Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

την εκανα την ενεση χτες το βραδυ..λιγο ετσουξε αλλα οκ το φαρμακο ηταν...

Καλημέρα Μαρία μου!

Και το σκεφτόμουν.....

Ίσως χρειαστεί να την κάνω κι εγώ σε περίπτωση που χρειαστεί να γεννήσω νωρίτερα, λόγω διαβήτη.:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλεναδα!

νομιζω οτι θα στο πει ο γιατρος αν ειναι αλλα απο οτι διαβασα στις οδηγιες γινεται μεχρι την 32η εβδ οχι αργοτερα.

Κακο δεν κανει μονο καλο!

Αρχισα τις βαλιτσες μου λειπουν μερικα πραγματακια αλλα μεχρι την Δευτερα θα τα εχω ολα.

Χτες ειχε και ηλιο σχεδον μεχρι το μεσημερι κ επλυνα και τις πανες αγκαλιας κ τις πετσετες και ετσι με του μωρου τελειωσα.

Τωρα σερβιετες να παρω (εχω 4-5 μεγαλες tena αλλα δεν φτανουν φυσικα).

Ο αντρας μου με καθε αχ που κανω με ρωταει αν γενναω εχει πολυ πλακα!

χτες μου λεει αν ειναι να γεννησεις να παω να ετοιμαστω να με δει το παιδι μου ομορφο!! ντοινγκ!

Θα τον ρωτήσω όταν πάω στις 12 Νοεμβρίου....:P

Μαρία, κάνε μια λίστα με τι έβαλες μέσα στην βαλίτσα και πες μας, να μας βοηθήσεις! Έχω ξεχάσει....:D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Για την μαμα:

Ταυτοτητα οικογενειακο βιβλιαριο εξετασεις προγεννητικου ελεγχου κ ολες οι τελευταιες εξετασεις.

Νυχτικες ή Πυζαμες με κουμπωμα για θηλασμο.

Σουτιεν 2 θηλασμου

επιθεματα στηθους

κυλοτακια 6-7 βαμβακερα ή μιας χρησεως(εγω πηρα μιας χρησεως)

Σερβιετες

παντοφλες (δινει κ η κλινικη)

νεσεσερ με καλλυντικα (κραγιον αποσμητικο κτλ)

τσαντα για τα ακαθαρτα

πετσετα προσωπου(δινει πετσετες η κλινικη)

Για το μωρο:

4-6 ζιπουνακια

4-6 φορμακια

4 πανες αγκαλιας

4-6 σαλιαρες ή πανακια

κατωσεντο πανωσεντονο

πετσετες ή μπουρνουζι

βουρτσα

κουβερτα αγκαλιας

Εγω εβαλα παραπανω γιατι στη καισαρικη καθεσε παραπω μερες και θυμαμαι οτι δεν με φταναν τα φορμακια ουτε τα ζιπουνακια.

και τωρα δεν μενουμε και σε ευκολο σημειο να πηγαινοερχεται η μαμα μου, η οποια δεν οδηγαει κιολας.

Σαμπουαν αφρολουτρα ανισηπτικο οινοπνευμα παμπερς γαλατα τα δινει η κλινικη.

ναι μωρε και εγω ετσι λεω οτι θα γεννησουμε κανονικα απλα για παν ενδεχομενο!

ετσι και αλλιως απο την κλινικη το λενε : πρεπει να τα εχετε ετοιμα απο τον 7ο μηνα εν οψει ενος προωρου τοκετου.

Όχι, δεν αγχώνομαι, μέσα στον Δεκέμβρη θα γεννήσω....αλλά είναι και το τρίτο και πρέπει να είμαι προετοιμασμένη για όλα....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

εσω ετοιμος που λενε κ στους προσκοπους!!χαχα!

εγω παλι εχω κατι νευρα με τον αντρα μου .... εδω κ μια βδομαδα του λεω να βγαλει τα πραγματα απο την αποθηκη να δουμε τι εχουμε ακριβως για το μωρο και να βαλουμε κατι αλλα που εχουμε εξω στην βεραντα(δικα του) αρχισαν οι βροχες και αυτα βρεχονται κ θα χαλασουν.

Τα εβαλε λοιπον χτες μεσα στο σαλονι 2 κουτες τεραστιες και τις παρατησε!

θελω να ερθει η γυναικα να μαζεψει να στρωσει και δεν μπορω!

καθε μερα μου λεει ναι ναι ε καθε μερα ή θα παει για καφε ή θα καθεται με τις ωρες στο λαπτοπ ή θα κοιματε!

δηλ ελεος!

ειπαμε ειναι μεγαλο το σπιτι αλλα μεσα στο σαλονι 2 τεραστιες κουτες στην μεση ε δεν ειναι και οτι καλυτερο!

συν οτι πρεπει να βγουν τα αλλα πραγματα για να πλυθουν μολις αρχισει να φτιαχνει λιγο ο καιρος γιατι αυτα ειναι χοντρα κ πως θα στεγνωσουν οεο?

Καλημερα κοριτσια.....τι καλημερα δηλαδη,τεσπα!!!::P

Τι ωραιες που ειναι οι αργιες!!!!

ελπιζω να 'στε ολες καλα...:-P Μαρακι μια χαρα σε ακουω και χαιρομαι,μας εγραψες και τη λιστα....τελεια.

Vasdeli ετσι ακριβως κανω,η φαρμακοποιος με γνωριζει κι ετσι την πληρωνω μολις ερθουν τα χρηματα απο τον οπαδ.

Τι γνωμη εχετε για τις παιδικες ταπετσαριες ...προβληματιζομαι για τα υλικα αν ειναι καταλληλα για τη μπουμπου μας.Θα μου πεις βεβαια ολοι οι αλλοι που βαζουν δεν το ψαχνουν?????

1a0fd6e0b8.png

Πόσο καιρό κάνουν για να έρθουν Νικάκι;

Παρέλαβα τα αυτοκόλλητα από το sticky! Είναι καταπληκτικά!

Να βάλεις ταπετσαρία γιατί;

qwlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Πωπω, 3 σελίδες είχα να διαβάσω για να μάθω όοολα τα νέα.

Βικάκι, το ότι είναι τρίτο δε σημαίνει ότι θα γεννηθεί νωρίτερα.Μια γνωστή μου στο τρίτο της γέννησε ακριβώς την ΠΗΤ.Πού να ξέρεις πότε θα είναι έτοιμο το μικράκι σου.Πάντως για τις 27/12 θα έχει πάρει και 2 εβδομάδες στο μήνα του, μια χαρά:P:p.Τώρα θέλω τις ιατρικές σου γνώσεις κι εγώ:tongue:Έκανα γενική αίματος κι έχω σάκχαρο 58 (από 81 πριν 2 μήνες και 61 πριν 4 μήνες).Την καμπύλη θα την κάνω σε 2 εβδομάδες. Πολύ λίγο δεν είναι το 58?Να ανησυχώ για κάτι?Και τρώω γλυκά ρε παιδιά, να πεις δεν τρώω (Σόρι ρε ''γλυκά'' κορίτσια που σας το θυμίζω:oops::oops:)

Μαράκι, μην αγχώνεσαι, τα μωρά μέχρι τελευταία στιγμή μπορούν να γυρίσουν (κι ας μην έχουν τόσο χώρο).Το ότι πήρε θέση δε σημαίνει ότι αύριο γεννάς!!Μην παρακουράζεσαι μόνο.Τα προικιά σας τα ετοίμασες...οπότε, ξεκουράσου και χαλλλαρά!

Ιωάννα, ο μακουήν είναι τέλειος και ...σταθερή αξία στο χώρο!Το ίδιο κι ο γουίνι. (Καλά εγώ δεν τον χωνεύω σαν προσωπικότητα, γιατί είναι λίγο... αργός, αλλά για το μακουήν....αδυναμία!:):))

Ανέτ, μέη, νικάκι, τζενάκι, ευάκι (τελειώνεις τυχεράκια με τη δουλειά)φιλιά σε όλες και στις κοιλούμπες σας!Ποια ήταν που ανησυχούσε που δεν πολυκουνιέται?Κι εμένα πάλι τεμπελιά το έπιασε.Φυσιολογικό, γιατί μειώνεται ο ώρος και γιατί κοιμούνται λέει πιο πολύ με πρόγραμμα (δηλαδή πιο στάνταρ διαστήματα).

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...