζη...αλλά γενικά απαγορεύονται όλα αυτά απλά χτές με έπιασε τρέλα δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα και η μερέντα ήταν το μόνο διαθέσιμο γλυκό στο σπίτι...

Σα να ακούω τον δικό μου μια από τα ίδια είναι...τα προβολάκια στο σαλόνι περίμενουν κανένα τρίμηνο να αλλαχτούν ε κι εγώ βαρέθηκα πιά να τα λέω...παραιτούμαι...άς κάνει ότι καταλαβαίνει όποτε καταλαβαίνει...

I3hdp3.png

εγω δεν μπορω αληθεια!

ετσι με εχουν μεγαλωσει δεν ξερω ειναι η παστα μου τετοια παλι δεν ξερω!

δεν πειραζει μωρε ενα μικρο κουταλακι αρκει να μην γινεται συχνα!

και εγω μπορει να μην εχω προβλημα αλλα δεν τρωω γλυκα.Μονο αν μου ερθει η ορεξη!

πως παει το πλεξιμο?

Είχα τρείς εβδομάδες να φάω γλυκό...άσε που σήμερα είχα την πρώτη φυσιολογική μέτρηση ζαχάρου νηστείας...

Ούτε εγώ είμαι έτσι Μαράκι αλλά παρατήρησα ότι τις ημέρες που έδινα σημασία και γκρίνιαζα είχα πιό υψηλό ζάχαρο και πίεση, επομένως δεν θα του κάνω τη χάρη...να πάνε να πνιγούνε όλα και όλοι τους το μωρό μου δε φταίει σε τίποτα...

Άσε εγώ καλά τα πάω με το πλέξιμο αλλά υπάρχει έλλειψη της συγκεκριμένης κλωστής στην αγορά και έχει μείνει στάσιμη η κουβερτούλα...ελπίζω μόνο να βρώ πρίν γεννήσω...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...