Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια θα γινω ο "ηρωας" της καμπυλης...χαχαχα:D:D

τι να πω, ο,τι απαραιτητο για τη μπεμπα, το κανω και δε μιλαω καθολου..

ευα με το καλο η αδειουλα σου!!!

ευχαριστώ πολύ may μου!!!

έχω την εντύπωση ότι σου άρεσε η γλυκόζη και θες ξανά και ξανά!!!!χαχααχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

με το καλό να είναι η καμπύλη και να έχεις καλά αποτελέσματα!!

0eOLp2.png

ευχαριστώ πολύ may μου!!!

έχω την εντύπωση ότι σου άρεσε η γλυκόζη και θες ξανά και ξανά!!!!χαχααχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

με το καλό να είναι η καμπύλη και να έχεις καλά αποτελέσματα!!

ευχαριστω πολυ και εγω, ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα παντως..:D

θα σας ενημερωσω τη δευτερα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα!

Μαριαέφη περαστικά, περιμένουμε νέα σου μόλις γυρίσεις από τον γιατρό...

Βρε May καλό κουράγιο με την καμπύλη...Μια χαρά σε έχει κανονίσει η μπεμπούλα...:tongue:

Χτές καθότι μεγάλη αργία εδώ Θεσσαλονίκη και όλα κλειστά βγήκαμε έξω για φαγητό σε ένα γνωστό εστιατόριο στο οποίο ανακάλυψα ότι έβγαλε ένα ειδικό "μενού διαίτης" με μετρημένες θερμίδες και νοστιμότατο...κατενθουσιάστηκα γιατί έλυσα το πρόβλημα του τι θα φάω...Μετά πήγαμε για καφέ κι έφαγα ένα κουλουράκι πορτοκαλιού και μια πιρουνιά χανούμ μπουρέκ!!!!τι νόστιμο που ήτανε...έκλεισα τα μάτια και το απόλαυσα όσο περισσότερο μπορούσα...:tongue: και όμως το ζάχαρο μετά το φαγοπότι ήταν μόλις 102...και σηκώνομαι σήμερα το πρωί ενώ είμαι με ένα γιαουρτάκι από το βράδυ και έχω 107 :evil::evil::evil::evil: Τελικά vasdelo-γιατρέ μου έχεις δίκιο αλλά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για το ζάχαρο νηστείας εκτός από το να ξυπνήσουμε το βράδυ????

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

τζεννακι σε βρισκω περιγραφικοτατη!!:D:D

λιγουρευτηκα!!

τελικα νομιζω πως εμεις οι κοριτσομαμαδες εχουμε τα περισσοτερα προβληματα

με το ζαχαρο 'η μου φαινεται?

γλυκατζουδες οι κυριες!!:tongue::tongue:

78xyp2.png

RUAmp3.png

τζεννακι σε βρισκω περιγραφικοτατη!!:D:D

λιγουρευτηκα!!

τελικα νομιζω πως εμεις οι κοριτσομαμαδες εχουμε τα περισσοτερα προβληματα

με το ζαχαρο 'η μου φαινεται?

γλυκατζουδες οι κυριες!!:tongue::tongue:

ίσως αλλά και εμείς οι αγορομάνες έχουμε με πόνους και ανακατωσούρες!!!

μάλλον λόγω μπάλας!!!! χαχαχα

0eOLp2.png

Είναι να μην είμαι περιγραφική May μου με τέτοια πείνα που έπεσε τις τελευταίες μέρες?ακόμη και σήμερα κάθομαι και αναπολώ με νοσταλγία το χθεσινό "λουκούλειο" γεύμα...Είχα τρείς μέρες που έβλεπα συνέχεια όνειρα με γλυκά!!!Μέχρι και ολόκληρη πλατεία Αριστοτέλους γέμισα με σοκολάτες!!!!

I3hdp3.png

Είναι να μην είμαι περιγραφική May μου με τέτοια πείνα που έπεσε τις τελευταίες μέρες?ακόμη και σήμερα κάθομαι και αναπολώ με νοσταλγία το χθεσινό "λουκούλειο" γεύμα...Είχα τρείς μέρες που έβλεπα συνέχεια όνειρα με γλυκά!!!Μέχρι και ολόκληρη πλατεία Αριστοτέλους γέμισα με σοκολάτες!!!!

πωπω βρε τζενακι μου τι έχεις πάθει!!!

να σου πω τα γλυκά για τους διαβιτικούς τα έχεις δοκιμάσει???? δεν είναι νόστιμα??

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

ίσως αλλά και εμείς οι αγορομάνες έχουμε με πόνους και ανακατωσούρες!!!

μάλλον λόγω μπάλας!!!! χαχαχα

ποποπο, αν πρεπει να διαλεξω, προτιμω καμπυλη και παλι καμπυλη!!!!

επειδη στην αρχη ειχα και ναυτιες και εμετους,

νομιζω πως ηταν οτι χειροτερο υπηρχε....απαπαπα!!!

περασμενα ξεχασμενα για μενα αυτα τωρα!!;);)

τζεννακι, λες και εγω απο δευτερα να κυνηγαω τα γλυκακια με το δικανο?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Δεν τα έχω δοκιμάσει γιατί δεν περιλαμβάνει κάτι τέτοιο η δίαιτα μου...δυστυχώς είναι συγκεκριμένα αυτά που πρέπει να τρώω...:( κάνω υπομονή 2 εβδομάδες μέχρι να ξαναπάω και να το διαπραγματευτώ...

Μακάρι May να μη χρειαστεί να μπείς σε αυτή τη διαδικασία...εγώ δυσκολεύομαι πολύ...αρχίζω να πιστεύω ότι είμαι εθισμένη στη σοκολάτα και ότι πάσχω από στερητικό σύνδρομο...Αλλά γενικά έχει πέσει πολύ πείνα...τελειώνει το μεσημεριανό μου κι ακόμη πεινάω... :( :( :(

I3hdp3.png

εχω πονους περιοδου κ δεν περασαν κ που ξαπλωσα ρε γμτ!

αυριο το πρωι θα παω γιατρο...

μαρακι μου, πολυ ξεκουραση καλη μου, θα περιμενουμε τα νεα απτον γιατρο...ολα να πανε τελεια!

κοριτσια χαιρεται και απο εμενα!!

τα δικα μου νεα κοριτσια λεγονται.."το μαρτυριο της καμπυλης"...

οπως σας ειπα το σαββατο εκανα τη μεγαλη καμπυλη!

τα αποτελεσματα:

ζαχαρο ο=69

ζαχαρο 60=131

ζαχαρο 120=115

ζαχαρο 180=55

καλες....

ομως...παω χτες στο γιατρο μου και στην εξεταση ουρων που μου κανει καθε φορα εκει, ειχα 2 σταυρους ζαχαρο στα ουρα και μου ειπε οτι αυτο δεν ειναι δυνατον να συμβαινει..αρα η εξεταση πρπει να επαναληφθει ΠΑΛΙ!!!! απλα αυτην τη φορα θελει οπωσδηποτε να την κανω στο ιασω και οχι στο δικο μου μικροβιολογικο για να ειναι πιο σιγουρα τα αποτελεσματα!!

πωπω ταλαιπωρια βρε may μου, μακαρι να εγινε καποιο λαθος στην εξεταση ουρων και να γλυτωσεις την τριτη καμπυλη!

αλλα δεν καταλαβα γιατι το ιασω ειναι πιο αξιοπιστο απο ενα μικροβιολογικο εργαστηριο?:confused::confused::confused:

Καλημερααααααααα

Αννετ μεγια τα ρουχαλακια!!!και εγω τρελη φαν των πρεναταλ και εχουν και πολυ καλη εφαρμογη ...με το καλο να δεις τον μπεμπαρο να τα φορα!!

Ευακι 2 μερες μοοοοοοοοονο..................και εγω ενα μηνακι μονο ...

ιωαννα μου, ευχαριστουμε κοπελαρα μου, εσεις τι κανετε?ο χρηστακης ηρεμησε καθολου?ενας μηνας εμεινε για την αδεια ε?να περασει νερακι!!!

εγω στις 18 βγαινω στην αδεια της εγκυμοσυνης...ουφ και μετα μετραμε αντιστροφα...και με πιανει κρυος ιδρωτας.. με λιγα λογια ΦΟΒΑΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :oops:

Καλημέρα!

Χτές καθότι μεγάλη αργία εδώ Θεσσαλονίκη και όλα κλειστά βγήκαμε έξω για φαγητό σε ένα γνωστό εστιατόριο στο οποίο ανακάλυψα ότι έβγαλε ένα ειδικό "μενού διαίτης" με μετρημένες θερμίδες και νοστιμότατο...κατενθουσιάστηκα γιατί έλυσα το πρόβλημα του τι θα φάω...Μετά πήγαμε για καφέ κι έφαγα ένα κουλουράκι πορτοκαλιού και μια πιρουνιά χανούμ μπουρέκ!!!!τι νόστιμο που ήτανε...έκλεισα τα μάτια και το απόλαυσα όσο περισσότερο μπορούσα...:tongue: και όμως το ζάχαρο μετά το φαγοπότι ήταν μόλις 102...και σηκώνομαι σήμερα το πρωί ενώ είμαι με ένα γιαουρτάκι από το βράδυ και έχω 107 :evil::evil::evil::evil: Τελικά vasdelo-γιατρέ μου έχεις δίκιο αλλά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για το ζάχαρο νηστείας εκτός από το να ξυπνήσουμε το βράδυ????

μμμμμ τελειο μου ακουστηκε...και γρηγορα να το ξανακανετε!!!:cool:

κι εγω προχθες ειχα την πιο μεγαλη πρωινη μετρηση...93 και εφαγα μισο μηλαρακι γυρω στις 3...προφανως δεν λειτουργει σε μενα...σημερα 68 χωρις να βαλω κατι στο στομα μου...αβυσσος ο οργανισμος μου :rolleyes: κι εχθες το βραδυ 109 προ φαγητου (ειχα φαει λιγα κασιους αναλατα...μηπως δεν εκανα καλα?)

Δεν τα έχω δοκιμάσει γιατί δεν περιλαμβάνει κάτι τέτοιο η δίαιτα μου...δυστυχώς είναι συγκεκριμένα αυτά που πρέπει να τρώω...:( κάνω υπομονή 2 εβδομάδες μέχρι να ξαναπάω και να το διαπραγματευτώ...

Μακάρι May να μη χρειαστεί να μπείς σε αυτή τη διαδικασία...εγώ δυσκολεύομαι πολύ...αρχίζω να πιστεύω ότι είμαι εθισμένη στη σοκολάτα και ότι πάσχω από στερητικό σύνδρομο...Αλλά γενικά έχει πέσει πολύ πείνα...τελειώνει το μεσημεριανό μου κι ακόμη πεινάω... :( :( :(

εγω παιρνω γλυκακια για διαβητικους απο τον βενετη...με πιτουρο και βρωμη, τρωω ενα και ειμαι μες την ενεργεια...και ειναι και πεντανοστιμα

πηρα και μια σοκολατιτσα της γιωτης με γλυκαντικα...νοστιμη ειναι...αν και δεν μου ερεσει η πικρη σοκολατα κατεβαινει ευχαριστα.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλησπερα στις ομορφες κοιλουμπιτσες!

γυρισα απο το ντοκτορ το μπεμπε πηρε θεση για γεννα εμπεδωθηκε το κεφαλι.

Ειναι 1740 γρμ δηλ μεσα σε 20 μερες εβαλε ενα κιλο. Αμνιακο υγρο τελεια η ποσοτητα ο λωρος αναμεσα στα ποδια η πιεση μου 8 με 6 σκατα.Καθολου βαρος κουραση κ μειωση της οδηγησης στο ελαχιστο....εννοειτε οτι θα κανω αποψε την ενεση κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου για να ειμαστε οκ σε περιπτωση που γεννηθει προωρα κ φυσικα ετοιμαζω βαλιτσα....!!!

ραντεβου σε 15 μερες παλι και nst.

Καλησπέρα!

Γιατί είναι τόσο χαμηλή η πίεση σου???Βασικά δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο θα κάνεις ενέσεις κορτιζόνης...έχεις συσπάσεις?ή λόγω της χαμηλής πίεσης?

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...