Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

αντε περιμενουμε νεα σου!!!!ελα μαριαεφη μου τον εφαγες τον γαιδαρο ...ξεκουρασου οσο μπορεις να παρει και το μπεμπακι οσο μπορει περισσοτερες μερες ..

Οσο για τις κουρτινες ..με αγχωσες καλε ??εν τω μεταξυ τα περισσοτερα παραθυρα τα εχω με ρομαν και περσι τα επλυνε η πεθερα μου ..ειναι δυσκολο να τα πλυνω ξερει κανεις ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε να δουμε αν θα καταφερω να παω σημερα αλλιως αυριο 100%!

μπα δεν θα κανω τιποτα το αποφασισα οτι κανει η γυναικα και σκασιλα μου αμαν μωρε τι εχουμε σκ@τ@?

τα ρομαν η κουνιαδα μου τα βαζει σε χλιαρο νερο μεσα σε λεκανη με αλατι(βγαζει λεει την βρωμια?! δεν το εχω ομως δοκιμασει) και μετα τα ξεπλενει τα απλωνει λιγο να φυγουν τα πολλα νερα και μετα τα βαζει...

εγω δεν εχω ρομαν και ετσι τι να σου πω....

Καλημεεεερα κοριτσια....

joa χαιρομαι που εισαι πολυ καλυτερα,αντε και τωρα μακρυα απ'τις ιωσουλες...!

Μαρακι μου ξεκουραση κ παλι ξεκουραση και ολαθα 'ναι καλα.

Vasdeli ναι ευτυχως ολα καλα....αλλλα κι εσυ μια χαρα με τις τιμες σου μπραβο...ετσι να συνεχισεις...!Εγω την ωρα που σηκωθηκα χθες για το γαλα μου εριχνε μια βροοοχη .....ευτυχως τωρα εχει βγαλει ηλιο...

λεω να παω να πληρωσω κανενα λαγαριασμο και να ερθω κοριτσια,φιλακιααααα

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ετσι σε θελω!!!!!εξαλλου ειμαι σιγουρη οτι το σπιτι σου ειναι πεντακαθαρο!!!

οσο για το αλατι κατσε να το γκουγκλαρω πρωτη φορα το ακουω...thanks..

Joa κι εγω ρομαν εχω,δεν ξερω αν ειναι σαν τα δικα μου αλλα εγω τα ξεκουμπωνω βγαζω τις ραγες που εχει απο πισω και τα πλενω οπως κ τις κουρτινες μου,μετα ενα τιναγματακι κ απλωμα!:P

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα, πέρα για πέρα!!!

Νικάκι μου, μπράβο, όλα καλά με τη μπεμπίτσα σου, είδες?? Άντε να χαρείς λίγο έστω και με καθυστέρηση;)

Τζενάκι, και τιγρέ και λεοπαρδαλέ και ελεφαντέ θα της πάρεις γιατί είναι κορίτσι κι άκουσα ότι τα άνιμαλ πριντς είναι πάλι μόδα!

Μαριαέφη κι όσες κάνετε δουλειές ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ γιατί δε σας βλέπω καλά. Κι εγώ έχει λίγες μέρες που στην ελάχιστη ορθοστασία με πιάνει η κοιλιά (στο ύψος της σκωληκοειδίτιδας) κι η μέση:( Κανονίστε λοιπόν, να μπει ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ και μετά να αρχίσετε να γεννάτε, εντάξει?:tongue::tongue:

Βασδελάκι, κι εσύ μια χαρά με τις μετρήσεις σου. Βρε, να ξέρεις εκτός από το πρώτο τα άλλα έμβρυα και μετέπειτα παιδιά είναι καλόβολα, αλλιώς δεν επιβιώνουν στον άγριο κόσμο των ήδη υπαρχόντων παιδιών, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Πού είστε καλέ όλες? Ξέχασα να σας πω που ο Γρηγόρης μου είδε όνειρο ότι γέννησα αγόρι και τ' ''άκουσε'' πρωί πρωί και μετά το καημένο το άλλαξε κι είχα δίδυμα λέει αγόρι και κορίτσι (:shock::shock::shock:). Μα δεν είναι πολύ γλυκό το παληκάρι μου?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλως το Νικακι ..δλδ να τα βαλω στο πλυντηριο χωρις ξεβγαλμα και να κρεμασω νωπα???εγω ετσι κανω τις κουρτινες..

ναι,ετσι ακριβως το κανω,ελπιζω να μηνειναι διαφορετικες οι δικες σου κ σε παρω στο λαιμο μου αλλα δε φανταζομαι...!

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα, πέρα για πέρα!!!

Νικάκι μου, μπράβο, όλα καλά με τη μπεμπίτσα σου, είδες?? Άντε να χαρείς λίγο έστω και με καθυστέρηση;)

Τζενάκι, και τιγρέ και λεοπαρδαλέ και ελεφαντέ θα της πάρεις γιατί είναι κορίτσι κι άκουσα ότι τα άνιμαλ πριντς είναι πάλι μόδα!

Μαριαέφη κι όσες κάνετε δουλειές ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ γιατί δε σας βλέπω καλά. Κι εγώ έχει λίγες μέρες που στην ελάχιστη ορθοστασία με πιάνει η κοιλιά (στο ύψος της σκωληκοειδίτιδας) κι η μέση:( Κανονίστε λοιπόν, να μπει ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ και μετά να αρχίσετε να γεννάτε, εντάξει?:tongue::tongue:

Βασδελάκι, κι εσύ μια χαρά με τις μετρήσεις σου. Βρε, να ξέρεις εκτός από το πρώτο τα άλλα έμβρυα και μετέπειτα παιδιά είναι καλόβολα, αλλιώς δεν επιβιώνουν στον άγριο κόσμο των ήδη υπαρχόντων παιδιών, χαχα!

Αχ ναι και χαιρομαι πολυ γι' αυτοοοοο:P:p:p:p:p

Τωρα λεω να κατασταλαξουμε σιγα σιγα στα χρωματα του δωματιου.Κανενας Δημητρης σημερα τιποτα????

1a0fd6e0b8.png

Πού είστε καλέ όλες? Ξέχασα να σας πω που ο Γρηγόρης μου είδε όνειρο ότι γέννησα αγόρι και τ' ''άκουσε'' πρωί πρωί και μετά το καημένο το άλλαξε κι είχα δίδυμα λέει αγόρι και κορίτσι (:shock::shock::shock:). Μα δεν είναι πολύ γλυκό το παληκάρι μου?

χαχααχαχαχα.......γλυκα δε λες τιποτα!!!!!!!!λες να 'ναι προφητικο????

1a0fd6e0b8.png

πηγα ΙΚΑ again αλλα δεν εκανα δουλεια δεν ειχαν συστημα...

κ μετα φυσικα δεν προλαβα γιατρο γιατι ειχαμε και ενημερωση οποτε αυριο θα παω μετα την γιορτη....

Μαρακι λες να ειναι προφητικο το ονειρο??χαχαχαχα!!!!!!!

γεια σας κουκλες!!!

χρονια πολλα στους δημητρηδες και στις δημητρουλες!!!

εγω πριν λιγο γυρισα, υπερυχο δεν εκανα..το σαββατο..ακουσα τη καρδουλα του νινιου και η μαια μου ειπε να μην ανυσηχω, οσο περναει ο καιρος δεν θα εχει ελευθερια κινησεων, οποτε χαλαρα (ναι καλα)!

και αυριο για αιματολογικες...δεν με πηρανε οι καργιες, ηθελαν ραντεβου...μεχρι πριν 1 εβδομαδα ελεγαν "οι εγκυες δεν χρειαζονται ραντεβου" αλλα ας οψετε που δεν ηθελα να τσακωθω...νυσταζα και πειναγα χαχαχαα

και διαβητολογο αυριο..τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυ...γενικα η μερα σημερα ηταν σκετη βολτα...δεν πειραζει καλα ητανε

σημερα η γιαγια του μπεμπη (μανουλιτσα μου) μας εκανε δωρακια ρουχαλακια (2 φορμακια γαλαζια που δεν ειχαμε...το ενα εχει σταμπα "my daddy is the best" (χ*στηκε απτη χαρα του ο δικος μου) και το αλλο ριγε λευκο με γαλαζιο) σκετες γλυκες και μια φορμα αγκαλιας ολοσωμη, λευκη με διπλο φερμουαρ και κατι αρκουδακια και παπουτσακια και γαντακια!!!ε πηρα κι εγω το δωρακι μου να μη ζηλευω χιχιχι, ενα κολαν που με εχουν βολεψει πολυ!!!

αυτααααααααααα, παω να βαλω κανα μπιφτεκακι στον φουρνο και να ξαπλωσω καμια ωριτσα γιατι το απογευμα παμε επισκεψη στη γιορτη του κουμπαρου!!!!!!

και τι του παιρνουν...για ριχτε καμια ιδεα...ρουχα και παπουτσια αποκλειονται

φιλακιαααααααααααααααααααα σε μανιτσες και κοιλιτσες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...