Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Μαριαέφη περαστικά, περιμένουμε νέα σου μόλις γυρίσεις από τον γιατρό...

Βρε May καλό κουράγιο με την καμπύλη...Μια χαρά σε έχει κανονίσει η μπεμπούλα...:tongue:

Χτές καθότι μεγάλη αργία εδώ Θεσσαλονίκη και όλα κλειστά βγήκαμε έξω για φαγητό σε ένα γνωστό εστιατόριο στο οποίο ανακάλυψα ότι έβγαλε ένα ειδικό "μενού διαίτης" με μετρημένες θερμίδες και νοστιμότατο...κατενθουσιάστηκα γιατί έλυσα το πρόβλημα του τι θα φάω...Μετά πήγαμε για καφέ κι έφαγα ένα κουλουράκι πορτοκαλιού και μια πιρουνιά χανούμ μπουρέκ!!!!τι νόστιμο που ήτανε...έκλεισα τα μάτια και το απόλαυσα όσο περισσότερο μπορούσα...:tongue: και όμως το ζάχαρο μετά το φαγοπότι ήταν μόλις 102...και σηκώνομαι σήμερα το πρωί ενώ είμαι με ένα γιαουρτάκι από το βράδυ και έχω 107 :evil::evil::evil::evil: Τελικά vasdelo-γιατρέ μου έχεις δίκιο αλλά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για το ζάχαρο νηστείας εκτός από το να ξυπνήσουμε το βράδυ????

χαχαχαχα.....αυτο με το βραδινο ξυπνημα ρωτησα κι εγω τη διατροφολογο αλλα δεν ειχε εναλλακτικη δυστυχως!!!!!!!!!!Παντως κι εγω οταν τρωω εξω και περιμενω επιπεδα γλυκοζης ανεβασμενα συνηθως ειναι ενταξει και σταυροκοπιεμαι!!!:shock::shock::shock::shock:

1a0fd6e0b8.png

κ ο γιατρος κανα 1500 ευρω περιπου...

εγω παντως για τρκλινο θα παω (ειναι στην ουσια δικλινο αλλα πιο μικρο)

Μαρακι εχουμε αλλα εξοδα στο νοσοκομειο????προβλεπομενα εννοω????(για τη μαια,νοσοκομες κτλ)

Κι εγω εχω καλο προαισθημα....αρκει να ξεκουραζεσαι!!!!!!!!!με τη δημοσια τραπεζα τι απεγινε????????

Εγω εχω πιεση 9 μ 5 απο την αρχη.....!

Αννετα μεγια τα ρουχαλακιααααααααα..........

Joa ενταξει με τα ρομαν??????????

1a0fd6e0b8.png

μαριαεφη,

ανακουφιστικα τα νεα απο το γιατρο..

εχω και εγω μια απορια ωστοσο...(μαλλον χαζη θα ειναι)

υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που το μωρο εχει εμπεδωθει τοσο νωρις? 'η ειναι φυσιολογικο αυτο?

εγω κοριτσια υποφερω κανα 2 μερες απο μεσπονο..-εντονο ομως-

ευτυχως αυριο ειναι αργια..γιουπιιιιιι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλά...Μαριαέφη...

Αν γενούσα σε μονόκλινο στο Ηράκλειο θα έδινα τόσα όσα θα δώσω εδώ στο 3κλινο του Ιασώ....Είναι πολύ αλήτες τελικά....:mad:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Jenny εμενα μου γραφει διαβητης κυησης και δεν πληρωνω συμμετοχη!

Δηλαδή πώς είναι ακριβώς η διαδικασία; Πας στο φαρμακείο με την συνταγή του γιατρού, παίρνεις τις ταινίες και δεν δίνεις μία;:shock:

Εγώ πήρα χαρτί από γιατρό, πήγα στο φαρμακείο, πήρα τις ταινίες αφού τις πλήρωσα κανονικότατα, πήρα τιμολόγιο, πήγα στον ΟΠΑΔ, έκανα την δαπάνη και περιμένω να μου καταθέσουν το πόσο στην τράπεζα....Το πότε μην το ρωτάς, βέβαια....:|

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

http://www.youtube.com/watch?v=rhohOlfOoK0&feature=related

κοριτσια δειτε αυτο, το νεογεννητο γελαει...απιστευτη φατσουλα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

και μην απορειτε, πεινασα...σηκωθηκα τσιμπησα και μου εφυγε ο υπνος...χαζεψα λιγα βιντεακια νινιων και επεσα πανω σαυτη τη μικρη σκ@τουλα αχαχαχα

πολλα φιλακια και ονειρα γλυκα να σας συντροφευουν!!!

IB5Vp2.png

γεια σου βρε ανετ!!!τελειο!

may στην κορη μου ειχε γυρισει την 32η εβδ αλλα ηταν ψηλα και την 36η εμπεδωθηκε.Τωρα αυτο βιαζεται τι να πω.....

αντε Βικακυ παρε τον γιατρο εδω κ ελατε!!!!! ηταν πιο ακριβα κ ριξανε τις τιμες γιατι ειχαν μειωθει οι γεννες εκει πηγαιναν σε νοσοκομεια. στην Εφη το δικλινο με εκπτωση της πεθερας μου το 2004 ειχε παει 3000.

Αλλα εξοδα Νικακι δεν ξερω τωρα στις μαιες ε ολο κ κατι δινουν για το καλο ειδικα αυτη που παει το παιδι στον μπαμπα....

εμεις εδω κανουμε μπουμπουνιερες κ δινουμε συν δωρακια στην καθε μαια γλυκα πορτοκαλαδες ρακι κτλ...ειναι κ φιλες με την πεθερα μου λεφτα δεν θα παρουν οποτε παιρνουμε δωρα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και τα νινάκια τους!!!!

Πολύ γλυκούλι το μωράκι Αννέτ μου...άντε να δούμε και τα δικά μας βλαστάρια πως θα είναι...με έχει πιάσει τρομερή περιέργεια τις τελευταίες μέρες για το πως θα είναι...

Ναι Vasdeli μου πάμε την συνταγή και τα παίρνουμε τζάμπα...αλλά δεν ισχύει σε όλα, ακόμη παλεύω να πάρω τα λεφτά για την ένεση...συγκεκριμένα με πήραν από το ΙΚΑ προχτές και μου είπαν ότι έχασαν το απόκομμα από το κουτί και γι'αυτό δεν έχω πληρωθεί ακόμη...τρέχα γύρευε...

I3hdp3.png

καλημερα σας ομορφες μου εγκυουλες!

τι κανετε?

ειδατε τι γλυκεια που ειναι αυτη η σκ@τουλα χαχαχα?και ολοκληρη κοπελαρα!!!να την χαιρονται!αντε και στα δικα μας!!!

καλα εχθες το βραδυ ο δικος μου ο μπομπιρας εριχνε κατι στροφες που τρομαξα χαχαχα(αδιορθωτη ειμαι χαχαχα) αλλα και πριν λιγο τα ιδια..αυτος με ξυπνησε..κι ευτυχως για να παρω το χαπι του θυρεοειδη

εσεις τι νεα?ο καιρος πως ειναι στα μερη σας?εδω φυσαει τρελα και ο ουρανος...μαυρη μαυριλα

αυτααααααααααααααααααααααα

IB5Vp2.png

γεια σου βρε ανετ!!!τελειο!

may στην κορη μου ειχε γυρισει την 32η εβδ αλλα ηταν ψηλα και την 36η εμπεδωθηκε.Τωρα αυτο βιαζεται τι να πω.....

αντε Βικακυ παρε τον γιατρο εδω κ ελατε!!!!! ηταν πιο ακριβα κ ριξανε τις τιμες γιατι ειχαν μειωθει οι γεννες εκει πηγαιναν σε νοσοκομεια. στην Εφη το δικλινο με εκπτωση της πεθερας μου το 2004 ειχε παει 3000.

Αλλα εξοδα Νικακι δεν ξερω τωρα στις μαιες ε ολο κ κατι δινουν για το καλο ειδικα αυτη που παει το παιδι στον μπαμπα....

εμεις εδω κανουμε μπουμπουνιερες κ δινουμε συν δωρακια στην καθε μαια γλυκα πορτοκαλαδες ρακι κτλ...ειναι κ φιλες με την πεθερα μου λεφτα δεν θα παρουν οποτε παιρνουμε δωρα!

μαρακι μαλλον πηρε θεση για να μην αγχωνεσαι ποτε θα γινει...και αυτο ειναι ολο...το νινι θα ερθει στην ωρα του!

την ενεση την εκανες?

IB5Vp2.png

Καλησπερα και χρονια πολλα!!!!!!

βολταραμε και τωρα η μαμα σερφαρει και ο μικρος κοιμαται!!!πηγαμε πηραμε τα σημαιακια μας ..εξυψωσαμε τα εθνικα μας ιδεωδη και μαζευτηκαμε ...

ο μπεμπουλης στην κοιλιτσα ειναι υπερδραστηριος και επειδη και εγω κουραζομαι αρκετα στο γραφειο οι αντοχες μου λιγοστευουν συνεχως...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...