Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα στις ομορφες κοιλουμπιτσες!

γυρισα απο το ντοκτορ το μπεμπε πηρε θεση για γεννα εμπεδωθηκε το κεφαλι.

Ειναι 1740 γρμ δηλ μεσα σε 20 μερες εβαλε ενα κιλο. Αμνιακο υγρο τελεια η ποσοτητα ο λωρος αναμεσα στα ποδια η πιεση μου 8 με 6 σκατα.Καθολου βαρος κουραση κ μειωση της οδηγησης στο ελαχιστο....εννοειτε οτι θα κανω αποψε την ενεση κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου για να ειμαστε οκ σε περιπτωση που γεννηθει προωρα κ φυσικα ετοιμαζω βαλιτσα....!!!

ραντεβου σε 15 μερες παλι και nst.

μπραβο μαρακι μου !!!το μωρακι ολοκληρο παιδακι!!!ολο μου ερχετε να πω ο μπεμπης χαχαχα

τωρα ξεκουραση, φωναξε και την γυναικα για οτι δουλεια απεμεινε και κανε οτι σου λεει ο γιατρος και ολα θα γινουν οπως πρεπει..στην ωρα τους!!!

αφου εμπεδωθηκε το μωρο δεν μπορει να ξαναγυρισει?αυτο ηταν?

ολα να πανε καλα κοπελα μου και να μην αγχωνεσαι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

α ρε jenny δως μου λιγη πιεση!!!!χαχαχαχα!!!

τις ενεσεις κορτιζονης τις κανουνε για να αναπτυχθουν οι πνευμονες σε περιπτωση προωρου τοκετου.

δεν εχει σχεση με την πιεση..απλα φοβαται μην λιποθυμησω ζαλιστω λογω πιεσης.

και ναι αννετακι τωρα αφου πηρε θεση δεν αλλαζει συνηθως...

τουλαχιστον να μπω στο μηνα μου ο γιατρος ειναι ηρεμος και με καθυσηχασε!

σημερα θα παρω τηλ την γυναικα να δω ποτε μπορει να ερθει.

α ρε jenny δως μου λιγη πιεση!!!!χαχαχαχα!!!

τις ενεσεις κορτιζονης τις κανουνε για να αναπτυχθουν οι πνευμονες σε περιπτωση προωρου τοκετου.

δεν εχει σχεση με την πιεση..απλα φοβαται μην λιποθυμησω ζαλιστω λογω πιεσης.

και ναι αννετακι τωρα αφου πηρε θεση δεν αλλαζει συνηθως...

τουλαχιστον να μπω στο μηνα μου ο γιατρος ειναι ηρεμος και με καθυσηχασε!

σημερα θα παρω τηλ την γυναικα να δω ποτε μπορει να ερθει.

μαρακι μου να μην ανυσηχεις...δεν θυμασαι το κισακι που φοβοταν μη γεννησει προωρα και τελικα εφτασε σχεδον μεχρι το τελος?

ολα καλα θα πανε!!!για την πιεση κανα χυμο πορτοκαλι η καμια βιταμινουλα...ο γιατρος δεν σε καθοδηγησε σχετικα?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Sorry για τις πολλές και ίσως χαζές ερωτήσεις αλλά γιατί υπάρχει υπόνοια πρόωρου τοκετού????Εμένα πάντως ο γιατρός μου είπε ότι την επόμενη φορά που θα δώ έστω και λίγο αίμα να πάω να κάνω ένεση κορτιζόνης...(αλήθεια σας είπα ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάλι λίγο αίμα???)

Κορίτσια όταν με το καλό γεννήσω και θελήσω να κάνω δεύτερο σας παρακαλώ φροντίστε να μου θυμίσετε τι τράβηξα με το πρώτο, γιατί από ότι έχω καταλάβει όλες μετά τον τοκετό τα ξεχνάνε...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

ναι μου ειπε ο ανθρωπος απλα παντα ειχα χαμηλη πιεση απο την αρχη και τωρα με πιεζει κιολας κ για αυτο νιωθω οτι δεν ξεκουραζομαι.

οντως ειδες η κισα μας κοντεψε να παρει ολο τον μηνα!!

εσυ καλα?

α ρε Τζενακι τα ξεχναμε με του βλεπουμε τον αγγελο μας κ το παρουμε αγκαλια!!!

φυσικα το αιμα στην εβδομαδα που ειμαστε ειναι δειγμα για τοκετο κ σωστα σου ειπε για την ενεση.

εμενα λογω θεσης κ πονων που εχω μου ειπε να την κανω να ειμαστε καλυμμενοι.

Γεια σας κορίτσια!

Γύρισα από τις γιορτές των παιδιών! Ήταν ωραία!

Μετά πήγαμε και για το απαραίτητο κέρασμα...:P

Χτές καθότι μεγάλη αργία εδώ Θεσσαλονίκη και όλα κλειστά βγήκαμε έξω για φαγητό σε ένα γνωστό εστιατόριο στο οποίο ανακάλυψα ότι έβγαλε ένα ειδικό "μενού διαίτης" με μετρημένες θερμίδες και νοστιμότατο...κατενθουσιάστηκα γιατί έλυσα το πρόβλημα του τι θα φάω...Μετά πήγαμε για καφέ κι έφαγα ένα κουλουράκι πορτοκαλιού και μια πιρουνιά χανούμ μπουρέκ!!!!τι νόστιμο που ήτανε...έκλεισα τα μάτια και το απόλαυσα όσο περισσότερο μπορούσα...:tongue: και όμως το ζάχαρο μετά το φαγοπότι ήταν μόλις 102...και σηκώνομαι σήμερα το πρωί ενώ είμαι με ένα γιαουρτάκι από το βράδυ και έχω 107 :evil::evil::evil::evil: Τελικά vasdelo-γιατρέ μου έχεις δίκιο αλλά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για το ζάχαρο νηστείας εκτός από το να ξυπνήσουμε το βράδυ????

Τζενάκι, μια χαρά πέρασες χθες....:-P

Να πάρει η ευχή....τι άλλο να κάνεις δεν ξέρω....κάνε μια δοκιμή να βάλεις ξυπνητήρι και να φας κάτι κατά τις 4 πμ!!! Άγριο, το ξέρω, εγώ δεν μπορώ αλλά θα το έκανα αν έβγαινε τσιμπημένο το πρωινό ζάχαρο...Μέχρι στιγμής όμως είμαι κάτω από το επιτρεπόμενο, το 95 οπότε....δεν ξυπνάω...αφού θα πας στον ενδοκρινολόγο για ρώτα τον....:-P

Μαράκι μου...τα είπαμε και τηλεφωνικώς! Άντε, ξεκουράσου και περίμενε.....όλα καλά θα πάνε, μην μου αγχώνεσαι...

Αννετάκι μου, ψώνισες ρουχάκια διαβάζω....με γεια, με το καλό να ντύσουν τον αγγελουδίνο σου! Γιατί φοβάσαι καλό μου; Καμιά δεν έφτασε μέχρι την γέννα και δεν το γέννησε!!!!:-P:razz::-P Όλα καλά θα πάνε!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ολα καλα μαριαεφη μου με το μωρο !!!ετοιμο το μπεμπε...η πιεση σου οντως πολυ χαμηλη...εγω παντως ειμαι σιγουρη οτι θα γεννησεις μεσα Δεκεμβρη!!!πες το προαισθημα!!

Jennaki εγω παντως δεν τα ειχα ξεχασει τα του τοκετου μιας και ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ αλλα με επιασε ο συζυγος στον υπνο..χαχαχα...θυμαμαι οταν ειχα προτογενησσει και ετρωγα χοντρα ξενυχτια ..ελεγα εγω δευτερο ???ποτε!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλε ολες αγχωμενες σας βρισκω...εχουμε τοοοοοσο καιρο μεχρι τον Δεκεμβρη ουουου....

δεν σας ειπα ...βαψαμε το δωματιο του μικρου!!!οποτε μενει διακοσμηση , να βρω κουρτινες , να τις αγορασω / ραψω/βαλω , να καθαρισουμε ,να βαλουμε επιπλακια και ετοιμο.....τιποτις δεν μας εμεινε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αχ joa σε επιασε στον υπνο εε??μακαρι να βγει αληθινο το προαισθημα σου!

εγω θυμαμαι που οταν γεννησα γ ερωτηση του αντρα μου: Κωστη(ο γιατρος) ποτε μπορω να την ξαναγκαστρωσω? κοντεψα να τον πνιξω!!

vasdelaki μου ησουν η πρωτη που πηρα!! ηξερα οτι θα με νιωσεις! μετα πηγα απο τον ανδρα μου!!χαχαχα!!

α πηρα κ βαλιτσα κοκκινη!!

Καλε ολες αγχωμενες σας βρισκω...εχουμε τοοοοοσο καιρο μεχρι τον Δεκεμβρη ουουου....

Εγώ πάλι καθόλου!:-P Είμαι αρντάν!!! Μωρουδιακά δεν έχω πλύνει ακόμη, από την αποθήκα δεν έχω βγάλει καλαθούνες και καρότσια....περιμένω την μανούλα που έρχεται σε 1 βδομάδα!!!!

vasdelaki μου ησουν η πρωτη που πηρα!! ηξερα οτι θα με νιωσεις! μετα πηγα απο τον ανδρα μου!!χαχαχα!!

α πηρα κ βαλιτσα κοκκινη!!

Μαρία, ευχαριστώ!:oops:.....με γεια η βαλίτσα! Άντε να την γεμίσεις τώρα!!! Καλέ, φίλη, να σε ρωτήσω...Έχεις νέα από την patousitsas; Πού χάθηκε αυτή;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βικακυ εχει μπλεξει με την μετακομιση η πατουσιτσα.Της ειπα να με παρει οποτε εχει χρονο αλλα φαινετε πηζει....δεν θελω κ να την ενοχλησω μωρε....

καλα κ εγω δεν εχω βγαλει τιποτα απο αποθηκη κ επλυνα λιγα μωρουδιακα.κ το στρωμα της κουνιας τιποτα αλλο.

εγω οοοοοολα αυτα λεω να κανω αρχες Δεκεμβρη οπως παντα με την ψυχη στο στομα....

δεν σας ειπα με επιασε προκοπη επλυνα την μια κουρτινα ...μενουν αλλες 3 κουρτινες και 4 ρομαν ...σιγα σιγα...(σε ακουω βρε μαριαεφη μου και με πιανει και με μενα προκοπη χαχαχα!!!)την ξεκρεμασα μονη μου και ο ανδρας μου επαθε κολπο.....σιγα το πραγμα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...