Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με γεια τα ρουχαλακια ανετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακουγονται τελεια!!

καλε αυτο με πεταξε στα καλα καθουμενα

ευχαριστω μαρακι μου, ειναι..........για φιλημα, απτα prenatal...25 ευρω τα δυο φορμακια και 41 η 51 φορμα δεν θυμαμαι καλα

ααααααχ τον φανταζομαι να κουνιεται μεσα τους!!!!!!!!!!!!!

εσυ τι κανεις?η μικρη?

ταλαιπωρεισαι με το ικα ε?υπομονη κοριτσακι

εγω στο ικα πηγαινω μονο να πληρωθω..ολα τα υπολοιπα αγκαρευω τον συζυγο χαχαχα...εμ τι...ολοκληρο αντρακλα θα του χαρισω χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ παω να ξαπλωσω λιγακι, αρχισε να ριχνει κατι δυνατες ο μπεμπουκος μου!

καλο μεσημερι κουκλιτσα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??εγω σημερα ειμαι χαλια πιαστηκα χτες το βραδυ και ξυπνησα το πρωι δενν μπορουσα να παρω τα ποδια μου...ποναει ολη μου η ωμοπλατη...ο μικρος με εχει ταραξει στο κλωτσομπουνιδι συγχιστηκα και με μια οταν πηγαινα για δουλεια αι σιχτιρ χαλια μερα η σημερινη....εσεις κοριτσια μου ολα καλα?

Διαφημίσεις

κοριτσια χαιρεται και απο εμενα!!

καταρχην να πω στο ΝΙΚΑΚΙ μπραβο για τα τελεια νεα που εφερε απο το γιατρο της!

κουκλα σου ευχομαι τωρα,ολα να πανε μεχρι το τελος τελεια!!

JOA περαστικα σου κουκλα! ευτυχως εισαι πολυ καλυτερα ευτυχως!!

τα δικα μου νεα κοριτσια λεγονται.."το μαρτυριο της καμπυλης"...

οπως σας ειπα το σαββατο εκανα τη μεγαλη καμπυλη!

τα αποτελεσματα:

ζαχαρο ο=69

ζαχαρο 60=131

ζαχαρο 120=115

ζαχαρο 180=55

καλες....

ομως...παω χτες στο γιατρο μου και στην εξεταση ουρων που μου κανει καθε φορα εκει, ειχα 2 σταυρους ζαχαρο στα ουρα και μου ειπε οτι αυτο δεν ειναι δυνατον να συμβαινει..αρα η εξεταση πρπει να επαναληφθει ΠΑΛΙ!!!! απλα αυτην τη φορα θελει οπωσδηποτε να την κανω στο ιασω και οχι στο δικο μου μικροβιολογικο για να ειναι πιο σιγουρα τα αποτελεσματα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

αχ βρε μαυ μου τι ταλαιπωρεια αυτη με την καμπυλη??

γιατι ετσι βρε παιδι μου?

μηπως δεν ηταν οκ τα ουρα??

τι να πω υπομονη...

εγω ξαπλα εκανα μια γρηγορη μακαροναδα για φαγητο και τιποτα αλλο.

ναι βρε κοριτσακι, διαβασα και στην αλλη ενοτητα τα δικ σου!

κατσε και ξεκουρασου και ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα!

οσο για την καμπυλη, τι να πω, δεν ξερω..

ευτυχως και το εννοω αυτο, σαν εμπειρια προσωπικα δε μου φανηκε τραγικη..ειχα διαβασει διαφορα και ειχα φοβηθει, αλλα αν εξαιρεσουμε μια

μικρη ζαλαδα που αισθανθηκα στην τελευταια αιμοληψια και τη γενικοτερη βαρεμαρα απο την ωρα που δεν περναει..οκ νομιζω θα αντεξω να την κανω και 3η φορα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ναι μωρε ολα μια ιδεα ειναι.Παρε κανα βιβλιο μαζι κανα περιοδικο και με ηθικο υψηλο θα την κανεις να εισαι σιγουρη!

Δεν εχω κανει τιποτα αυτες τις μερες λιγο σιδερο την Κυριακη κ χτες εκανα αλλα κατι αλλο τιποτα τεσπα...

αυριο θα παω γιατρο το πρωι και θα δουμε...παντως μια πιεση την νιωθω χαμηλα ισως εμπεδωνεται δεν ξερω...

τελεια, αφου θα πας αμεσα γιατρο,

δε χρειαζεται να αγχωνεσαι καθολου!

απλα φανταζομαι οτι αυτοι οι πονοι περιοδου ειναι ενοχλητικοι,

οποτε ελπιζω αυριο να εισαι πραγματικα καλυτερα!!

θα περιμενουμε νεα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Βασδελάκι, κι εσύ μια χαρά με τις μετρήσεις σου. Βρε, να ξέρεις εκτός από το πρώτο τα άλλα έμβρυα και μετέπειτα παιδιά είναι καλόβολα, αλλιώς δεν επιβιώνουν στον άγριο κόσμο των ήδη υπαρχόντων παιδιών, χαχα!

Kάτσε να δούμε πρώτα...Σε μένα το πρώτο ήταν εύκολο και το δεύτερο μέχρι να χρονίσει δεν με άφησε να κοιμηθώ....:tongue:

Πού είστε καλέ όλες? Ξέχασα να σας πω που ο Γρηγόρης μου είδε όνειρο ότι γέννησα αγόρι και τ' ''άκουσε'' πρωί πρωί και μετά το καημένο το άλλαξε κι είχα δίδυμα λέει αγόρι και κορίτσι (:shock::shock::shock:). Μα δεν είναι πολύ γλυκό το παληκάρι μου?

Το μανάρι μου...γιατί το αποπήρες μωρέ;:)

εχω πονους περιοδου κ δεν περασαν κ που ξαπλωσα ρε γμτ!

αυριο το πρωι θα παω γιατρο...

Αμάν ρε Μαράκι μου! Ξεκουράσου και πες μας αύριο τι θα πει ο γιατρός...

τα δικα μου νεα κοριτσια λεγονται.."το μαρτυριο της καμπυλης"...

οπως σας ειπα το σαββατο εκανα τη μεγαλη καμπυλη!

τα αποτελεσματα:

ζαχαρο ο=69

ζαχαρο 60=131

ζαχαρο 120=115

ζαχαρο 180=55

καλες....

ομως...παω χτες στο γιατρο μου και στην εξεταση ουρων που μου κανει καθε φορα εκει, ειχα 2 σταυρους ζαχαρο στα ουρα και μου ειπε οτι αυτο δεν ειναι δυνατον να συμβαινει..αρα η εξεταση πρπει να επαναληφθει ΠΑΛΙ!!!! απλα αυτην τη φορα θελει οπωσδηποτε να την κανω στο ιασω και οχι στο δικο μου μικροβιολογικο για να ειναι πιο σιγουρα τα αποτελεσματα!!

Αμάν βρε κορίτσι μου....τι μαρτύριο είναι αυτό; Επανάληψη της καμπύλης;:shock: Ούτε στον εχθρό μου....

Καλά, πώς γίνεται να έχεις τέτοιες τιμές καλές(ειδικά οι τελευταία μέτρηση είναι υπογλυκαιμική-γι' αυτό ζαλίστηκες) και να βρέθηκε στα ούρα γλυκόζη;

Θα το δικαιολογούσα αν η εξέταση ούρων γινόταν αμέσως μετά από την καμπύλη ζαχάρου, οπότε ο οργανισμός σου ίσως απέβαλε την υπερβολική ποσότητα γλυκόζης που είχες πάρει, στα ούρα. Αλλά απ' ό,τι λες έγινε διαφορετική μέρα η εξέταση ούρων, στο ιατρείο του γιατρού...

Σου την έκανε με στικ; Αν ναι, δεν είναι και τόσο αξιόπιστη μέθοδος. Επανάλαβε μια εξέταση ούρων αλλά σε μικροβιολογικό και ας μην σου την έχει ζητήσει ο γυναικολόγος..... Ίσως αποφύγεις την τρίτη! καμπύλη ζαχάρου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κοιλουμπίτσες τι κάνετε???

βλέπω ότι όλες είστε καλά με τις μετρήσεις σας!!!

νικακι μου χαλάλι η αγωνία που πέρασες όλα καλά τώρα!!!!

μαράκι νομίζω ότι πρέπει τ'αφήσεις όλα και να απολαύσεις τις μερούλες σου μέχρι να γεννήσεις!!!!!

vasdelaki, fangri, may, αννετ, ηλιάννα, λιάνα, ιωάννα, jennny μου όλες καλά?????!!! (ελπίζω να μην ξέχασα καμία)

εγώ έχω μόνο δύο μέρες ακόμα και μέτα άδεια :tongue::tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

Καλημερααααααααα

Αννετ μεγια τα ρουχαλακια!!!και εγω τρελη φαν των πρεναταλ και εχουν και πολυ καλη εφαρμογη ...με το καλο να δεις τον μπεμπαρο να τα φορα!!

Μay θα κανεις παλι μεγαλη καμπυλη ???ουαου?????τι να πω βρε κοριτσακι ..ελπιζω να βγουν πολυ πολυ πολυ καλα αποτελεσματα..

Ευακι 2 μερες μοοοοοοοοονο..................και εγω ενα μηνακι μονο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

vasdeli-γιατρε

καλημερα!!

δε μου την εκανε με στικ αλλα εβαλε τα ουρα σε ενα "μηχανημα"

και μου ειπε οτι ειναι αξιοπιστο, οποτε θα πρεπει να τον ακουσω!

Μου φαίνεται πολύ περίεργο...

Πάντως η επανάληψη της καμπύλης.....sucks!!!!:-P

Εύα....άντε 2 μερούλες μόνο!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...