Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Χοντρό ξενύχτι εεε???Τι χρώμα το κάνατε το παιδικό???Κι εγώ πρέπει να δώ για κουρτίνες και χαλιά...και πως βαριέμαι...

Αλήθεια δεν κάνουμε και μια λίστα για το τι θα χρειαστούμε στην κλινική???

Πήγα σήμερα στο ΙΚΑ και έγραψα τις ταινίες και τις βελόνες για το ζάχαρο χωρίς ραντεβού εννοείται γιατί το επόμενο ήταν στις 30 Νοεμβρίου:shock::shock::shock::shock: Σε αυτά πληρώνουμε συμμετοχή ή είναι δωρεάν???

Μόλις τελείωσα το μεσημεριανό μου κι ακόμη πεινάωωωωωωωω:mad::-x:-x:-x:-x

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το δωματιο το καναμε γαλαζιο με μπλε και θα εχει θεμα τον mc queen (ενα κοκκινο αυτοκινητο)

το αλλο δωματιο μας ειναι με θεμα του winnie ..

Που θα μεινει ο μπεμπουλης ειναι αποφαση που θα παρει ο χρηστακος (λεμε να τον βαλουμε στο νεο δωματιο αλλα αν δεν θελει δεν θα επειμεινουμε..)

Για χαλια μην πολυτρελενεσαι ..εγω εβαλα στον χρηστο τον επομενο χειμωνα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

το δωματιο το καναμε γαλαζιο με μπλε και θα εχει θεμα τον mc queen (ενα κοκκινο αυτοκινητο)

το αλλο δωματιο μας ειναι με θεμα του winnie ..

Που θα μεινει ο μπεμπουλης ειναι αποφαση που θα παρει ο χρηστακος (λεμε να τον βαλουμε στο νεο δωματιο αλλα αν δεν θελει δεν θα επειμεινουμε..)

Για χαλια μην πολυτρελενεσαι ..εγω εβαλα στον χρηστο τον επομενο χειμωνα..

Καλέ τον ξέρω τον Μακουίν...βασικά έχω ψύχωση με τα κινούμενα σχέδια...δεν υπάρχει κάτι που να μην έχω δει κι όχι τίποτα έχω άποψη και για όλα...

Λές να μη βάλω χαλί?φοβάμαι ότι θα είναι αρκετά κρύο το δωμάτιο...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

τελειο θεμα ο winnie!κ εμεις αυτο εχουμε αν κ τωρα που μεγαλωσε εβγαλε τα αυτοκολητα απο την μερια την δικη της κ αφησε μονο την μερια που αφιερωσαμε στο μωρο....

Διαφημίσεις

λοιπον να κ ο τιμοκαταλος της κλινικης:

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ-ΛΟΥΞ 1765 ΕΥΡΩ

ΔΙΚΛΙΝΟ 1605 ΕΥΡΩ

ΤΡΙΚΛΙΝΟ 1195 ΕΥΡΩ

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΛΟΥΞ 2095 ΕΥΡΩ

ΔΙΚΛΙΝΟ 1875 ΕΥΡΩ

ΤΡΙΚΛΙΝΟ 1425 ΕΥΡΩ

ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: εξοδα χειρουργειου, Αναλωσιμα, Υγειονομικο υλικο,Εξεταση Ωτοακουστικων εμπομπων βρεφους,ειδη υγιεινης.

ΔΕΝ συμπεριλαμβανεται ΦΠΑ 11% ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΑΝΑΙΣΘΙΟΛΟΓΟΥ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΥ τα οποια ειναι περιπου 500-600 ευρω..

κ jenny εννοειτε οτι εχει τρελα με τον Ρουβα!!!

περιττο να σου πω οτι τωρα παει στο μαγαζι του μπαμπα της ( ο αντρας μου ειναι δ/ντης στην σπριντερ) κ χαζευει τα ποστερ του Ρουβα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...